Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.953
Πόντοι
2.606
Τους χάνουμε τυπε πάνε βαζελο; :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.875
Πόντοι
606
το αυτι μου πηρε οτι ιταλικη ομαδα,δε θυμαμαι ονομα,σκαει 30 για φορτουνη :o

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Κάποια μπινιά θα μαγειρέψουν οι δυό τους αυτοί μυρίζομαι.  :S
Και είχες δίκιο τελικα
Μας έχει φτιάξει την διάθεση αυτή η ομάδα
Όλοι,προπονητής,παίκτες αλλα και ο προεδρος :rockon:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.040
Πόντοι
456
επι μπάγιεβιτς ήταν άτυχος. Εχει κάνει απίστευτα παίγνια με Γιούβε Ρεάλ και Λα Κορούνια.

Εξακολοθώ να υεωρώ τον συγκεκριμένο γάβρο την καλύτερη ομάδα που έχει περάσει απο την Ελλάδα σε ταλέντο.

Ο σημερινός απλά έχει προπονηταρά που ξέρει τι θέλει και το βγάζει πλήρως σε κάθε παίγνιο. Εχει και πληρότητα σε όλες τις γραμμές και τερματοφύλακα επιπέδου Τσεχ.

Απλα πράγματα. Φορτούνης ΡΟμπέρτο και Ιντέγε θα πάνε σε συλλόγους στο πάνω ράφι πολύ σύντομα.

Μην το συζητάς, η άμυνα ήταν για τα πανηγύρια ούτε θέλω να τους θυμάμαι,ανατολάκηδες,αμπονσάδες,αμανατίδηδες κλπ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Άμα νικούσαν τα πουστράκια οι Γερμανοί σήμερα με νίκη στο Καραισκάκης επί της Ντιναμό θα εξασφαλίζαμε την πρόκριση από την τέταρτη αγωνιστική. Θα πηγαίναμε για τουρισμό στην Γερμανία.Αναμενόμενη η νίκη της Άρσεναλ σήμερα

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
εκεινος ο μαλακας που ελεγε οτι ο ιντεγιε δεν ξερει κ δεν μπορει που ειναι?γαμω τους γαυροβαζελους.

kariptru_01

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Like
12
Πόντοι
1
Μαθηματικα παντως δε νομιζω να εχει περασει στον επομενο ομιλο ο Ολυμπιακος

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Άφαντες όλες οι πουτάνες οι αλλόθρησκοι έχουν αλλάξει 1500 ομάδες μπας και δουν άσπρη μέρα και παραμονεύουν πότε θα χάσουμε! Αυτή είναι η μοίρα σας.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Άφαντες όλες οι πουτάνες οι αλλόθρησκοι έχουν αλλάξει 1500 ομάδες μπας και δουν άσπρη μέρα και παραμονεύουν πότε θα χάσουμε! Αυτή είναι η μοίρα σας.
Αυτό ξαναπέστο  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Να δω πότε θα σταματήσει η καραμέλα με την παράγκα. Ενδόμυχα και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δεν κάνουν για τίποτα αλλά συμβιβάζονται με αυτή την δικαιολογία.

Αλλά ποιός τους γαμάει; Εγώ ειλικρινά έχω πάψει να ασχολούμαι με αυτούς.Είμαστε πολύ μπροστά και δεν γίνεται να συγκρινόμαστε μαζί τους..

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Να δω πότε θα σταματήσει η καραμέλα με την παράγκα. Ενδόμυχα και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δεν κάνουν για τίποτα αλλά συμβιβάζονται με αυτή την δικαιολογία.

Αλλά ποιός τους γαμάει; Εγώ ειλικρινά έχω πάψει να ασχολούμαι με αυτούς.Είμαστε πολύ μπροστά και δεν γίνεται να συγκρινόμαστε μαζί τους..
εχει λιωσει η καραμελα της παραγκας.παγκοσμιως οι ισχυροι παιρνουν τα περισσοτερα σφυριγματα.ο χοντρος επενδυσε απο τον προπονητη μεχρι τον τελευταιο πιτσιρικα κ αυτο φαινεται.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σήμερα ο Ιταλός έδωσε πόσα πλάγια άουτ αντίστροφα,πάλι καλά που δεν έδωσε το πέναλτυ στο τέλος ο πουλημένος.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.040
Πόντοι
456

Γιατί το λες και δεν το κάνεις? Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με δαύτους καθόλου. Αλλά κι ο φίλος σου ο παππούς το βιολί του, εκεί το γυρίζει παλι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom