Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι σχεση εχει η πορεια και το τι εγινε π.χ. στους δρομους?δλδ αν γινει κατι οπως εχει γινει σε πολλα σημεια της Αθηνας τιμωρουνται η φταινε οι ομαδες?οι τιμωριες ειναι για επεισοδια ΜΕΣΑ στο γηπεδο και στον περιβάλλοντα χωρο αυτου οχι σε σημεια ασχετα οπου εμπλεκονται βεβαια οι οπαδοι...περιξ και μεσα στο γηπεδο καταλαβες?
Εχει σχεση,γιατι στην πορεια δεν ηταν μονο οι 400 που ειχαν εισητηρια αλλα πανω απο 2000.Και πηγαν με συνοδεια των ματ.Ενω οι του ολυμπιακου υποστηριζαν οτι δεν γνωριζαν τιποτα περα απο τους 400 που ειχαν εισητηρια.Τα επεισοδια εγιναν μεσα στο γηπεδο και μεσα στον αγωνιστικο χορο,οχι εξω.

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Εχει σχεση,γιατι στην πορεια δεν ηταν μονο οι 400 που ειχαν εισητηρια αλλα πανω απο 2000.Και πηγαν με συνοδεια των ματ.Ενω οι του ολυμπιακου υποστηριζαν οτι δεν γνωριζαν τιποτα περα απο τους 400 που ειχαν εισητηρια.Τα επεισοδια εγιναν μεσα στο γηπεδο και μεσα στον αγωνιστικο χορο,οχι εξω.

οχι απο τους 400 που ειμασταν επισημα και με εισητηρια κλεισμενοι στο πεταλο,παλι δεν καταλαβαινεις η κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.απο εμας δεν μπηκε κανεις μεσα και δεν εκανε κανεις τιποτα...ολα εγιναν απο το σουλατσο των πανιωνιων και του μπεου προς εμας και συνεχιστηκε απο την κερκιδα διπλα απο τα επισημα οπου υπηρχαν οπαδοι και των 2 ομαδων,το πως βρηκαν εισητηρια αυτοι δεν ξερω αλλα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ηταν υπευθυνος για τους 400 που ημασταν στο πεταλο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οχι απο τους 400 που ειμασταν επισημα και με εισητηρια κλεισμενοι στο πεταλο,παλι δεν καταλαβαινεις η κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.απο εμας δεν μπηκε κανεις μεσα και δεν εκανε κανεις τιποτα...ολα εγιναν απο το σουλατσο των πανιωνιων και του μπεου προς εμας και συνεχιστηκε απο την κερκιδα διπλα απο τα επισημα οπου υπηρχαν οπαδοι και των 2 ομαδων,το πως βρηκαν εισητηρια αυτοι δεν ξερω αλλα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ηταν υπευθυνος για τους 400 που ημασταν στο πεταλο
Mαλλον εσυ κανεις οτι δεν καταλαβαινεις,απο τον ολυμπιακο ηξεραν οτι θα πανε περισσοτεροι απο οσους ειχαν εισητηρια.συμφωνω οτι ξεκινησε απο τα πανιωνακια,συνεχιστηκαν ομως και απο τους δικους σας.Οτι εγινε και στο αιγαλεω - ΑΕΚ που σωστα φαγαμε -3 και 2 αγωνιστικες.Ετσι επρεπε να γινει,ετσι εγινε,ουτε βουλευτες βαλαμε να κανουν πορειες ουτε κλαιγαμε σαν πουτανες οτι οι αγωνες πρεπει να παιζονται στα γηπεδα.

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Τί εννοείς ;
Όλα αυτά τα χρόνια ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη έχει νικήσει μεταξύ άλλων Ντόρτμουντ , Βέρντερ Βρέμης , Λάτσιο, Άγιαξ, Ρεάλ Μαδρίτης, Πόρτο , Μπενφίκα, Λίβερπουλ , Άρσεναλ, Λεβερκούζεν , Γιουβέντους, Άντερλεχτ,  Ατλέτικο Μαδρίτης, Μαρσέιγ και έχει μαζέψει πάνω από 100 βαθμούς
ξεχασες τυπε μαντσεστερ γιουναιτεντ,βαλενθια,λα κορουνια,μονακο,χερτα βερολινου..

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

Επισκέπτης
μουνοβαγονακια δεξιος εισαι εσυ που ψηφιζεις τσιπρα οχι εγω

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Ρε δεν πανε να γαμηθουν ολοι???
ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ρε δεν πανε να γαμηθουν ολοι???
ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ΤΥΠΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ????

ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.069
Πόντοι
42.697
Το ξέσπασμα του Νίκου Αλέφαντου για το Ολυμπιακός-Άρσεναλ!

Εγκλήματα σου λέω γίνανε! Τί να λέμε τώρα; Έχω σκάσει από τη στενοχώρια μου! Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Είσαι Ολυμπιακός κύριε, έχεις κάνει 9 πόντους στο Τσαμπιολί με μεγάλες εμφανίσεις. Καταρχάς έχεις κερδίσει Άρσεναλ στο Έμιρεϊ μ’ ένα Φινμπόγαβρον γίγαντα, θεριό μονάχο στην περιοχή! Έχεις καθαρίσει τους Κροάτες δυο φορές αντρίκεια, μ’ έναν Πάρντο ωραίο, μπουκαδόρο, πλασεδάτο και φτάνεις να τα παίζεις όλα για όλα στο ναό που έχει ευλογήσει ο Σωκράτης ο Κόκκαλης να πούμε, ο μεγαλύτερος πρόεδρος της ομάδας, μαζί με τον τιτανοτεράστιο τον Γουλανδρή τον συχωρεμένο, το ‘να, τ’ άλλο, ξέρω ‘γω...

Και τι κάνεις, κύριε Σίλβα μου, στο κρίσιμο παιχνίδι; Μου ξεκινάς πίσω Ντακότα, που πρέπει να κλωτσήσει την μπάλα τρεις φορές για να τηνέ βρει μία, και δίπλα Σιόβα. Έλα μωρέ τώρα, με τον Δαρείο από τα Lidl... κάτι τέτοιους πριν 20 χρόνια τους είχε ο Κούλης ο Καραταϊδης να του κρατάνε το μπουρνούζι έξω από το ντουζ για να σκουπιστεί. Πάμε παρακάτω: Βάζεις αριστερά Μαζουάκου. Αφού το παληκάρι είναι μόνο για επίθεση και κορδελάκια, μαλλί, γυαλί και παντελόνι Λι. Ρίξε χαλκέντερο Σαλίνο εκεί, να δέσεις την άμυνα μπετό! Μετά, μου βάζει αριστερό χαφ Σεμπά. Ποιόν ρε, τον Βραζιλιάνο Μάριτς; Για να συγκρίνει την χοντρομπούτα του μ’ αυτή του Ρομπέρτο Κάρλος, καλός είναι. Για να τρέξει και να πρεσάρει, καλός είναι. Όταν όμως τον χρειάζεσαι στην επίθεση να κάνει κανά σουτ, αυτός πάει για τάκλιν. Τρομερά πράγματα! Και μετά μου βάζεις και τον Φορτούνη που; Στο ματς που θέλει κομάντο να μασάνε σίδερα και να φτύνουν βίδες κι αυτός παίζει λες και είναι στην όπερα. Ρίξε ‘κει πέρα μέσα Ντομίνγκο αλάνι, να πούμε, που μασάει σίδερα, να δώσει το καλό παράδειγμα και στους υπόλοιπους. Αρχηγός, ωραίος, παράστημα, τσαμπουκάς, ό,τι πρέπει.

Ξεκινάει το ματς. Πρώτο 20λεπτο ένας Ολυμπιακός ωραίος, προσεκτικός, μαζεμένος και στις κερκίδες ένα κόσμος πύρινος, να παραληρεί. Γίνεται το δοκάρι, σωθήκαμε Βαγγελίστρα μου. Και μετά μπαίνει το γκολ κι αρχίζει να γέρνει το γήπεδο. 0-1 ημίχρονο. Προκρίνεσαι, ωστόσο. Τί κάνεις, κύριε Σίλβα μου, για να διορθώσεις; Βλέπεις τον Κασάμι να μαρκάρει τον Οζί κι ο Γερμαναράς έχει γουρλώσει τα μάτια από το πόσο χώρο του αφήνει. Και τον κρατάς μέσα; Σοβαροί να είμαστε τώρα... έξω κύριε Κασάμι. Δεν μπορείς! Καμπιάσο, έμπα μέσα. Ξέρεις τι να κάνεις. Είσαι μπαρουτοκαπνισμένος εσύ, με Μουρίνιους, κούπες και τα ρέστα. Μπες και παίξε σαν άνδρας. Αθλητικά πάντα, έτσι; Δε λέω... αλλά είναι η φάση που πρέπει να πέσει και καμιά κλωτσά, γιατί πολύ σαν Τιτίκες παίζαμε.

Και δεν αλλάζει τίποτα, ο ποκοπίκος ο Πορτογάλος. Πάρε και το δεύτερο! Ακόμα τον κοιτάνε τον Κάμπελ, να δούνε αν θα σουτάρει ή θα πασάρει. Τί τον κοιτάτε, ρε, τέσσερις άνθρωποι; Χυμήξτε του! Μουντάρετέ τον! Αμυντικοί είστε ‘σεις ή κώνοι προπόνησης; Να ‘χες έναν Τόγια εκεί ή έναν Αλεξίου, θα σου είχε πάρει μπάλα και πορτοφόλι μαζί πριν προλάβεις να πεις «Ζελελίδης». 0-2. Κλαίει η μάνα μου στο μνήμα. Πρέπει να πάμε όλοι μπροστά γιούργια τώρα, για γκολ. Κι αντί να βάλει μέσα έναν Ερνάνι ωραίο, ταχυδύναμο, ζογκλέρ, διπλοπλέμονο, να αλωνίσει στον ασβέστη από αριστερά, να δει ο Νεμπεγλερίν τον Χριστό Τσιαντάκη, κάθεται και κοιτάει... Λες και θα μπει μόνη της η μπάλα μέσα. Προπονητής είσαι, κάνε κάτι! Βάλε τον Ισλανδό, να νιώσει λίγο πίεση ο Μαλαπέρδεν που έχει αράξει και μόνο μεζέ δεν έχει παραγγείλει! Πες στην ομάδα να πάει 20 μέτρα μπροστά στο γήπεδο! Όχι, εκεί... ε, έκανε και το τάκλιν-βουτιά στη νεροτσουλήθρα ο Αμπνταλαουί, παρ’ το πέναλτι. 0-3 και γεια σας. Τέζα ο καμπούρης! Και από ποιόν ξεφτιλίστηκες; Από τον Σταύρο Λαμπριάκο της Γαλλίας. Γελάει ο κόσμος...

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
23
Πόντοι
16
Πάει ο κυρ Νίκος, το τερμάτισε. Ο κλασικός μετά Χριστόν προφήτης, ο γνωστός και ως "εγώ θα τα έκανα όλα αλλιώς και σωστά". :S

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Δυστυχώς δεν είχαμε τον παίκτη που θα έκανε την σέντρα ακριβείας στο κεφάλι του Ζιρού, δεν είχαμε (φέτος) τον Κάμπελ που θα έβγαζε φανταστική ασίστ, δεν είχαμε και σέντερ φορ που αν έπαιρνε τις αντίστοιχες ασιστ θα έκανε με τη μια το γκολ και χάσαμε. Για μένα από διαφορά ποιότητας ποδοσφαιριστών

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom