Επισκέπτης
πως το βλεπεις το παιχνιδι?σιγουρα το τζαμπα ειναι πιο καλο για ολους αλλα ας μην κανουμε offtopic
πως το βλεπεις το παιχνιδι?σιγουρα το τζαμπα ειναι πιο καλο για ολους αλλα ας μην κανουμε offtopic
εγω το βλεπω ασσο παντως γιατι εχουν παρει τα μυαλα μας αερα και παντα την παταμε :Sολοι για το διπλο ειμαστε εχω αισιοδοξια με βαση τα τελευταια αποτελεσματα
Κάποια μπινιά θα μαγειρέψουν οι δυό τους αυτοί μυρίζομαι. :SΣήμερα όλοι οι γαύροι, είμαστε με την Μπάγιερν.
Κάποια μπινιά θα μαγειρέψουν οι δυό τους αυτοί μυρίζομαι. :S
εγω το βλεπω ασσο παντως γιατι εχουν παρει τα μυαλα μας αερα και παντα την παταμε :S
Τζάπα ήττα. Κυριολεκτικά τζάπα ήττα.
Ο Σπανούλης τα ίδια παντελάκη μου, κάθε φορά με τον βάζελο.
Ο Χάκετ πέρα από 2-3 καλές άμυνες που έβγαλε, δεν έκανε κάτι ουσιαστικό, και βλέπω να κουνά μαντήλι.
Η ομάδα δεν έχει σουτέρ πέρα από Λοτζέσκι. Πολλά λάθη, τα περισσότερα του Σπανούλη και τραγικές άμυνες
σε πολλές εποθέσεις. Η διαιτησία ήταν άθλια και προκλητική.
Εννοει το ματς του σαββατου ολυμπιακος αεκ.Τύπε άλλο ματς έβλεπες εσύ?
επρεπε να βαλει σαλινο και ντα κοστα στην θεση των μαζουακου και μποτιαΟ Μάρκο Σίλβα επέλεξε τους εξής έντεκα για να ξεκινήσουν στο παιχνίδι. Ο λόγος για τους: Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σεμπά, Πάρντο, Ιντέγε.
στο σαλινο συμφωνο απολυτα γιατι ο μαζ ειναι λιγο χαλια η στα αρχηδια του ενω ο σαλινο μακραν ξεχωριζει οποτε παιζει...για ντα κοστα δε ξερω σε τι κατασταση ειναι...επρεπε να βαλει σαλινο και ντα κοστα στην θεση των μαζουακου και μποτια
με δύο μονο Ελληνες παίζετε!?Ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε τους εξής έντεκα για να ξεκινήσουν στο παιχνίδι. Ο λόγος για τους: Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σεμπά, Πάρντο, Ιντέγε.
ελα ρε μην μας ζαλιζεις τα παπαρια κανε καμια τραμπαλα καμπαλα και ασε τα δικα μας...με δύο μονο Ελληνες παίζετε!?
κρυψου στο λαγουμι σου εσυμε δύο μονο Ελληνες παίζετε!?
τι το περασες?σουπερ λιγδα?Κάποια μπινιά θα μαγειρέψουν οι δυό τους αυτοί μυρίζομαι. :S
Tον Σεμπα απο που τον πηρατε ρε?
ενημερωμένο σε βλέπω μαν...estoril portugal
ενημερωμένο σε βλέπω μαν...