Στις ύβρεις παραθέτουμε επιχειρήματα και είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο γιατί πανω απ όλα είμαστε ανοιχτόμυαλοιΜην ασχολείσαι φιλε. ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Φιλε, καλά τα γραφεις και εδώ και πιο πάνω. Αλλά, συζήτηση κανεις με έναν υγιή φίλαθλο, όχι με πωρωμένους και μηδενιστές.Στις ύβρεις παραθέτουμε επιχειρήματα και είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο γιατί πανω απ όλα είμαστε ανοιχτόμυαλοι
Ο άλλος λέει ότι είμαι υπάλληλος του Γιαννακόπουλου, ο βλάκας, επειδή τον υπερασπίζομαι. Χωρίς να ξέρει ότι ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ του έχω κάνει έντονη κριτική γιατί δεν βοηθάει τον ερασιτέχνη. Αλλά και υπάλληλος του να ήμουν, θα ήταν τιμή μου, γιατί αυτός και καμιά δεκαριά άλλοι επιχειρηματίες που διοικούν εξαγωγικές επιχειρήσεις κρατάνε όρθια την ελληνική οικονομία. Δεν ξέρω ο τύπος τι δουλειά κάνει, αλλά αν ξεμείνει ποτέ και βγει στη γύρα για δουλειά ας στείλει κανα βιογραφικό κατά Βιανέξ μεριά. Είναι απ τις λίγες επιχειρήσεις που την περίοδο της κρίσης, όχι μόνο δεν απέλυσαν κόσμο, αλλά έχουν προσλάβει κιόλας.Φιλε, καλά τα γραφεις και εδώ και πιο πάνω. Αλλά, συζήτηση κανεις με έναν υγιή φίλαθλο, όχι με πωρωμένους και μηδενιστές.
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
Η απώλεια του Πρίντεζη είναι τεράστια για τη συνέχεια. Η ομάδα θα χρειαστεί πολλά πράγματα από παίχτες όπως Μάντζαρης,Παπανικολάου ακόμα και Αγραβάνη.. Οι 2 πρώτοι χρωστάνε πράγματα γιατί είναι τραγικοί. Πρέπει να κάνουν ένα μεγάλο παιχνίδι, δηλαδή να βάλλουν έστω τα ελεύθερα τρίποντα..
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.484
- Πόντοι
- 17.085
Το πιθανότερο είναι να μιλάω όπως μου καβλώσει να ξέρεις. Ειδικά για σιχάματα, θα μιλάω όπως πρέπει.Εγώ δεν υπονοώ κανέναν. Θα δούμε τι θα πει η δικαιοσύνη, προς το παρόν ασχολήσου με τον δικό σου κώλο και το τι μπαίνει εκεί μέσα και μίλα καλύτερα.
επίσης θα σε απογοητεύσω, αλλά κοινές εμπειρίες δεν έχουμε...
Όποιος ξέρει γι αυτήν εδώ ας στείλει πριβέ.
Για "αυταρχικές", "αφέντρες" κλπ. δεν έχω ιδία πείρα. Πες μας αν θες εσύ.Γνωρίζουμε αν η κυρία είναι κανονικη γυναίκα ? Όποιος ξέρει σίγουρα ας στείλει prive.
Όχι του τα 'χω πει και δια ζώσης. (81 είναι)Και μιας και μιλάς για το Γιάννη Βογιατζή (πάντα εν τη απουσία του φυσικά) έναν άνθρωπο 85 χρονών,
Το είδα. Συγκινήθηκα κάπως. Θυμήθηκα κάτι τσακωμούς που κάναμε κάποτε με ανάλογα "επιχειρήματα" και τέτοιες φωτός. Μετά βέβαια μεγαλώνοντας (στην έκτη δημοτικού) τα σταματήσαμε...
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.484
- Πόντοι
- 17.085
Είμαι σίγουρος ότι σε άκουσε με προσοχή και κράτησε και σημειώσεις.Ο άλλος λέει ότι είμαι υπάλληλος του Γιαννακόπουλου, ο βλάκας, επειδή τον υπερασπίζομαι. Χωρίς να ξέρει ότι ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ του έχω κάνει έντονη κριτική γιατί δεν βοηθάει τον ερασιτέχνη.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Κοιτα τωρα να δεις πως εχει η κατασταση κυριε μπουφο....Και φυσικά η ανούσια κουβέντα περί πρέζας κλπ ξεκίνησε όταν άρχισαν να βρίζουν τον ΔΠΓ. Εγώ τους ρώτησα κάτι, μπροστά του θα τα λέγατε αυτά ? Οι περισσότεροι είπαν ναι. Και τους ξαναρώτησα γιατί δεν πάτε να του το πείτε. Απάντηση δεν πήρα. Φυσικά το να αποκαλείς κάποιον με τέτοιους χαρακτηρισμούς διώκεται ποινικά και ίσως αν χοντρύνουν πολύ τα πράγματα να χρειαστεί να αποδείξουν τα λεγόμενα τους.
Η αυτου μεγαλειοτητα Δημητριος ο Β' ασχολειται με την ταπεινοτητα μου και κινηται νομικα εναντιον μου. Τι θα πρεπει να κανω τοτε εγω; Να ζητησω να του κανουν μια αναλυση αιματος. Αμφιβαλει κανεις οτι το καθεαυτου αιμα δεν 8α ξεπερνα το 5% και το υπολοιπο 95% θα ειναι ξενες ύλες και ουσιες; Οποτε.... κατσε στα αυγα σου μεγαλειοτατε.....
Aντι για μενα εισαι λιγο φαουλ. Μπορει ο τυπος να προκαλεσε, αλλα μην χρησιμοποιεις κριτικες που γραφονται ελευθερα στο φορουμ για να τον κρινεις.
Εισαι αντμιν. Θα πρεπε να διαχωριζεις την βασικη θεματολογια του φορουμ απο τις υπολοιπες συζητησεις που κανουμε.
Εισαι αντμιν. Θα πρεπε να διαχωριζεις την βασικη θεματολογια του φορουμ απο τις υπολοιπες συζητησεις που κανουμε.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
βιος και πολιτεια του πρεζακια...... Αντιγραφω απο Γκαζετα.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Το επεισόδιο όμως που δεν έχει ξεχαστεί ακόμα είναι αυτό ανάμεσα στον Ράτζα και τον 25χρονο τότε Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Τον Μάρτιο του 1999 ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό με 59-56, ωστόσο δεν κάλυψε το -10 του πρώτου γύρου κι έτσι τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τους «ερυθρόλευκους».
Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ άκρως εχθρική! Οι οπαδοί δυσαρεστημένοι που δεν καλύφτηκε η διαφορά τραγουδούσαν συνθήματα με... απειλές προς τους παίκτες, ενώ χαμός έγινε και στα αποδυτήρια! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιτέθηκε φραστικά στον Λευτέρη Σούμποτιτς κι ο Ντίνο Ράτζα υπερασπίστηκε τον Σλοβένο γι' ακόμα μία φορά. Το αποτέλεσμα; Ο Κροάτης πιάστηκε στα χέρια με τον γιο του τότε Προέδρου Πάυλου Γιαννακόπουλου, ενώ κατάφερε να του δώσει μία γροθιά.
===============================
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Το επεισόδιο όμως που δεν έχει ξεχαστεί ακόμα είναι αυτό ανάμεσα στον Ράτζα και τον 25χρονο τότε Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Τον Μάρτιο του 1999 ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό με 59-56, ωστόσο δεν κάλυψε το -10 του πρώτου γύρου κι έτσι τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τους «ερυθρόλευκους».
Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ άκρως εχθρική! Οι οπαδοί δυσαρεστημένοι που δεν καλύφτηκε η διαφορά τραγουδούσαν συνθήματα με... απειλές προς τους παίκτες, ενώ χαμός έγινε και στα αποδυτήρια! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιτέθηκε φραστικά στον Λευτέρη Σούμποτιτς κι ο Ντίνο Ράτζα υπερασπίστηκε τον Σλοβένο γι' ακόμα μία φορά. Το αποτέλεσμα; Ο Κροάτης πιάστηκε στα χέρια με τον γιο του τότε Προέδρου Πάυλου Γιαννακόπουλου, ενώ κατάφερε να του δώσει μία γροθιά.
===============================
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Εγω αν ημουνα αντμιν θα ποιουσα την νησσαν, εκτος και αν.... Λετε ρε σεις ο Αντισθενης να ειναι ενας εκ των Τσουκαλα, Θεοδωριδη, Καραπαπα, για να μη πω ο Μαρινακης;Aντι για μενα εισαι λιγο φαουλ. Μπορει ο τυπος να προκαλεσε, αλλα μην χρησιμοποιεις κριτικες που γραφονται ελευθερα στο φορουμ για να τον κρινεις.
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Aντι για μενα εισαι λιγο φαουλ. Μπορει ο τυπος να προκαλεσε, αλλα μην χρησιμοποιεις κριτικες που γραφονται ελευθερα στο φορουμ για να τον κρινεις.
δεν έμπλεξε τίποτα, απλά έδωσε και στους υπόλοιπους να καταλάβουν γιατί ο κορνέλιους μάχεται με τόσο σθένος υπέρ του αποδεδειγμένα πρεζάκια
τον γεμίζει τον κορνέ
kostas-mk37
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Κι εγω συμφωνω μαζι σου. Βλακεια του ΑΝΤΙ να ασχολειται με τσιρακια.Aντι για μενα εισαι λιγο φαουλ. Μπορει ο τυπος να προκαλεσε, αλλα μην χρησιμοποιεις κριτικες που γραφονται ελευθερα στο φορουμ για να τον κρινεις.
kostas-mk37
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
δεν έμπλεξε τίποτα, απλά έδωσε και στους υπόλοιπους να καταλάβουν γιατί ο κορνέλιους μάχεται με τόσο σθένος υπέρ του αποδεδειγμένα πρεζάκια
τον γεμίζει τον κορνέ
ο κορνελιους;;;;
gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
Συνημμένα
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.058
- Πόντοι
- 5.006
καλα ρε ποσο μπουφος εισαι???το σανο αμάσητο το κατεβάζεις???Εγώ δεν υπονοώ κανέναν. Θα δούμε τι θα πει η δικαιοσύνη, προς το παρόν ασχολήσου με τον δικό σου κώλο και το τι μπαίνει εκεί μέσα και μίλα καλύτερα.
ξεστραβωσου τρομπα για τον μαρινακη δεν εχει ασκηθεί καν ποινικη διωξη ουτε εχει κληθει καθ οποιονδηοτε τροπο..περιμενει τι θα πει η δικαιοσυνη λεει το αυτιστικο....
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 187
- Like
- 48.755
- Πόντοι
- 26.141
aυτοι οι βαζελοι δεν πνηγηκαν????ας στειελει κανεις ναυαγοσωστες να τους σωσει
νικη του θρυλου με 14-2 στο πολο επι του βαζελου
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.058
- Πόντοι
- 5.006
τυπε δες τι τιτλο εχει το λεοφορος.γρ για το παιχνιδι :aυτοι οι βαζελοι δεν πνηγηκαν????ας στειελει κανεις ναυαγοσωστες να τους σωσει
Αν και οι παίκτες του Τεό Λοράντου μπήκαν από το ξεκίνημα δυνατά κερδίζοντας το σπριντ και κόντραραν τον Ολυμπιακό στα ίσα, στην συνέχεια κατέρρευσαν και ηττήθηκαν με 14-2.
μπηκαν δυνατα κερδίζοντας το σπιρντ λεει!!!!!!!!!!! θα τρελαθώ ρε μαλακες, εχω χεστει από τα γελια
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Για οσους δεν γνωριζουν, "σπριντ" στο πολο ειναι οταν ο διαιτητης στην αρχη του αγωνα πεταει την μπαλα στη μεση της πισινας και κανουν κολυμβητικο σπριντ ενας παικτης από καθε ομαδα για το ποιος θα παρει την μπαλα να ξεκινησει επιθεση.
Ειναι σαν να λες δηλαδη οτι ξεκινησα δυνατα, κερδιζοντας το τζαμπολ στο μπασκετ
Ειναι σαν να λες δηλαδη οτι ξεκινησα δυνατα, κερδιζοντας το τζαμπολ στο μπασκετ
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τι κοροιδευεις ρε μαλακατυπε δες τι τιτλο εχει το λεοφορος.γρ για το παιχνιδι :
Αν και οι παίκτες του Τεό Λοράντου μπήκαν από το ξεκίνημα δυνατά κερδίζοντας το σπριντ και κόντραραν τον Ολυμπιακό στα ίσα, στην συνέχεια κατέρρευσαν και ηττήθηκαν με 14-2.
μπηκαν δυνατα κερδίζοντας το σπιρντ λεει!!!!!!!!!!! θα τρελαθώ ρε μαλακες, εχω χεστει από τα γελια
λιγο ειναι οτι σας γαμησαμε στο σπριντ και καναμε την πρωτη επιθεση;
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.058
- Πόντοι
- 5.006
μην το γελας τυπε...θα πνιγει κανενας καμια μερα, και θα μπλέξουμε ολοι μετα...aυτοι οι βαζελοι δεν πνηγηκαν????ας στειελει κανεις ναυαγοσωστες να τους σωσει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83