alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Να γίνει και μέτοχος τη νέα εταιρεία μεταγραφών του βάζελουδεν ασχολουμαι με βλακες ρε..επισης δεν γαμαω στρακια..
μιλανε ολοι,μιλανε & οι ανοιχτομπουτες του βορρα τωρα???ακομη δεν σκουπιστηκαν απο τα φλοκια της γριας & εβγαλαν γλωσσα επειδη κερδισαν τα σκουληκια ενω το κορακι επνιξε μια εγκληματικη ενεργεια στο 2ο λεπτο & 2 μαρς πεναλτυ???ΗΜΑΡΤΟΝ ρε..α όλα κι όλα πλέζουρα... ο μπάοκ μετά τη χθεσινή εμφάνιση πάει για πρωτάθλημα.....
ρε κοπανι εγω ειμαι παοκ?εσαι μεγαλο κοπανι.τα σκουλικια εκραξα και την αεκ. τωρα εσυ που καταλαβεσ τι ομαδα ειμαι.
μπεσ στην ενημερωση στα μπουρδελα να πασ να γαμισεισ να ξεθωλωσησ..
Συμφωνώ ακόμα κι αν με πληγώνεις....Λοιπον Μαγκες Εγω θα πω την Γνωμη μου .....
και Συγνωμη Persona αν προσβληθεις αλλα....
Πιστευω οτι αν το παρουμε και Φετος......
Θα τους Κοψουμε την Μπαλα......
ΔΕΝ θα ξαναασχοληθουν με το Αθλημα....
Καλά πιάσε μια μπουγάτσα με κεριά να γιορτάσετε μαζί με τις βαζελίνες την 100 ετία της πουστιάς και μην μας ταράτεις τους όρχεις πρωί πρωί μυδοπίλαφερε κοπανι εγω ειμαι παοκ?εσαι μεγαλο κοπανι.τα σκουλικια εκραξα και την αεκ. τωρα εσυ που καταλαβεσ τι ομαδα ειμαι.
μπεσ στην ενημερωση στα μπουρδελα να πασ να γαμισεισ να ξεθωλωσησ..
Παντως μια Γενικη διαπιστωση .....ΟΛΕΣ οι ομαδες ειναι πιο Ποιοτικες και πιο ανεβασμενες..? απο περυσι εννοω....Συμφωνώ ακόμα κι αν με πληγώνεις....
που' σαι ρε ζωγραφε???αντε με ολα τα παρλιακα εδω μεσα..εφερες χαρτομαντηλα γιατι εμενα μου εχουν τελειωσει εδω & ημερες..Καλά πιάσε μια μπουγάτσα με κεριά να γιορτάσετε μαζί με τις βαζελίνες την 100 ετία της πουστιάς και μην μας ταράτεις τους όρχεις πρωί πρωί μυδοπίλαφε
τι γκολ και αυτό! τα δικά μας ακόμα δεν τα είδα, της αεκ το πρόλαβα σε ζάπινγκ.Οχι.....αλλά λίγο πρίν μπεί το γκολ πόσταρε στο Αεκτζίδικο
Νομίζω ότι η πρόοδος είναι περισσότερο στη Θεσσαλονίκη....Παντως μια Γενικη διαπιστωση .....ΟΛΕΣ οι ομαδες ειναι πιο Ποιοτικες και πιο ανεβασμενες..? απο περυσι εννοω....
στον φιλο σου τον bodos να τα πεις αυτα που διαμαρτυρεται για την διαιτησια & στα χανουμια που λενε οτι μας το δωσατε..οσο για τον τζιμπουρ το ξαναεκανε & την προηγουμενη αγωνιστικη με τον παπασταθοπουλο & το εχει ξανακανει & στο παρελθον..πριν κοψει λοιπον σε καποιον την μπαλλα,θα πρεπει να τιμωρηθει ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ οπως εξαλλου & το αλλο καθηκι ο γ.χ..Γαυροι συγχαρητηρια για την 4αρα σας χτες στη Νεα Σμυρνη. Με 10 παιχτες απο το 25΄ ηταν σχεδον αδυνατον να αντισταθουμε σε μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο.
Σχετικα με τον Τζιμπουρ, ειναι γνωστο οτι ειναι πολυ βρωμικος, θρασυτατος, δεν μπορει να συγκρατησει τα νευρα του αλλα χτες ξεπερασε τα ορια, και φλερταρει με εγκληματια και ηλιθιο. Ευτυχως που δεν επαθε κατι το σοβαρο ο παιχτης σας.
Εγω βασικα γουσταρω να τον βλεπω να παιζει με αυτον τον τροπο, γιατι ετσι ειναι η φυση του ποδοσφαιρου. Αλλα σιγουρα αν ειναι να σπαει τα γονατα αλλων παικτων, καλυτερα να σταματισει την μπαλα οσο ειναι καιρος. Αν και ειναι νεαρος... θα βρει κι αυτος τον δασκαλο του, που καποια μερα που θα τον στειλει στο χειρουργειο και τοτε ισως καταλαβει οτι με αυτα τα πραγματα δεν παιζουν.
Το “κρακ” το ακουσα και εγω πριν λιγους μηνες. Ειναι πολυ δυσαρεστος τραματισμος που εχει παρει διαστασεις επιδημιας με τα κωλο 5Χ5. Αλλα τι να πει ο εκεινος ο νεαρος του Παναθηναικου που τα εσπασε ολα...
Φίλε χωρίς παρεξήγηση εγώ αγαπάω την ομάδα αλλά δεν ανήκω σε αυτήν .....γενικά δεν ανήκω σε "ομάδες"καλημερα και απο μενα μαγκες,διαφωνω με τον χριστ. για λεντεσμα.η πρωτη δεν ηταν κιτρινη,η δευτερη ηταν και κακως δεν δοθηκε αλλα οχι οτι χαρισε και την κοκκινη?ζωγραφε περιμενα να σε δω στο μνημοσυνο,οπως και τον ποδολαγνο και τον βρασιδα.ελπιζω του χρονου να ειστε ολοι παρων.το σαββατο ποιος παει γηπεδο?
ουτε εμεις ανηκουμε στον ολυμπιακο ο ολυμπιακος ανηκει σε εμας.σεβομαι αυτο που λες και αφου δεν το νιωθεις καλα κανεις.εγω παντως και μονο που σκεφτομαι οτι μπορουσα να ειμαι εγω η οποιοσδηποτε οπαδος σε αυτη την θεση ανατριχιαζω και τιμωντας αυτους τους αδικοχαμενους στελνω και ενα μηνυμα (συμβολικα τουλαχιστον) στην κωλοπολιτεια ωστε να μην ξαναεπαναληφθει κατι τετοιο και να λαβει μετρα.γηπεδο θα πας με εργοτελη?Φίλε χωρίς παρεξήγηση εγώ αγαπάω την ομάδα αλλά δεν ανήκω σε αυτήν .....γενικά δεν ανήκω σε "ομάδες"
Σέβομαι τους νεκρούς της Θύρας 7 όπως σέβομαι όλους τους αναίτια νεκρούς αυτού του κόσμου.
Αυτοί που πρέπει να πηγαίνουν σε αυτά τα μνημόσυνα είναι οι φίλοι και συγγενείς των άτυχων αυτών ανθρώπων , η πουτάνα η πολιτεία και η διοίκηση της ομάδας ....
Συγνώμη αλλά δεν μπορω να τους θεωρήσω σε καμια περίπτωση "δικους μου" νεκρούς μόνο και μόνο επειδή υποστηρίζουμε το ίδιο αθλητικό σωματείο ... και πάλι συγνώμη και αιωνία η μνήμη αυτών και των χιλιάδων αδικοχαμένων παιδιών αυτού του πλανήτη
υπόκλιση στον ζωγράφο.Φίλε χωρίς παρεξήγηση εγώ αγαπάω την ομάδα αλλά δεν ανήκω σε αυτήν .....γενικά δεν ανήκω σε "ομάδες"
Σέβομαι τους νεκρούς της Θύρας 7 όπως σέβομαι όλους τους αναίτια νεκρούς αυτού του κόσμου.
Αυτοί που πρέπει να πηγαίνουν σε αυτά τα μνημόσυνα είναι οι φίλοι και συγγενείς των άτυχων αυτών ανθρώπων , η πουτάνα η πολιτεία και η διοίκηση της ομάδας ....
Συγνώμη αλλά δεν μπορω να τους θεωρήσω σε καμια περίπτωση "δικους μου" νεκρούς μόνο και μόνο επειδή υποστηρίζουμε το ίδιο αθλητικό σωματείο ... και πάλι συγνώμη και αιωνία η μνήμη αυτών και των χιλιάδων αδικοχαμένων παιδιών αυτού του πλανήτη