Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τη γλυτωσες φτηνα χθες,παρατηρησα την αδυναμια των "ρειντζερς" στο σκοραρισμα δευτερη φορα φετος.
την πρωτη ηταν που παρακαλουσα να χασει απ'την Λυων στους ομιλους,στο τελευταιο παιχνιδι κ τελικα σε 5 αντεπιθεσεις εφαγε 3 μπαλακια.χτες ηταν η δευτερη φορα που εβλεπα εναν ωραιο αγωνα,κατα τη γνωμη μου παντα,με την μπαλα να πηγαινει κ στις δυο εστιες αλλα τον παο ανασταλτικα να μην ειναι κ στην καλυτερη του μερα κ ο "θεος" γκαλινοβιτς να κανει θαυματα.
μαλλον τυχερος σταθηκες χθες που δεν τσιμπησες κανενα παστελακι.
περιμενω τη γνωμη σου.σχολιαζω εδω το θεμα,γιατι εχω πει πως δεν θα μπω ποτε σε θρεντ μη ομοιδεατων.
Τι να σχολιάσω... Τα είπες όλα.......Σούπερ Μάριο και προπονητής με ροτέισιον άλλα αντί άλλων... Σουμπούτεο ένα πράμα.... Βάζει και τις μεταγραφές του αλλαγή να δικαιλογήσουν τα λεφτά τους. Εάν ο βάζελος πάρει φέτος πρωτάθλημα οι λόγοι θα είναι απλοί. Ο γαύρος απλά έχει σοβαρότερα πράματα να ασχοληθεί. Η ΑΕΚ έχει όπως πάντα τα γυναικολογικά της. Με απλά λόγια πάλι θα γίνει ότι και με Σουμ...Θα το πάρει χωρίς προπονητή, με αποτελέσματα ντροπή κατά τη διάρκεια της σεζόν για τη φανέλα και χωρίς ποδοσφαιρικό σεβασμό....

Επισκέπτης
Τι να σχολιάσω... Τα είπες όλα.......Σούπερ Μάριο και προπονητής με ροτέισιον άλλα αντί άλλων... Σουμπούτεο ένα πράμα.... Βάζει και τις μεταγραφές του αλλαγή να δικαιλογήσουν τα λεφτά τους. Εάν ο βάζελος πάρει φέτος πρωτάθλημα οι λόγοι θα είναι απλοί. Ο γαύρος απλά έχει σοβαρότερα πράματα να ασχοληθεί. Η ΑΕΚ έχει όπως πάντα τα γυναικολογικά της. Με απλά λόγια πάλι θα γίνει ότι και με Σουμ...Θα το πάρει χωρίς προπονητή, με αποτελέσματα ντροπή κατά τη διάρκεια της σεζόν για τη φανέλα και χωρίς ποδοσφαιρικό σεβασμό....

νομιζω οτι ο πεσειρο το "εχασε" το ματς κυριως στο δευτερο ημιχρονο,εκει του ξεφυγε για τα καλα,οταν δηλαδη οι σκωτσεζοι μπηκαν διαβασμενοι απ'αυτα που ειχαν δει στο πρωτο.
πανω που περιμενα να δω καποια αλλαγη ουσιας,βγαζει κ τον ενα απ'τους δυο γρηγοροτερους της ομαδας (σαλπι) για να βαλει τον ανυπαρκτο κ απιστευτα ντεφορμε ποστιγκα κ με στελνει αδιαβαστο.
παντως πρεπει να πηρατε το χειροτερο αποτελεσμα ισοπαλιας που μπορουσατε,για μενα καλυτερα θα ηταν να χανατε 1-0 κ να κερδιζατε κλασικα 1-0 εδω μεσα κ μετα οτι εβγαινε στα ισα,παρα τωρα που πρεπει να ερθει ή 0-0 ή να κερδισετε.
Οσο για το πρωταθλημα,γουσταρω να το παρω μονο κ μονο για την καυλα κ την καζουρα προς τα αεκακια44 που ειχαν βγαλει γλωσσα για πρωταθλητες 1ης,2ης,3ης κλπ αγωνιστικης κ μας ειχαν σπασει τα @@.Εσεις δεν αξιζετε πλεον καζουρα,αυτομαστιγωνεστε μονοι σας,δεν σας χρειαζεται εξτρα φορτωμα.Επισης,πιστευω οτι το πρωταθλημα ηταν,ειναι κ θα ειναι υποθεση των 2 μεγαλων ομαδων της ελλαδας κ μονο αυτων.Τελος,οποιος κ να το σηκωσει στα @@ μου γιατι κ οι 2 με απογοητευουν αφανταστα σχεδον καθε φορα που τους βλεπω να παιζουν εντος ελλαδος.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
νομιζω οτι ο πεσειρο το "εχασε" το ματς κυριως στο δευτερο ημιχρονο,εκει του ξεφυγε για τα καλα,οταν δηλαδη οι σκωτσεζοι μπηκαν διαβασμενοι απ'αυτα που ειχαν δει στο πρωτο.
πανω που περιμενα να δω καποια αλλαγη ουσιας,βγαζει κ τον ενα απ'τους δυο γρηγοροτερους της ομαδας (σαλπι) για να βαλει τον ανυπαρκτο κ απιστευτα ντεφορμε ποστιγκα κ με στελνει αδιαβαστο.
παντως πρεπει να πηρατε το χειροτερο αποτελεσμα ισοπαλιας που μπορουσατε,για μενα καλυτερα θα ηταν να χανατε 1-0 κ να κερδιζατε κλασικα 1-0 εδω μεσα κ μετα οτι εβγαινε στα ισα,παρα τωρα που πρεπει να ερθει ή 0-0 ή να κερδισετε.
Οσο για το πρωταθλημα,γουσταρω να το παρω μονο κ μονο για την καυλα κ την καζουρα προς τα αεκακια44 που ειχαν βγαλει γλωσσα για πρωταθλητες 1ης,2ης,3ης κλπ αγωνιστικης κ μας ειχαν σπασει τα @@.Εσεις δεν αξιζετε πλεον καζουρα,αυτομαστιγωνεστε μονοι σας,δεν σας χρειαζεται εξτρα φορτωμα.Επισης,πιστευω οτι το πρωταθλημα ηταν,ειναι κ θα ειναι υποθεση των 2 μεγαλων ομαδων της ελλαδας κ μονο αυτων.Τελος,οποιος κ να το σηκωσει στα @@ μου γιατι κ οι 2 με απογοητευουν αφανταστα σχεδον καθε φορα που τους βλεπω να παιζουν εντος ελλαδος.
Μια διόρθωση γιατί ξεφεύγετε εντελώς .... Ο προπονητής του Παναθηναϊκού λέγεται Τεσσέιρο και όχι Πεσσέιρο ....Τε τε ...οχι πε ....οκ?
Και ο Εντογιέ ... Εντόι ... οχι τιποτα άλλο αλλά μην παρεξηγηθεί και κανεις.

Επισκέπτης
Μια διόρθωση γιατί ξεφεύγετε εντελώς .... Ο προπονητής του Παναθηναϊκού λέγεται Τεσσέιρο και όχι Πεσσέιρο ....Τε τε ...οχι πε ....οκ?
4 στο κυπελλο κ 1 στο πρωταθλημα,5 δεν μας κανουν ? Πεσειρο λοιπον κ ξερο ψωμι φιλε μου ζωγραφε.
Ο αραπακος δεν ξερω πως λεγεται κ ψιλοτυφλος μου φαινεται αλλα ο δευτερος αραπακος,ο δανεικος που πηραν φαινεται καλο παιχτακι κ παρολο που θα γυρισει το καλοκαιρι στην μαντσεστερ ειναι καλη προσθηκη εστω για τωρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πεντέιρο δλδ ........  :2funny: :2funny:
Το εντογίε παει ασορτί με το μουαγιέ..... εάν κάνεις την αναγωγή ......  :boobies:

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μέχρι να έρθει θα φύγει, γιατί να βάλει τα ποδαράκια του στη φωτιά; :idiot:

Επισκέπτης
Μέχρι να έρθει θα φύγει, γιατί να βάλει τα ποδαράκια του στη φωτιά; :idiot:
γιατι αν δεν μπορει να παιξει καλα στο ελληνικο πρωταθλημα κ στην μια απ'τις δυο μεγαλυτερες ομαδες αυτης της χωρας,τοτε κρινεται σχεδον αυτοματα ανικανος και για την αγγλια.(αν κ πολλες φορες εχουμε διωξει καλα παιχτακια σαν αμπαλους)
επισης,εχει ερθει για να παρει παιχνιδια στα ποδια του κ να αποδειξει την αξια του σ'αυτους που τον εστειλαν δανεικο πριν τον χρησιμοποιησουν.
ακομη,μεγαλο κινητρο αποτελει μια θεση στην 11δα της μαντσεστερ αν αναλογιστει κανεις οτι μετα τον "γου"ρουνει δεν υπαρχει αλλος καθαρος επιθετικος κ ο αραπακος φαινεται να το εχει το γκολακι καλυτερα κ απ'την παλαιοτερη μεσοβεζικη λυση για 1-2 ετη με τον σαχα.

επιμενεις οτι δεν εχει κινητρο να παιξει μπαλα ?

ειμαι ολυμπιακος κ λιβερπουλ αλλα οποτε θελω βλεπω μπαλα χωρις τα γυαλια μου,τα κοκκινα εννοειται.;)

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ο παίχτης γιατί δεν παίζει σην Αγγλία;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
γιατι αν δεν μπορει να παιξει καλα στο ελληνικο πρωταθλημα κ στην μια απ'τις δυο μεγαλυτερες ομαδες αυτης της χωρας,τοτε κρινεται σχεδον αυτοματα ανικανος και για την αγγλια.(αν κ πολλες φορες εχουμε διωξει καλα παιχτακια σαν αμπαλους)
επισης,εχει ερθει για να παρει παιχνιδια στα ποδια του κ να αποδειξει την αξια του σ'αυτους που τον εστειλαν δανεικο πριν τον χρησιμοποιησουν.
ακομη,μεγαλο κινητρο αποτελει μια θεση στην 11δα της μαντσεστερ αν αναλογιστει κανεις οτι μετα τον "γου"ρουνει δεν υπαρχει αλλος καθαρος επιθετικος κ ο αραπακος φαινεται να το εχει το γκολακι καλυτερα κ απ'την παλαιοτερη μεσοβεζικη λυση για 1-2 ετη με τον σαχα.

επιμενεις οτι δεν εχει κινητρο να παιξει μπαλα ?

ειμαι ολυμπιακος κ λιβερπουλ αλλα οποτε θελω βλεπω μπαλα χωρις τα γυαλια μου,τα κοκκινα εννοειται.;)
Φιλε Ελβις μπορει με κοκκινα γυαλια να μην τα βλεπεις αλλα παντα με κοκκινη καρδια οπως και εγω!!!!!!!!!!!
ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!1

Επισκέπτης
Ο παίχτης γιατί δεν παίζει σην Αγγλία;
γιατι τον αγορασαν το γεναρη του 2008,με την προυποθεση οτι θα χρησιμοποιηθει του χρονου εαν αξιζει.Ετσι κ αλλιως ο φεργκιουσον ζητησε να του προταθει συμβολαιο για 3 χρονια,λες να τον εκρινε αμπαλο κ να ηθελε να τον κρατησει στην ομαδα ?
επισης,με το σκεπτικο του πονηρου:γιατι δεν παιζει στην ομαδα ο τεβεζ συνεχεια ? μπας κ ειναι αμπαλος ? επισης,ο σκοουλς,ο καρικ κ ο νανι,γιατι δεν παιζουν συνεχεια ? μπας κ ειναι κ αυτοι αμπαλοι ?

ολοι οι παιχτες θελουν το χρονο τους,ετσι κ ο αραπακος.απο μια ομαδα της ανγκολας δεν μπορει να παιξει απευθειας στην μαντσεστερ,οσο καλος κι αν ειναι.πρεπει πρωτα να μαθει τον "ευρωπαικο" τροπο παιχνιδιου κ υστερα θα εχει τη δυνατοτητα να αποδειξει πληρως τις ικανοτητες του.

Επισκέπτης
Φιλε Ελβις μπορει με κοκκινα γυαλια να μην τα βλεπεις αλλα παντα με κοκκινη καρδια οπως και εγω!!!!!!!!!!!
ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!
ετσι,το αιμα νερο δεν γινεται.
[size=20pt]
ΚΟΚΚΙΝΗ Η ΚΑΡΔΙΑ,ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.
[/size]

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
αυτό που ρωτάω είναι γιατί δεν πήγε να παίξει σε κάποια ομάδα της Αγγλίας και ήρθε στην Ελλάδα; Όσο για αυτά που λες παραπάνω συμφωνώ σε πολλά....

Επισκέπτης
γιατι τον αγορασαν το γεναρη του 2008,με την προυποθεση οτι θα χρησιμοποιηθει του χρονου εαν αξιζει.Ετσι κ αλλιως ο φεργκιουσον ζητησε να του προταθει συμβολαιο για 3 χρονια,λες να τον εκρινε αμπαλο κ να ηθελε να τον κρατησει στην ομαδα ?
επισης,με το σκεπτικο του πονηρου:γιατι δεν παιζει στην ομαδα ο τεβεζ συνεχεια ? μπας κ ειναι αμπαλος ? επισης,ο σκοουλς,ο καρικ κ ο νανι,γιατι δεν παιζουν συνεχεια ? μπας κ ειναι κ αυτοι αμπαλοι ?

ολοι οι παιχτες θελουν το χρονο τους,ετσι κ ο αραπακος.απο μια ομαδα της ανγκολας δεν μπορει να παιξει απευθειας στην μαντσεστερ,οσο καλος κι αν ειναι.πρεπει πρωτα να μαθει τον "ευρωπαικο" τροπο παιχνιδιου κ υστερα θα εχει τη δυνατοτητα να αποδειξει πληρως τις ικανοτητες του.
ο παικτης δεν μπορουσε να βγαλει αδεια εργασιας στο νησι γι' αυτο & δοθηκε δανεικος..

Επισκέπτης
αυτό που ρωτάω είναι γιατί δεν πήγε να παίξει σε κάποια ομάδα της Αγγλίας και ήρθε στην Ελλάδα; Όσο για αυτά που λες παραπάνω συμφωνώ σε πολλά....
εκαναν προταση για δανεισμο η μπλακμπερν,η πορτσμουθ,η ντερμι κ ο παναθηναικος απο ομαδες πρωτης κατηγοριας.επισης,εγινε προταση κ απο γουεστ μπρομ (τσαμπιονσιπ).

ΕΣΥ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕΣ ΑΝ ΗΣΟΥΝ "ΜΑΝΟΥΤΣΟ" ? (το βαζω σε εισαγωγικα το ονομα προς αποφυγην παρεξηγησεων).Εγω παντως αν ημουν αραπακος απο κει που τρωνε ανθρωπους θα πηγαινα στην ομαδα με την μεγαλυτερη πιθανοτητα για διακριση,δηλαδη τον παο.ο οποιος εχει ευρωπη κ πρωταθλημα ενω οι αλλοι παλευουν απλα για μια θεση στην ευρωπη κ αυτη δυσκολα θα την κατακτησουν.

**μην το πιστεψεις οτι θα πηγαινα εγω στον παο,γιατι κ αραπακος να ημουν απ'το κονγκο θα πηγαινα στον θρυλο καθοτι ο πατερας μου θα ηταν κογκολυμπιακος.(κογκο+ολυμπιακος)!

Επισκέπτης
ο παικτης δεν μπορουσε να βγαλει αδεια εργασιας στο νησι γι' αυτο & δοθηκε δανεικος..
μετα το κοπα αφρικα μπορουσε,γιατι συμπληρωνε τις απαιτουμενες συμμετοχες στην εθνικη.
υπαρχει κ ειδικος κανονισμος για τους αφρικανους ποδοσφαιριστες.

παραθεση απο bbc:

Manucho set for Greek loan move

Ferguson signed Manucho after his three-week trial with the club
Manchester United forward Manucho is set to be loaned out to leading Greek side Panathinaikos for the remainder of the season.

The 24-year-old Angolan star is currently playing for his country at the Africa Cup of Nations in Ghana.
He signed a three-year contract with United earlier this month after moving from Angolan side Petro Athletico.
"After the ACN I will return to Luanda and then head to Athens," Manucho told Angolan television.
"I am looking forward to playing in Greece before hopefully being a success at Old Trafford."
United boss Sir Alex Ferguson explained: "We have farmed him out to Panathinaikos for the rest of the season as he will get games there.
"They have a Portuguese coach Jose Peseiro and as Manucho speaks Portuguese, it is comfortable for him.Then we will apply for a work permit in the summer."

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Πρεπει οι παικτες εκτος ευρωπαικης ενωσης να εχουν πανω απο 70% συμετοχες στα ματσ της εθνικης,και δεν τα συμπληρωνε

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ωραία αφού λοιπόν ο προπονητής μου με ξέρει και με πάει με προορίζει να πάρω τη θέση του βασικού, και με δίνει για 2 μόνο μήνες σε μιά ομάδα γιατί βάση του νόμου δεν μπορώ να μείνω στην ομάδα, γιατί εγώ να βάλω τα πόδια μου στη φωτιά στο Ελληνικό πρωτάθλημα που θα περάσω αναγκαστικά για 2 μήνες;
Μου πάνε τα κόκκινα γυαλια;

Επισκέπτης
Ωραία αφού λοιπόν ο προπονητής μου με ξέρει και με πάει με προορίζει να πάρω τη θέση του βασικού, και με δίνει για 2 μόνο μήνες σε μιά ομάδα γιατί βάση του νόμου δεν μπορώ να μείνω στην ομάδα, γιατί εγώ να βάλω τα πόδια μου στη φωτιά στο Ελληνικό πρωτάθλημα που θα περάσω αναγκαστικά για 2 μήνες;
Μου πάνε τα κόκκινα γυαλια;
τα παιδια κανουν λαθος κ αν το διαβασαν απ'τους μαλακες τους ελληνες δημοσιογραφους παλι λαθος κανουν.το παλληκαρι ειχε 10 συμμετοχες στην εθνικη κ αλλες 4 ή 5 πηρε τωρα κ ειχε δικαιωμα ν'αγωνιστει,ακομη κ αν δεν ειχε το δικαιωμα στην αγγλια το ειχε στην ευρωπη(τσου λου).
το θεμα ειναι οτι ο παιχτης επρεπε να παρει παιχνιδια στα ποδια του.
βγαλε τωρα τα γυαλια,γιατι αφενως δεν σου πανε αφετερου κατανταει μαλακια να παιζουμε την κολυκυθια.

Επισκέπτης
ρε δεν παει να γαμηθει ο αραπακος να ασπρισει λεω εγω..τι μας νοιαζει εμας???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε δεν παει να γαμηθει ο αραπακος να ασπρισει λεω εγω..τι μας νοιαζει εμας???
Σας νοιάζει όταν θα ρίχνει τρία τρία τα παστέλια....... Προσέχεις βέβαια ότι το 4 είναι πλέον απαγορευμένο νούμερο...
Κάτι σαν τη θύρα 13 στο Καραισκάκη ένα πράμα  :boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom