Μεγάλο σουτ ο Σπανούλης, μεγάλη νίκη η ομάδα. Η επιλογή βέβαια και πάλι δεν ήταν ορθολογική. Θα μπορούσε το σουτ να πάει air-ball γιατί με αυτές τις προϋποθέσεις, το λογικό αυτό θα ήταν. Και μετά θα είχαμε κράξιμο ατελείωτο και στον Σπανούλη και στον Σφαιρόπουλο. Ένα σουτ η διαφορά κόλασης και παραδείσου. Παρά την χαρά μου και την άτυπη δικαιοσύνη που αποδόθηκε(μετά από αρκετές περιπτώσεις σφαλιαρών και άδικων αποτελεσμάτων μέσα στο ΟΑΚΑ) δεν είμαι ευχαριστημένος από το μπάσκετ που παίζει η ομάδα. Ανησυχώ για τα επόμενα ματς. Δεν πρέπει να φτάνουμε στις λεπτομέρειες, εφόσον έχουμε θεωρητικά καλύτερη πιο βαθιά και φρέσκια ομάδα. Αυτό το σουτ θα μπει μία στις 20 φορές. Ελπίζω λοιπόν να μη χρειαστεί να ξαναγίνει τέτοιο σουτ. Επίσης γι' άλλη μια φορά είχαμε την τελευταία επίθεση και ο σχεδιασμός μετά από τάιμ-άουτ ήταν ανεπαρκής. Στο πρώτο ματς η τελευταία επίθεση με τον Παπανικολάου ήταν επιπέδου δημοτικού σχολείου.
Η διαμαρτυρία για τα βήματα είναι τουλάχιστον γελοία. Μίλησα με φίλους Παναθηναϊκούς και συμφώνησαν μαζί μου. Ο ΠΑΟ έχει μεγάλο κομμάτι υγιών και με καλές μπασκετικές γνώσεις φιλάθλων, εξ' ου και τα χειροκροτήματα στον Πρίντεζη.
Για τον τελευταίο θέλω να σταθώ και να μιλήσω ιδιαιτέρως γιατί το παλικάρι είναι αξιέπαινο. Αποτελεί πραγματικό πρότυπο αθλητή και ανθρώπου για μένα. Ο ορισμός του κουλ τύπου. Δεν μιλάει πολύ, δεν διαμαρτύρεται, δεν φωνάζει, πάντα ψύχραιμος και αξιοπρεπής. Και με αυτά που πέρασε φέτος με την υγεία του πατέρα του και την απόδοσή του σε αυτούς τους τελικούς(μακράν ο καλύτερος παίχτης) είναι απλά συγκινητικός. Χίλια μπράβο.