Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Θεέ μου
κάνε μας ένα χατίρι
να γίνει αλήθεια
ένα όνειρο τρελλό
να δούν μαζί
με εμάς και οι νεκροί μας
τον Θρύλο μας στον Τελικό....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ο άλλος τρέχει πίσω από την ομάδα του,αφήνει σπίτια,παιδιά,γυναίκες,δουλειές για να κάνει το κέφι του...και έρχεται ένας αλήτης είετ διαιτητής είτε παράγοντας και τον κλέβει εν ψυχρώ...πως θέλει να νιώσει?...ο παίκτης του εργοτέλη σήμερα πως θέλεις να νιώσει,που έχασε το όποιο πριμ θα έπαιρνε?...
όσο για τα άλλα,αν θεωρείς βρισιά τη μπουγάτσα,είσαι άξιος της μοίρας σου...
Ρε μεγάλε, το βάζεις καθόλου να δουλέψει ή τελείως τα έχεις  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Πιο πριμ, ποιός Εργοτέλης, τι μαλάκίες περνάνε απο το λειψό μυαλό σου???

Σταματάω στις μπουγάτσες γιατί οι άλλες βρισιές δεν μου αρέσουν.  

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ρε μεγάλε, το βάζεις καθόλου να δουλέψει ή τελείως τα έχεις  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Πιο πριμ, ποιός Εργοτέλης, τι μαλάκίες περνάνε απο το λειψό μυαλό σου???

Σταματάω στις μπουγάτσες γιατί οι άλλες βρισιές δεν μου αρέσουν.  

από μπάλα ξέρεις ρε φίλε?...ή κατέβηκες από το φεγγάρι?....επαγγελματίες είναι,πριμ έχουν,με το βαθμό ίσως έμεναν κατηγορία....και τους κλέψανε εν ψυχρώ...αυτό εννοώ

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
χ

Συνημμένα

• poutsa sto gauro.jpg
    poutsa sto gauro.jpg
    27,7 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
από μπάλα ξέρεις ρε φίλε?...ή κατέβηκες από το φεγγάρι?....επαγγελματίες είναι,πριμ έχουν,με το βαθμό ίσως έμεναν κατηγορία....και τους κλέψανε εν ψυχρώ...αυτό εννοώ
πηραν βαθμο που δεν αξιζαν στην κρητη αλλα οπως κ να εχει στα @@ μας.αν θεωρεις οτι ηταν μουφα το πεναλτυ μεγαλυτερη ευχαριστηση μου κ ελπιζω να σφυριξει πεναλτυ στο 92,στη σεντρα οταν θ'ανεβουμε για το εκτος συνορων παιχνιδι μας!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ποιά κατηγορία να μείνουν βρε  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
20 (ολογράφως ΕΙΚΟΣΙ) αγωνιστικές παίζουν ΓΡΟΘΟ, κοινώς βαράνε το κοκονιό τους, και μου μιλάς για βαθμούς και σωτηρίες και αηδίες???
Μα τόσο καμμένος είσαι??

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Πρόσεξε τρίπερ μην σκάσει μύτη καμιά κύρα-Δέσποινα.....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ποιά κατηγορία να μείνουν βρε  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
20 (ολογράφως ΕΙΚΟΣΙ) αγωνιστικές παίζουν ΓΡΟΘΟ, κοινώς βαράνε το κοκονιό τους, και μου μιλάς για βαθμούς και σωτηρίες και αηδίες???
Μα τόσο καμμένος είσαι??

άλλο τι κάνουν 20 αγωνιστικές...για σήμερα μιλάμε,που έπρεπε να μην χάσουν....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και ο θρήνος θα πήγαινε...τελικό Τσάμπιονς Λιγκ,αλλά....φύσηξε αέρας και τα έχασε ο Ελευθερόπουλος....

οσό για σένα cretan,σε κόβω για κανέναν διανοούμενο του Συνασπισμού,από αυτούς που λένε το βόλει...πετοσφαίριση!!!που το μόνο ματς που είδες στη ζωή σου είναι το Ελλάδα-Ρωσία το 87.....

Επισκέπτης
και ο θρήνος θα πήγαινε...τελικό Τσάμπιονς Λιγκ,αλλά....φύσηξε αέρας και τα έχασε ο Ελευθερόπουλος....

οσό για σένα cretan,σε κόβω για κανέναν διανοούμενο του Συνασπισμού,από αυτούς που λένε το βόλει...πετοσφαίριση!!!που το μόνο ματς που είδες στη ζωή σου είναι το Ελλάδα-Ρωσία το 87.....

κλαψε μπουγατσα μου,κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Συνημμένα

• 222.JPG
    222.JPG
    9,9 KB · Εμφανίσεις: 16

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

Μπα πρώην δεξιός είμαι που στις πρόσφατες εκλογές ψήφισε για την πλάκα του ΚΚΕ.
Και μην με μπερδεύεις με πολλά πολλά, γυμναστική είχα ενα τρίμηνο 9 (ολογράφως ΕΝΝΙΑ).

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
οι γυναικες ειναι πουτανες
μονο αντρες πιστευω

Μην σκάσει μύτη και κανένας...Ασλανίδης τότε....τίποτα Δούροι...τίποτα κοριοί....τίποτα κουμπούρια....τίποτα Ρότσες-Μπουμπλήδες....τίποτα λουλούδια...τίποτα κύπελλα στα κέρματα...τίποτα συγνώμη απο ΦΙΜΠΑ για το κάλπικο που κλέψατε...τίποτα...τίποτα...τίποτα.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom