You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Και είχες δίκιο τελικαΚάποια μπινιά θα μαγειρέψουν οι δυό τους αυτοί μυρίζομαι. :S
Μας έχει φτιάξει την διάθεση αυτή η ομάδα
Όλοι,προπονητής,παίκτες αλλα και ο προεδρος
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχααααααααΤους χάνουμε τυπε πάνε βαζελο;
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.040
- Πόντοι
- 456
επι μπάγιεβιτς ήταν άτυχος. Εχει κάνει απίστευτα παίγνια με Γιούβε Ρεάλ και Λα Κορούνια.
Εξακολοθώ να υεωρώ τον συγκεκριμένο γάβρο την καλύτερη ομάδα που έχει περάσει απο την Ελλάδα σε ταλέντο.
Ο σημερινός απλά έχει προπονηταρά που ξέρει τι θέλει και το βγάζει πλήρως σε κάθε παίγνιο. Εχει και πληρότητα σε όλες τις γραμμές και τερματοφύλακα επιπέδου Τσεχ.
Απλα πράγματα. Φορτούνης ΡΟμπέρτο και Ιντέγε θα πάνε σε συλλόγους στο πάνω ράφι πολύ σύντομα.
Μην το συζητάς, η άμυνα ήταν για τα πανηγύρια ούτε θέλω να τους θυμάμαι,ανατολάκηδες,αμπονσάδες,αμανατίδηδες κλπ
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
gayβριηλ , deportivas21 και λοιπά πουστρακια, λεμέδες και μπινέδες
[size=70pt]AKA ΚΩΛΟ ΚΡΕΜΠΙΕ[/size]
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Άμα νικούσαν τα πουστράκια οι Γερμανοί σήμερα με νίκη στο Καραισκάκης επί της Ντιναμό θα εξασφαλίζαμε την πρόκριση από την τέταρτη αγωνιστική. Θα πηγαίναμε για τουρισμό στην Γερμανία.Αναμενόμενη η νίκη της Άρσεναλ σήμερα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Συγχαρητήρια στην ομαδάρα μας για μία ακόμα όμορφη βραδιά! Τέζα τα Κροατά! Μας πλήρωσε κιόλας!
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
εκεινος ο μαλακας που ελεγε οτι ο ιντεγιε δεν ξερει κ δεν μπορει που ειναι?γαμω τους γαυροβαζελους.
kariptru_01
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2015
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Μαθηματικα παντως δε νομιζω να εχει περασει στον επομενο ομιλο ο Ολυμπιακος
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
οχι τιποτα δεν εχει τελειωσει.με τους μπινεδες τους γερμανους.Μαθηματικα παντως δε νομιζω να εχει περασει στον επομενο ομιλο ο Ολυμπιακος
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.875
- Πόντοι
- 606
μποι μου ετοιμασουΜαθηματικα παντως δε νομιζω να εχει περασει στον επομενο ομιλο ο Ολυμπιακος
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Άφαντες όλες οι πουτάνες οι αλλόθρησκοι έχουν αλλάξει 1500 ομάδες μπας και δουν άσπρη μέρα και παραμονεύουν πότε θα χάσουμε! Αυτή είναι η μοίρα σας.
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Αυτό ξαναπέστοΆφαντες όλες οι πουτάνες οι αλλόθρησκοι έχουν αλλάξει 1500 ομάδες μπας και δουν άσπρη μέρα και παραμονεύουν πότε θα χάσουμε! Αυτή είναι η μοίρα σας.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Να δω πότε θα σταματήσει η καραμέλα με την παράγκα. Ενδόμυχα και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δεν κάνουν για τίποτα αλλά συμβιβάζονται με αυτή την δικαιολογία.
Αλλά ποιός τους γαμάει; Εγώ ειλικρινά έχω πάψει να ασχολούμαι με αυτούς.Είμαστε πολύ μπροστά και δεν γίνεται να συγκρινόμαστε μαζί τους..
Αλλά ποιός τους γαμάει; Εγώ ειλικρινά έχω πάψει να ασχολούμαι με αυτούς.Είμαστε πολύ μπροστά και δεν γίνεται να συγκρινόμαστε μαζί τους..
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
εχει λιωσει η καραμελα της παραγκας.παγκοσμιως οι ισχυροι παιρνουν τα περισσοτερα σφυριγματα.ο χοντρος επενδυσε απο τον προπονητη μεχρι τον τελευταιο πιτσιρικα κ αυτο φαινεται.Να δω πότε θα σταματήσει η καραμέλα με την παράγκα. Ενδόμυχα και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δεν κάνουν για τίποτα αλλά συμβιβάζονται με αυτή την δικαιολογία.
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.040
- Πόντοι
- 456
Να δω πότε θα σταματήσει η καραμέλα με την παράγκα. Ενδόμυχα και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δεν κάνουν για τίποτα αλλά συμβιβάζονται με αυτή την δικαιολογία.
Γιατί το λες και δεν το κάνεις? Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με δαύτους καθόλου. Αλλά κι ο φίλος σου ο παππούς το βιολί του, εκεί το γυρίζει παλι..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις