Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.266
Πόντοι
5.006
Δε νομιζω ειμαστε προετοιμασμενοι για το καθε τι τι πρεπει να ειναι ολα αψογα και να το παρουμε το ματς. σιγουρα θα προκαλεσουν και αυτοι και η κορακες...μακαρι να πανε ολα καλα. :rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Αν δεν προσεξει με τη διαιτησια την Πεμπτη το εχασε το ματς ο Θρυλος
Ελπιζω να μην πιαστουν μαλακες οπως προπερσι
φιελ αυτ που εγραψες ειναι το πιο σωστο που απο αυτα πυ γραφτηκαν τις τελεταιαες μερες
ο βαζελος εχει καει κλιμα οτι και καλα αδικηθηκε στο οακα και τωρα μαλλον παν για να μας σφαξουν στο σεφ και αυτοι τη στιγμη αν και παντα υποστηριζα οτι οι αγγελοπουλοι δεν επρεπε σε πολλα παιχνιδια να κατεβασουν την ομαδα ομως τωρα ειναι στα σχοινια αφου ολοι ελλαδα αν αποχωρησει ο οσφπ απο το γηπεδο θα πει ποσο μαλακες ειναι οι αγγελοπουλαιοι και οτι ο τρακης αν και αδικηθηκε δεν απεσυρε την ομαδα

για αυτο το λογο εχουν οι παιχτες που αν δουν οτι τα κορακια εχουν το μπαλντα απο μονοι τους να φυγουν για να προστετεψουν το αθλημα και να εισια σθγουρος ο κοσμος θα τους επικροτησει

παντα ημουν υπερ στο να μην κατεβαζε την ομαδα στο παρελθον ο αγγελοπουλος και οι αποψεςι μου ειναι εδω μεσα αλλα αυτη τη φορα το πρεζονι και εφτιαξε κλιμα κατα διαιτησιας και μας ψευτοεπριζε τα αρχιδια οτι δεν θα κατεβασει την ομαδα οποτε οι αγγελοπουλοι δεν μπορουν να αποσυρουν την ομαδα ΠΑΡΑ μονο οι αθλητες να αποχωρησουν αν δουν τα κορακια σε δραση

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Ρε ας αφήσουμε τα περί διαιτησίας τώρα κατά μέρος.. Δεν έχουμε ομάδα για να κερδίσουμε στο χαλαρό τον βάζελο. Ντέρμπι θα είναι το ματς και τώρα..

Επισκέπτης
Εν αναμονή ανακοινώσεων για την εξαγορά της Νότιγχαμ από Μαρινάκη
Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ανακοίνωση της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η υπόθεση της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως γράφει σήμερα η «Live Sport», τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις από τις εμπλεκόμενες πλευρές με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να γίνεται ο ισχυρός άνδρας του αγγλικού συλλόγου.

Ο κ. Μαρινάκης φαίνεται πως έχει ελέγξει τα έγγραφα που αφορούν το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας, Φαουάζ Αλ – Χασάουι, είχε δηλώσει τα εξής:

«Ό,τι συμβεί τελικά, δεν θα είναι πώληση του συλλόγου. Δεν πουλάω την ομάδα. Θέλω πρώτα να την οδηγήσω στην Premier League και θέλω να είμαι εδώ όταν αυτό συμβεί. Αγαπάω το Νότινγχαμ. Θέλω τα καλύτερα για την ομάδα γιατί θέλω οι οπαδοί μας να είναι χαρούμενοι. Ξέρω ότι αυτό δεν συμβαίνει τώρα, όμως ελπίζω να το καταφέρω. Όπως ελπίζω αυτό αν είναι ένα θετικό καλοκαίρι γιατί αυτή τη φορά θέλω να κάνω τα σωστά πράγματα».

Πηγή: sport-fm.gr

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
γαμηστε τους σημερα να βαλουνε μυαλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Μωρή πατσαβούρα βρες το ποστ που αναφέρεις και δείχτο μας .. Το αν είσαι μεγάλος αθλητής δεν κρίνεται μόνο από ένα κρίσιμο σουτ και πόσο καλός αμυντικός είσαι. Την ώρα που φτύνεις πισώπλατα "συνάδελφό" σου και όχι μόνο σε έναν αγώνα το μεγάλος αθλητής χάνει.
Αλλά επειδή το λερώνεις το στοματάκι σου με τη μαγκιά που σου δίνει το πληκτρολόγιο σαν γνήσιο τέκνο της βαζέλας , το πουτανόφτημα ο Βασιλαράς τα 'χει ακούσει εκ του σύνεγγυς , καθώς επίσης και ο σαγόνιας που συνήθιζε να κυκλοφορεί με το μετρό προ ΣΚΑΙ .
Ο τοξικομανής πληρώνει κόσμο για να διοικεί την επιχείρηση του πατέρα του και ευτυχώς το κάνει σωστά όποιος πληρώνεται και έχουν 500 οικογέννειες εισόδημα.
Και κόψε το παραμυθάκι με την ανωνυμία του ιντερνετ εκτός κι αν είσαι διατεθειμένος να βγάλεις φάτσα φόρα στο bou. φωτοτυπία της ταυτότητάς σου ή είσαι κανας μπάτσος και ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα. Αλλιώς είσαι το ίδιο ανώνυμος με μένα και όλους τους άλλους εδώ μέσα.

Στο εξής δεν ασχολούμαι ξανά με δικό σου ποστ , ότι και να γράφεις για μένα σε έχω γραμμένο στ'αρχίδια μου. Κι αν σε ενοχλούν αυτά που λέω για την ομάδα σου το [size=30pt]ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ[/size] μπορείς απλά να μπαίνεις στο βαζελοθρεντ όπου με την ευκαιρία ότι μαλακία και να γράφετε δεν έχω ενοχλήσει ποτέ..
Πουτανογέννημα είσαι και φαίνεσαι. Τα υπόλοιπα που γράφεις δώστα στο Σεφερλή να τα ανεβάσει σε επιθεώρηση να γελάσει ο κόσμος.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εν αναμονή ανακοινώσεων για την εξαγορά της Νότιγχαμ από Μαρινάκη
Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ανακοίνωση της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου
Ξεσκονίζει το lower ο Αλέφαντος για να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο με Νότιγχαμ

Απο Slo-gun.  :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Δε μας βλέπω καλά σήμερις.  :S

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Όλα στραβά απόψε, δεν γυρνάει το ματς με τέτοια απόδοση.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Βήματα του Διαμαφτύδη αλλά δίνουν φάουλ στον Σπανούλη :vomit:

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.266
Πόντοι
5.006
μπραβο στα παιδια πολυ μεγαλη νικη σε ενα παιχνδι που εδειχνε και χωρις πριντεζη να μη γυρναει...μιλησε και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ στα δυσκολα που εκαιγε η μπαλλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Μεγάλη νίκη με ανατροπή την οποία δεν περίμενα έτσι όπως εξελισσόταν η 4η περίοδος.
Πάμε για διπλό και τίτλο στο ΟΑΚΑ.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Eνταξει τελικα επικρατησε το γεγονος οτι ο βαζελος ειναι τσιρκο και τη γλιτωσαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom