You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δε διαφωνώ.... εχω γνωρίσει και μπαόκια με μυαλό μόνο που μένουν μόνιμα στην Αθήνακοιτα αυτα τα πτηνα ειναι ψωλομυαλοι το τι προπαγανδα πεφτει εδω δεν λεγετε αν ξυπνησεις στραβα βαλε ραδιο η παρε καμια σπορ του βορρα να κλασεις στο γελιο,δεν ειμαστε ολοι ετσι, εμεις και οι γριες βλεπουμε και γυρω μας καταλαβαινουμε τι γινεται αυτοι ειναι μαο μαο μπαοκ και μπεναλτι
αυτοί είναι μουνιά και ζώα και πραγματικά η ανακοίνωση για τον Γεωργιάδη είναι να τους στέλνεις έναν έναν για μπουγάτσα όπως οι ΕςΕς τους εβραίους για σαπούνι......
τώρα ξύπνησες και σε έπιασε η ευαισθησία...βγήκες ποτέ να πεις ντροπή στον ανατολάκη ή στον καστίγιο?
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Και...Μπαμπινιώτη!!!!!....αυτοι ειναι μαο μαο μπαοκ και μπεναλτι
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
α ρε ντρογκμπα απο το πολυ ξυλικι σου μεινε κουσουρι.... γιατι δεν βαζεις φωτο απο κανεναν τουρκοπαιχτη σου; υποστιριζεις την Τσελσι την Τριτη η γιατι λες αν βαλω θα γελανε και τα δελφινια; ενας αλλος μπαοξης ειχε τον λουκα τονι που μας εριξε 4απο τα 6, εψαχνα και εγω να βρω κανεναν παιχτη απο θρασυβουλα (4) η απο μπραουσβινγκ (7) αλλα δεν υπαρχουν
Επισκέπτης
περιμενε,θα σου δωσω εγω μερικους.α ρε ντρογκμπα απο το πολυ ξυλικι σου μεινε κουσουρι.... γιατι δεν βαζεις φωτο απο κανεναν τουρκοπαιχτη σου; υποστιριζεις την Τσελσι την Τριτη η γιατι λες αν βαλω θα γελανε και τα δελφινια; ενας αλλος μπαοξης ειχε τον λουκα τονι που μας εριξε 4απο τα 6, εψαχνα και εγω να βρω κανεναν παιχτη απο θρασυβουλα (4) η απο μπραουσβινγκ (7) αλλα δεν υπαρχουν
Επισκέπτης
α ρε ντρογκμπα απο το πολυ ξυλικι σου μεινε κουσουρι.... γιατι δεν βαζεις φωτο απο κανεναν τουρκοπαιχτη σου; υποστιριζεις την Τσελσι την Τριτη η γιατι λες αν βαλω θα γελανε και τα δελφινια; ενας αλλος μπαοξης ειχε τον λουκα τονι που μας εριξε 4απο τα 6, εψαχνα και εγω να βρω κανεναν παιχτη απο θρασυβουλα (4) η απο μπραουσβινγκ (7) αλλα δεν υπαρχουν
εσύ κωλοτρυπίδα από που βγήκες?....γιογιο σέκανα την κυριακή για πλάκα με φερ πλέι στο δεύτερο...
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Επισκέπτης
ρε μακεδονομαχε,το delije σου λεει τιποτα ? ρε,ο βουλγαροκτονος κατι μπουγατσες σαν εσενα τους γαμουσε στα ορθια.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
3σε εριξα και εγω στον πρωτο γυρο. κοιτας τωρα τα παπαρια μου στην βαθμολογια; μπουκομενε μιλας και απο πανω
Επισκέπτης
Εσεις οι 2 μαλώνετε και στο thread του Αρη, πρέπει να το κάνετε και εδώ?
Επισκέπτης
[youtube=425,350]8gm6Ztc74ng[/youtube]
Εσεις οι 2 μαλώνετε και στο thread του Αρη, πρέπει να το κάνετε και εδώ?
εσύ μωρή αγάμητη νοσοκόμα,τι παριστάνεις?...πάνε δες το Lost για να δεις τι έκανε ο....Ben
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις