Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
η ωρα των κλωνων..καλως τ' αρχιδια μας..
πες τα πλεσουρ...τι ειναι αυτοι ρε...καλα οταν μπαινουν δεν βλεπουν οτι απαγορευεται σε κατω των 18?τους εχει  φαει η  :jerking: :jerking: :jerking:
παρε δρομο απο δω ρε...
Γιατι αρπαζεστε με τα παιδια ρε αφηστε να εχουμε και καποιον να δουλευουμε αν μεινουμε μονοι μας  θα βαρεθουμε ο ενας τον αλλον και δεν θα εχουμε με ποιον να ασχολουμαστε.
Την παπια την διωξατε κανονιστε μαλακες αν φυγουν και αυτοι εγω δεν ξανα γραφω εδω και αυτο δεν ειναι απειλη ειναι υποσχεση. :grin:

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
κοκκινη φανελα φορανε στα μπουρδελα

Καλά με τα 4 δεν ευχαριστήθηκες θέλετε και άλλα, τελειωμένοι ε τελειωμένοι,4 ρε συ 4, εγωισμό δεν έχετε ακόμα μιλάτε;;; Αλήθεια στο  γκολ του Νούνιες πως ένιωσες;  πίκρα ε;;

Ή μήπως είσαι με τους άλλους, τους παραλίγο πρωταθλητές αλλά αιωνίως πικραμένους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ρεεεεεε...βρίστε και τον podolagno....αυτός είναι η μεγαλύτερη κουφάλα...ο εγκέφαλος και ο υποκινητής όλων που μπαίνουν στο σάιτ μας και μας βρίζουν... :2funny: :2funny: :2funny:  ...

χαχαχαχαχα....εγώ ρε δεν έχω 5-6 nick να αλλάζω και να μπαίνω και να βρίζω....και κάτι άλλο....δεν ασχολούμαι με αργόσχολα παιδάκια....χούλιγκαν και μάγκες των πληκτολογίων...που στην ζωή τους είναι απλά...καρπαζοεισπράκτορες....ξέρεις τί σφαλιάρα τρώνε καθημερινά κάτι τέτοιοι???Σαν τον Βέγγο στις παλιές ταινίες...μιλάμε για καρπαζιά...όχι αστεία....άσε το δούλεμα που τρώνε....εδώ έχουν την ευκαιρία να το παίξουν μάγκες....

κοκκινη φανελα φορανε στα μπουρδελα

Μέσα είσαι...κόκκινη φανέλα φοράμε όταν πηγαίνουμε σε μπουρδέλα...και εκεί οι πουτάνες φοράνε...πράσινα...κίτρινα....ασπρόμαυρα....διάλεξε και πάρε....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
χαχαχαχαχα....εγώ ρε δεν έχω 5-6 nick να αλλάζω και να μπαίνω και να βρίζω....και κάτι άλλο....δεν ασχολούμαι με αργόσχολα παιδάκια....χούλιγκαν και μάγκες των πληκτολογίων...που στην ζωή τους είναι απλά...καρπαζοεισπράκτορες....ξέρεις τί σφαλιάρα τρώνε καθημερινά κάτι τέτοιοι???Σαν τον Βέγγο στις παλιές ταινίες...μιλάμε για καρπαζιά...όχι αστεία....άσε το δούλεμα που τρώνε....εδώ έχουν την ευκαιρία να το παίξουν μάγκες....
Στην πουτανοπαπια αναφερεσαι?ακριβως αυτην περιγραφεις...
πως μου χει κατσει και θελω να την σακατεψω αυτην την καριολοβαζελοπαπια?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Στην πουτανοπαπια αναφερεσαι?ακριβως αυτην περιγραφεις...
πως μου χει κατσει και θελω να την σακατεψω αυτην την καριολοβαζελοπαπια?

Πίστεψέ με ΔΕΝ αναφέρομαι σε αυτόν....τουλάχιστον όταν το έγραφα....σε διάφορους ορειβάτες που έχουν 5-6 nick και προκαλούν λές και κάνουν κάτι αναφέρομαι....τουλάχιστον η πάπια μπαίνει με 1 nick και δεν αλλάζει συνεχώς(έτσι νομίζω τουλάχιστον)...κάτι άλλα βλαμμένα όμως...πρωταθλητές στην καρπαζιά...το κάνουν συνεχώς.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγώ που έχω 9 νικ πιάνομαι σε αυτα?...αν όχι να ανοίξω α΄λλα 10..... :2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ανέβασέ το ρε....αλλιώς...ξέρεις ποιόν θα φωνάξω στην παρέα μας.....
Σιγά μην ξανάρθει εδώ μέσα..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Καλά το λέει ο Βρασίδας, χάνουμε πολλούς πελάτες
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

[move][size=12pt]Φέρτε επιτέλους χαρτομάντηλα[/size][/move]

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Θα βρεθουμε η θα μαλακιστεις παλι?????

χαχαχαα
Εχουμε κανονισει με Dorit kai Pleasure....
και οποιον αλλο βεβαια θελει!!!!

Τί ώρα θα βρεθείτε???Έχω το τηλ σου....red cafe θα είσαστε???Σε παίρνω τηλ όταν φτάσω...

Δεν Μπορώ Να Γιατρευτώ
Ούτε Φάρμακο Να Βρώ
Γι'αυτό Φέρτε Μας
ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ....

:rockon:Θρύλε γάμα την Τσέλσι την πουτάνα :rockon:
:rockon:Τσέλσι γαμήσου εδώ είναι Πειραιάς...εμείς θα σε γαμάμε και εσύ θα προσκυνάς :rockon:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Μαγκες η παπια εχει δικο της σαιτ...ριξτε μια ματια (χωρις www)  fethry.homo.com

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ο.Κ.....

Γάμησέ τα....

Αρρώστια δυνατή
μου το είπαν και οι γιατροί