Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το πρωταθλημα ειχε τελειωσει απο την πρωτη αγωνιστικη
στην 9η που ειμαστε απλα επιβεβαιωθηκε
αυτος ο ολυμπιακος μπορει να το παρει και αηττητος αν θελει  :hi:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ν αλλάξω λιγο θέμα,μιας που είδα το τελευταίο πεντάλεπτο με τον παοκ στο μπάσκετ και την παράταση στην οποία νικησαμε αν και ήμασταν πίσω στο σκορ και μάλιστα με διαφορα
Το πήρε ο Σπανούλης,πολύ καλοί και ο Χακετ με τον Παπαπέτρου
Για τον Σπανούλη ,αν και ήμουν πολύ καυστικός το τελευταίο διάστημα,αυτο που μου έκανε εντύπωση και κέρδισε την συμπάθεια μου εκτός απο την απόδοση του στο τέλος,ήταν το απίστευτα αισχρό υβρεολογιο τ οποιο δέχτηκε ιδίως στο τέλος του παιχνιδιού που εκτελούσε βολές
Έχουν τα δικια τους και αυτοί οι άνθρωποι μερικές φορές
Πανε να παίξουν ένα παιχνίδι και ακούν ότι μπορείς να φανταστείς απο άτομα που ουσιαστικά έχουν συμπεριφορά ζώου

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Ν αλλάξω λιγο θέμα,μιας που είδα το τελευταίο πεντάλεπτο με τον παοκ στο μπάσκετ και την παράταση στην οποία νικησαμε αν και ήμασταν πίσω στο σκορ και μάλιστα με διαφορα
Για τον Σπανούλη ,αν και ήμουν πολύ καυστικός το τελευταίο διάστημα,αυτο που μου έκανε εντύπωση και κέρδισε την συμπάθεια μου εκτός απο την απόδοση του στο τέλος,ήταν το απίστευτα αισχρό υβρεολογιο τ οποιο δέχτηκε ιδίως στο τέλος του παιχνιδιού που εκτελούσε βολές
Πανε να παίξουν ένα παιχνίδι και ακούν ότι μπορείς να φανταστείς απο άτομα που ουσιαστικά έχουν συμπεριφορά ζώου

τί πήγαμε να χάσουμε από τον ΠΑΟΚ???????? ήμαρτον!!!!!!!!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

Και το Μιλάνο αυτός το πήρε. Εξαιρετικά ντεφορμέ, αλλά στο τέλος ξέρεις ότι θα την κάνει τη ζημιά! Τον αγαπάμε, αλλά δεν θέλουμε να κάνει μάγκα τον εξασφύριχτο! Πεθαμένη ομάδα που την ανασταίνουμε εμείς εδώ και 4 χρόνια!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μιλουτίνοφ φράουλας πολύ λίγοι για ολυμπιακό

σπανούλης έχει ψυχή αλλά έχουμε γεμίσει καρούμπαλα απο τα τούβλα που πετάει

χάκετ αν βελτιωθεί και προσαρμοστεί περισσότερο πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει όπως και ο παπαπέτρου

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
μιλουτίνοφ φράουλας πολύ λίγοι για ολυμπιακό

σπανούλης έχει ψυχή αλλά έχουμε γεμίσει καρούμπαλα απο τα τούβλα που πετάει

χάκετ αν βελτιωθεί και προσαρμοστεί περισσότερο πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει όπως και ο παπαπέτρου
ο φραουλας ξεκινησε καλα με 10 ποντους κ δεν εχασε σουτ.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Kαλημερα σε ολους τους φιλους
Επειδη διαβαζω συνεχως για πρωταθλητη ολυμπιακο απο 1 Νοεμβριου,ας το προσεξουν αυτο στον ολυμπιακο
Τα ιδια γραφονται απο τον φεβρουαριο αλλες χρονιες και η αγωνιστικη κοιλια που παρουσιαζε η ομαδα στη συνεχεια ειχε δυσαρεστες επιπτωσεις στην αγωνιστικη συμπεριφορα των παικτων
Να μην ξεχασουμε οτι περυσι μετα την ηττα στην λεωφορο ξεκινησαμε να κανουμε μαθηματικους υπολογισμους,να μην ξεχναμε την τριαρα στο καραισκακη και την τεσσαρα στην φιλαδελφεια
Να θυμισω οτι λιγες μερες πριν την ηττα στην φιλαδελφεια με το βαρυ 4-0 ειχε βγει ο ιδιος ο Νικολαιδης σε συνεντευξη τυπου και ειχε δηλωσει οτι το πρωταθλημα εχει τελειωσει για την αεκ..
Με ηττα του ολυμπιακου στη λεωφορο σε δυο αγωνιστικες να ειστε σιγουροι οτι οι ιδιοι οι φιλαθλοι του παναθηναικου θα λενε οτι πανε για πρωταθλημα
Προσοχη λοιπον,καλα θα κανει και η διοικηση και ο προπονητης να εφιστησουν την προσοχη στους παικτες καθως οι υποχρεωσεις ειναι παρα πολλες με πρωτη και καλυτερη τον αγωνα της τεταρτης
θα φροντισει η 7,μην αγχωνεσαι καθολου.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
χα,χα,χα,εχουν ερθει 300 σερβοι ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.
:2funny:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

προσοχή με τα πανό μην έχουμε κανά πολιτικό με Σερβίες κλπ. και φάμε καμιά τιμωρία ναούμε.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
:2funny:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

προσοχή με τα πανό μην έχουμε κανά πολιτικό με Σερβίες κλπ. και φάμε καμιά τιμωρία ναούμε.
τα κορεο πριν τα φτιαξεις,εγκρινονται απο την ουεφα.
τα μικρα ελεγχονται πριν μπουν γηπεδο.
ολα υπο ελεγχο καυλεα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom