Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
ουτε εμεις ανηκουμε στον ολυμπιακο ο ολυμπιακος ανηκει σε εμας.σεβομαι αυτο που λες και αφου δεν το νιωθεις καλα κανεις.εγω παντως και μονο που σκεφτομαι οτι μπορουσα να ειμαι εγω η οποιοσδηποτε οπαδος σε αυτη την θεση ανατριχιαζω και τιμωντας αυτους τους αδικοχαμενους στελνω και ενα μηνυμα (συμβολικα τουλαχιστον) στην κωλοπολιτεια ωστε να μην ξαναεπαναληφθει κατι τετοιο και να λαβει μετρα.γηπεδο θα πας με εργοτελη?
Ελπίζω κι εγω φίλε να φτιάξει η κολοπολιτεία γήπεδα σε όλες τις ομάδες .... αν δεν κάνει ψόφο και αν δεν είμαι εκτός Ελλάδος ....μάλλον θα πάω

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
στον φιλο σου τον bodos να τα πεις αυτα που διαμαρτυρεται για την διαιτησια & στα χανουμια που λενε οτι μας το δωσατε..οσο για τον τζιμπουρ το ξαναεκανε & την προηγουμενη αγωνιστικη με τον παπασταθοπουλο & το εχει ξανακανει & στο παρελθον..πριν κοψει λοιπον σε καποιον την μπαλλα,θα πρεπει να τιμωρηθει ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ οπως εξαλλου & το αλλο καθηκι ο γ.χ..

Καλα... τα χανουμια μες στην πικρα τους λενε και καμια μαλακιουλα για παρηγορια. Που να σου πω τι ακουσα απο ενα χανουμι φιλο μου...

Οποιον τον απασχολει η εκαστοτε διατησια, το τι θα πουν οι Βαρουχες, οι ενστασεις, οι αποφασεις του αθλητικου δικαστη, τα πρωτοσελιδα των φυλλαδων, χανει το θεαμα και το πνευμα του παιχνιδιου. Λαθη και “λαθη” ειναι και αυτα μες το παιχνιδι. Το θεμα ειναι να βλεπουμε καλη μπαλα και να απολαμβανουμε το “παιχνιδι” ειτε νικα ειτε χανει η ομαδα μας. Αντε να  κανουμε και λιγο καλαμπουρι με τους χαμενους και αγωνιστικης.
Συμφωνω με αυτα που ειπε σχετικα ο Κωφιδης χθες βραδυ. (οσο τον αφησαν οι υπαλληλοι) 

Kαι μιας και μηλαμε για τραυματισμους. Δειτε και αυτο και μαντεψτε ποιος ειναι.

Συνημμένα

• E_L_1981.jpg
    E_L_1981.jpg
    31,1 KB · Εμφανίσεις: 18

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ειδατε τι Εγραψε ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ε?
και ΔΕΝ τον ΜΠΑΝΑΡΑΝΕ.....
τι να πεις.....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
γιε μου μην ασχολεισαι η ορκα ηταν,τα ειπαμε αυτα :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλα... τα χανουμια μες στην πικρα τους λενε και καμια μαλακιουλα για παρηγορια. Που να σου πω τι ακουσα απο ενα χανουμι φιλο μου...

Οποιον τον απασχολει η εκαστοτε διατησια, το τι θα πουν οι Βαρουχες, οι ενστασεις, οι αποφασεις του αθλητικου δικαστη, τα πρωτοσελιδα των φυλλαδων, χανει το θεαμα και το πνευμα του παιχνιδιου. Λαθη και “λαθη” ειναι και αυτα μες το παιχνιδι. Το θεμα ειναι να βλεπουμε καλη μπαλα και να απολαμβανουμε το “παιχνιδι” ειτε νικα ειτε χανει η ομαδα μας. Αντε να  κανουμε και λιγο καλαμπουρι με τους χαμενους και αγωνιστικης.

Συμφωνω με αυτα που ειπε σχετικα ο Κοφιδης χθες βραδυ. (οσο τον αφησαν οι υπαλληλοι) 
ο κωφιδης μεγαλος μαγκας,μπραβο του ειμαι 100% συμφωνος με αυτο που ειπε

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ο Κωφίδης, ποιος Κωφίδης μωρέ τώρα... αυτός που ακούει μέταλ μεγάλος άνθρωπος? Που αρνείται να υποκύψει στη βλαχομπαρόκ σκυλοποπ λαίλαπα ψυχαγωγίας? Που θέλει να βλέπει ωραίο ποδόσφαιρο και να μην ασχολείται με τους διαιτητές? Που θέλει συνεχώς να μαθαίνει και να ψάχνεται σε σύγχρονους τρόπους προπονητικής? Που είναι ψυχούλα και φιλότιμος? Που είναι αγαθός και ήρεμος? Που θέλει τα αποδυτήρια να είναι παρέα και το ποδόσφαιρο χαρά και παιχνίδι? Αυτός είναι για ανάθεμα, δεν είναι να το παίρνεις σοβαρά, άλλος ένας γραφικός ονειροπόλος μωρέ... Τι να κλάσει απέναντι στο σύστημα...

ΥΓ.: Ο Λίνεν είναι.

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Του χρόνου θα είναι ο κοντός πρόεδρος της Λίγκας;

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μακάκας είναι να φύγει; Εκτός και αν τον φύγουνε τα αφεντικά του...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εξαφανιστηκε ενα θρεντ η ιδεα μου ειναι? :think:

Ενσταση κανατε ρε? :grin:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Εξαφανιστηκε ενα θρεντ η ιδεα μου ειναι? :think:
καθολου δεν ειναι η ιδεα σου βρας...και καλως εξαφανησηκε..αμαν πια με τα μουνοπανα που εχουν γαμησει το σαιτ....και πρεπει να διαγραφει κι απο μελος οποιος πουστης ειναι αυτος γιατι ειδα στο αλλο θρεντ που ειχε ανοιξει οτι απειλουσε αν δεν κανω λαθος τον δοριτη,μην παθει τα ιδια που επαθε το παλικαρι στη Λουτσα που ειχε λεει τις ιδιες αποψεις με τον δοριτη...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Οχι παίζουμε.
Για να βγάλουν ορισμένοι τα άπλυτα μας στη φόρα αν τόλμούν.......
Για ελάτε.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom