Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η Κυριακή.
Σκληρό και απαξιωτικό γαμήσι στην πράσινη πουτάνα, τα πρόβατα τους φίλαθλους της
και τον καθυστερημένο πισωγλέντη πουτάνας γιο πρόεδρο της.

URL]]

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η Κυριακή.
Σκληρό και απαξιωτικό γαμήσι στην πράσινη πουτάνα, τα πρόβατα τους φίλαθλους της
και τον καθυστερημένο πισωγλέντη πουτάνας γιο πρόεδρο της.

http://[URL unfurl="true"]www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2014/03/osfp.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Άσκοπο ματς τύπε. Το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι οπαδικό ξεσάλωμα και καζούρα..

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Ποιοι πήραν Ευρωπαικά τύπε? Ελπίζω να ξέρεις ότι έχει αλλάξει η ομάδα ολοκληρωτικά από τότε..
εγώ νομίζω ότι η ομάδα παραμένει δυνατη..χθες αυτοκτόνησε στο τελος ηταν και ατυχη ...σκοτωμενο τριποντο με ταμπλο..μεγαλη βλακεια να μην γινει εστω ενα φαουλ και να μην σουταρουν τριποντο...ο τραυματισμος του Γιανγκ αλασε τις ισορροπιες στην ομαδα και φυσικα επρεπε να αντικατασταθει τάχιστα.. ο Λοτζεσκι μεγαλη απωλεια σε κρισιμα ματσ ο μονος που σουταρει  αξιοπιστα..
δυστυχως οι ήττες με Ζαλγκιρις και Μπαμπεργκ μεσα στοιχισαν.. σε ομιλο πολυ δυσκολοτερο απο αυτον του ΠΑΟ...νομιζω οτι εχει αξια η ομαδα για να μπει στα πλει οφφ.. αλλα μαλον λογω συγκυριων και φυσικα λαθων απο τη διοικηση τον προπονητη και τους παιχτες δεν θα τα καταφερει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εγώ νομίζω ότι η ομάδα παραμένει δυνατη..χθες αυτοκτόνησε στο τελος ηταν και ατυχη ...σκοτωμενο τριποντο με ταμπλο..μεγαλη βλακεια να μην γινει εστω ενα φαουλ και να μην σουταρουν τριποντο...
Tϋπε δεν θελω να το παιξω προπονητης του πληκτρολογιου, αλλά εχω την εντυπωση οτι οταν η διαφορά ειναι δύο ποντοι, ποτέ δεν δινεις εντολή για φάουλ.
Μονο αν ειναι ΤΡΕΙΣ ποντοι οι διαφορά δινεις εντολη για φαουλ.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
παιδια να ειστε καλα γελασε λιγακη  το χειλακι μας  :cheesy:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Tϋπε δεν θελω να το παιξω προπονητης του πληκτρολογιου, αλλά εχω την εντυπωση οτι οταν η διαφορά ειναι δύο ποντοι, ποτέ δεν δινεις εντολή για φάουλ.

λογική σκέψη  ;)

πάντως το συστηματάκι που έβγαλε το ελεύθερο τρίποντο στο τέλος ήταν μεγάλη μαγκιά του εθνικού στάρ

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Και αντίθετα στα 3 δευτερόλεπτα ο Σφαιροπουλος δεν ειχε Κανένα
Η μπαλα στον Σπανούλη στο κέντρο του γηπέδου..
Έχει καταντησει αηδία αυτή η ιστορία,όχι με τον Σπανούλη,αλλά με τους εκάστοτε προπονητες που έχουν προσαρμοσει όλο το παιχνίδι των υπολοιπων παικτών στο Σπανούλη και όχι τον Σπανούλη μέσα στο παιχνίδι της ομάδας
Υ.Γ Έχω δει σύστημα του Ίβκοβιτς με την σερβια στον ημιτελικό με την Τουρκία 1 δευτερόλεπτο πριν τη λήξη με τον παίκτη φάτσα με το καλάθι και σουτ που δεν μπηκε
Υ.Γ Ο Μάντζαρης γιατί εξακολουθεί ν αγωνίζεται στον ολυμπιακό;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ζητά να ανακληθούν όσα ειπώθηκαν
Εξώδικο από τον Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός

Με εξώδικη διαμαρτυρία «απάντησε» σήμερα, Παρασκευή, στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Ιβάν Σαββίδης, για τη λεκτική επίθεση που δέχτηκε τις τελευταίες μέρες από τους «ερυθρόλευκους».

Με το σχετικό έγγραφο, που επιδόθηκε πριν από λίγο στους Πειραιώτες, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά να ανακληθούν τα όσα ειπώθηκαν σε βάρος του, γεγονός που αν δε συμβεί, θα τον οδηγήσει, όπως τονίζει, σε όλες τις απαιτούμενες κινήσεις που του επιτρέπει ο νόμος, για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Στο εξώδικο αναφέρονται αναλυτικά:

«Με οργή και αγανάκτηση διάβασα τις πρόσφατες τοποθετήσεις δια του Τύπου της “ΠΑΕ Ολυμπιακός”, οι οποίες αναφέρονται στο πρόσωπό μου άλλοτε με τον υβριστικό χαρακτηρισμό “κλόουν”, άλλοτε με τον ρατσιστικό χρωματισμό “ο Ρωσοπόντιος”, πάντοτε όμως με τη λίαν απαξιωτική φράση ότι είμαι “φιλοξενούμενος” στη χώρα μου. Αναφορικώς με τον πρώτο χαρακτηρισμό περί κλόουν, απαξιώ ακόμη και να τον σχολιάσω, διό και σας τον επιστρέφω αυτούσιο και απαράλλακτο. Ως προς τα όσα αισχρά αναφέρετε περί “φιλοξενίας” μου στην Ελλάδα, μόνο γέλιο και θυμηδία προκαλούν. Εύχομαι, μόνον, να μην αντικατοπτρίζουν ενδόμυχες εθνικιστικές σκέψεις των εμπνευστών των τοποθετήσεων.

Κανείς δεν φιλοξενείται εκεί όπου ανήκει. Είμαι Έλληνας ομογενής εκ γεννήσεως και η ελληνική υπηκοότητα μού απονεμήθηκε με Προεδρικό Διάταγμα της 31ης Δεκεμβρίου του 2012, και με την τιμητική αιτιολογία ότι “προσέφερα εξαιρετικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, καθώς προώθησα τη διατήρηση της ελληνικής συνείδησης και του ελληνικού ιδεώδους στο χώρο των Ελλήνων ομογενών στη Ρωσία και τις χώρες της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης, συνέβαλα στην ενδυνάμωση της απανταχού ορθοδοξίας και επέδειξα πλούσιο φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο και ενεργό συμμετοχή και συνδρομή στη ζωή της σύγχρονης Ελλάδας.

Ανταποδίδοντας την ύψιστη αυτή τιμή της Ελληνικής Πολιτείας προς το πρόσωπό μου, εδώ και τέσσερα χρόνια επενδύω εκατομμύρια ευρώ, δημιουργώ νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και εκπληρώνω στο ακέραιο όλες τις νόμιμες φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις στο Ελληνικό Δημόσιο, ενισχύοντας με τις διάφορες επιχειρήσεις μου -όσο μπορώ- τις προσπάθειες για την ανάκαμψη της οικονομίας της. Η πορεία της ζωής μου και της επιχειρηματικότητάς μου δεν επιτρέπει σε κανέναν να αμφισβητεί την ελληνικότητα της ψυχής μου και της σκέψης μου. Ευχόμενος να αισθανθείτε κάποια στιγμή εξίσου ή και περισσότερο Έλληνες από εμένα,

Διαμαρτύρομαι εντονότατα για τις προαναφερθείσες χλευαστικές τοποθετήσεις σας δια του Τύπου.

Σας καλώ άμα τη λήψει της παρούσης να τις ανακαλέσετε δημοσίως. Άλλως, σας δηλώνω ότι στην περίπτωση μη συμμορφώσεώς σας, θα λάβω όλα τα ενδεικνυόμενα από το νόμο μέτρα εναντίον σας για την προάσπιση και διασφάλιση των νομίμων δικαιωμάτων μου. Με τη ρητή επιφύλαξη και κάθε άλλου νομίμου δικαιώματός μου αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται, προκειμένου να λάβουν γνώση και για τις έννομες συνέπειες».

:orchestra:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Λάθος είσαι τύπε. Δίνεις εντολή για φάουλ για να έχεις εσύ την τύχη στα χέρια σου. Στη χειρίστη να πάει στην παράταση ή να σε στείλουν και αυτοί στις βολές..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.526
Πόντοι
22.266
οταν ειναι 2 ποντοοι η διαφορα και μενουν 11 δευτερα δινεις παντα εντολη για για φαουλ διοτι μετα εχεις ολοκληρη πιθανοτητα με 11 δευτερολπτα ειτε να βαλεις καλαθη ειτε να παρειςς συ φαουλ και εινια βασει πιθανοτητων
αν αφησεις να εκτελεσουν τριποντο εχει 40% να χασεις αφου τετοια ποοστα ειχαν χτες οι γερμανοι και εξηντα τοις εκατο να κερδισεις
παμε τωρ α στην περιπτωση να κανεις φαουλ
-------πρεπει να βαλουν κ τις δυο βολες κατι που ημαινει 50 τοις εκατο να σε ισοφαρισουν λλα και παλι εχεις εσυ περιπου βασει αναλογις 11 δευτερολεπτων και βασει παιχνιδιου και ποσοστα που εχεις να βαλεις ειτε τριποντο ειτε διποντο ειτε να κερδισεις φαουλ περιπου 60-70 βασει των χθεσινων ποσοστων
οποτε με στιτιστικη πιθανολογια εχεις πανω απο 75% να κερδισεις αν κανις φαουκ στα 11 δευτερολεπτα

..............................................και κατι ακομα που δειχνει το λαθος χειρισμο του φαιροπουλου
βλεπει οτι οταν μπαινει το τιποντο των γερμανων οτι μενουν 4-5δευτερολεπτα και ο αμυντικος του σπανουλι μετα το τριποντο που εχει βαλει εχει βγει εκτος αγωνιστικου χωρου και ολη η δεξια πλευρα της μπαμπεργκ ειναι κενη και ο σπανουλης εχει 4,6 δευτερολεπτα να διανισει το ελευθερο γηπεδο και να βαλει μπασιμο σε ανοργανωτικη αμυνα ή τουλαχιστον να παρει φαουλ στο μπασιμο ΑΛΛΑ αυτος-σφαιροπουλος παει και παιρνει ταιμ αουτ οποτε αυτο εινια πλεονεκτημα για  τους γερμανους αφου τους δινει το δικαιωμα να οργανωθουν αλλα και εχουν και το πλεονεκτημα των δυο φααουλ αφου δεν ειχαν συμπληρωσει τα πεντε φαουλ

ΑΡΑ συπερασμα το παιχνιδι το ΕΧΑΣΕ ο σφαιροπουλος και αν και αυτο κανει τον ομπραντοβιτς σπουδαιο προπονητη διοτι βλεπει γηπεδο και αποφασιζει σε κλασματα δευτερολεπτου
sto 1,48 deite ti ennow 

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
παντως αν παρουμε και τα 4 επομενα παιχνιδια περναμε, αν και προσωπικα δινω 5% να γινει αυτο.

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
παντως αν παρουμε και τα 4 επομενα παιχνιδια περναμε, αν και προσωπικα δινω 5% να γινει αυτο.
Δυστυχώς αυτό δεν είναι σίγουρο, εξαρτάται και από τις διαφορές και τα αποτελέσματα των άλλων.
Το μεγαλύτερο δυστύχημα όμως  είναι ότι δεν προκύπτει από κάπου ότι η ομάδα αυτή μπορεί να πάρει αυτά τα τέσσερα παιχνίδια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom