Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Γκέρσον: «Δεν απέτυχα στον Ολυμπιακό»!

Ο Πίνι Γκέρσον αρνείται την… ταμπέλα του αποτυχημένου, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει ακόμη το πρωτάθλημα! Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «99», ο πρώην τεχνικός των «ερυθρόλευκων» εμφανίστηκε απογοητευμένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα για τον ίδιο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν η σχέση μου με την πρώην σύζυγό μου ήταν όπως αυτή με τον Ολυμπιακό».

«Θα μπορούσα να παραιτηθώ και όχι να απολυθώ. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν η σχέση μου με την πρώην σύζυγό μου ήταν όπως αυτή με τον Ολυμπιακό. Δεν απέτυχα. Αν η ομάδα πάρει το πρωτάθλημα ή πάει στο φάιναλ φορ θα έχω αποτύχει, προς το παρόν δεν συμβαίνει αυτό» τόνισε αρχικά ο Γκέρσον, ενώ ερωτηθείς για το αν παραμείνει στη χώρα μας, είπε: «Είναι ωραία χώρα η Ελλάδα. Σήμερα έκανε και δύο σεισμούς».  :jerking: :jerking: :jerking:

Για τον σημερινό αγώνα, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μακάμπι, δεν αρνήθηκε να δείξει την προτίμηση του: «Ξέρω από πού ήρθα και που πάω είμαι με την Μακάμπι και θέλω να νικήσει».  :uglystupid: Κλείνοντας, ο Ισραηλινός κόουτς σχολίασε και τις φήμες που θέλουν την Μπαρτσελόνα να εξετάζει τη περίπτωσή του: «Αποτελεί έκπληξη. Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν έχω καμία σχέση. Πριν δύο εβδομάδες δέχθηκα αρκετές προτάσεις και θα μπορούσα να κερδίσω χρήματα, αλλά τις απέρριψα. Έχω συμφωνήσει με την Βουλγαρία και θα καθίσω στον πάγκο της το καλοκαίρι, αλλά δεν θα πληρωθώ. Ίσως τα σχέδιά μου να αλλάξουν τώρα».

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ποιά Chelsea ρε? Παναθηναϊκός είμαι, αλλά θα χαρώ να κάνετε την έκπληξη στο Λονδίνο και πιστεύω ότι τώρα έχετε πολύ καλή και σοβαρή ομάδα XΩPIΣ ΠΛAKA.
Ρε μπας και σας δινει δωρεαν τιποτε ''κουμπια''ο Γιαννακοπουλος?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα μαγκες οπαδοι του Θρυλου μας!!!!
Ολοι Ετοιμοι για το Παιχνιδι με την Τσελσι

Παντως για εμενα ΠΡΕΠΕΙ να δωσουν ΠΟΛΥ σημασια στο Παιχνιδι με τον Εργοτελη....
Ο Λουα θα παιξει...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα αδελφια δυστυχως οπως ειδατε χθες η ζημια στο μπασκετ θελει χρονο για να φτιαξει...κοιταμε μπροστα κ ολα θα στρωσουν..ευτυχως με τσελσι θα παιξει (αλλαγη το κοβω) ο λουα λουα και παση θυσια νικη με εργο με γκολ απο νωρις μη το ζορισουμε κιολας...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Doritiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pleaasureeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kokossssssssssssssssssssssssssssssssssss

cretannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ΒΡΑΣΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Που ειστε βρε Αλανιαααααααααααααααααααααααααααααααααααα????????????????????????????

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Doritiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pleaasureeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kokossssssssssssssssssssssssssssssssssss

cretannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ΒΡΑΣΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Που ειστε βρε Αλανιαααααααααααααααααααααααααααααααααααα????????????????????????????
Προσπαθούν να πείσουν την erinal να τους κάτσει... :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Επισκέπτης
ρεμαλια αυριο κατεβειτε νωριτερα να πιουμε κανα ουισκακι πριν το ματς..κυριακη ποιος θα ερθει με τον βαζελο???

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρεμαλια αυριο κατεβειτε νωριτερα να πιουμε κανα ουισκακι πριν το ματς..κυριακη ποιος θα ερθει με τον βαζελο???
τι ουισκακι ρε ορεστη μακρη,πας καλα?
κανα ουιταβλι το πινα :grin:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
τι ουισκακι ρε ορεστη μακρη,πας καλα?
κανα ουιταβλι το πινα :grin:
Με το μπουτσόκρυο που θα κάνει αύριο πήγαινε εσύ χωρίς ουισκάκι.......

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
[move][size=14pt]Φέρτε Χαρτομάντηλα Ρεεεεεεεεεεεεε[/size][/move]

Επισκέπτης
Με το μπουτσόκρυο που θα κάνει αύριο πήγαινε εσύ χωρίς ουισκάκι.......

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
[move][size=14pt]Φέρτε Χαρτομάντηλα Ρεεεεεεεεεεεεε[/size][/move]
ειναι παλληκαρακι μωρε..δεν μασαει απο κρυο..(τελειωμενη αδελφη ειναι αλλα μην το πεις σε κανεναν)..
[move][size=14pt]γαμω τους λιμενεργατες..ληξτε την απεργια να μοιρασουμε χαρτομαντηλα ρεεε..[/size][/move]

Επισκέπτης
...

Συνημμένα

• Picture 1.jpg
    Picture 1.jpg
    118,7 KB · Εμφανίσεις: 20

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom