Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
«Με βοήθησε ο Γκραντ»

Ο Λούα Λούα αναφέρθηκε διεξοδικά και στη σχέση του με τον προπονητή της Τσέλσι, Αβραάμ Γκραντ: «Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τον Γκραντ. Όταν πέρυσι αγωνιζόμουν στην Πόρτσμουθ, αυτός ήταν ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου. Είναι κορυφαίος άνθρωπος. Με βοήθησε πάρα πολύ όταν έφτασα στο ναδίρ της καριέρας μου. Με "κυνηγούσε" ο θάνατος του νεογέννητου γιου μου από πνευμονία και παράλληλα προσπαθούσα διαρκώς να επανέλθω στην ενεργό δράση, έπειτα από συνεχείς τραυματισμούς. Ήταν μια περίοδος που αποτύγχανα παντού. Τόσο στην οικογενειακή ζωή, λόγω του δράματος, όσο και στην αγάπη μου για το ποδόσφαιρο, διότι δεν μπορούσα να αγωνιστώ. Ο Αβραάμ μού είχε πει να συνεχίσω να χαμογελάω, όπως έκανα πριν μου συμβούν όλα αυτά.

«Μου είπε να πάω σε μία τεράστια ομάδα»

Επίσης με ενθάρρυνε να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά στις προπονήσεις και μου επισήμαινε τη βεβαιότητα του πως θα ξαναβρώ τον δρόμο μου. Θυμάμαι σαν χθες τα λόγια του. Μου είπε να πάω, διότι ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο κλαμπ! Παράλληλα μου τόνισε πως θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μένα να αγωνιστώ ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κανένας από εμάς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι έπειτα από μερικούς μήνες θα είμαστε αντίπαλοι στην νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Χρωστάω πάρα πολλά στον Αβραάμ, αλλά αυτό δεν θα σταματήσει τη θέληση μου να τους αποκλείσουμε! Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ενα μερος απο την Συνεντευξη του Λουα - Λουα !!!
εχει ενδιαφερον γι αυτο την εβαλα .....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
τα ρεστα μου παρακαλω .... / και ειμαστε και γαυρακια αλλα δεν πολυπαμε γηπεδο γιατι μας τα τρωνε οι στριπερ / πρωτα οι στριπτιτζουδες και μετα ο Ολυμπιακος ....
Μα και εμεις το ιδιο κανουμε...
Απλα εμεις παμε Καραισκακη ....
και ερχονται οι Στριπτιζεζ (βαζελος-αδεκαρα-μπουγατσοκιμαδες-και λοιποι)
τους Πηδαμε και τους κερναμε και ενα ποτο.....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ολο το Βραδυ στα ΤΕΣΣΕΡΑ τους εχουμε......
Υπαρχει πιο μεγαλη καυλα?

Συνημμένα

• pao4-0.jpg
    pao4-0.jpg
    147,7 KB · Εμφανίσεις: 22

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μα και εμεις το ιδιο κανουμε...
Απλα εμεις παμε Καραισκακη ....
και ερχονται οι Στριπτιζεζ (βαζελος-αδεκαρα-μπουγατσοκιμαδες-και λοιποι)
τους Πηδαμε και τους κερναμε και ενα ποτο.....

εεεε κοιτα να δεις ο Βαζελος,ο Χανουμης,ο Βουλγαρος και λοιποι ειναι μεγαλες πουτανες και ψωλοαρπαχτρες / τα θελει ο κωλος τους / ενω οι στριπτιτζουδες κανουν και λιγο κρατει / δεν το δινουν οπου κι οπου .....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καρατζαφέρης στην Βουλή:''Τα υπερκέρδη απο τα φάρμακα γίνονται...καλαθοσφαιριστές!!!''

Καλημέρα σε όλους.....μία παγωμένη καλημέρα....chris θα πάς Σ.Ε.Φ???Εγώ έχω εισητήριο αλλά θα δώ πως θα πάει και ο καιρός....με αυτοκίνητο είναι λίγο δύσκολο να πάς λόγω των παγομένων δρόμων....και το μετρό είναι ρίσκο γιατί είναι αργά ο αγώνας.....με τυχόν παράταση την πουτσίσαμε.....και άντε να βρείς ταξί μετά....

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους τυς ηρωικούς ΓΑΒΡΟΥΣ που μπηκαν χθες στην κατάψυξη γα χατίρι του ΘΡΥΛΟΥ. Εγώ πάντως έστειλα αντικαταστατη..... :tired:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους τυς ηρωικούς ΓΑΒΡΟΥΣ που μπηκαν χθες στην κατάψυξη γα χατίρι του ΘΡΥΛΟΥ. Εγώ πάντως έστειλα αντικαταστατη..... :tired:
Θα στείλεις και την Τρίτη???Θα έχει περισσότερο κρύο...πάντως εγώ το δάγκωσα...αλλά δηλώνω...στο 4ο γκόλ που θα βάλουμε την Τρίτη μένω...γυμνός απο την μέση και επάνω..... :dancing: :dancing: :dancing:(άντε να γίνει τίποτα τέτοιο...μάλλον το επαναληπτικό θα τον δώ στην καλύτερη απο το νοσοκομείο...στην χειρότερη παρέα με τον συγχωρεμένο τον παππού μου.....) :2funny: :2funny: :2funny:

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Θα στείλεις και την Τρίτη???Θα έχει περισσότερο κρύο...πάντως εγώ το δάγκωσα...αλλά δηλώνω...στο 4ο γκόλ που θα βάλουμε την Τρίτη μένω...γυμνός απο την μέση και επάνω..... :dancing: :dancing: :dancing:(άντε να γίνει τίποτα τέτοιο...μάλλον το επαναληπτικό θα τον δώ στην καλύτερη απο το νοσοκομείο...στην χειρότερη παρέα με τον συγχωρεμένο τον παππού μου.....) :2funny: :2funny: :2funny:
Την τρίτη μέσα από τις 8 μπας και βρω κανακαθισματάκι...Δηλαδή ο γυμνός θα είσαι εσύ;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Την τρίτη μέσα από τις 8 μπας και βρω κανακαθισματάκι...Δηλαδή ο γυμνός θα είσαι εσύ;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν έχεις εισητήριο????Καθισματάκι θα βρείς σίγουρα.....στους διαδρόμους...στο κρύο τσιμέντο.....:2funny: :2funny: :2funny:...όχι ότι τα καθίσματα θα έχουν...καλοριφέρ...αλλά θα είναι ζεστή η ατμόσφαιρα απο μόνη της....ξέρεις...καπνογόνα...φωνή....εντάξει είπαμε μία μαλακία...μην το πάρουμε και τοις μετροιτής....όχι και γυμνός...με...φανελλάκι...:2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μακάρι ρε ...να ησυχάσουμε....[κακία].... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ο καλός γύρος είναι..ο γαύρος που μιλάει με τον παππού του.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: [το κρύο φταίει]... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
...άντε να γίνει τίποτα τέτοιο...μάλλον το επαναληπτικό θα τον δώ στην καλύτερη απο το νοσοκομείο...στην χειρότερη παρέα με τον συγχωρεμένο τον παππού μου.....) :2funny: :2funny: :2funny:

ο καλός [size=20pt]γύρος[/size] είναι..ο γαύρος που μιλάει με τον παππού του.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: [το κρύο φταίει]... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:think: :think: :think:...ρεεεεε....τα έχεις δεί κωλυόμενα?????? :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
είδες  τι κάνει το κρύο....απο γαύρους σας έκανε γύρο...πάλι καλά που δεν σας έκανε...σκορδοστούμπι.. :2funny: :2funny: :2funny:

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Δεν έχεις εισητήριο????Καθισματάκι θα βρείς σίγουρα.....στους διαδρόμους...στο κρύο τσιμέντο.....:2funny: :2funny: :2funny:...όχι ότι τα καθίσματα θα έχουν...καλοριφέρ...αλλά θα είναι ζεστή η ατμόσφαιρα απο μόνη της....ξέρεις...καπνογόνα...φωνή....εντάξει είπαμε μία μαλακία...μην το πάρουμε και τοις μετροιτής....όχι και γυμνός...με...φανελλάκι...:2funny: :2funny: :2funny:
Διαρκείας στην 4 και εκεί είναι όποιος προλάβει πρώτος....Έτσι κι αλλοιώς το ματς όρθιος θα το δω και πάνω στο κάθισμα αλλά τουλάχιστον να κάτσω και λίγο στο ημίχρονο, γέρος άνθρωπος.... Ααααααα θα βάλω και τη μάλλινη σωβρακοφανέλα του παππού μου.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Καλημερα αλανια...
Τελικα τι θα γινει με τα εισητηρια που θα ανακαλεσουν λογω αστυνομιομαλακιας?θα ανακληθουν οσα πουληθηκαν μεσω ιντερνετ?1200 ακουσα οτι ειναι..βεβαια την Δευτερα οταν οι Αγγλοι ανακοινωσουν το ποσοι θα ερθουν,θα απελευθερωθουν κι αλλα εισητηρια....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
GAY-ROI τρέχουν να σωθούν στην Αλαμάνα...όπου φύγει φύγει....

Συνημμένα

• Gay-roi%20Sthn%20Alamana_1_jpg.jpg
    Gay-roi%20Sthn%20Alamana_1_jpg.jpg
    42,3 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Tympano%20Gay-dwn_jpg.jpg
    Tympano%20Gay-dwn_jpg.jpg
    32,3 KB · Εμφανίσεις: 19

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ξεκίνησε πάλι η επέλαση του λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαμπουγατσοκασεροτοστκιμασαντουιτς....... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom