Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
4. Ακόμα δεν τον είδαμε το Λεονάρντο, αστέρι τον βα΄φτίσαμε...χαλαρώστε...κρατάτε πισινέςςς
Εγώ που ήμουνα άλλαξα εταιρεία..... όχι ομάδαΑλλά βρε Σονυ, εσένα τι σε κόφτει; Υπάλληλος Ιντρακόμ είσαι; Αν είσαι να αλλάξεις ομάδα!
για να τελειωνουμε με την ιντρακομ γιατι εδω ειναι θρεντ του ολυμπιακου2. Για το θεμα ε την Ιντρακομ κάποιες σελίδες πιο πίσω, πολύ σύντομα. Η κουβέντα είχε να κάνει με τους προέδρους και το πόσα απίδια πιάνει ο σάκος τους. Προσωπικά να κι αν η Ιντρακομ έχει όνομα στην Ευρώπη και στον λοιπό κόσμο, να κι αν δεν έχει.
Αν κάποιος δουλεύει εκεί και θέλει να μην στενοχωρήσει τον Κόκκαλη πρόβλημά του. Προσωπική εμπειρία είναι πως σε όσες πολυεθνικές έχω δουλέψει, καμία δεν ήξερε την Ιντρακόμ.
Αλλά βρε Σονυ, εσένα τι σε κόφτει; Υπάλληλος Ιντρακόμ είσαι; Αν είσαι να αλλάξεις ομάδα!
Βάλεμε μέσα, βάλεμε μέσα, βάλεμε μέσα, βάλεμε μέσα......Η συνθεση για τον αγωνα με την Τσελσι.
Νικοπολιδης
Παντος Ζεβλακοφ Αντζας Σεζαρ Λεοναρντο
Τοροσιδης Πατσατζογλου Στολτιδης Λεντεσμα
Γκαλετι Μπελουτσι Νουνιες Τζορτζεβιτς
Κοβασεβιτς Λουα Λουα
Και αν δεν τους γαμησουμε εμενα να με φτυσετε.
δεν γινεται θα μας κανουν ενστασηΒάλεμε μέσα, βάλεμε μέσα, βάλεμε μέσα, βάλεμε μέσα......
Δεν θελω γρινια να ειναι και κανενας στον παγκο να μου κανει παρεα.Βάλεμε μέσα, βάλεμε μέσα, βάλεμε μέσα, βάλεμε μέσα......
Πάρε τον Χριστόφορο και τον δωρητή, εγώ είμαι 16αδάτος!!!Δεν θελω γρινια να ειναι και κανενας στον παγκο να μου κανει παρεα.
Αμα σε βαλω και εσενα θα εισαι 17αδατος.Πάρε τον Χριστόφορο και τον δωρητή, εγώ είμαι 16αδάτος!!!
+100000000!Πες τα χρυσόστομε!Το λουκούμι στον κύριο!Γιατί απολογείστε για κάτι που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που υποτίθεται ότι νιώθετε για μία ανώνυμη εταιρία? Μία αναφορά έκανα και μάλιστα τόνισα ότι αυτό είναι ψεγάδι και μάλιστα δια της νόμιμης οδού μπροστά σε αυτά που έχουν γίνει και από τους 3. Οι 3 συμμετέχουν στο μεγάλο φαγοπότι(με πρωτεργάτες τους 2) και στήνουν όλο αυτό το θέατρο. Είναι υποκρισία να σκέφτεται κάποιος ότι αν τυχόν δεν το πάρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός και το πάρει π.χ. η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το κατεστημένο θα αλλάξει. Μοιρασμένο είναι το στήσιμο. Είχε πει ο Γεωργίου ένα καλό: Ας κάνουν ένα δικό τους πρωτάθλημα, οι 3, και ας αφήσουν τους υπόλοιπους να κάνουν άλλο.
σας χαιρετω μαγκες παω να δω τη ματσαρα αδεκαρα-χεταφε(μεγαθηρια)
πολυ κοσμο μαζεψαν βλεπω,ενα οακα γεματο......καρεκλακια,ας παιζανε ριζουπολη που ειναι διπλα το μισο θα το γεμιζαν [size=20pt]ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ[/size]
Παρακαλω ο Τακης θα εχει ΕΜΕΝΑ μεσα !!!!Βάλεμε μέσα, βάλεμε μέσα, βάλεμε μέσα, βάλεμε μέσα......
Hello Chris,
με τον Εργοτέλη που παίζουμε??
Kατσε γιατι εφαγα φλας !!!!
την κυριακη που παιζουμε?
Α ναι, χαρτομάντηλα παραλάβαμε??