Ο άλλος ο υπερβλάκας (αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν ο gp07) έγραφε "έχουμε ετοιμάσει ειδική υποδοχή για τον Διαμαφτύδη ....." Είναι να γελάνε και τα περίπτερα. Ποιος ο κος τίποτα να λέει για έναν απ τους μεγαλύτερους αθλητές της χώρας "έχουμε κλπ...." πάντα σε πρώτο πληθυντικό φυσικά, μιας και η αίσθηση ότι ανήκει σε σύνολο δίνει του δίνει θάρρος και τον κάνει να αισθανθεί σπουδαίος. Φυσικά διαψεύσθηκε πανηγυρικά από τους ίδιους τους κανονικούς (όχι τους γιαλαντζί του πληκτρολογίου) οι οποίοι κράτησαν αντρίκια στάση απέναντι στον Διαμαντίδη.
Μωρή πατσαβούρα βρες το ποστ που αναφέρεις και δείχτο μας .. Το αν είσαι μεγάλος αθλητής δεν κρίνεται μόνο από ένα κρίσιμο σουτ και πόσο καλός αμυντικός είσαι. Την ώρα που φτύνεις πισώπλατα "συνάδελφό" σου και όχι μόνο σε έναν αγώνα το μεγάλος αθλητής χάνει.
Αλλά επειδή το λερώνεις το στοματάκι σου με τη μαγκιά που σου δίνει το πληκτρολόγιο σαν γνήσιο τέκνο της βαζέλας , το πουτανόφτημα ο Βασιλαράς τα 'χει ακούσει εκ του σύνεγγυς , καθώς επίσης και ο σαγόνιας που συνήθιζε να κυκλοφορεί με το μετρό προ ΣΚΑΙ .
Ο τοξικομανής πληρώνει κόσμο για να διοικεί την επιχείρηση του πατέρα του και ευτυχώς το κάνει σωστά όποιος πληρώνεται και έχουν 500 οικογέννειες εισόδημα.
Και κόψε το παραμυθάκι με την ανωνυμία του ιντερνετ εκτός κι αν είσαι διατεθειμένος να βγάλεις φάτσα φόρα στο bou. φωτοτυπία της ταυτότητάς σου ή είσαι κανας μπάτσος και ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα. Αλλιώς είσαι το ίδιο ανώνυμος με μένα και όλους τους άλλους εδώ μέσα.
Στο εξής δεν ασχολούμαι ξανά με δικό σου ποστ , ότι και να γράφεις για μένα σε έχω γραμμένο στ'αρχίδια μου. Κι αν σε ενοχλούν αυτά που λέω για την ομάδα σου το [size=30pt]
ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ[/size] μπορείς απλά να μπαίνεις στο βαζελοθρεντ όπου με την ευκαιρία ότι μαλακία και να γράφετε δεν έχω ενοχλήσει ποτέ..