filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Θα ήθελα τη γνώμη του Βανάκια πάνω στο θέμα αυτό!Ο ιντεγε τι παπαρι που έχει...
Θα ήθελα τη γνώμη του Βανάκια πάνω στο θέμα αυτό!Ο ιντεγε τι παπαρι που έχει...
Έχασε το εύκολο έβαλε το δύσκολο,τα να λέμε αυτά παιδιάΙντέγες παικτούρα
Μέχρι και ο Χίος στο ξεκίνημα της εκπομπής του αναφέρεται στη νίκη του Ολυμπιακού!!!
http://[URL unfurl="true"]www.apodimoi-krites.gr/wp-content/uploads/Olympiako.jpg[/img[/URL]]
[/quote]μσλάκα χαίρεσαι να βλέπεις γάβρο.
νομίζω απο Μπάγιεβιτς εχει να ξαναγίνει αυτό...
ομάδα με αρχή μεση και τέλος που ξέρει τι θέλει σε όλο το παιχνίδι, οι γραμμές στην άμυνα λες και βλέπεις Τσέλσι και ο προπονηταράς στον πάγκο να κεντάει με τις αλλαγές.
Πραγματικά ομάδα για τσάμπιονς λιγκ.
Γαμιέται η Μπάγερν
μσλάκα χαίρεσαι να βλέπεις γάβρο.
ομάδα με αρχή μεση και τέλος που ξέρει τι θέλει σε όλο το παιχνίδι, οι γραμμές στην άμυνα λες και βλέπεις Τσέλσι και ο προπονηταράς στον πάγκο να κεντάει με τις αλλαγές.
Έχασε το εύκολο έβαλε το δύσκολο,τα να λέμε αυτά παιδιά
ξεφυγε λεμεεεεέχει μεγαλώσει πολύ ο γαύρος στην ευρώπη
καιρός ήτανέχει μεγαλώσει πολύ ο γαύρος στην ευρώπη
ααααααααααααχαχχααχχαααχαχχαχαχαχααχχααααααααααααααgayβριηλ , deportivas21 και λοιπά πουστρακια, λεμέδες και μπινέδες
[size=70pt]AKA ΚΩΛΟ ΚΡΕΜΠΙΕ[/size]
μσλάκα χαίρεσαι να βλέπεις γάβρο.
Mε Μπαγεβιτς, εκτος εδρας δε νικουσε ουτε τη Μοζυρ... Χωρια που μαζευε και 5αρες.
Παντως καθαρα ποδοσφαιρικα, ο γαβρος δειχνει την εικονα μιας σφιχτης και ολοκληρωμενης ομαδας. ο Ιντεγιε πολυ καλο φορ και τεχνικη και δυναμη. Σημειωτεον δεν επαιζε ο Ντομινγκεζ
επι μπάγιεβιτς ήταν άτυχος. Εχει κάνει απίστευτα παίγνια με Γιούβε Ρεάλ και Λα Κορούνια.Mε Μπαγεβιτς, εκτος εδρας δε νικουσε ουτε τη Μοζυρ... Χωρια που μαζευε και 5αρες.
Παντως καθαρα ποδοσφαιρικα, ο γαβρος δειχνει την εικονα μιας σφιχτης και ολοκληρωμενης ομαδας. ο Ιντεγιε πολυ καλο φορ και τεχνικη και δυναμη. Σημειωτεον δεν επαιζε ο Ντομινγκεζ
Αμαρτια θα ειναι να μην περασουνε φετος