Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Οπως εμεις;Πως δηλαδη.Οταν νικησες την Αντερλχτ με 3 πεναλτι και αποβολες,εκλαιγες δηλαδη;

τύπε χθες ο Ολυμπιακός με 9 παίκτες κράτησε την ανύπαρκτη κούλα στο 1-0

απλά είστε για τα πανηγύρια

βέβαια δεν στεναχωρήθηκα για την χθεσινή "ήττα"

ας νικήσει και καμιά φορά η κούλα το έχει ανάγκη  :gay:  :effemine:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τύπε χθες ο Ολυμπιακός με 9 παίκτες κράτησε την ανύπαρκτη κούλα στο 1-0

απλά είστε για τα πανηγύρια

βέβαια δεν στεναχωρήθηκα για την χθεσινή "ήττα"

ας νικήσει και καμιά φορά η κούλα το έχει ανάγκη  :gay:  :effemine:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει,μας χωριζουν περιπου 50 μυρια σε μπατζετ.
Το να πανυγηριζεις οτι κρατησες την ΑΕΚ στο 1-0  καταλαβαινεις και μονο σου πιστευω ποσο μικρη ομαδα
εισαι.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει,μας χωριζουν περιπου 50 μυρια σε μπατζετ.
Το να πανυγηριζεις οτι κρατησες την ΑΕΚ στο 1-0  καταλαβαινεις και μονο σου πιστευω ποσο μικρη ομαδα
εισαι.

στα @@ μου αν μας χωρίζουν 50 μύρια

που δεν είναι μόνο τόσα αλλά από αεκτζή τι να

περιμένεις ? μόνο για ελληνικό καφέ είστε και κασέρι  :2funny: :2funny: :2funny:

έχετε προεδράρα έχετε τον τίγρη να τα σκάσει στην ομάδα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τρελά παλτά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
εισαι.
λαθος..εγω πανυγηριζω που σε εχω 16 βαθμούς κατω επειδή εχω 50 εκ. μπατζετ παραπανω..εσυ πανυγηριζεις που με κερδισες 1-0 αν και 16 ποντους ποσω...για ξανασκεψου ποια είναι η μικρη ομαδα λοιπον..

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
λαθος..εγω πανυγηριζω που σε εχω 16 βαθμούς κατω επειδή εχω 50 εκ. μπατζετ παραπανω..εσυ πανυγηριζεις που με κερδισες 1-0 αν και 16 ποντους ποσω...για ξανασκεψου ποια είναι η μικρη ομαδα λοιπον..

:wanker: :wanker: :wanker:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν θελει και πολυ σκεψη,εσεις ειστε η μικρη ομαδα.Εχει αποδειχτει πανηγυρικα αυτο,
οταν σε παρομοιες καταστασεις,και παντα με μικοτερο μπατζετ απο οτι εσεις,σε βιαζε με 3 γκολ
στην εδρα σου.Το βιντεο το ειδες.Με 9 παιχτες η ΑΕΚ τοτε,με πραγματικα ανυπαρκτα πεναλτι και αποβολες,
και ομως σας πηρε 3-1 με τους παιχτες σας να παιζουν τρομοκρατημενοι πασσουλες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
Δεν θελει και πολυ σκεψη,εσεις ειστε η μικρη ομαδα.Εχει αποδειχτει πανηγυρικα αυτο,
οταν σε παρομοιες καταστασεις,και παντα με μικοτερο μπατζετ απο οτι εσεις,σε βιαζε με 3 γκολ
στην εδρα σου.Το βιντεο το ειδες.Με 9 παιχτες η ΑΕΚ τοτε,με πραγματικα ανυπαρκτα πεναλτι και αποβολες,
και ομως σας πηρε 3-1 με τους παιχτες σας να παιζουν τρομοκρατημενοι πασσουλες.
η μικρη ομαδα φαινεται επειδη μας κερδισες με 9 παιχτες και ειχες μικροτερο μπατζετ.... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
και εμεις κερδίσαμε την λιβερπουλ με μικροτερο μπατζετ την χρονια που πηρε το τσουλου,αρα ημασταν μεγαλυτερη ομαδα από την λιβερπουλ τοτε...
λογικη αεκτζη που εχει τρελαθεί από τις πουτσες δεκαετιων... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η μικρη ομαδα φαινεται επειδη μας κερδισες με 9 παιχτες και ειχες μικροτερο μπατζετ.... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
και εμεις κερδίσαμε την λιβερπουλ με μικροτερο μπατζετ την χρονια που πηρε το τσουλου,αρα ημασταν μεγαλυτερη ομαδα από την λιβερπουλ τοτε...
λογικη αεκτζη που εχει τρελαθεί από τις πουτσες δεκαετιων... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Αυτο καταλαβες εσυ; :2funny:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Τελικα το μονο καλο για τον ολυμπιακο μετα την χθεσινη ηττα ειναι οτι σε περιπτωση ισσοβαθμιας με την αεκ υπερτερει λογω γκολ στα μεταξυ τους :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
3813_1058163470911797_242874860240928679_n.jpg

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
τι τους τα θυμιζεις αυτα ρε κοκκινοτριχη?θες να βαλουνε τα κλαματα τα χανουμακια????
σε παιχνιδια που κρινουν πρωταθληματα, οι κουλες χανουν μονο με το που βλεπουν τις φανελες μας...οταν βρισκονται καμια 20αρια ποντους πισω, τοτε βρισκουν τη χαρα τους...στα πανηγυρια πρωτοι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οταν εκραζα στην αρχη της χρονιας σεμπα ιντεγιε και καποιους αλλους μου τη λεγατε
τωρα ο αντυ κραζει τον ιντεγιε αλλα στην αρχη τον αποθεωναται ,προσωπικα επιμενω οτι ειναι λιγος
τεσπα

στο θεμα μας

προεχει να περασουμε με αντερλεχτ
να κερδισουμε παναθηναικο
και να πεσουμε με αεκ στο κυπελλο για το νταμπλ,αλλα με αεκ ημιτελικα η εστω τελικο

αμα γινουν αυτα τα 3 θα ειναι πολυ πετυχημενη χρονια,δυστυχως το αηττητο μας πειραξε ολους νομιζω οτι ηταν κατι εφικτο φετος ,δεν πειραζει  

υγ να πει καποιος στον σιοβα να ξυριστει :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
οταν εκραζα στην αρχη της χρονιας σεμπα ιντεγιε και καποιους αλλους μου τη λεγατε
τωρα ο αντυ κραζει τον ιντεγιε αλλα στην αρχη τον αποθεωναται ,προσωπικα επιμενω οτι ειναι λιγος
τεσπα

στο θεμα μας

προεχει να περασουμε με αντερλεχτ
να κερδισουμε παναθηναικο
και να πεσουμε με αεκ στο κυπελλο για το νταμπλ,αλλα με αεκ ημιτελικα η εστω τελικο

αμα γινουν αυτα τα 3 θα ειναι πολυ πετυχημενη χρονια,δυστυχως το αηττητο μας πειραξε ολους νομιζω οτι ηταν κατι εφικτο φετος ,δεν πειραζει  

υγ να πει καποιος στον σιοβα να ξυριστει :grin:

το πρωτο ειναι στανταρακι για τα αλλα δυσκολο

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε ακόμα για μέγεθος ομάδας.

Η πουταναεκ από τη στιγμή που έχει πέσει πέσει κάτω, έχει κλείσει φώτα, φώναζε χεσμένη "γαύροι αδέρφια" στις "καλές" της εποχές, έριξε την ομάδα της στα χωριά για να την πάρει τζαμπατζής φραγκοφονιάς που απειλεί και πόσα άλλα, δεν είναι δυνατόν να συγκριθεί ακόμα και άλλες "μικρότερες" ομάδες.

Χθες τους γαμάγαμε και με 9.
Εκείνες έκαναν καθυστερήσεις και εμείς κυνηγάγαμε να βάλουμε γκολ ενώ ήμασταν στο +19.
Αυτό τα λέει όλα.

Νίκησε και η κούλα μετά από 5-6 χρόνια σε ματς που στην ουσία δεν έκρινε τίποτα και το κάναμε και θέμα.
Για κάθε ένα τους αποτέλεσμα υπάρχουν 10 πούτσες που έχουν φάει.
Πούτσες αξιομνημόνευτες που αν ρωτήσεις 10 γαύρους ο καθένας θα σου πει και από διαφορετικές  :fuck2: :fuck2:

Απλά το θέμα είναι πως όπως είχε πει και ο Σιόβας πέρυσι μετά την πούτσα του Χάρα,
μόνο με τον Ολυμπιακό μαζεύονται.

Με τον μπαοκ είχαν 20000 και με εμάς σχεδόν τους διπλάσιους, ενώ στα άλλα ματς είναι τρεις και ο κούκος.

Κακώς δίνουμε τόση σημασία επειδή είναι κομπλεξικοί και μας σπάνε τα αρχίδια, ενώ ο κώλος τους δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παναθηναϊκα χαιρετιζουμε το περηφανο και ιστορικο σωματειο της αεκ που γλεντησε το ολυμπιακακι  :orchestra: :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom