Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (7 μέλη και 15 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Pίξε ρίξε όσο σε παίρνει....κοιτάξτε παίξτε λίγο σοβαρή μπαλίτσα στο "ναό" γιατί θα πάτε για τουρισμό στο Λονδίνο ρεεεεεε....Πάντως άμα φάτε καμμία τριάρα εδώ αγοράζω εγώ κοψοχρονιά το ταξιδάκι που υποχρεωτικά αγοράσατε κορόϊδα για Λονδίνο...παίξτε μπάλα

Nαι ρε χάχες χαρά μου θα είναι να γαμήσετε τους εγγλέζους και χαρά όλων όσων δεν είναι κομπλεξικοί.

Tην κοτοπουλεύω τώρα...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Pίξε ρίξε όσο σε παίρνει....κοιτάξτε παίξτε λίγο σοβαρή μπαλίτσα στο "ναό" γιατί θα πάτε για τουρισμό στο Λονδίνο ρεεεεεε....Πάντως άμα φάτε καμμία τριάρα εδώ αγοράζω εγώ κοψοχρονιά το ταξιδάκι που υποχρεωτικά αγοράσατε κορόϊδα για Λονδίνο...παίξτε μπάλα

Nαι ρε χάχες χαρά μου θα είναι να γαμήσετε τους εγγλέζους και χαρά όλων όσων δεν είναι κομπλεξικοί.

Tην κοτοπουλεύω τώρα...
Έλα ρε σπυράκο κουραστικός γίνεσαι.......όξω

www.freesmileys.org] [/url]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πηγαινω να παρω εισητηριο σε λιγο αυριο κατα τις 5- 5μιση πιστευω να ειμαι κατω,οποτε θα τα πουμε ρεμαλια επιστημονες χουλιγκαν υπαλληλοι
μηπως να παμε κατα τις 3 να πλακωθουμε και με τους ultras του εργοτελη?????

Επισκέπτης
πηγαινω να παρω εισητηριο σε λιγο αυριο κατα τις 5- 5μιση πιστευω να ειμαι κατω,οποτε θα τα πουμε πεμαλια επιστημονες χουλιγκαν υπαλληλοι
[size=15pt]μηπως να παμε κατα τις 3 να πλακωθουμε και με τους ultras του εργοτελη?????[/size]
δεν μας περνει ρε..κωλωνω..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Συνημμένα

• coreo-redstar.jpg
    coreo-redstar.jpg
    72,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • orthodoxbe6.jpg
    orthodoxbe6.jpg
    87,2 KB · Εμφανίσεις: 29
  • m_1577945da9b94ed5b1ab6b783b7fb837.jpg
    m_1577945da9b94ed5b1ab6b783b7fb837.jpg
    3,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • sig.png
    sig.png
    81,5 KB · Εμφανίσεις: 29

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Συνημμένα

• donvitofcrs1yn3xd.jpg
    donvitofcrs1yn3xd.jpg
    207,8 KB · Εμφανίσεις: 47

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Που θα βρεθουμε Αυριο ρε Υπαλληλοι????
και τι ωρα ρε Μελη????

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
5,30 το πολυ εγω θα ειμαι κατω..παρε τηλ μολις φτασεις πρακτορα..
Χαχα οκ!!!

Κανας αλλος Υπαλληλος η Μελος Θα ερθει η παλι Οι γνωστοι chris και Pleasure????

ΜΙΛΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεε :booty: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Χαχα οκ!!!

Κανας αλλος Υπαλληλος η Μελος Θα ερθει η παλι Οι γνωστοι chris και Pleasure????

ΜΙΛΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεε :booty: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
και εγω ρε πρακτορα,αφηστε με να παω για εισητηριο κοροιδα του κοκκαλη
πριν που κανονιζαμε πεσιμο στους εργοτεληδες εκανες την παπια ε?????καλα αυριο θα σε φτιαξω

Επισκέπτης
πριν που κανονιζαμε πεσιμο στους εργοτεληδες εκανες την παπια ε?????καλα αυριο θα σε φτιαξω
τι πεσιμο μωρε μαλακα να κανουμε στις νυφες..δεν κλεβω εκκλησιες..αει στα διαααααααααλαααααααααα κωλοεπιστημονα..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
τι πεσιμο μωρε μαλακα να κανουμε στις νυφες..δεν κλεβω εκκλησιες..αει στα διαααααααααλαααααααααα κωλοεπιστημονα..
Ρε θα σας Τρεξουν μεσα στο Λιόμενο γηπεδο σας οι Εργοτεληδες!!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τοτε γιατι πειραζεις τους βαζελους και τις χανουμες????

Επισκέπτης
Ήττα με βραβείο για Γκριρ..

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχασε στην πρεμιέρα του Top-16 από την Μακάμπι, ωστόσο οι προσπάθειες του Γκριρ δεν πήγαν εντελώς χαμένες. Ο Αμερικάνος άσος των "ερυθρολεύκων" πέτυχε 26 πόντους έχοντας πέντε ασίστ και αρκετά καλά ποσοστά ευστοχίας (7/8 βολές, 5/7 δίποντα και 3/8 τρίποντα) και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της πρώτης αγωνιστικής καθώς συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο σχετικό σύστημα αξιολόγησης της Ευρωλίγκα.

Δεύτερος αναδείχθηκε ο Ντρου Νίκολας ο οποίος ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της Εφές Πίλσεν επί του Παναθηναϊκού, με τον γκαρντ της τουρικής ομάδας να σταματάει στους 29 πόντους. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ένας ακόμα Αμερικάνος, ο Ουίλι Σόλομον που με 23 πόντους οδήγησε την Φενέρ στη νίκη επί του Άρη.

Αναλυτικά οι πρώτοι έξι της αγωνιστικής (σε παρένθεση οι βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης):

1. Λιν Γκριρ-Ολυμπιακός (31)
2. Ντρου Νίκολας-Εφές Πίλσεν (29)
3. Ουίλι Σόλομον-Φενέρ (26)
4. Τράγιαν Λάνγκτον-ΤΣΣΚΑ (25)
5. Κζιστόφ Λαβρίνοβιτς-Σιένα (24)
6. Μαριόνας Πετραβίτσιους-Λιέτουβος (24)

Επισκέπτης
Λεμονής: Προέχει ο Εργοτέλης..

Καμπανάκι χτυπήσε στους ποδοσφαιριστές του ο Τάκης Λεμονής, επεσημάνοντάς τους ότι θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους το ματς με τον Εργοτέλη και όχι αυτό με την Τσέλσι. Άνθρωποι της Ρεάλ το βράδυ της Τρίτης (19/2), στο "Καραϊσκάκη", για τα μάτια του Μπελούσι. Επίσης, άνθρωποι των Μαρσέιγ, Γκλάντμπαχ και Γιουβέντους θα βρεθούν στα επίσημα του Φαληρικού γηπέδου. Κοβάσεβιτς: Αν προκριθούμε με γκολ μου, θα μου χαρίσουν τον Παρθενώνα. Ζεβλάκοφ: Πιστεύω στην ομάδα και τον εαυτό μου. Κλείνει και την θύρα 25 η αστυνομία.

"Πρώτα ο Εργοτέλης και μετά η Τσελσι"

Συγκεντρωμένοι ζήτησε να είναι από τους ποδοσφαιριστές του ο Τάκης Λεμονής, στο ματς με τον Εργοτέλη και να μην έχουν το μυαλό τους στο ματς με την Τσέλσι: "Πρέπει όλοι να είστε επί ποδός πολέμου, άπαντες σε διαρκή ετοιμότητα. Νιώθω, όχι από εσάς τους ίδιους, αλλά γύρω γύρω ότι είμαστε λες και το επόμενο παιχνίδι μας είναι με την Τσέλσι. Εγώ καταλαβαίνω ότι Ευρώπη είναι, φυσιολογικά η σκέψη πάει σε ένα τέτοιο παιχνίδι του Champions League, όντως πλησιάζει η Τσέλσι, αλλά πρώτα έχουμε τον Εργοτέλη. Αυτό το ματς προέχει. Και ήδη την έχουμε πατήσει φέτος αρκετές φορές", υπογράμμισε ο 48χρονος τεχνικός.

Η Ρεάλ στο "Καραϊσκάκη"

Υψηλούς καλεσμένους θα έχει το βράδυ της Τρίτης (19/2) ο Ολυμπιακός. Η Ρεάλ Μαδρίτης ενημέρωσε ότι θα στείλει άνθρωπό της, τον Rafael Monfort να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των ερυθρολεύκων κόντρα στην Τσέλσι, έχοντας στραμμένα τα μάτια του στον Φερνάντο Μπελούσι. Η ισπανική ομάδα θέλει να δει αγωνιζόμενο τον "ράστα", για τον οποίο είχε δείξει ενδιαφέρον και πριν από 1,5 χρόνο, όταν απέκτησε από την Ρίβερ Πλέιτ τον Ιγκουαίν. Επίσης, στο Φαληρικό γήπεδο θα βρεθούν και κατάσκοποι της Μαρσέιγ, ο Francois Brisson, της Γκλάντμπαχ και της Γιουβέντους.

Κοβάσεβιτς: Eπληκτικός ο κόσμος

Στο ματς του Ολυμπικού κόντρα στην Τσέλσι αναφέρθηκε σε συνέντευξή του σε ισπανική εφημερίδα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς: "Είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βάλει 19 γκολ, 15 στο πρωτάθλημα, 3 στο Champions League και ένα στο κύπελλο. Έχω αυτοπεποίθηση, σουτάρω από παντού και η μπάλα πάει μέσα. Η ομάδα παίζει πολύ επιθετικά, τροφοδοτεί τον σέντερ φορ και έχω πολλές ευκαιρίες. Τώρα, έχουμε το Champions League κόντρα στην Τσέλσι και όσο πλησιάζει ο αγώνας, ο κόσμος έχει τρελαθεί. Αν την αποκλείσουμε με ένα δικό μου γκολ, θα μου χαρίσουν τον Παρθενώνα. Είναι ένας κόσμος εκπληκτικός, με τρέλα," σημείωσε ο Σέρβος φορ.

Ζεβλάκοφ: Πιστεύω στην ομάδα και στον εαυτό μου

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείσει την Τσέλσι, εμφανίστηκε με δηλώσεις του σε Πολωνικά ΜΜΕ, ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ: «Σε αυτό το σημείο που έχει φτάσει ο Ολυμπιακός, ήταν απίθανο να βρει μπροστά του ως αντιπάλους αδύναμους ποδοσφαιριστές. Το θέμα δεν είναι αν η άμυνα του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει το Σεφτσένκο ή κάποιο άλλο όνομα. Από τη φάση των ομίλων ακόμα, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει πολύ γνωστά ονόματα, παγκόσμιας κλάσης και τα έχει περιορίσει σημαντικά. Δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι σε τόσο ψηλούς επιθετικούς. Είναι πολύ επικίνδυνο στις μονομαχίες στον αέρα. Ωστόσο, γύρω από το Ντρογκμπά και τον Ανελκά, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε κι άλλες δυσκολίες, ενώ θα πρέπει να πούμε ότι οι δυο τους είναι γρηγορότεροι από τον Κόλερ.

Yπήρχαν επίσης ορισμένοι που πίστευαν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα καταφέρει να περάσει τη φάση των ομίλων. Τελικά τα καταφέραμε απέναντι σε σπουδαίες ομάδες, όπως η Ρεάλ, η Βέρντερ και η Λάτσιο. Είμαι σίγουρος όμως ότι με την Τσέλσι θα πρέπει να παίξουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο, να πιάσουμε την ιδανική απόδοση, αλλά να είστε σίγουροι ότι πιστεύω πολύ τόσο στις δικές μου ικανότητες όσο και της ομάδας μου», τόνισε ο Πολωνός αμυντικός.

«Μπορούμε να κερδίζουμε την Τσέλσι»

Τη σπουδαιότητα του αγώνα με την Τσέλσι, την αισιοδοξία του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και την αναγκαιότητα της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος, υπογράμμισε ο Βραζιλιάνος του Ολυμπιακού Χούλιο Σέζαρ στην προσωπική του ιστοσελίδα. «Το παιχνίδι απέναντι στην Τσέλσι είναι σίγουρα πολύ σημαντικό, αλλά εμείς δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να εφησυχάσουμε στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι η ομάδα μου έχει τη δυνατότητα να νικήσει την Τσέλσι, ιδιαίτερα αν προσπαθήσουμε πολύ και πιάσουμε την απόδοση που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ».

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/2 στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στον Ρέντη, το πρόγραμμα “Olympiacos Xperience”. Πρόκειται για μία μοναδική ενέργεια, που σκοπό έχει να προσφέρει στους συμμετέχοντες - προσκεκλημένους των συνεργαζόμενων εταιριών της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., την εμπειρία να ζήσουν «Μια ημέρα ως ποδοσφαιριστές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ»!

Κλείνει την θύρα 25 η αστυνομία

Η αστυνομία ενημέρωσε τους Πειραιώτες ότι θέλει να είναι κλειστή η θύρα 25 για λόγους ασφαλείας, στον αγώνα με την Τσέλσι. H συγκεκριμένη κίνηση δεν άρεσε στους πρωταθλητές, οι οποίοι μάλιστα έστειλαν επιστολή, επισημαίνοντας πως δεν συντρέχει λόγος να μείνει χωρίς φιλάθλους η συγκεκριμένη θύρα. Aν πάντως οι Aρχές εμμείνουν στη θέση τους, τότε περίπου 1.200 εισιτήρια θα μείνουν αδιάθετα, τη στιγμή μάλιστα που επικρατεί χαμός από τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων» που ψάχνουν εναγωνίως ένα μαγικό χαρτάκι.

*Σε συνεργασία με την εταιρία SportsUnited, η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και το προσωπικό των εγκαταστάσεων του προπονητικού κέντρου μαζί με σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν για 4 ώρες τους προσκεκλημένους των εταιριών - χορηγών και υποστηρικτών της ομάδας, προσφέροντας τους την μοναδική ευκαιρία κι εμπειρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την προπόνηση της ομάδας, να γνωρίσουν από κοντά, να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά και να βρεθούν για λίγες ώρες στους χώρους όπου περνούν τις περισσότερες ώρες της καθημερινότητας τους, τα αγαπημένα τους ινδάλματα.

Το “Olympiacos Xperience” ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης από το Γήπεδο "Καραϊσκάκη", από όπου το επίσημο πούλμαν της ομάδας παρέλαβε τους τυχερούς συμμετέχοντες, προκειμένου να τους μεταφέρει στο προπονητικό κέντρο. Εκεί μεταξύ άλλων, γευμάτισαν βάσει menu στα πρότυπα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού και ξεναγήθηκαν στους χώρους των εγκαταστάσεων, (γυμναστήριο, εργομετρικό κέντρο, ξενώνες, κλπ.). Κατά την επιστροφή τους, παρέλαβαν αναμνηστικά δώρα από το Red Store και ορισμένες από τις υπόλοιπες συνεργαζόμενες εταιρίες, (Vodafone, 11880, Stihl, κ.α.).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom