Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε μπουγατσα κανε μας τη χαρη μας τα πρηξες....Μονο και μονο που εχεις τον Ντρογκμπα στο Αβαταρ σου μιας και δεν εχεις κατι αξιολογο απ την ομαδα σου να δειξεις τα λεει ολα....τραβα πιες κανα ποτο στην "παραλιακη" που λετε εναν δρομο 500 μετρα οπως ειναι η Λ.Νικης για να νιωσετε οτι εχετε παραλιακη...ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ..Σας εχω νιωσει στο πετσι μου τοσα χρονια εδω...Αιντε τραβα γιατι ερχεται κι η σειρα σας...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρε μπουγατσα κανε μας τη χαρη μας τα πρηξες....Μονο και μονο που εχεις τον Ντρογκμπα στο Αβαταρ σου μιας και δεν εχεις κατι αξιολογο απ την ομαδα σου να δειξεις τα λεει ολα....τραβα πιες κανα ποτο στην "παραλιακη" που λετε εναν δρομο 500 μετρα οπως ειναι η Λ.Νικης για να νιωσετε οτι εχετε παραλιακη...ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ..Σας εχω νιωσει στο πετσι μου τοσα χρονια εδω...Αιντε τραβα γιατι ερχεται κι η σειρα σας...

Ωχ....ήρθε το βαρύ πυροβολικό...τα τεθωρακισμένα που λέει και ο Δον.....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
βρείτε τρύπα να κρυφτείτε...έφτασε η Τρίτη...έρχεται...
θα γελάω την τρίτη με τις βαθυστόχαστες αναλύσεις σας...φταίε ο Λεμον-ήττας,φταίει το χιόνι,οι αλλαγές....
δέκα χρόνια το ίδιο έργο...όλες οι κατάρες πάνω σου....
καλό βράδυ...

Συνημμένα

• 3885192126.jpg
    3885192126.jpg
    15,8 KB · Εμφανίσεις: 13

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
η ιστορια εχει γραψει δευτερη θεση στην ευρωπη στο ποδοσφαιρο και τεσσερις φορες στην κορυφη της ευρωπης στο μπασκετ.για ολα τα υπολοιπα μπρειτε να παρετε κωλοχαρτο και να κανετε μια ακομα ενσταση

Επισκέπτης
Και εγω 20 χρόνια είμαι θεσσαλονίκη αλλά παραλιακή δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει την Νίκης!

Επισκέπτης
η ιστορια εχει γραψει δευτερη θεση στην ευρωπη στο ποδοσφαιρο και τεσσερις φορες στην κορυφη της ευρωπης στο μπασκετ.για ολα τα υπολοιπα μπρειτε να παρετε κωλοχαρτο και να κανετε μια ακομα ενσταση
στην ελλαδα εχεις να μας πεις κατι για το ποδοσφαιρο ? γιατι στο μπασκετ εισαι πολυ μπροστα,δεν υπαρχω.

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλε οταν εχεις γαμησει τη τζεσσικα αλμπα δε γυρνας να κοιταξεις τη σασα μπαστα λυπαμαι

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Του αρέσουν οι μαυρούληδες αδερφέ....άστον στον πόνο του.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
βρείτε τρύπα να κρυφτείτε...έφτασε η Τρίτη...έρχεται...
θα γελάω την τρίτη με τις βαθυστόχαστες αναλύσεις σας...φταίε ο Λεμον-ήττας,φταίει το χιόνι,οι αλλαγές....
δέκα χρόνια το ίδιο έργο...όλες οι κατάρες πάνω σου....
καλό βράδυ...
Σ διαβολου τη μανα....Απ την κοιλια της μανας σας ακομα εχετε κομπλεξ κατωτεροτητας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΠΟΛΗ ΚΙ Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ που μια ζωη θα ψαχνετε ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ,ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ και ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ....ουστ μπαγατσοσαντουιτςτοστκασερομαλακες........

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Και εγω 20 χρόνια είμαι θεσσαλονίκη αλλά παραλιακή δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει την Νίκης!
Ταρατσα δεν σε ξερω προσωπικα αλλα απ οσα εχω δει απο σενα μεσα στο σαιτ αποτελεις ευχαριστη εξαιρεση της μαζας που περιγραφω παραπανω...και χαιρομαι γι αυτο...Εγω ειμαι 10 χρονια εδω κι εχω ακουσει παμπολους να την λενε..οπως και παρα μα παρα πολλα αλλα κουφα....τελος παντων...

Επισκέπτης
Προβλέπω αύριο τέτοια ώρα να διαφωνούμε στο thread του Παναθηναικου!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνώ...δεν αξίζει ρε συ.....

cretan335...οι ποδοσφαιριστές του Άρη...παίρνουν πρίμ :think: :think: :think:???Ο καήμενος ο Καράμπελας :think: :think: :think:???
Tα ποσταρισματα τα εσβησα....
Εχετε Δικιο....

Ταρατσα sorry.....
Ειδες το Λοστ?

Επισκέπτης
Tο ξέρα οτι ο Σαγιντ θα είναι ένας από τους 6 το ξερα  :happy:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
[youtube=425,350]lM8dxQg984w[/youtube]

ολοι οσοι εχουν ενσταση για το πεναλτυ,ας δουν το βιντεακι να μας πουν,βρισκει μπαλα ο παιχτης του εργοτελη ?

πελατες κλαψτε γοερα.κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πελατεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!

το να λες όλη την ώρα ''κλάψε κλάψε'' και μαλακίες είναι πανεύκολο. το να βάζεις το βίντεο και να επιμένεις ότι είναι πέναλτυ δείχνει ή ότι είσαι άσχετος από μπάλα ή ότι ο οπαδισμός δεν σε αφήνει να βλέπεις σωστά. κάνε στοπ καρέ κάπου στο 18'' με 19'' του βίντεο και δες το δεξί πόδι του Στολτίδη που κινείται προς τον αντίπαλο κι όχι προς την μπάλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom