megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
νικ τι εγινε τα πηρες τα pm???
Καλώς τον VIP που έκανε Πάσχα στην Κέρκυρα. Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέτη φίλε . Ο Ρουβάς και η Γκερέκου τί κανουν?Γεια σας παιδιά.Χρόνια πολλά σε όλους!Αρτί αφιχθείς από το ωραιότερο νησί της Ελλάδας,την Κέρκυρα,μπαίνω στο site και βλέπω μεγάλες αλλάγές.Κανά νεό από το forum όσο έλειπα;Κανά νέο από τον Θρύλο;Μαθαίνω ότι η Αϊντχόφεν δίνει 7 εκατομύρια ευρώ για τον Ντούντου,οπότε τον ξεχνάμε κι αυτόν.
Την Γκερέκου την είδα.Αν και έχει σπάσει λίγο στο πρόσωπο,παραμένει κούκλα.Τον Ρουβά δεν τον είδα.Όσον αφορά το Θρύλο ακούγεται για Κυριάκο.Λέτε να δούμε το αλάνι στα ερυθρόλευκα;Καλώς τον VIP που έκανε Πάσχα στην Κέρκυρα. Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέτη φίλε . Ο Ρουβάς και η Γκερέκου τί κανουν?
Λες και υπήρχε περίπτωση να τον πάρουμε τον Ντουντου. Δεν μασάμε πια Σωκράτη...
καλημερα παλικαρια
μετα απο πολυ καιρο ξαναβγηκε η εκπομπη χτες στο ματζικ το βραδυ
αν δεν κανω λαθος ειναι η πρωτη φορα μετα τα επεισοδια της Παιανιας..
καλημερα φίλοι μου,η εκμπομπή χθες βράδυ ήταν η δεύτερη έκαναν εκμπομπή και την τετάρτη 6 με 7 χώρις τηλέφωνα μόνο μηνύματα
αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος φιλος
α ναι?κ χτες δεν ειχε τηλεφωνα μονο μυνηματα κ κατι μαλακες βαζελοι προκαλουσαν παλι..μαλλον οχι μαλακες,τιποτα παιδακια θα ηταν που δεν καταλαβαινουν την σοβαροτητα του θεματος κ συνεχιζουν τις απειλες κ τις βλακειςσ..
βασικα χτες δεν ειπαν κατι σημαντκο,ηταν πολυ συντομη η εκπομπη κανα μισαωρο να φανταστεις περιπου
κ εγω που νομιζα πως θα την εκλειναν την εκπομπη...αλλα τελικα φαινεται πως θα την κρατησουν
καλα για τον γκερσον φιλε μου,αν θες δες τα παλιοτερα μου ποστ
ρε φιλε στο μονο που διαφωνω μαζι του ειναι στον εγωισμο του
βαζει το εγω του πανω απ την ομαδα κ αυτο ειναι καταστροφικο
οσο για τις επιλογες του στις μεταγραφες?αστο καλυτερα
μεχρι κ το παρκε του σεφ φωναζει πως δεν εχουμε ασσο
η μαλλον εχουμε...εχουμε τον πεν,τον πεν ,κ τον πεν
τεσπα ειναι τοσα πολλα που εχω για τον εβραιο που θα χρειαστει 2 σελιδες να γραφω
εμεις ειμαστε κοντα στην ομαδα κ στον προπονητη κ ελπιζω να παμε για το πρωταθλημα
μακάρι φίλε μουτουλαχιστον να σωσουμε την χρονια...