Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656
Αυτά τα ολίγα και δεν ξαναποστάρω εδώ μέσα. Μην απορείς πάντως που πλέον είσαι μακράν δεύτερος σε επισκεψιμότητα από τον ανταγωνιστή σου, δεν είναι στραβός ο γυαλός, στραβά αρμενίζεις. Καλό σου βράδυ

τυπε μονο εμεις εχουμε ομως τα φοβερα ξυλογλυπτα   :wanker:

[move] :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection:[/move]

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Έκτακτο δελτίο :
Αγνοούνται 2 αθλητές πόλο του Παναθηναϊκός Α.Ο.
Μετά την επιστροφή στα αποδυτήρια και αφού ο πρώτος ημιτελικός κυπέλου έλειξε με 14-2 υπέρ των ερυθρολεύκων, ο φροντιστής της ομάδας παρατήρησε ότι ο τερματοφύλακας και ο φουνταριστός έλλειπαν. Αμέσως έτρεξε στα αποδυτήρια των διαιτητών θεωρώντας ότι πήγαν να καταθέσουν ένσταση καθώς ο αγώνας δεν κατοχειρόθηκε υπέρ τους αν και είχαν κερδίσει το σπριντ του πρώτου 8λέπτου. Αφού πήρε πειστικές εξηγήσεις από τους διαιτητές ότι δεν τους είχαν δει καθόλου , επέστρεψε στην πισίνα χωρίς όμως να δει σημεία ζωής .
Ο φροντιστής συνοδευόμενος πλέον από ανθρώπους του Παναθηναϊκου δήλωσε την εξαφάνιση στο λιμενικό το οποίο ξεκίνησε έρευνες.
Έως τώρα δεν έχουν βρεθεί ίχνη των 2 αθλητών ενώ οι έρευνες συνεχίζονται στην πισίνα από ειδικούς δύτες του λιμενικού σώματος. Στην περιοχή σπεύδει αυτή την ώρα και ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.
Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που σε αγώνα των 2 αιωνίων οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν πέταξαν μπρατσάκια και σωσύβια στους αθλητές του Παναθηναϊκού κατά την έναρξη του αγώνα.
Για ότι νεότερο θα είμαστε σε επικοινωνία .
Όλοι στεκόμαστε δίπλα στην παναθηναϊκή οικογέννεια αυτή τη δύσκολη στιγμή.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
τυπε δες τι τιτλο εχει το λεοφορος.γρ για το παιχνιδι :
Αν και οι παίκτες του Τεό Λοράντου μπήκαν από το ξεκίνημα δυνατά κερδίζοντας το σπριντ και κόντραραν τον Ολυμπιακό στα ίσα, στην συνέχεια κατέρρευσαν και ηττήθηκαν με 14-2. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπηκαν δυνατα κερδίζοντας το σπιρντ λεει!!!!!!!!!!! θα τρελαθώ ρε μαλακες, εχω χεστει από τα γελια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω να δεις...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
Αυτά τα ολίγα και δεν ξαναποστάρω εδώ μέσα. Μην απορείς πάντως που πλέον είσαι μακράν δεύτερος σε επισκεψιμότητα από τον ανταγωνιστή σου, δεν είναι στραβός ο γυαλός, στραβά αρμενίζεις. Καλό σου βράδυ
Στον αγύριστο. Δεύτερος είσαι εσύ. Εγώ παντού πρώτος κι εσύ παντού ψευτράκος. Άντε φιλιά.

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Στον αγύριστο. Δεύτερος είσαι εσύ. Εγώ παντού πρώτος κι εσύ παντού ψευτράκος. Άντε φιλιά.
Εγώ δεν έχω σαιτ για να είμαι πρώτος ή δεύτερος. Αν είχα θα ήμουν με διαφορά πρώτος.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Αθλητικος Ομιλος ειναι ο μεγαλυτερος αθλητικος συλλογος της χωρας απο ιδρυσεως αθλητισμου στο νεοελληνικο κρατος συμπεριλαμβανομενων ολων των επαγγελματικων και ερασιτεχνικων τμηματων ομαδικων και ατομικων σπορ ανδρων γυναικων νεων και νεανιδων
για τη δευτερη θεση παλευουν πανελληνιος και [size=6pt]ολυμπιακος[/size]

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Αθλητικος Ομιλος ειναι ο μεγαλυτερος αθλητικος συλλογος της χωρας απο ιδρυσεως αθλητισμου στο νεοελληνικο κρατος συμπεριλαμβανομενων ολων των επαγγελματικων και ερασιτεχνικων τμηματων ομαδικων και ατομικων σπορ ανδρων γυναικων νεων και νεανιδων
Όταν του έγραψα ότι είναι δεύτερος δεν του έγραψα για τα αθλήματα, ξέρει γιατί ποιο λόγο του το έγραψα.
ΥΓ: Η φώτο πρέπει να είναι απ τη θρυλική εκπομπή του Ραπτό που λούστηκε με το μέλι.....

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Το ότι τις έφαγε από τον Ράτζα δείχνει ότι είναι πρεζάκιας. Δηλαδή αν μεθαύριο σε πάει στο δικαστήριο θα επικαλεστείς το άρθρο του γκαζέτα, είσαι σοβαρός ?
Το να μπει καποιος στα αποδυτηρια της ομαδας της οποιας προεδρος ειναι ο πατερας του, και να αρχιζει να γαμοσταυριζει (υποθετω) και να προπηλακιζει προπονητη και παικτες, και να φερει σε τετοιο σημειο το αστερι της ομαδας ωστε να του της βρεξει τι δειχνει; Δειχνει φυσιολογικο άτομο ή καποιον που είναι λιώμα;. εεεε;  Τωρα αν μεθαυριο με παει στα δικαστηρια (εσενα το μυαλο σου εκει) θα δουμε τι θα κανουμε.... Ελπιζω να μη με παει....

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Το να μπει καποιος στα αποδυτηρια της ομαδας της οποιας προεδρος ειναι ο πατερας του, και να αρχιζει να γαμοσταυριζει (υποθετω) και να προπηλακιζει προπονητη και παικτες, και να φερει σε τετοιο σημειο το αστερι της ομαδας ωστε να του της βρεξει τι δειχνει; Δειχνει φυσιολογικο άτομο ή καποιον που είναι λιώμα;. εεεε;  Τωρα αν μεθαυριο με παει στα δικαστηρια (εσενα το μυαλο σου εκει) θα δουμε τι θα κανουμε.... Ελπιζω να μη με παει....
Όλοι οι παράγοντες μπαινουν στα αποδητήρια και λένε διάφορα. Ένας φίλος μου που έπαιζε στην Καβάλα επί αειμνήστου Μάκη Ψωμιάδη μου είχε πει ότι μετά από ένα ματς με τον ΠΑΟ που είχε έρθει 2-2 μπήκε μέσα ο Μάκαρος στα αποδυτήρια και πέταγε κατοστάευρα στον αέρα απ τη χαρά του.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
Όταν του έγραψα ότι είναι δεύτερος δεν του έγραψα για τα αθλήματα, ξέρει γιατί ποιο λόγο του το έγραψα.
Μάντεψε. Είμαι πρώτος με διαφορά και εκεί (μέχρι να κάνεις εσύ site βέβαια  :grin: ).
Γιατί ξαναποστάρεις;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
Aντι για μενα εισαι λιγο φαουλ. Μπορει ο τυπος να προκαλεσε, αλλα μην χρησιμοποιεις κριτικες που γραφονται ελευθερα στο φορουμ για να τον κρινεις.
Εισαι αντμιν. Θα πρεπε να διαχωριζεις την βασικη θεματολογια του φορουμ απο τις υπολοιπες συζητησεις που κανουμε.
Δεν κρίνω καθόλου. Είμαι πραγματικά φιλελεύθερος άνθρωπας. Απλά δεν έχω κοινές εμπειρίες να μοιραστώ (και χωρίς διάθεση ειρωνίας). Τί να κάνουμε τώρα;

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Όλοι οι παράγοντες μπαινουν στα αποδητήρια και λένε διάφορα. Ένας φίλος μου που έπαιζε στην Καβάλα επί αειμνήστου Μάκη Ψωμιάδη μου είχε πει ότι μετά από ένα ματς με τον ΠΑΟ που είχε έρθει 2-2 μπήκε μέσα ο Μάκαρος στα αποδυτήρια και πέταγε κατοστάευρα στον αέρα απ τη χαρά του.
Τωρα με εστειλες αδιαβαστο..... Ιδιο ειναι να μπαινεις στα αποδυτηρια σαν προεδρος και απο την χαρα σου να αρχισεις να πετας κατοσταευρα, και ιδιο είναι να μπαινεις σαν παιδι του μπαμπα και να αρχισεις να μπινελικωνεις ολη την ομαδα μπασκετ που ο ποιο κοντος ειναι 1.90; Τουλαχιστον ο Μακαρος ειχε και ενα εκτοπισμα.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ποιος ειναι ο συναγωνιστης ρε τύπε? Νιωθεις καθολου? Αυτο ειναι το πρωτο σαιτ της χωρας με διαφορα.

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Τωρα με εστειλες αδιαβαστο..... Ιδιο ειναι να μπαινεις στα αποδυτηρια σαν προεδρος και απο την χαρα σου να αρχισεις να πετας κατοσταευρα, και ιδιο είναι να μπαινεις σαν παιδι του μπαμπα και να αρχισεις να μπινελικωνεις ολη την ομαδα μπασκετ που ο ποιο κοντος ειναι 1.90; Τουλαχιστον ο Μακαρος ειχε και ενα εκτοπισμα.....
Ίδιο είναι ρε φίλε. Απλά ο Μάκαρος ήταν χαρούμενος και πέταγε κατοστάευρα, αν ήταν λυπημένος θα πέταγε άλλα πράγματα. Πάντως ο ΔΠΓ μας έχει συνηθίσει σε ακραίες αντιδράσεις, θα σου θυμίσω όταν το 2010 μας πέταξε εκτός ευρωλίγκας το Μαρούσι, είχε βγάλει ένα εμετικό πρωτοσέλιδο στην Πράσινη που έλεγε "ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ" .......

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

μερικές ερωτήσεις γιατί δεν καταλαβαίνω.
1. υπάρχει 'έτος ιδρύσεως αθλητισμού' σε κάποιο κράτος και ποιο είναι αυτό στη δική μας περίπτωση;
2. ποια είναι η ημερομηνία ιδρύσεως του ΠΑΟ;
3. πως ορίζεται κάποιος ως ο μεγαλύτερος σύλλογος; τι συγκρίνουμε;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
Ας ξεπεράσουμε το σοκ των δύο ολόκληρων γκολ που δεχτήκαμε απ' τον πάο, κι ας συγκεντρωθούμε στον τελικό ώστε να σηκώσουμε το 18ο κύπελλο της ιστορίας μας.  :boobies:
Και βέβαια γερά για το final 6 της Βουδαπέστης.  :rockon:

Συνημμένα

• 40-0.jpg
    40-0.jpg
    167,7 KB · Εμφανίσεις: 12

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.081
Πόντοι
2.606
μην σου πω απο την ίδρυση του ελληνικού κράτους  :tooth:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
Μη μας μειώνεις έτσι ρε δικέ μου. Τί μικρά γραμματάκια είναι αυτά; Αφού είμαστε ισάξιοι με τον Πανελλήνιο - μην ξηγιέσαι έτσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom