Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Επισκέπτης
α όλα κι όλα πλέζουρα... ο μπάοκ μετά τη χθεσινή εμφάνιση πάει για πρωτάθλημα..... :jerking: :jerking:
μιλανε ολοι,μιλανε & οι ανοιχτομπουτες του βορρα τωρα???ακομη δεν σκουπιστηκαν απο τα φλοκια της γριας & εβγαλαν γλωσσα επειδη κερδισαν τα σκουληκια ενω το κορακι επνιξε μια εγκληματικη ενεργεια στο 2ο λεπτο & 2 μαρς πεναλτυ???ΗΜΑΡΤΟΝ ρε..

KONTAROPILAFO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε κοπανι εγω ειμαι παοκ?εσαι μεγαλο κοπανι.τα σκουλικια εκραξα και την αεκ. τωρα εσυ που καταλαβεσ τι ομαδα ειμαι.
μπεσ στην ενημερωση στα μπουρδελα να πασ να γαμισεισ να ξεθωλωσησ..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον Μαγκες Εγω θα πω την Γνωμη μου .....
και Συγνωμη Persona αν προσβληθεις αλλα....

Πιστευω οτι αν το παρουμε και Φετος......
Θα τους Κοψουμε την Μπαλα......
ΔΕΝ θα ξαναασχοληθουν με το Αθλημα....

Ηδη οι "φιλοι" μας ασχολουνται με "γενικα" ζητηματα και οχι με την
ομαδα τους.....σκεψου να μας δουν Να το Σηκωνουμε το ΜΑΗ......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λοιπον Μαγκες Εγω θα πω την Γνωμη μου .....
και Συγνωμη Persona αν προσβληθεις αλλα....

Πιστευω οτι αν το παρουμε και Φετος......
Θα τους Κοψουμε την Μπαλα......
ΔΕΝ θα ξαναασχοληθουν με το Αθλημα....
Συμφωνώ ακόμα κι αν με πληγώνεις....  :dancing: :dancing:

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
ρε κοπανι εγω ειμαι παοκ?εσαι μεγαλο κοπανι.τα σκουλικια εκραξα και την αεκ. τωρα εσυ που καταλαβεσ τι ομαδα ειμαι.
μπεσ στην ενημερωση στα μπουρδελα να πασ να γαμισεισ να ξεθωλωσησ..
Καλά πιάσε μια μπουγάτσα με κεριά να γιορτάσετε μαζί με τις βαζελίνες την 100 ετία της πουστιάς και μην μας ταράτεις τους όρχεις πρωί πρωί μυδοπίλαφε

Επισκέπτης
Καλά πιάσε μια μπουγάτσα με κεριά να γιορτάσετε μαζί με τις βαζελίνες την 100 ετία της πουστιάς και μην μας ταράτεις τους όρχεις πρωί πρωί μυδοπίλαφε
που' σαι ρε ζωγραφε???αντε με ολα τα παρλιακα εδω μεσα..εφερες χαρτομαντηλα γιατι εμενα μου εχουν τελειωσει εδω & ημερες..

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Οχι.....αλλά λίγο πρίν μπεί το γκολ πόσταρε στο Αεκτζίδικο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τι γκολ και αυτό! τα δικά μας ακόμα δεν τα είδα, της αεκ το πρόλαβα σε ζάπινγκ.
οκ να κάνει άσχετη έξοδο ο τερματοφύλακας μέσα στο παιχνίδι είναι, αλλά αυτή η πιπίτσα πως βγήκε έτσι. τι στυλ ήταν αυτό ρε παιδί μου  :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παντως μια Γενικη διαπιστωση .....ΟΛΕΣ οι ομαδες ειναι πιο Ποιοτικες και πιο ανεβασμενες..? απο περυσι εννοω....
Νομίζω ότι η πρόοδος είναι περισσότερο στη Θεσσαλονίκη....
Εκτός απ την πουτάνα του Βορρά που παραπέει χρόνια στην κατάντια της ο Αρης μετά το ψάξιμο από Β΄εθνική έχει φτίάξει σύνολο ΟΥΕΦΑ. Ο Ηρακλης δεν παλεύει παραμονή.
Ο Αστέρας γαμεί και δέρνει για νεοφώτιστος. Ο ΟΦΗ είναι ολίγον καλύτερος από πέρισυ.
Γενικά θεωρώ ότι οι ομάδες από 4-12 έχουν σημαντική διαφορά από πέρισυ......Είχαμε χρόνια να δούμε ομάδα μέχρι τη μέση να κερδίζει εντός και τουε τρεις του ΠΟΚ......... Αλλωστε γι αυτό και οι αλλαγές στην κορυφή φέτος είναι πολύ συχνές....
Εξακολουθώ βεβαίως να θεωρώ τον γαύρο μια κλάση ποιοτικά καλύτερο απ τους υπόλοιπους.. Και μιλάμε για ποιότητα ενδεκάδας. Οχι για βάθος πάγκου.......

loca

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Απο ποδοσφαιρο ειμαι ασχετος...δεν υποστηριζω καμια ομαδα... αλλα το μονο που γνωριζω ειναι οτι ο ολυμπιακος ειναι καλη ομαδα... αλλα ειναι και η τελευταια του χρονια. Μετα ειναι σειρα Παναθηναικου ΑΕΚ και αστερα τριπολη. και για να γνωριζετε... ο ολυμπιακος εχει και τις μεγαλύτερες οικονομικες απαιτησεις απο του φιλαθλους του....βαση καταστατικου ομαδας... ολες οι ομαδες βλεπουν τους φιλαθλους σαν χρημα..και μονο ετσι..

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Αδέλφια καλημέρα
Τώρα κλαις γιατι κλαις ...συ δεν είσαι που γέλαγες χτες
Δευτέρα και η Μάρθα Βούρτση (Ωρα για σπορ) ξεκίνησαν με την Βροχοπούλου (Σκορλάιβ) το κλάμα
Η Αννούλα η Φόνσου (Αθλητική Ηχώ) με την Ελένη Ανουσάκη (Πράσινη) και τον Βασιλάκη Καίλα (Γκόντζο) πιάσανε τους δρόμους μπας και πείσουν κανενα παιδάκι να γίνει Παναθηναϊκάκι γιατι μετά την τεσσάρα το σπίτι γεμισε φαντάσματα και το μπουρδέλο της Αλεξάντρας μάζεψε πάλι κατι λιμά
Εχει μακρυ δρόμο μάγκες το πρωτάθλημα κι ας τελειώνει Απρίλη ...μπάλα βέβαια δεν βλέπουμε από καμιά ομάδα και αυτό είναι και το πιο ανησυχητικό
Εμεις πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο γιατί έτσι όπως παίζουμε θα ξαναγίνει η στραβή και σύντομα
Και δυστυχώς απ' ότι είδα χτες στην Τούμπα οι "Τρύπιες καπότες" βαράγανε στο ψαχνο ....πράγμα που αναμένεται να συμβει και με μας.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Γαυροι συγχαρητηρια για την 4αρα σας χτες στη Νεα Σμυρνη. Με 10 παιχτες απο το 25΄ ηταν σχεδον αδυνατον να αντισταθουμε σε μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο.

Σχετικα με τον Τζιμπουρ, ειναι γνωστο οτι ειναι πολυ βρωμικος, θρασυτατος, δεν μπορει να συγκρατησει τα νευρα του αλλα χτες ξεπερασε τα ορια, και φλερταρει με εγκληματια και ηλιθιο. Ευτυχως που δεν επαθε κατι το σοβαρο ο παιχτης σας.

Εγω βασικα γουσταρω να τον βλεπω να παιζει με αυτον τον τροπο, γιατι ετσι ειναι η φυση του ποδοσφαιρου. Αλλα σιγουρα αν ειναι να σπαει τα γονατα αλλων παικτων, καλυτερα να σταματισει την μπαλα οσο ειναι καιρος. Αν και ειναι νεαρος... θα βρει κι αυτος τον δασκαλο του, που καποια μερα που θα τον στειλει στο χειρουργειο και τοτε ισως καταλαβει οτι με αυτα τα πραγματα δεν παιζουν. 

Το “κρακ” το ακουσα και εγω πριν λιγους μηνες. Ειναι πολυ δυσαρεστος τραματισμος που εχει παρει διαστασεις επιδημιας με τα κωλο 5Χ5. Αλλα τι να πει ο εκεινος ο νεαρος του Παναθηναικου που τα εσπασε ολα... 

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλημερα και απο μενα μαγκες,διαφωνω με τον χριστ. για λεντεσμα.η πρωτη δεν ηταν κιτρινη,η δευτερη ηταν και κακως δεν δοθηκε αλλα οχι οτι χαρισε και την κοκκινη?ζωγραφε περιμενα να σε δω στο μνημοσυνο,οπως και τον ποδολαγνο και τον βρασιδα.ελπιζω του χρονου να ειστε ολοι παρων.το σαββατο ποιος παει γηπεδο?

Επισκέπτης
Γαυροι συγχαρητηρια για την 4αρα σας χτες στη Νεα Σμυρνη. Με 10 παιχτες απο το 25΄ ηταν σχεδον αδυνατον να αντισταθουμε σε μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο.

Σχετικα με τον Τζιμπουρ, ειναι γνωστο οτι ειναι πολυ βρωμικος, θρασυτατος, δεν μπορει να συγκρατησει τα νευρα του αλλα χτες ξεπερασε τα ορια, και φλερταρει με εγκληματια και ηλιθιο. Ευτυχως που δεν επαθε κατι το σοβαρο ο παιχτης σας.

Εγω βασικα γουσταρω να τον βλεπω να παιζει με αυτον τον τροπο, γιατι ετσι ειναι η φυση του ποδοσφαιρου. Αλλα σιγουρα αν ειναι να σπαει τα γονατα αλλων παικτων, καλυτερα να σταματισει την μπαλα οσο ειναι καιρος. Αν και ειναι νεαρος... θα βρει κι αυτος τον δασκαλο του, που καποια μερα που θα τον στειλει στο χειρουργειο και τοτε ισως καταλαβει οτι με αυτα τα πραγματα δεν παιζουν. 

Το “κρακ” το ακουσα και εγω πριν λιγους μηνες. Ειναι πολυ δυσαρεστος τραματισμος που εχει παρει διαστασεις επιδημιας με τα κωλο 5Χ5. Αλλα τι να πει ο εκεινος ο νεαρος του Παναθηναικου που τα εσπασε ολα... 
στον φιλο σου τον bodos να τα πεις αυτα που διαμαρτυρεται για την διαιτησια & στα χανουμια που λενε οτι μας το δωσατε..οσο για τον τζιμπουρ το ξαναεκανε & την προηγουμενη αγωνιστικη με τον παπασταθοπουλο & το εχει ξανακανει & στο παρελθον..πριν κοψει λοιπον σε καποιον την μπαλλα,θα πρεπει να τιμωρηθει ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ οπως εξαλλου & το αλλο καθηκι ο γ.χ..

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
καλημερα και απο μενα μαγκες,διαφωνω με τον χριστ. για λεντεσμα.η πρωτη δεν ηταν κιτρινη,η δευτερη ηταν και κακως δεν δοθηκε αλλα οχι οτι χαρισε και την κοκκινη?ζωγραφε περιμενα να σε δω στο μνημοσυνο,οπως και τον ποδολαγνο και τον βρασιδα.ελπιζω του χρονου να ειστε ολοι παρων.το σαββατο ποιος παει γηπεδο?
Φίλε χωρίς παρεξήγηση εγώ αγαπάω την ομάδα αλλά δεν ανήκω σε αυτήν .....γενικά δεν ανήκω σε "ομάδες"
Σέβομαι τους νεκρούς της Θύρας 7 όπως σέβομαι όλους τους αναίτια νεκρούς αυτού του κόσμου.
Αυτοί που πρέπει να πηγαίνουν σε αυτά τα μνημόσυνα είναι οι φίλοι και συγγενείς των άτυχων αυτών ανθρώπων , η πουτάνα η πολιτεία και η διοίκηση της ομάδας ....
Συγνώμη αλλά δεν μπορω να τους θεωρήσω σε καμια περίπτωση "δικους μου" νεκρούς μόνο και μόνο επειδή υποστηρίζουμε το ίδιο αθλητικό σωματείο ... και πάλι συγνώμη και αιωνία η μνήμη αυτών και των χιλιάδων αδικοχαμένων παιδιών αυτού του πλανήτη

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Φίλε χωρίς παρεξήγηση εγώ αγαπάω την ομάδα αλλά δεν ανήκω σε αυτήν .....γενικά δεν ανήκω σε "ομάδες"
Σέβομαι τους νεκρούς της Θύρας 7 όπως σέβομαι όλους τους αναίτια νεκρούς αυτού του κόσμου.
Αυτοί που πρέπει να πηγαίνουν σε αυτά τα μνημόσυνα είναι οι φίλοι και συγγενείς των άτυχων αυτών ανθρώπων , η πουτάνα η πολιτεία και η διοίκηση της ομάδας ....
Συγνώμη αλλά δεν μπορω να τους θεωρήσω σε καμια περίπτωση "δικους μου" νεκρούς μόνο και μόνο επειδή υποστηρίζουμε το ίδιο αθλητικό σωματείο ... και πάλι συγνώμη και αιωνία η μνήμη αυτών και των χιλιάδων αδικοχαμένων παιδιών αυτού του πλανήτη
ουτε εμεις ανηκουμε στον ολυμπιακο ο ολυμπιακος ανηκει σε εμας.σεβομαι αυτο που λες και αφου δεν το νιωθεις καλα κανεις.εγω παντως και μονο που σκεφτομαι οτι μπορουσα να ειμαι εγω η οποιοσδηποτε οπαδος σε αυτη την θεση ανατριχιαζω και τιμωντας αυτους τους αδικοχαμενους στελνω και ενα μηνυμα (συμβολικα τουλαχιστον) στην κωλοπολιτεια ωστε να μην ξαναεπαναληφθει κατι τετοιο και να λαβει μετρα.γηπεδο θα πας με εργοτελη?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
υπόκλιση στον ζωγράφο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom