Για Ριζουπολη ειπα οτι δεν εχετε ιδια μετρα και σταθμα. Τα κανατε μεν και λεγατε " το ποδοσφαιρο ειναι για αντρες" . Αλλα στο προηγουμενο ντερμπυ ΕΣΕΙΣ πηρατε την ομαα και φυγατε. Τελικα τι ισχυει?
Για την παραγκα φιλε μου βαλε απλα κατω τα νουμερα. Ποσα κερδισμενα πεναλτι και καρτες εχεις και ποσα εχω εγω. Ειχα να παρω μισο πρωταθλημα πεναλτι. Ποσα κατα εχεις και ποσες κοκκινες εγω. Βαλε και κιτρινες κλπ. Οι αριθμοι τα λενε ολα.
Ποσα ματς πηρες με αμφισβητουμενες φασεις και ποσα εγω. Εβαλες στο προπαγανδιστικο βιντεο φασεις που ευνοηθηκα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΔΙΚΟΥΜΑΙ ! Γιατι απλα δε χωραει ενα βιντεο, καθε αγωνιστικη γινεται αυτο. Παντως μια φορα σε ματς με σενα ουτε πεναλτι εξω απο την περιοχη πηρα, ουτε γκολ εσενα σου ακυρωσαν με 4 παικτες να καλυπτουν τον σκορερ. Ουτε κυπελλο πηρα με αλλαγη των κανονων του αθληματος στον τελικο.
Στο ματς με τον Πανιωνιο,η ουσια ειναι οτι οι οπαδοι σου τα καναν πουτανα εκει περα. Τωρα τα " α δεν ηταν οι δικοι μου ηταν αλλοι" ειναι δικολαβιστικα να χαμε να λεγαμε .
Τελοσπαντων. Στο προχθεσινο παιχνιδι, η τακτικη σου ηταν ακατανοητη. Πας για 3 αποτελεσματα, τι μπανεις τοσο νωρις επιθετικα? Τη στιγμη μαλιστα που η Αρσεναλ αφηνει πολλους χωρους, εσυ παιξε σφιχτα. Βαλε και 3 στοπερ πισω, βαλε και Σαλινο μεσα ( ο Ελ Αμπντελαουι ηταν αρνητικος, οπως και ο Παρδο ). Ηταν και τα σεντερ μπακ τραγικοι, ηρθε ο αποκλεισμος. Η πιο ακαταλληλη αντιμετωπιση για ενα τετοιο ματς, ενω ο Σιλβα δεν εχει δειξει δειγματα οτι ειναι κανας ασχετος και αυτο κανει εντυπωση.