Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
τυπε δες τι τιτλο εχει το λεοφορος.γρ για το παιχνιδι :
Αν και οι παίκτες του Τεό Λοράντου μπήκαν από το ξεκίνημα δυνατά κερδίζοντας το σπριντ και κόντραραν τον Ολυμπιακό στα ίσα, στην συνέχεια κατέρρευσαν και ηττήθηκαν με 14-2. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπηκαν δυνατα κερδίζοντας το σπιρντ λεει!!!!!!!!!!! θα τρελαθώ ρε μαλακες, εχω χεστει από τα γελια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ετσι εχουν μαθει ρε τυπε. Το μονο που τους ενδειαφερει ειναι να κερδιζουν τις εντυπωσεις, οχι το αποτελεσμα. Η αλογοτροφη φταιει. Τους εχει καψει τα κυτταρα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.865
Πόντοι
2.606
τυπε δες τι τιτλο εχει το λεοφορος.γρ για το παιχνιδι :
Αν και οι παίκτες του Τεό Λοράντου μπήκαν από το ξεκίνημα δυνατά κερδίζοντας το σπριντ και κόντραραν τον Ολυμπιακό στα ίσα, στην συνέχεια κατέρρευσαν και ηττήθηκαν με 14-2. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπηκαν δυνατα κερδίζοντας το σπιρντ λεει!!!!!!!!!!! θα τρελαθώ ρε μαλακες, εχω χεστει από τα γελια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.763
Πόντοι
26.141
Ετσι εχουν μαθει ρε τυπε. Το μονο που τους ενδειαφερει ειναι να κερδιζουν τις εντυπωσεις, οχι το αποτελεσμα. Η αλογοτροφη φταιει. Τους εχει καψει τα κυτταρα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
προσοχη!!!εχω πει χιλιαδες φορες σε αυτο το σαιτ οτι το τριφυλλι ειναι κουνελοτροφη ,λαγοτροφη και προβατοτροφη για να δωσει γαλα το ζωντανο!!
οποτε ΔΕΝ ειναι αλογοτροφη και εξαλλου το αλογο εινια παεξυπνο ζωο οποτε τιμη τους να τους λετε αλογα τους βαζελους
ειπαμε ειναι λαγοτροφη εξαλλου οτι εινια και λαγοι δεν ειναι συμπτωση

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
προσοχη!!!εχω πει χιλιαδες φορες σε αυτο το σαιτ οτι το τριφυλλι ειναι κουνελοτροφη ,λαγοτροφη και προβατοτροφη για να δωσει γαλα το ζωντανο!!
οποτε ΔΕΝ ειναι αλογοτροφη και εξαλλου το αλογο εινια παεξυπνο ζωο οποτε τιμη τους να τους λετε αλογα τους βαζελους
ειπαμε ειναι λαγοτροφη εξαλλου οτι εινια και λαγοι δεν ειναι συμπτωση
Sorry  :hi: :hi:

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Το πιθανότερο είναι να μιλάω όπως μου καβλώσει να ξέρεις. Ειδικά για σιχάματα, θα μιλάω όπως πρέπει. 

επίσης θα σε απογοητεύσω, αλλά κοινές εμπειρίες δεν έχουμε...
Για "αυταρχικές", "αφέντρες" κλπ. δεν έχω ιδία πείρα. Πες μας αν θες εσύ.
Όχι του τα 'χω πει και δια ζώσης.  :grin: (81 είναι)
Το είδα. Συγκινήθηκα κάπως. Θυμήθηκα κάτι τσακωμούς που κάναμε κάποτε με ανάλογα "επιχειρήματα" και τέτοιες φωτός. Μετά βέβαια μεγαλώνοντας (στην έκτη δημοτικού) τα σταματήσαμε...
Τη λέξη σίχαμα τη λες κοιτώντας τον καθρέφτη. Τον Γιάννη Βογιατζή δεν έχεις τ αρχίδια ακόμα και τώρα να τον πλησιάσεις, πρώτον γιατί αυτός ήταν ΑΝΔΡΑΣ και πηδούσε με τα κακαλά του και όχι με πλαγίους τρόπους και επι πληρωμή και ο νωόν νοείτο. Δεύτερον, για μια ερώτηση που έκανα παλιά μας έχεις ζαλίσει τ αρχίδια και είναι η δεύτερη φορά που το κάνεις, τόσο σου κόβει βέβαια, και όταν είδες ότι δε σε έπαιρνε με μπλόκαρες από την κουβέντα, δημοκρατικά πάντα.....

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Κοιτα τωρα να δεις πως εχει η κατασταση κυριε μπουφο....
Η αυτου μεγαλειοτητα Δημητριος ο Β' ασχολειται με την ταπεινοτητα μου και κινηται νομικα εναντιον μου. Τι θα πρεπει να κανω τοτε εγω; Να ζητησω να του κανουν μια αναλυση αιματος. Αμφιβαλει κανεις οτι το καθεαυτου αιμα δεν 8α ξεπερνα το 5% και το υπολοιπο 95% θα ειναι ξενες ύλες και ουσιες; Οποτε.... κατσε στα αυγα σου μεγαλειοτατε.....
Ναι ρε να ζητήσεις, και τι είσαι εσύ που θα έχεις την ασυλία να βρίζεις τον καθένα ανώνυμα

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
βιος και πολιτεια του πρεζακια...... Αντιγραφω απο Γκαζετα.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Το επεισόδιο όμως που δεν έχει ξεχαστεί ακόμα είναι αυτό ανάμεσα στον Ράτζα και τον 25χρονο τότε Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Τον Μάρτιο του 1999 ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό με 59-56, ωστόσο δεν κάλυψε το -10 του πρώτου γύρου κι έτσι τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τους «ερυθρόλευκους».

Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ άκρως εχθρική! Οι οπαδοί δυσαρεστημένοι που δεν καλύφτηκε η διαφορά τραγουδούσαν συνθήματα με... απειλές προς τους παίκτες, ενώ χαμός έγινε και στα αποδυτήρια! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιτέθηκε φραστικά στον Λευτέρη Σούμποτιτς κι ο Ντίνο Ράτζα υπερασπίστηκε τον Σλοβένο γι' ακόμα μία φορά. Το αποτέλεσμα; Ο Κροάτης πιάστηκε στα χέρια με τον γιο του τότε Προέδρου Πάυλου Γιαννακόπουλου, ενώ κατάφερε να του δώσει μία γροθιά.
===============================
Το ότι τις έφαγε από τον Ράτζα δείχνει ότι είναι πρεζάκιας. Δηλαδή αν μεθαύριο σε πάει στο δικαστήριο θα επικαλεστείς το άρθρο του γκαζέτα, είσαι σοβαρός ?

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
βιος και πολιτεια του πρεζακια...... Αντιγραφω απο Γκαζετα.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Το επεισόδιο όμως που δεν έχει ξεχαστεί ακόμα είναι αυτό ανάμεσα στον Ράτζα και τον 25χρονο τότε Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Τον Μάρτιο του 1999 ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό με 59-56, ωστόσο δεν κάλυψε το -10 του πρώτου γύρου κι έτσι τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τους «ερυθρόλευκους».

Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ άκρως εχθρική! Οι οπαδοί δυσαρεστημένοι που δεν καλύφτηκε η διαφορά τραγουδούσαν συνθήματα με... απειλές προς τους παίκτες, ενώ χαμός έγινε και στα αποδυτήρια! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιτέθηκε φραστικά στον Λευτέρη Σούμποτιτς κι ο Ντίνο Ράτζα υπερασπίστηκε τον Σλοβένο γι' ακόμα μία φορά. Το αποτέλεσμα; Ο Κροάτης πιάστηκε στα χέρια με τον γιο του τότε Προέδρου Πάυλου Γιαννακόπουλου, ενώ κατάφερε να του δώσει μία γροθιά.
===============================
Και το άρθρο το γκαζέτα μαλακίες λέει. Ξύλο είχε ρίξει ο Ράτζα όταν χάσαμε με 25 πόντους από την Μιλάνο (τότε Στεφανέλ Μιλάνο) όταν εκεί έπαιζε ο Σιγάλας και είχαμε αποκλειστεί από τον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων (εμείς είχαμε τότε τον Σούμποτιτς). Μα καλά αυτοί οι δημοσιογράφοι τελείως ανίδεοι είναι, τι σόι αρχείο κρατάνε .....

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Εγω αν ημουνα αντμιν θα ποιουσα την νησσαν, εκτος και αν.... Λετε ρε σεις ο Αντισθενης να ειναι ενας εκ των Τσουκαλα, Θεοδωριδη, Καραπαπα, για να μη πω ο Μαρινακης;
Ο Καραπαπάς πριν από 7 περίπου χρόνια έκανε εκπομπή στο ραδιόφωνο με τον Μαρκάκη. Την εκπομπή την έλεγαν δίκανο και είχε χιουμοριστικό χαρακτήρα (φάρσες κλπ). Μάλιστα ο Καραπαπάς ήταν ο πιο χιουμορίστας απ τους 2 και υποστήριζε ότι ήταν οπαδός ΜΟΝΟ της Τσέλσι. Για Ελλάδα δεν είχε πει τι ομάδα συμπαθούσε. Λίγα χρόνια μετά φόρεσε τον μανδύα του ένθερμου υποστηρικτή του οσφπ.

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
δεν έμπλεξε τίποτα, απλά έδωσε και στους υπόλοιπους να καταλάβουν γιατί ο κορνέλιους μάχεται με τόσο σθένος υπέρ του αποδεδειγμένα πρεζάκια

τον γεμίζει τον κορνέ  :grin:
Αποδεδειγμένα ??? Τι αποδείξεις έχεις τύπε..?

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
καλα ρε ποσο μπουφος εισαι???το σανο αμάσητο το κατεβάζεις??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ξεστραβωσου τρομπα για τον μαρινακη δεν εχει ασκηθεί καν ποινικη διωξη ουτε εχει κληθει καθ οποιονδηοτε τροπο..περιμενει τι θα πει η δικαιοσυνη λεει το αυτιστικο.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ρε φίλε γράμματα ξέρεις ??? Μίλησε κανείς για Μαρινάκη? Και τι με νοιάζει εμένα τι λέει ο Θωμαϊδης, δικαστής είναι? Όποιος πάντως είναι ο εγκέφαλος και αυτουργός αυτού που έγινε είναι για φτύσιμο

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Aντι για μενα εισαι λιγο φαουλ. Μπορει ο τυπος να προκαλεσε, αλλα μην χρησιμοποιεις κριτικες που γραφονται ελευθερα στο φορουμ για να τον κρινεις.
Εισαι αντμιν. Θα πρεπε να διαχωριζεις την βασικη θεματολογια του φορουμ απο τις υπολοιπες συζητησεις που κανουμε.
Τον ρουφιάνο και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς φίλε

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Το πιθανότερο είναι να μιλάω όπως μου καβλώσει να ξέρεις. Ειδικά για σιχάματα, θα μιλάω όπως πρέπει. 

Το είδα. Συγκινήθηκα κάπως. Θυμήθηκα κάτι τσακωμούς που κάναμε κάποτε με ανάλογα "επιχειρήματα" και τέτοιες φωτός. Μετά βέβαια μεγαλώνοντας (στην έκτη δημοτικού) τα σταματήσαμε...
Για δες εδώ........

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6

Αυτά τα ολίγα και δεν ξαναποστάρω εδώ μέσα. Μην απορείς πάντως που πλέον είσαι μακράν δεύτερος σε επισκεψιμότητα από τον ανταγωνιστή σου, δεν είναι στραβός ο γυαλός, στραβά αρμενίζεις. Καλό σου βράδυ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Αυτά τα ολίγα και δεν ξαναποστάρω εδώ μέσα. Μην απορείς πάντως που πλέον είσαι μακράν δεύτερος σε επισκεψιμότητα από τον ανταγωνιστή σου, δεν είναι στραβός ο γυαλός, στραβά αρμενίζεις. Καλό σου βράδυ
τυπε τον σακατεψες  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom