Μπα, ούτε ζέστη ούτε κρύο.Άμα χρειαστείς σύντεκνε για την Τρίτη, έχω από τις κόρες να σου δώσω ;)
Είπαμε, ως εδώ καλά μας ήταν. Τώρα οτι κάτσει.
Μπα, ούτε ζέστη ούτε κρύο.Άμα χρειαστείς σύντεκνε για την Τρίτη, έχω από τις κόρες να σου δώσω ;)
Μπα, ούτε ζέστη ούτε κρύο.
Ρε συ Σόνυ, πρίν γίνει η κλήρωση οι πιο πολλοί αυτό λέγαμε.Μπα, δεν το νομίζω ότι το πιστεύει κανείς αυτό..........
Δεν εχεις άδικο λλά η εμφάνιση της ομάδας στη πρώτη φάση και οι μεταγραφές + Μπελούτσι κάνουν πλέον τη χαραμάδα παράθυρο, αρκεί να θυμηθούμε τον καλό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ....Ρε συ Σόνυ, πρίν γίνει η κλήρωση οι πιο πολλοί αυτό λέγαμε.
εννοειται....Μπα, ούτε ζέστη ούτε κρύο.
Εγω θα πω την Προσωπικη μου Αποψη !!!!Μπα, δεν το νομίζω ότι το πιστεύει κανείς αυτό..........
και το κυριοτερο,γιατι ΞΕΣΚΙΣΕ τους ακατανομαστους..εννοειται....Εγω θα πω την Προσωπικη μου Αποψη !!!!
και Τιποτα να μην κανει ο Ολυμπιακος φετος ΕΓΩ ειμαι Ευχαριστημενος
Γιατι Εκανε Καταπληκτικες εμφανισεις στο ΤΣ.Λ. που τις Συνδιασε με Προκριση....
Γιατι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εκανε ΦΟΒΕΡΕΣ μεταγραφικες κινησεις ....
Γιατι Χτυπαει Παιχτες ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ νεους και Ακριβους πχ Μπελουτσι 7.000.000
Και Γενικα γιατι ΚΑΝΕΙ Επιτελους Σωστο Εργο!!!!
Αυτο θα το εκανε ετσι και αλλιως .....και το κυριοτερο,γιατι ΞΕΣΚΙΣΕ τους ακατανομαστους..
Νιώθω ως ο Κύκλωπας.....Αυτο θα το εκανε ετσι και αλλιως .....
αφου οι ακατανομαστοι ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!!!!
Eλα ρε persona!!!!!Νιώθω ως ο Κύκλωπας.....
στο νησί του Τσου Λου με τον γαύρο Οδυσσέα........Eλα ρε persona!!!!!
Που εισαι?
για τον μπελουτσι εχεις αδικο!!εννοειται....Εγω θα πω την Προσωπικη μου Αποψη !!!!
και Τιποτα να μην κανει ο Ολυμπιακος φετος ΕΓΩ ειμαι Ευχαριστημενος
Γιατι Εκανε Καταπληκτικες εμφανισεις στο ΤΣ.Λ. που τις Συνδιασε με Προκριση....
Γιατι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εκανε ΦΟΒΕΡΕΣ μεταγραφικες κινησεις ....
Γιατι Χτυπαει Παιχτες ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ νεους και Ακριβους πχ Μπελουτσι 7.000.000
Και Γενικα γιατι ΚΑΝΕΙ Επιτελους Σωστο Εργο!!!!
συμφωνω!Την ημέρα της κληρωσης εκτός του ότι είχα πει καλή επιτυχία,είπα επίσης στο αντίστοιχο θρεντ,ότι η Τσέλσι δεν είναι κ τόσο επιστημονικής φαντασίας σενάριο,να την πετάξετε έξω.
όπως κ να χει κ να αποκλειστείτε,είναι ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ που φτάσατε έως δω κ το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το διάσκεδάσετε...και ότι κάτσει.
ΑΑΑΑΑΑΑ γι αυτο !!!!στο νησί του Τσου Λου με τον γαύρο Οδυσσέα........
Γιατι ?για τον μπελουτσι εχεις αδικο!!
τη γλυτωσες φτηνα χθες,παρατηρησα την αδυναμια των "ρειντζερς" στο σκοραρισμα δευτερη φορα φετος.στο νησί του Τσου Λου με τον γαύρο Οδυσσέα........
γιατι ο μπελουτσι αξιζει 14οοοοοοΓιατι ?
θελεις να μου πεις?
μισο παιχτη(ως αξια) εχει,γιατι οπως κ με τον τουρε οταν κ αμα πουληθει θα παρουμε μονο τα μισα.γιατι ο μπελουτσι αξιζει 14οοοοοο
και ειναι μαγκια της ομαδας που πληρωσε τα μισα και εχει τον παιχτη!!