Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στις ύβρεις παραθέτουμε επιχειρήματα και είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο γιατί πανω απ όλα είμαστε ανοιχτόμυαλοι
Φιλε, καλά τα γραφεις και εδώ και πιο πάνω. Αλλά, συζήτηση κανεις με έναν υγιή φίλαθλο, όχι με πωρωμένους και μηδενιστές.

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε, καλά τα γραφεις και εδώ και πιο πάνω. Αλλά, συζήτηση κανεις με έναν υγιή φίλαθλο, όχι με πωρωμένους και μηδενιστές.
Ο άλλος λέει ότι είμαι υπάλληλος του Γιαννακόπουλου, ο βλάκας, επειδή τον υπερασπίζομαι. Χωρίς να ξέρει ότι ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ του έχω κάνει έντονη κριτική γιατί δεν βοηθάει τον ερασιτέχνη. Αλλά και υπάλληλος του να ήμουν, θα ήταν τιμή μου, γιατί αυτός και καμιά δεκαριά άλλοι επιχειρηματίες που διοικούν εξαγωγικές επιχειρήσεις κρατάνε όρθια την ελληνική οικονομία. Δεν ξέρω ο τύπος τι δουλειά κάνει, αλλά αν ξεμείνει ποτέ και βγει στη γύρα για δουλειά ας στείλει κανα βιογραφικό κατά Βιανέξ μεριά. Είναι απ τις λίγες επιχειρήσεις που την περίοδο της κρίσης, όχι μόνο δεν απέλυσαν κόσμο, αλλά έχουν προσλάβει κιόλας.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Η απώλεια του Πρίντεζη είναι τεράστια για τη συνέχεια. Η ομάδα θα χρειαστεί πολλά πράγματα από παίχτες όπως Μάντζαρης,Παπανικολάου ακόμα και Αγραβάνη.. Οι 2 πρώτοι χρωστάνε πράγματα γιατί είναι τραγικοί. Πρέπει να κάνουν ένα μεγάλο παιχνίδι, δηλαδή να βάλλουν έστω τα ελεύθερα τρίποντα..

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.484
Πόντοι
17.085
Εγώ δεν υπονοώ κανέναν. Θα δούμε τι θα πει η δικαιοσύνη, προς το παρόν ασχολήσου με τον δικό σου κώλο και το τι μπαίνει εκεί μέσα και μίλα καλύτερα.
Το πιθανότερο είναι να μιλάω όπως μου καβλώσει να ξέρεις. Ειδικά για σιχάματα, θα μιλάω όπως πρέπει. 

επίσης θα σε απογοητεύσω, αλλά κοινές εμπειρίες δεν έχουμε...

Όποιος ξέρει γι αυτήν εδώ ας στείλει πριβέ.

Γνωρίζουμε αν η κυρία είναι κανονικη γυναίκα ? Όποιος ξέρει σίγουρα ας στείλει prive.
Για "αυταρχικές", "αφέντρες" κλπ. δεν έχω ιδία πείρα. Πες μας αν θες εσύ.

Και μιας και μιλάς για το Γιάννη Βογιατζή (πάντα εν τη απουσία του φυσικά) έναν άνθρωπο 85 χρονών,
Όχι του τα 'χω πει και δια ζώσης.  :grin: (81 είναι)

Το είδα. Συγκινήθηκα κάπως. Θυμήθηκα κάτι τσακωμούς που κάναμε κάποτε με ανάλογα "επιχειρήματα" και τέτοιες φωτός. Μετά βέβαια μεγαλώνοντας (στην έκτη δημοτικού) τα σταματήσαμε...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.484
Πόντοι
17.085
Ο άλλος λέει ότι είμαι υπάλληλος του Γιαννακόπουλου, ο βλάκας, επειδή τον υπερασπίζομαι. Χωρίς να ξέρει ότι ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ του έχω κάνει έντονη κριτική γιατί δεν βοηθάει τον ερασιτέχνη.
Είμαι σίγουρος ότι σε άκουσε με προσοχή και κράτησε και σημειώσεις.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Και φυσικά η ανούσια κουβέντα περί πρέζας κλπ ξεκίνησε όταν άρχισαν να βρίζουν τον ΔΠΓ. Εγώ τους ρώτησα κάτι, μπροστά του θα τα λέγατε αυτά ? Οι περισσότεροι είπαν ναι. Και τους ξαναρώτησα γιατί δεν πάτε να του το πείτε. Απάντηση δεν πήρα. Φυσικά το να αποκαλείς κάποιον με τέτοιους χαρακτηρισμούς διώκεται ποινικά και ίσως αν χοντρύνουν πολύ τα πράγματα να χρειαστεί να αποδείξουν τα λεγόμενα τους.
Κοιτα τωρα να δεις πως εχει η κατασταση κυριε μπουφο....
Η αυτου μεγαλειοτητα Δημητριος ο Β' ασχολειται με την ταπεινοτητα μου και κινηται νομικα εναντιον μου. Τι θα πρεπει να κανω τοτε εγω; Να ζητησω να του κανουν μια αναλυση αιματος. Αμφιβαλει κανεις οτι το καθεαυτου αιμα δεν 8α ξεπερνα το 5% και το υπολοιπο 95% θα ειναι ξενες ύλες και ουσιες; Οποτε.... κατσε στα αυγα σου μεγαλειοτατε.....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Aντι για μενα εισαι λιγο φαουλ. Μπορει ο τυπος να προκαλεσε, αλλα μην χρησιμοποιεις κριτικες που γραφονται ελευθερα στο φορουμ για να τον κρινεις.
Εισαι αντμιν. Θα πρεπε να διαχωριζεις την βασικη θεματολογια του φορουμ απο τις υπολοιπες συζητησεις που κανουμε.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
βιος και πολιτεια του πρεζακια...... Αντιγραφω απο Γκαζετα.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Το επεισόδιο όμως που δεν έχει ξεχαστεί ακόμα είναι αυτό ανάμεσα στον Ράτζα και τον 25χρονο τότε Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Τον Μάρτιο του 1999 ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό με 59-56, ωστόσο δεν κάλυψε το -10 του πρώτου γύρου κι έτσι τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τους «ερυθρόλευκους».

Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ άκρως εχθρική! Οι οπαδοί δυσαρεστημένοι που δεν καλύφτηκε η διαφορά τραγουδούσαν συνθήματα με... απειλές προς τους παίκτες, ενώ χαμός έγινε και στα αποδυτήρια! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιτέθηκε φραστικά στον Λευτέρη Σούμποτιτς κι ο Ντίνο Ράτζα υπερασπίστηκε τον Σλοβένο γι' ακόμα μία φορά. Το αποτέλεσμα; Ο Κροάτης πιάστηκε στα χέρια με τον γιο του τότε Προέδρου Πάυλου Γιαννακόπουλου, ενώ κατάφερε να του δώσει μία γροθιά.
===============================

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Aντι για μενα εισαι λιγο φαουλ. Μπορει ο τυπος να προκαλεσε, αλλα μην χρησιμοποιεις κριτικες που γραφονται ελευθερα στο φορουμ για να τον κρινεις.
Εισαι αντμιν. Θα πρεπε να διαχωριζεις την βασικη θεματολογια του φορουμ απο τις υπολοιπες συζητησεις που κανουμε.
Εγω αν ημουνα αντμιν θα ποιουσα την νησσαν, εκτος και αν.... Λετε ρε σεις ο Αντισθενης να ειναι ενας εκ των Τσουκαλα, Θεοδωριδη, Καραπαπα, για να μη πω ο Μαρινακης;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

δεν έμπλεξε τίποτα, απλά έδωσε και στους υπόλοιπους να καταλάβουν γιατί ο κορνέλιους μάχεται με τόσο σθένος υπέρ του αποδεδειγμένα πρεζάκια

τον γεμίζει τον κορνέ  :grin:

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Κι εγω συμφωνω μαζι σου. Βλακεια του ΑΝΤΙ να ασχολειται με τσιρακια.

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
δεν έμπλεξε τίποτα, απλά έδωσε και στους υπόλοιπους να καταλάβουν γιατί ο κορνέλιους μάχεται με τόσο σθένος υπέρ του αποδεδειγμένα πρεζάκια

τον γεμίζει τον κορνέ  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:effemine: ο κορνελιους;;;;  :2funny: :2funny:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

Συνημμένα

• photo.3.jpg
    photo.3.jpg
    38,9 KB · Εμφανίσεις: 10

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.058
Πόντοι
5.006
Εγώ δεν υπονοώ κανέναν. Θα δούμε τι θα πει η δικαιοσύνη, προς το παρόν ασχολήσου με τον δικό σου κώλο και το τι μπαίνει εκεί μέσα και μίλα καλύτερα.
καλα ρε ποσο μπουφος εισαι???το σανο αμάσητο το κατεβάζεις??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ξεστραβωσου τρομπα για τον μαρινακη δεν εχει ασκηθεί καν ποινικη διωξη ουτε εχει κληθει καθ οποιονδηοτε τροπο..περιμενει τι θα πει η δικαιοσυνη λεει το αυτιστικο.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.058
Πόντοι
5.006
aυτοι οι βαζελοι δεν πνηγηκαν????ας στειελει κανεις ναυαγοσωστες να τους σωσει :grin: :grin:

νικη του θρυλου με 14-2 στο πολο επι του βαζελου

τυπε δες τι τιτλο εχει το λεοφορος.γρ για το παιχνιδι :
Αν και οι παίκτες του Τεό Λοράντου μπήκαν από το ξεκίνημα δυνατά κερδίζοντας το σπριντ και κόντραραν τον Ολυμπιακό στα ίσα, στην συνέχεια κατέρρευσαν και ηττήθηκαν με 14-2. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπηκαν δυνατα κερδίζοντας το σπιρντ λεει!!!!!!!!!!! θα τρελαθώ ρε μαλακες, εχω χεστει από τα γελια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Για οσους δεν γνωριζουν, "σπριντ" στο πολο ειναι οταν ο διαιτητης στην αρχη του αγωνα πεταει την μπαλα στη μεση της πισινας και κανουν κολυμβητικο σπριντ ενας παικτης από καθε ομαδα για το ποιος θα παρει την μπαλα να ξεκινησει επιθεση.
Ειναι σαν να λες δηλαδη οτι ξεκινησα δυνατα, κερδιζοντας το τζαμπολ στο μπασκετ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τυπε δες τι τιτλο εχει το λεοφορος.γρ για το παιχνιδι :
Αν και οι παίκτες του Τεό Λοράντου μπήκαν από το ξεκίνημα δυνατά κερδίζοντας το σπριντ και κόντραραν τον Ολυμπιακό στα ίσα, στην συνέχεια κατέρρευσαν και ηττήθηκαν με 14-2. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπηκαν δυνατα κερδίζοντας το σπιρντ λεει!!!!!!!!!!! θα τρελαθώ ρε μαλακες, εχω χεστει από τα γελια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι κοροιδευεις ρε μαλακα
λιγο ειναι οτι σας γαμησαμε στο σπριντ και καναμε την πρωτη επιθεση;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.058
Πόντοι
5.006
aυτοι οι βαζελοι δεν πνηγηκαν????ας στειελει κανεις ναυαγοσωστες να τους σωσει :grin: :grin:

νικη του θρυλου με 14-2 στο πολο επι του βαζελου

μην το γελας τυπε...θα πνιγει κανενας καμια μερα, και θα μπλέξουμε ολοι μετα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom