Ρε μπουγατσα κανε μας τη χαρη μας τα πρηξες....Μονο και μονο που εχεις τον Ντρογκμπα στο Αβαταρ σου μιας και δεν εχεις κατι αξιολογο απ την ομαδα σου να δειξεις τα λεει ολα....τραβα πιες κανα ποτο στην "παραλιακη" που λετε εναν δρομο 500 μετρα οπως ειναι η Λ.Νικης για να νιωσετε οτι εχετε παραλιακη...ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ..Σας εχω νιωσει στο πετσι μου τοσα χρονια εδω...Αιντε τραβα γιατι ερχεται κι η σειρα σας...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ρε μπουγατσα κανε μας τη χαρη μας τα πρηξες....Μονο και μονο που εχεις τον Ντρογκμπα στο Αβαταρ σου μιας και δεν εχεις κατι αξιολογο απ την ομαδα σου να δειξεις τα λεει ολα....τραβα πιες κανα ποτο στην "παραλιακη" που λετε εναν δρομο 500 μετρα οπως ειναι η Λ.Νικης για να νιωσετε οτι εχετε παραλιακη...ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ..Σας εχω νιωσει στο πετσι μου τοσα χρονια εδω...Αιντε τραβα γιατι ερχεται κι η σειρα σας...
Ωχ....ήρθε το βαρύ πυροβολικό...τα τεθωρακισμένα που λέει και ο Δον.....
MISTER_TRIPER
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η ιστορια εχει γραψει δευτερη θεση στην ευρωπη στο ποδοσφαιρο και τεσσερις φορες στην κορυφη της ευρωπης στο μπασκετ.για ολα τα υπολοιπα μπρειτε να παρετε κωλοχαρτο και να κανετε μια ακομα ενσταση
Επισκέπτης
Και εγω 20 χρόνια είμαι θεσσαλονίκη αλλά παραλιακή δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει την Νίκης!Ρε μπουγατσα κανε μας τη χαρη μας τα πρηξες....Μονο και μονο που εχεις τον Ντρογκμπα στο Αβαταρ σου μιας και δεν εχεις κατι αξιολογο απ την ομαδα σου να δειξεις τα λεει ολα....τραβα πιες κανα ποτο στην "παραλιακη" που λετε εναν δρομο 500 μετρα οπως ειναι η Λ.Νικης για να νιωσετε οτι εχετε παραλιακη...ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ..Σας εχω νιωσει στο πετσι μου τοσα χρονια εδω...Αιντε τραβα γιατι ερχεται κι η σειρα σας...
Επισκέπτης
στην ελλαδα εχεις να μας πεις κατι για το ποδοσφαιρο ? γιατι στο μπασκετ εισαι πολυ μπροστα,δεν υπαρχω.η ιστορια εχει γραψει δευτερη θεση στην ευρωπη στο ποδοσφαιρο και τεσσερις φορες στην κορυφη της ευρωπης στο μπασκετ.για ολα τα υπολοιπα μπρειτε να παρετε κωλοχαρτο και να κανετε μια ακομα ενσταση
MISTER_TRIPER
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλε οταν εχεις γαμησει τη τζεσσικα αλμπα δε γυρνας να κοιταξεις τη σασα μπαστα λυπαμαι
Του αρέσουν οι μαυρούληδες αδερφέ....άστον στον πόνο του.Ρε μπουγατσα κανε μας τη χαρη μας τα πρηξες....Μονο και μονο που εχεις τον Ντρογκμπα στο Αβαταρ σου μιας και δεν εχεις κατι αξιολογο απ την ομαδα σου να δειξεις τα λεει ολα....τραβα πιες κανα ποτο στην "παραλιακη" που λετε εναν δρομο 500 μετρα οπως ειναι η Λ.Νικης για να νιωσετε οτι εχετε παραλιακη...ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ..Σας εχω νιωσει στο πετσι μου τοσα χρονια εδω...Αιντε τραβα γιατι ερχεται κι η σειρα σας...
Σ διαβολου τη μανα....Απ την κοιλια της μανας σας ακομα εχετε κομπλεξ κατωτεροτητας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....βρείτε τρύπα να κρυφτείτε...έφτασε η Τρίτη...έρχεται...
θα γελάω την τρίτη με τις βαθυστόχαστες αναλύσεις σας...φταίε ο Λεμον-ήττας,φταίει το χιόνι,οι αλλαγές....
δέκα χρόνια το ίδιο έργο...όλες οι κατάρες πάνω σου....
καλό βράδυ...
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΠΟΛΗ ΚΙ Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ που μια ζωη θα ψαχνετε ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ,ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ και ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ....ουστ μπαγατσοσαντουιτςτοστκασερομαλακες........
Ταρατσα δεν σε ξερω προσωπικα αλλα απ οσα εχω δει απο σενα μεσα στο σαιτ αποτελεις ευχαριστη εξαιρεση της μαζας που περιγραφω παραπανω...και χαιρομαι γι αυτο...Εγω ειμαι 10 χρονια εδω κι εχω ακουσει παμπολους να την λενε..οπως και παρα μα παρα πολλα αλλα κουφα....τελος παντων...Και εγω 20 χρόνια είμαι θεσσαλονίκη αλλά παραλιακή δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει την Νίκης!
τα σεβη μου αδερφε....Ωχ....ήρθε το βαρύ πυροβολικό...τα τεθωρακισμένα που λέει και ο Δον.....
Επισκέπτης
Προβλέπω αύριο τέτοια ώρα να διαφωνούμε στο thread του Παναθηναικου!!!
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Και τα δικά μου....τα σεβη μου αδερφε....
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Tα ποσταρισματα τα εσβησα....Συμφωνώ...δεν αξίζει ρε συ.....
cretan335...οι ποδοσφαιριστές του Άρη...παίρνουν πρίμ ???Ο καήμενος ο Καράμπελας ???
Εχετε Δικιο....
Ταρατσα sorry.....
Ειδες το Λοστ?
Επισκέπτης
Το είδα 2 φόρες, όπως είπες!
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τρελαθηκες???Το είδα 2 φόρες, όπως είπες!
με το τελος????
Επισκέπτης
Tο ξέρα οτι ο Σαγιντ θα είναι ένας από τους 6 το ξερα
Επισκέπτης
Δες τις παρατηρήσεις εδώ, μην χαλάμε και το thread!
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οκ τα ειδα λιγο αργοτερα...Δες τις παρατηρήσεις εδώ, μην χαλάμε και το thread!
σου απαντησα!!!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
[youtube=425,350]lM8dxQg984w[/youtube]
ολοι οσοι εχουν ενσταση για το πεναλτυ,ας δουν το βιντεακι να μας πουν,βρισκει μπαλα ο παιχτης του εργοτελη ?
πελατες κλαψτε γοερα.κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πελατεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!
το να λες όλη την ώρα ''κλάψε κλάψε'' και μαλακίες είναι πανεύκολο. το να βάζεις το βίντεο και να επιμένεις ότι είναι πέναλτυ δείχνει ή ότι είσαι άσχετος από μπάλα ή ότι ο οπαδισμός δεν σε αφήνει να βλέπεις σωστά. κάνε στοπ καρέ κάπου στο 18'' με 19'' του βίντεο και δες το δεξί πόδι του Στολτίδη που κινείται προς τον αντίπαλο κι όχι προς την μπάλα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις