Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Πάει ο Αναστασίου από τις ζέλες.
πω ρε πούστη που θα βρούνε πιο φθηνό ???
έχουν να φάνε οι βαζέλες ψωλή φέτος....
Πάει ο Αναστασίου από τις ζέλες.
Ν αλλάξω λιγο θέμα,μιας που είδα το τελευταίο πεντάλεπτο με τον παοκ στο μπάσκετ και την παράταση στην οποία νικησαμε αν και ήμασταν πίσω στο σκορ και μάλιστα με διαφορα
Το πήρε ο Σπανούλης,πολύ καλοί και ο Χακετ με τον Παπαπέτρου
Για τον Σπανούλη ,αν και ήμουν πολύ καυστικός το τελευταίο διάστημα,αυτο που μου έκανε εντύπωση και κέρδισε την συμπάθεια μου εκτός απο την απόδοση του στο τέλος,ήταν το απίστευτα αισχρό υβρεολογιο τ οποιο δέχτηκε ιδίως στο τέλος του παιχνιδιού που εκτελούσε βολές
Έχουν τα δικια τους και αυτοί οι άνθρωποι μερικές φορές
Πανε να παίξουν ένα παιχνίδι και ακούν ότι μπορείς να φανταστείς απο άτομα που ουσιαστικά έχουν συμπεριφορά ζώου
Ν αλλάξω λιγο θέμα,μιας που είδα το τελευταίο πεντάλεπτο με τον παοκ στο μπάσκετ και την παράταση στην οποία νικησαμε αν και ήμασταν πίσω στο σκορ και μάλιστα με διαφορα
Το πήρε ο Σπανούλης,πολύ καλοί και ο Χακετ με τον Παπαπέτρου
Για τον Σπανούλη ,αν και ήμουν πολύ καυστικός το τελευταίο διάστημα,αυτο που μου έκανε εντύπωση και κέρδισε την συμπάθεια μου εκτός απο την απόδοση του στο τέλος,ήταν το απίστευτα αισχρό υβρεολογιο τ οποιο δέχτηκε ιδίως στο τέλος του παιχνιδιού που εκτελούσε βολές
Έχουν τα δικια τους και αυτοί οι άνθρωποι μερικές φορές
Πανε να παίξουν ένα παιχνίδι και ακούν ότι μπορείς να φανταστείς απο άτομα που ουσιαστικά έχουν συμπεριφορά ζώου
ο φραουλας ξεκινησε καλα με 10 ποντους κ δεν εχασε σουτ.μιλουτίνοφ φράουλας πολύ λίγοι για ολυμπιακό
σπανούλης έχει ψυχή αλλά έχουμε γεμίσει καρούμπαλα απο τα τούβλα που πετάει
χάκετ αν βελτιωθεί και προσαρμοστεί περισσότερο πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει όπως και ο παπαπέτρου
ο φραουλας ξεκινησε καλα με 10 ποντους κ δεν εχασε σουτ.
ο βασιλης σουλης την παρασκευη ειπε οτι ειναι ιδιο στυλ με λοτζεσκι....τι σκατά θέση παίζει ο φράουλας ?
ο βασιλης σουλης την παρασκευη ειπε οτι ειναι ιδιο στυλ με λοτζεσκι.
κατι θα ξερει παραπανω απο εμας...
χα,χα,χα,εχουν ερθει 300 σερβοι ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.www.gavros.gr/content/football/112721-filoksenia-kroatwn-sto-triwrofo]Φιλοξενία Κροατών στο τριώροφο![/url]
θα φροντισει η 7,μην αγχωνεσαι καθολου.Kαλημερα σε ολους τους φιλους
Επειδη διαβαζω συνεχως για πρωταθλητη ολυμπιακο απο 1 Νοεμβριου,ας το προσεξουν αυτο στον ολυμπιακο
Τα ιδια γραφονται απο τον φεβρουαριο αλλες χρονιες και η αγωνιστικη κοιλια που παρουσιαζε η ομαδα στη συνεχεια ειχε δυσαρεστες επιπτωσεις στην αγωνιστικη συμπεριφορα των παικτων
Να μην ξεχασουμε οτι περυσι μετα την ηττα στην λεωφορο ξεκινησαμε να κανουμε μαθηματικους υπολογισμους,να μην ξεχναμε την τριαρα στο καραισκακη και την τεσσαρα στην φιλαδελφεια
Να θυμισω οτι λιγες μερες πριν την ηττα στην φιλαδελφεια με το βαρυ 4-0 ειχε βγει ο ιδιος ο Νικολαιδης σε συνεντευξη τυπου και ειχε δηλωσει οτι το πρωταθλημα εχει τελειωσει για την αεκ..
Με ηττα του ολυμπιακου στη λεωφορο σε δυο αγωνιστικες να ειστε σιγουροι οτι οι ιδιοι οι φιλαθλοι του παναθηναικου θα λενε οτι πανε για πρωταθλημα
Προσοχη λοιπον,καλα θα κανει και η διοικηση και ο προπονητης να εφιστησουν την προσοχη στους παικτες καθως οι υποχρεωσεις ειναι παρα πολλες με πρωτη και καλυτερη τον αγωνα της τεταρτης
;)θα φροντισει η 7,μην αγχωνεσαι καθολου.
παιχτη ειδες το κορεο στην προβα?
τι κορεο θα χει?παιχτη ειδες το κορεο στην προβα?
χα,χα,χα,εχουν ερθει 300 σερβοι ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.
θα δεις στο γηπεδο.τι κορεο θα χει?
τα κορεο πριν τα φτιαξεις,εγκρινονται απο την ουεφα.
προσοχή με τα πανό μην έχουμε κανά πολιτικό με Σερβίες κλπ. και φάμε καμιά τιμωρία ναούμε.