Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αυτό λέει ο άνθρωπος , παραπονιέται στην ομάδα του και απαιτεί νίκη και εμφάνιση ακόμα και με φαλτσοσφυρίγματα σε βάρος της. Γι αυτό είναι ο Ολυμπιακός αυτός που είναι, γιατί αυτές τις απαιτήσεις έχουν οι Ολυμπιακοί , δεν χρειάζεται να το καταλάβεις , έτσι είναι.. Ήταν καλός ο διαιτητής σήμερα, με αυτά που σφύριξε εφάρμοσε σωστά τον κανονισμό στις κάρτες, απλά αυτά που είδε , νόμιζε ότι τα είδε, δεν έγιναν.. Βέβαια έτυχε και τα είδε εις βάρος του ολυμπιακού επομένως δεν ήταν προιον επικοινωνίας σε πακιστανικά τηλέφωνα , επίσης έτυχε και τα είδε μετά το ημίχρονο και κάποιες απειλές που γράφτηκαν και στο φύλλο αγώνα. Αλλά είπαμε , νωρίς το εξαργύρωσε το κανονάκι του ο γατούλης .. έχουν γνώση οι φύλακες...
Δεν εγιναν φιλε λες,ειναι προιον μονταζ το βιντεο του αγωνα που δειχνει οτι ολες οι φασεις ειναι σωστες εκτος απο το πεναλτι που κανει ο μαζουακου και δεν δωθηκε;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Δεν εγιναν φιλε λες,ειναι προιον μονταζ το βιντεο του αγωνα που δειχνει οτι ολες οι φασεις ειναι σωστες εκτος απο το πεναλτι που κανει ο μαζουακου και δεν δωθηκε;

Μάλλον άλλα ριπλέι κοιτάμε , αλλά δεν πειράζει .
Άποψη μου ότι η φάση του Μαζουακού είναι πέναλντι , Μποτία δεν ακουμπάει ποτέ Αραβίδη , χέρι Μιλιβόγεβιτς δεν υπάρχει , όπως επίσης στην αμέσως προηγούμενη επίθεση του ολυμπιακού πριν το πέναλντι υπάρχει χέρι (η μπάλα κυλάει πάνω στο χέρι του παίχτη της αεκ μάλιστα ) έξω από την περιοχή που δεν δίνεται , αλλά με ευκολία δίνει πέναλντι αποβολή εξ επαφής (για εμένα το ξαναλέω η μπάλα πάει κάτω από το υψωμένο χέρι του Μιλι _απαράδεκτο , δεν υπήρχε λόγος να πάει έτσι στη μπάλα, με τα χέρια όρθια). 'Ασχετα με αυτό έχω απαίτηση από την ομάδα μου να σας κερδίζει και έτσι και γι αυτό θα της τα χώνω , απλά κάποια πράγματα θα τα λέμε γιατί αν κάνεις την πάπια και μείνεις μόνο στην κριτική είναι σα να σε φτύνουν κι εσύ να λες ότι βρέχει. Η διαφορά μας αυτή είναι , κριτικάρουμε και την ομάδα μας , δεν χάνουμε παιχνίδι που δεν έχουμε αλλάξει δεύτερη πάσα , δεν έχουμε κάνει τελική και μας φταίει μετά  το κοράκι...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Προσοχή όμως. Η κάκιστη εις βάρος μας διαιτησία δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει. Αντικειμενικοί που ενδιαφέρονται για το καλό ποδόσφαιρο και για ρομαντικές εποχές με αγιόκλημα και γιασεμιά δεν υπάρχουν. Γι' αυτούς είναι όλα δίκαια όταν αδικείται ο Ολυμπιακός - τα ξέρουμε αυτά. Το θέμα είναι ότι η ομάδα δεν πάει καθόλου καλά και τον προπονητή σαν πολύ να τον θεοποιήσαμε. Τσόρι αλλαγή στο 85' (!) ενώ παίζαμε με 9 το κερασάκι στην τούρτα. Εξαφάνισε-έδιωξε Φίνμπο κι έχουμε μείνει ουσιαστικά χωρίς φορ (ο Ιντέγιες δε μπορεί να κάνει ούτε σωστό βήμα στο γήπεδο όχι φάση και σουτ). Παίχτης Σεμπά δεν υπάρχει. Ούτε Ντα Κόστα...
Τα πες ολα!
:rockon:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
www.sport24.gr/football/omades/Aek/kampana-gia-melissanidh-kindynos-gia-aek.3906973.html]http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/kampana-gia-melissanidh-kindynos-gia-aek.3906973.html[/url]

Όταν έχεις αναγάγει σε όνειρο ζωής να κερδίσεις μια φορά τον Ολυμπιακό , ακόμα και χωρίς αντίκρισμα , τότε εκτός του ότι αποδεικνύεις  πόσο μικρός έχεις καταντήσει, είσαι διατεθιμένος να το κάνεις και με κάθε κόστος..
Ε, πλήρωνε τώρα λαθρέμπορα της Κοκκινιάς , και δεν αναφέρομαι στα 20 χιλιάρικα..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Άποψη μου ότι η φάση του Μαζουακού είναι πέναλντι , Μποτία δεν ακουμπάει ποτέ Αραβίδη , χέρι Μιλιβόγεβιτς δεν υπάρχει , όπως επίσης στην αμέσως προηγούμενη επίθεση του ολυμπιακού πριν το πέναλντι υπάρχει χέρι (η μπάλα κυλάει πάνω στο χέρι του παίχτη της αεκ μάλιστα ) έξω από την περιοχή που δεν δίνεται , αλλά με ευκολία δίνει πέναλντι αποβολή εξ επαφής (για εμένα το ξαναλέω η μπάλα πάει κάτω από το υψωμένο χέρι του Μιλι _απαράδεκτο , δεν υπήρχε λόγος να πάει έτσι στη μπάλα, με τα χέρια όρθια). 'Ασχετα με αυτό έχω απαίτηση από την ομάδα μου να σας κερδίζει και έτσι και γι αυτό θα της τα χώνω , απλά κάποια πράγματα θα τα λέμε γιατί αν κάνεις την πάπια και μείνεις μόνο στην κριτική είναι σα να σε φτύνουν κι εσύ να λες ότι βρέχει. Η διαφορά μας αυτή είναι , κριτικάρουμε και την ομάδα μας , δεν χάνουμε παιχνίδι που δεν έχουμε αλλάξει δεύτερη πάσα , δεν έχουμε κάνει τελική και μας φταίει μετά  το κοράκι...
Φιλε δες ξανα την φαση με τον αραβιδη,βαζει το χερι του ο Μποτια,ειναι σε προφανες θεση για γκολ ο Αραβιδης.Εχει γινει παρομοια αποβολη με τον Μητρογλου αν θυμασαι στο 0-4 που μας ειχατε νικησει πριν 3 χρονια.Ο Μιλιβογεβιτς πιστευω οτι μπερδευει τον διαιτητη ετσι οπως παει λες και παει να ριξει ταπα σε αγωνα μπασκετ,ειναι και δεν ειναι για μενα,πραγματικα πιστευω οτι δεν ειχε δολο εκει ο διαιτητης,ηταν μαλακια του Μιλιβογεβιτς.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Του Μαζουακού δεν ήταν πέναλτι ούτε κατά διάνοια, το φάουλ στον Αβραμίδη κανείς δεν το είδε με σιγουριά, το πέναλτι του Μιλιβόγιεβιτς και να ήτανε, σε καμία περίπτωση δεν ήταν κίτρινη. Αυτά είναι μόνο τα χοντρά. Αλλά είπαμε. Δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί. Κάπου θα αδικηθούμε-κάπου θα ευνοηθούμε. Εμείς σήμερα δεν παίξαμε καλά.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
εγω δεν θα σταθω αν ηταν τι ηταν και πως ηταν ..ο καθενας θα λεει το μακρυ και το κοντο του και ακρη δεν θα βρεις ..ο καθενας ειδε και εχει αποψη ....
στα επιπεδα τους δεν θα πεσω ..ολων των αλλοθρησκων ...
αυτο που με προβλιματιζει ειναι οτι οπως και με τον παοκ ετσι και σημερα δεν επαιξα καλα
και το θεμα ειναι οτι τουλαχιστον με τον παοκ που ο καθενας του βαζει γκολ οποτε θελει ..
εμεις δεν καναμε τα αυτονοητα ..επισης και σημερα ..παροτι η αεκ ειναι καλυτερη του παοκ ...
αλλα χειροτερη απο εμας οποτε ειναι ενα και το αυτο

ελπιζω να μην ειναι να κανουμε καμψη τωρα που ξεκινανε και παλι οι ευρωπαικες υποχρεωσεις ..απο την στιγμη μαλιστα
που το πρωταθλημα εχει τελειωσει προ πολλου

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ...

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Χοντρε μαλακα βαλε λεφτα να κανεις μεγαλη ομαδα το θρυλο μας ξεφτυλισε το αεκακι, ατακες τρελες σημερα απο φιλους ολυμπλιακους

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω δεν θα σταθω αν ηταν τι ηταν και πως ηταν ..ο καθενας θα λεει το μακρυ και το κοντο του και ακρη δεν θα βρεις ..ο καθενας ειδε και εχει αποψη ....
στα επιπεδα τους δεν θα πεσω ..ολων των αλλοθρησκων ...
αυτο που με προβλιματιζει ειναι οτι οπως και με τον παοκ ετσι και σημερα δεν επαιξα καλα
και το θεμα ειναι οτι τουλαχιστον με τον παοκ που ο καθενας του βαζει γκολ οποτε θελει ..
εμεις δεν καναμε τα αυτονοητα ..επισης και σημερα ..παροτι η αεκ ειναι καλυτερη του παοκ ...
αλλα χειροτερη απο εμας οποτε ειναι ενα και το αυτο

ελπιζω να μην ειναι να κανουμε καμψη τωρα που ξεκινανε και παλι οι ευρωπαικες υποχρεωσεις ..απο την στιγμη μαλιστα
που το πρωταθλημα εχει τελειωσει προ πολλου

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ...
τυπε μην το κρατας ολο για παρτι σου δωσε και σε μας φαινεται καλο

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
Ο γαύρος φωνάζει για την διαιτησία ε; Όταν οι υπόλοιπες ομάδες τόσα χρόνια αδικουντε ειναι καλα ε; Καλα να πάθει και παντα να αδικείτε να δούνε κ να μάθουν πως ειναι να αδίκησε κ να ευνοειτε ο άλλος συνεχώς.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Δεν είδα το ματς, αλλά από ότι ακούω η ομάδα παίζει πολύ χάλια. Δεν πειράζει. Πάντως μυρίζει έντομα αποκλεισμός από την Άντερλεχτ!  :S

Αν αποκλειστούμε να το χέσω το νταμπλ που λογικά θα κάνουμε μετά..

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Δεν θα σταθώ στη διαιτησία.

Θα εστιάσω μόνο, στους τρελούς πανηγυρισμούς και στο τσούκου τσούκου μπολ της ΑΕΚ, μετά την επίτευξη του γκολ, ενώ έπαιζα με 2 παίχτες λιγότερους.

Αλήθεια αναρωτηθήκατε πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ μας κάνατε με αυτή σας την συμπεριφορά?

Κοιμήθηκα με χαμόγελο, ίδιο της 4άρας  :cheesy:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.046
Πόντοι
456
Δεν θα σταθώ στη διαιτησία.

Θα εστιάσω μόνο, στους τρελούς πανηγυρισμούς και στο τσούκου τσούκου μπολ της ΑΕΚ, μετά την επίτευξη του γκολ, ενώ έπαιζα με 2 παίχτες λιγότερους.

Αλήθεια αναρωτηθήκατε πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ μας κάνατε με αυτή σας την συμπεριφορά?

Κοιμήθηκα με χαμόγελο, ίδιο της 4άρας  :cheesy:

Αν περιμένουμε να γίνουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ όπως λες από το φτωχό το αεκάκι είμαστε σε λάθος δρόμο..πιστεύω οτι αυτά τα χουμε ξεπεράσει προ πολλού.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω θα κανω την εξης παρατηρηση ΠΟΣΟΙ;;;;;;;;;;;;;; οπαδοι της ομαδας σας μετα το τελος του αγωνα μπηκαν να γραψουν στο θεμα;;;;;;;;; ΠΟΣΟΙ;;;;;;;;;;;;;;;;αν κερδιζατε την κουλα θα εισασταν ολοι λαλιστατοι...αλλα μαλλον ΟΛΟΙ βγηκατε εξω χθες βραδυ :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
Καλημέρα κοσμε......διαβάζω από το πρωί ένα σορό μαλακιες (κ συγνώμη αλλα αυτή είναι η άποψη μου)δεν είναι δυνατόν  να κράζει προπονητή (που σε εχει αηττητο κ φτανεις φεβρουαριο να κάνεις την πρωτη ηττα)κ ομαδα!!!!!!Όχι δεν ειναι.....ξεφυγατε τελείως νομιζω.....δε με νοιάζει τι έγινε εχθές κ πως κέρδισε η ΑΕΚ.το θέμα είναι ότι παίζεις χροοοοοονια τώρα Ευρώπη  είσαι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα κ πας να παιξεις ένα πρωτάθλημα η ενα κυπελο με κάτι ταγαρια στην Ελλάδα κ καταστρέφεσε από τους τραυματισμόυς......Οι χθεσινη τραυματισμοι  τον ολυμπιακό θα το πληγωσουν στην ευρωπη το αεκακι  με τη κάτω ραχουλα  τι θέμα να χει......????? Μη κοιτάτε λοιπόν πως θα κερδίσετε μια ομάδα που είναι -16....αλλά να είναι υγιής οι παίχτες σου για την ευρωπη.....το πρωτάθλημα το έχεις από το καλοκαιρι....

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Καλημέρα
Για μένα το χτεσινό παιχνίδι ήταν μια καλή τονωτικη ένεση για τα παιχνίδια με την Αντερλεχτ
Όπως διαπιστώσαμε και εμείς οι φίλαθλοι και οι παίκτες,δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε για ελληνικό πρωτάθλημα
Αφ ενός απέχουμε αισθητά,αν κρίνω απο τον τρόπο που πανηγυρίστηκε η νίκη,αφ ετερου δεν υπάρχει και πεδίο συννενοησης με τις λοιπές ομάδες
Ο ολυμπιακός και οι παίκτες λοιπόν πρέπει να συγκεντρωθούν και να αφοσιωθουν πλήρως στα παιχνίδια της Ευρώπης που ερχονται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom