- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.098
- Πόντοι
- 17.085
Ανυπομονώ.
[youtube=700,500]vbqaXUpFnIU[/youtube]
ηδη επεσαν μπουκαλια σε ενα ταξι με κροατες.Προβλέπω να βγαίνουν αυριο και μεθαύριο κερατα στο κέντρο
τις Δαλματικες ακτές καταχεσμενεςτι κορεο θα χει?
ερχονται τα Κροατοπουλα και....βρωμισατε Λορδε μου?
ερχονται τα Κροατοπουλα και....βρωμισατε Λορδε μου?
ΠΟΣΟ ΚΟΤΤΕΣ ΕΙΣΤΕ!!!!!
Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις λορδε μουΤι μιλάς εσύ ρε, ατσάκωτο σε κόβω!
Δεν είναι δύσκολο ρε. Μπαμ κάνετε οι ατσάκωτοι.Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις λορδε μου
Ναι,αλλα με το μπαμ εσεις χεζεστε....Δεν είναι δύσκολο ρε. Μπαμ κάνετε οι ατσάκωτοι.
Αν μιλούσαμε για τον Ολυμπιακό κάποιας άλλης σαιζόν, ίσως και να είχαν βάση τα γραφόμενά σου. Στο φετινό Θρύλο δεν έχουν. Επίσης δε νομίζω ότι πήρε κάποιος κομπιουτεράκι μετά την περσινή ήττα στη λεωφόρο, αυτά τα έλεγαν οι ζέλες. Η τριάρα από τον πάο πού κολλάει; Τέλος η Φιλαδέλφεια είχε γκρεμιστεί τότε που λες, οπότε μιλάς για την ήττα στο ΟΑΚΑ (με τα δάχτυλα του Ριβάλντο που τελικά κατέληξαν στον πισινό του).Kαλημερα σε ολους τους φιλους
Επειδη διαβαζω συνεχως για πρωταθλητη ολυμπιακο απο 1 Νοεμβριου,ας το προσεξουν αυτο στον ολυμπιακο
Τα ιδια γραφονται απο τον φεβρουαριο αλλες χρονιες και η αγωνιστικη κοιλια που παρουσιαζε η ομαδα στη συνεχεια ειχε δυσαρεστες επιπτωσεις στην αγωνιστικη συμπεριφορα των παικτων
Να μην ξεχασουμε οτι περυσι μετα την ηττα στην λεωφορο ξεκινησαμε να κανουμε μαθηματικους υπολογισμους,να μην ξεχναμε την τριαρα στο καραισκακη και την τεσσαρα στην φιλαδελφεια
Να θυμισω οτι λιγες μερες πριν την ηττα στην φιλαδελφεια με το βαρυ 4-0 ειχε βγει ο ιδιος ο Νικολαιδης σε συνεντευξη τυπου και ειχε δηλωσει οτι το πρωταθλημα εχει τελειωσει για την αεκ..
Με ηττα του ολυμπιακου στη λεωφορο σε δυο αγωνιστικες να ειστε σιγουροι οτι οι ιδιοι οι φιλαθλοι του παναθηναικου θα λενε οτι πανε για πρωταθλημα
Προσοχη λοιπον,καλα θα κανει και η διοικηση και ο προπονητης να εφιστησουν την προσοχη στους παικτες καθως οι υποχρεωσεις ειναι παρα πολλες με πρωτη και καλυτερη τον αγωνα της τεταρτης
πολυ αισιοδοξοι ειστε για αυριο
προσοχη μην μας τον φορεσουν οι κροατες
σταματα την ορχηστρα εσυ!!!!
σταματα την ορχηστρα εσυ!!!!
Στον δικο σου πισινο κατεληξαν.Η ΑΕΚ τοτε το πηρε το πρωταθλημα αν θυμασαι στα γηπεδα.Αν μιλούσαμε για τον Ολυμπιακό κάποιας άλλης σαιζόν, ίσως και να είχαν βάση τα γραφόμενά σου. Στο φετινό Θρύλο δεν έχουν. Επίσης δε νομίζω ότι πήρε κάποιος κομπιουτεράκι μετά την περσινή ήττα στη λεωφόρο, αυτά τα έλεγαν οι ζέλες. Η τριάρα από τον πάο πού κολλάει; Τέλος η Φιλαδέλφεια είχε γκρεμιστεί τότε που λες, οπότε μιλάς για την ήττα στο ΟΑΚΑ (με τα δάχτυλα του Ριβάλντο που τελικά κατέληξαν στον πισινό του).
πρωταθλημα εχεις να παρεις 21 χρονιαΣτον δικο σου πισινο κατεληξαν.Η ΑΕΚ τοτε το πηρε το πρωταθλημα αν θυμασαι στα γηπεδα.
Αυτο δεν αλλαζει οτι και να λες.