- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.114
- Πόντοι
- 17.085
[youtube=700,500]t67b0Azyz4I[/youtube]
εδω λογικα θα ανεβασουν λινκ πριν το παιχνιδι :Εχουμε κανα λινκ;
Ωχχχ. Ευχαριστω. Ειμαι εκτός Ελλαδος και με την διαφορα ωρας νομιζα οτι ειχε ξεκινησει, και με παραξενεψε που δεν εβρισκα κατι.εδω λογικα θα ανεβασουν λινκ πριν το παιχνιδι :
Mηπως ειδε τιποτα ΑΕΚτζηδες και κανει τον νεκρο παλι;ξεκουραζονται πριν τον τελικο οι μαχητες που ακολουθησαν την ομαδα (την 1η φωτο βλεπουμε τον Τακαρο τον υπευθυνο ακαδημιων μας) :
Έτσι. Μόνο υπερηφάνεια γι' αυτή την ομάδα. Του χρόνου δε www.pisina.net/%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CF%85%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-final-6/]παίζει[/url] το final 6 να γίνει Πειραιά.Δεν πειράζει, κοιτάμε μπροστά.
Έτσι και πριν 14 χρόνια το χάσαμε από την ίδια ομάδα και την επόμενη χρονιά το σηκώσαμε.
θρυλάρααααααααααααααααααααααααααααααα
κι εγώ κάτοχος διαρκείας για πάρα πολλά χρόνια... το μόνο πρόβλημα είναι ότι φέτος θα παίξουμε δύο προκριματικούς γύρους για να περάσουμε στους ομίλους.. οπότε δεν εοναι και βέβαιο ότι θα περάσουμε.. εγώ πάντως μάλλον θα ξαναπάρωάντε με το καλό καλοριζικα σε εμάς που θα πάρουμε.
μια απο τα ιδια και εγω...εννοειται οτι θα ανανεωσουμε και οτι θα περασουμε στους ομιλους...επι κοκκαλη πηραμε στις αρχες τα τριετιας οταν φτιαχτηκε ο ναος....κι εγώ κάτοχος διαρκείας για πάρα πολλά χρόνια... το μόνο πρόβλημα είναι ότι φέτος θα παίξουμε δύο προκριματικούς γύρους για να περάσουμε στους ομίλους.. οπότε δεν εοναι και βέβαιο ότι θα περάσουμε.. εγώ πάντως μάλλον θα ξαναπάρω
Τεσσαρι καθαρο είναι αυτος ,αθλητικος και πολύ εξελίξιμος ,αμα πιασει θα είναι σουπερΚαι πρεπει να πηραμε απο οτι λενε οκαρο ουαιτ τον σεντερ του αρη στο μπασκετ πολυ καλη κινηση...
tωρα φουλ για ντιλεινι κ ενα σεντερ 208 εκ κ πανω για να ειμαστε υπερπληρειςΤεσσαρι καθαρο είναι αυτος ,αθλητικος και πολύ εξελίξιμος ,αμα πιασει θα είναι σουπερ
ο ντιλεινι πηγε νταρουσαφανκα με μπλατ προπονητη και θα παρει και αλλους.του δωσανε παρα πολλα λεφτα 3 το χρονο νομιζω.tωρα φουλ για ντιλεινι κ ενα σεντερ 208 εκ κ πανω για να ειμαστε υπερπληρεις
τοτε πς για τζειμς ή για ανταμς απο ταουγκρεςιοτι τιποτα αλλο καλο δεν υπρχει σε 1-2 στην ευρωπη για να πλαισιωσει τον σπανουλη κ να τον ξκουραζει πιζωντας ο καθενας απο 20 λεπτα και βαζοντας συνολικα 30 ποντουςο ντιλεινι πηγε νταρουσαφανκα με μπλατ προπονητη και θα παρει και αλλους.του δωσανε παρα πολλα λεφτα 3 το χρονο νομιζω.