You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.322
- Πόντοι
- 22.266
φιελ αυτ που εγραψες ειναι το πιο σωστο που απο αυτα πυ γραφτηκαν τις τελεταιαες μερεςΑν δεν προσεξει με τη διαιτησια την Πεμπτη το εχασε το ματς ο Θρυλος
Ελπιζω να μην πιαστουν μαλακες οπως προπερσι
ο βαζελος εχει καει κλιμα οτι και καλα αδικηθηκε στο οακα και τωρα μαλλον παν για να μας σφαξουν στο σεφ και αυτοι τη στιγμη αν και παντα υποστηριζα οτι οι αγγελοπουλοι δεν επρεπε σε πολλα παιχνιδια να κατεβασουν την ομαδα ομως τωρα ειναι στα σχοινια αφου ολοι ελλαδα αν αποχωρησει ο οσφπ απο το γηπεδο θα πει ποσο μαλακες ειναι οι αγγελοπουλαιοι και οτι ο τρακης αν και αδικηθηκε δεν απεσυρε την ομαδα
για αυτο το λογο εχουν οι παιχτες που αν δουν οτι τα κορακια εχουν το μπαλντα απο μονοι τους να φυγουν για να προστετεψουν το αθλημα και να εισια σθγουρος ο κοσμος θα τους επικροτησει
παντα ημουν υπερ στο να μην κατεβαζε την ομαδα στο παρελθον ο αγγελοπουλος και οι αποψεςι μου ειναι εδω μεσα αλλα αυτη τη φορα το πρεζονι και εφτιαξε κλιμα κατα διαιτησιας και μας ψευτοεπριζε τα αρχιδια οτι δεν θα κατεβασει την ομαδα οποτε οι αγγελοπουλοι δεν μπορουν να αποσυρουν την ομαδα ΠΑΡΑ μονο οι αθλητες να αποχωρησουν αν δουν τα κορακια σε δραση
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Ρε ας αφήσουμε τα περί διαιτησίας τώρα κατά μέρος.. Δεν έχουμε ομάδα για να κερδίσουμε στο χαλαρό τον βάζελο. Ντέρμπι θα είναι το ματς και τώρα..
koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
σωστος μαγκαΡε ας αφήσουμε τα περί διαιτησίας τώρα κατά μέρος.. Δεν έχουμε ομάδα για να κερδίσουμε στο χαλαρό τον βάζελο. Ντέρμπι θα είναι το ματς και τώρα..
Επισκέπτης
Εν αναμονή ανακοινώσεων για την εξαγορά της Νότιγχαμ από Μαρινάκη
Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ανακοίνωση της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η υπόθεση της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Όπως γράφει σήμερα η «Live Sport», τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις από τις εμπλεκόμενες πλευρές με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να γίνεται ο ισχυρός άνδρας του αγγλικού συλλόγου.
Ο κ. Μαρινάκης φαίνεται πως έχει ελέγξει τα έγγραφα που αφορούν το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας, Φαουάζ Αλ – Χασάουι, είχε δηλώσει τα εξής:
«Ό,τι συμβεί τελικά, δεν θα είναι πώληση του συλλόγου. Δεν πουλάω την ομάδα. Θέλω πρώτα να την οδηγήσω στην Premier League και θέλω να είμαι εδώ όταν αυτό συμβεί. Αγαπάω το Νότινγχαμ. Θέλω τα καλύτερα για την ομάδα γιατί θέλω οι οπαδοί μας να είναι χαρούμενοι. Ξέρω ότι αυτό δεν συμβαίνει τώρα, όμως ελπίζω να το καταφέρω. Όπως ελπίζω αυτό αν είναι ένα θετικό καλοκαίρι γιατί αυτή τη φορά θέλω να κάνω τα σωστά πράγματα».
Πηγή: sport-fm.gr
Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ανακοίνωση της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η υπόθεση της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Όπως γράφει σήμερα η «Live Sport», τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις από τις εμπλεκόμενες πλευρές με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να γίνεται ο ισχυρός άνδρας του αγγλικού συλλόγου.
Ο κ. Μαρινάκης φαίνεται πως έχει ελέγξει τα έγγραφα που αφορούν το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας, Φαουάζ Αλ – Χασάουι, είχε δηλώσει τα εξής:
«Ό,τι συμβεί τελικά, δεν θα είναι πώληση του συλλόγου. Δεν πουλάω την ομάδα. Θέλω πρώτα να την οδηγήσω στην Premier League και θέλω να είμαι εδώ όταν αυτό συμβεί. Αγαπάω το Νότινγχαμ. Θέλω τα καλύτερα για την ομάδα γιατί θέλω οι οπαδοί μας να είναι χαρούμενοι. Ξέρω ότι αυτό δεν συμβαίνει τώρα, όμως ελπίζω να το καταφέρω. Όπως ελπίζω αυτό αν είναι ένα θετικό καλοκαίρι γιατί αυτή τη φορά θέλω να κάνω τα σωστά πράγματα».
Πηγή: sport-fm.gr
koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
γαμηστε τους σημερα να βαλουνε μυαλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Πουτανογέννημα είσαι και φαίνεσαι. Τα υπόλοιπα που γράφεις δώστα στο Σεφερλή να τα ανεβάσει σε επιθεώρηση να γελάσει ο κόσμος.Μωρή πατσαβούρα βρες το ποστ που αναφέρεις και δείχτο μας .. Το αν είσαι μεγάλος αθλητής δεν κρίνεται μόνο από ένα κρίσιμο σουτ και πόσο καλός αμυντικός είσαι. Την ώρα που φτύνεις πισώπλατα "συνάδελφό" σου και όχι μόνο σε έναν αγώνα το μεγάλος αθλητής χάνει.
Αλλά επειδή το λερώνεις το στοματάκι σου με τη μαγκιά που σου δίνει το πληκτρολόγιο σαν γνήσιο τέκνο της βαζέλας , το πουτανόφτημα ο Βασιλαράς τα 'χει ακούσει εκ του σύνεγγυς , καθώς επίσης και ο σαγόνιας που συνήθιζε να κυκλοφορεί με το μετρό προ ΣΚΑΙ .
Ο τοξικομανής πληρώνει κόσμο για να διοικεί την επιχείρηση του πατέρα του και ευτυχώς το κάνει σωστά όποιος πληρώνεται και έχουν 500 οικογέννειες εισόδημα.
Και κόψε το παραμυθάκι με την ανωνυμία του ιντερνετ εκτός κι αν είσαι διατεθειμένος να βγάλεις φάτσα φόρα στο bou. φωτοτυπία της ταυτότητάς σου ή είσαι κανας μπάτσος και ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα. Αλλιώς είσαι το ίδιο ανώνυμος με μένα και όλους τους άλλους εδώ μέσα.
Στο εξής δεν ασχολούμαι ξανά με δικό σου ποστ , ότι και να γράφεις για μένα σε έχω γραμμένο στ'αρχίδια μου. Κι αν σε ενοχλούν αυτά που λέω για την ομάδα σου το [size=30pt]ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ[/size] μπορείς απλά να μπαίνεις στο βαζελοθρεντ όπου με την ευκαιρία ότι μαλακία και να γράφετε δεν έχω ενοχλήσει ποτέ..
Ξεσκονίζει το lower ο Αλέφαντος για να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο με ΝότιγχαμΕν αναμονή ανακοινώσεων για την εξαγορά της Νότιγχαμ από Μαρινάκη
Απο Slo-gun.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Δε μας βλέπω καλά σήμερις. :S
gbeyyt11
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
Δε μας βλέπω καλά σήμερις. :S
Καρμπον 1ο ημιχρνονο 1ου τελικου και δυστυχως ο Γιωργαρος δεν ειναι σε καλη κατασταση.
pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Αμυνα και ριμπαουντ
kostas-mk37
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.266
- Πόντοι
- 5.006
μπραβο στα παιδια πολυ μεγαλη νικη σε ενα παιχνδι που εδειχνε και χωρις πριντεζη να μη γυρναει...μιλησε και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ στα δυσκολα που εκαιγε η μπαλλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Ετσι ρε!!!Άλλη μια νικη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47