Μπράβο φίλε μου. Ακριβώς έτσι. Τα έχω πει κι εγώ παλαιότερα και άλλοι βέβαια. Δυστυχώς και ο ίδιος ο Σπανούλης και η διοίκηση και οι προπονητές δεν λένε να το καταλάβουν. Ο Σπανούλης δεν είναι ο ίδιος παίχτης που ήταν εδώ και καιρό. Με τις τωρινές του δυνατότητες λοιπόν, δεν μπορεί να έχεις απαίτηση να δουλέψει ένα σύστημα ή μια επιθετική τακτική σε τέτοιο επίπεδο. Προβλέψιμο και εύκολο στην αντιμετώπιση. Πολλοί θα πουν "μα ο Μπιλ έβαλε μεγάλα σουτ, μοίρασε πάσες, έκανε όλο το παιχνίδι της ομάδας". Ναι, αλλά αστόχησε σε περισσότερα, έκανε σημαντικά λάθη και έφαγε 5 εμφατικές τάπες σε φάσεις-καρμπόν. Να μην σχολιάσω και την άμυνα που παίζει. Όποιον παίχτη μαρκάρει, κάνει τα ματς της ζωής του. Δεν είναι τυχαία αυτά. Το τελευταίο τρίποντο ήταν καθαρά δική του ευθύνη. Χάνει τον παίχτη του χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος.
Βέβαια δεν φταίει ο Σπανούλης για όλα. Αλλά γιατί πρέπει ακόμα να επωμίζεται τόσο βαρύ φορτίο? Φορτίο που δεν μπορεί πια να σηκώσει. Όλοκληρη ομάδα με τέτοια ιστορία και όνομα και δεν έχει Plan B. Έχει χαθεί και η καλή αμυντική λειτουργία που τουλάχιστον έσπαγε κόκκαλα. Τρώμε καλάθι για πλάκα από όλες τις ομάδες. Όσο και να αγαπάμε την ομάδα και τα παιδιά πρέπει να παραδεχτούμε ότι η συγκεκριμένη ήττα ήταν ξεφτίλα με τον τρόπο που έγινε. Κοροϊδεύουμε την ΤΣΣΚΑ για τον τρόπο που χάνει όταν παίζουμε αντίπαλοι, αλλά τα ίδια και χειρότερα κάναμε χθες. Έχουν γίνει πολλά λάθη φέτος σε πολλούς τομείς. Αν δεν αλλάξει η νοοτροπία δεν θα υπάρξει ούτε μέλλον. Έχουν απαξιωθεί παίχτες που έχουν προσφέρει ή μπορούν να προσφέρουν και έχουν καταντήσει χαμάληδες ή σκουπίζουν τον πάγκο. Υπάρχει κακή ψυχολογία, ακόμα και πριν την κατηφόρα με τις συνεχόμενες ήττες υπήρχε. Δεν υπάρχουν ρόλοι και νομίζω έχουν κλονιστεί και οι σχέσεις παιχτών με το προπονητικό τιμ, με αυτά που έχουν γίνει.
Δυστυχώς δεν τα βλέπουν ή εθελοτυφλούν αυτοί που πρέπει να τα δουν αυτά............