Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ouch ρε παιδιά , είδατε το χτύπημα του Γεωργιάδη στον παίκτη του Αρη ? Κάτι τέτοια σου κόβουν την καριέρα μέσα σε μια στιγμή ... αλήθεια που είναι ο φίλος ο μπαοκτζής που μπαίνει συχνά στο θρεντ μας 

οντως το χτυπημα ηταν δολοφονικο και ετσι εχουν σπασει πολλα ποδια και εχουν φυγει πολλα γονατακια και μηνισκοι...οπως επισης πολυ επικινδυνο ηταν και το χτυπημα του ψυχακια του τζιμπουρ στον νιουνεδακο...τωρα εσυ για ποιο λογο ζητας απο καποιο αλλο μελος που υποστηριζει την ταδε ομαδα για να σου επιβεβαιωσει κατι το οποιο ειδε ολη η ελλαδα δεν το καταλαβαινω...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παιδιά η γνώμη μου είναι πως πάλι δεν παίξαμε καλά πάντως. Απλά το παιχνίδι μας έκατσε.
Ακόμα δεν βλέπω φως στο τούννελ.
Ευτυχώς που οι κεντρικοί του Πανιώνιου κουτουλούσανε μεταξύ τους δηλαδή.

πολυ σωστα τα λες....υπαρχει αμεση αναγκη το καλοκαιρι για ενισχυση σημαντικη στην αμυντικη γραμμη.....με παικτες επιπεδου και οχι με ζεβλακοφ,σεζαρ και λοιπες μετριοτητες...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
...τωρα εσυ για ποιο λογο ζητας απο καποιο αλλο μελος που υποστηριζει την ταδε ομαδα για να σου επιβεβαιωσει κατι το οποιο ειδε ολη η ελλαδα δεν το καταλαβαινω...

Εσύ ποιος είσαι , ο δικηγόρος του ? Οταν μπαίνει στο θρεντ μας και μας πρήζει τα παπάρια δεν σε είδα να του κάνεις την παρατήρηση.
Θα σε παρακαλέσω , εσένα ειδικά , να μην αναφερθείς πάλι σε δικό μου ποστ , οκ ?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα Μαγκες Οπαδοι του Μεγαλυτερου Ελληνικου Συλλογου.... η
Καλημερα Πρακτορες Κακοί, Κανίβαλοι , Αλήτες, Χασικληδες, Δολοφόνοι, Υπάλληλοι και Φυσικα ΜΕΛΗ Οπαδοι του πιο Κατασκοπικου Συλλογου.....

Επιασαν τοπο τα Μπινελικια του Προεδρου Τελικα.....
Κατα Διαστηματα επαιξε ωραια Μπαλα ο Ολυμπιακος....
Τεραστια η Διαφορα οταν παιζει με Λεντεσμα - Στολτιδη - Ραστα....
Νομιζω οτι ο Ραστα ειναι ο Νεος Μαγος του Ολυμπιακου....

Λαθος του Παμποριδη η μη αποβολη του Λεντεσμα με Δευτερη Κιτρινη στο 62(σκορ 3-0)
οπως λαθος και η μη αποβολη του Τσιμπουρ...
Κατα τα αλλα ο Καλυτερος Διαιτητης που Εχει Σφυριξει τον Ολυμπιακο Φετος.....

Ηθελα να ηξερα τι θα Εγραφαν οι "αντικειμενικες" (ΠΡΟΣΟΧΗ οι "αντικειμενικες" οχι οι Οπαδικες) Φυλλαδες αν
αυτα που εκανε ο ασχετος ισπανος που τους δουλευει Ψιλο γαζι ........τα εκανε ο Τακης!!!!!
Σκεφτειτε το .....

Επισκέπτης
καλημερα & καλη εβδομαδα πρακτορες..
μηπως ξερετε αν εληξε η απεργια στα λιμανια γιατι εχει ξεμεινει η αποθηκη μου απο χαρτομαντηλα??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

10 αγωνιστικες στους εγκληματιες τζιμπουρ & γ.χ ΑΜΕΣΑ..οι καραγκιοζηδες φωναζαν στον αθλητικο δικαστη τον βουλη για το δαχτυλο & τον λουα-λουα για το σημαιακι,τωρα τι θα κανουν με αυτα τα 2 στρακια???

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
μηπως ξερετε αν εληξε η απεργια στα λιμανια γιατι εχει ξεμεινει η αποθηκη μου απο χαρτομαντηλα??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

10 αγωνιστικες στους εγκληματιες τζιμπουρ & γ.χ ΑΜΕΣΑ..οι καραγκιοζηδες φωναζαν στον αθλητικο δικαστη τον βουλη για το δαχτυλο & τον λουα-λουα για το σημαιακι,τωρα τι θα κανουν με αυτα τα 2 στρακια???
Καλά βρε, ολόκληρη Αθήνα ξεμείνατε απο τώρα? Να δω τι διάολο θα κάνετε μεθαύριο και την προσεχή αγωνιστική.

Τελικά ο Πανιώνιος θα κάνει ένσταση?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
10 αγωνιστικες στους εγκληματιες τζιμπουρ & γ.χ ΑΜΕΣΑ..
Μαζί σου πλεζουρα..... Απίστευτες αλητείες.... Επειδή είχα πάθει ζημιά χιαστό και μηνίσκο στο γόνατο παλιότερα και ξέρω τι γαμήσι πόνος και ντράβαλο είναι, τον Τζιμπούρ που σημαδεύει κατευεθείαν του Νούνιεζ στο γόνατο θα τον είχα πλακώσει στα μπουνίδια επί τόπου. Το μουνί της λάσπης ζήτησε και το λόγο αμέσως μετά τη φάση. Αυτό το γαμίδι τον Παμπορίδη επίσης που δεν τον έστειλε κατευθείαν σπίτι του θα τον έβαζα στημένο και θα του σημάδευα το γόνατο με τα ταπιά για να μάθει τι είναι αυτό ακριβώς. Μόνο έτσι αυτά τα μουνιά οι διαιτητές μαθαίνουν να δίνουν κάρτες σε τέτοια χτυπήματα...... Τζιμπούρ να πάθεις χιαστό ρε πούστη να βάλεις μυαλό...... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Καλημερα ΑΡΧΙ-πρακτορα!!!!!
του Γ.Χ ηταν πολυ χειροτερο απο του Τσιμπουρ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλημερα ΑΡΧΙ-πρακτορα!!!!!
του Γ.Χ ηταν πολυ χειροτερο απο του Τσιμπουρ
Χρήστο έχεις παίξει μπάλλα; Γιατί εάν έχεις παίξει θα έπρεπε να έχεις μάθει ότι είναι προτιμότερο ένα κάταγμα από μια ζημιά σε σύνδεσμο, ή τένοντα..........

Επισκέπτης
Καλά βρε, ολόκληρη Αθήνα ξεμείνατε απο τώρα? Να δω τι διάολο θα κάνετε μεθαύριο και την προσεχή αγωνιστική.

Τελικά ο Πανιώνιος θα κάνει ένσταση?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο αιωνιος μαζεψε 4 στον ναο & αλλα 4 εχτες & τωρα τα ροζ πανθηρακια κουνανε τις σουφρες τους να πεσουν οι καποτες..ο προπονηταρας λινεν γραφει ακομη στο βιβλιο πως φαγανε τις πουτσες & ο bodos απο το κακο του εκοψε τα πατατακια & πινει σκετο τον φραπε στην πουστροπλατεια..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Χρήστο έχεις παίξει μπάλλα; Γιατί εάν έχεις παίξει θα έπρεπε να έχεις μάθει ότι είναι προτιμότερο ένα κάταγμα από μια ζημιά σε σύνδεσμο, ή τένοντα..........
Oταν λεω χειροτερο εννοω απο την μερια του Δραστη οχι του Θυματος....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Oταν λεω χειροτερο εννοω απο την μερια του Δραστη οχι του Θυματος....
Χρήστο έτσι φαίνεται.... Ειπα και πριν... επειδή έχω παίξει μπάλλα, εάν το πόδι του Νούνου δεν είχε τεντωμένο τετρακέφαλο ρήξη ΠΧΣ και μηνίσκος με μοχλό πάνω στο γόνατο είναι το λιγότερο.... Μιλάμε όταν είδα το ριπλέυ και τον είδα που σηκώθηκε και τσαμπουκαλεύτηκε κιόλας ήμουνα έτοιμος να μπω μέσα στην τηλεόραση να του γαμήσω το σπίτι.....
Αυτό δε που με πειράζει αφόρητα είναι πως κάτι τέτοιοι μαλάκες δεν καταλαβαίνουν ότι είναι απλα το παιχνίδι. Στον άλλον μουνόπανο του κόβεις το ψωμί του. Θεωρώ ότι η ΟΥΕΦΑ πρέπει να βγάλει καινούρια οδηγία στις ομοσπονδίες και να τιμωρεί αυτούς μέσω βίντεο με τόσες αγωμιστικές όσες και η ζημιά που θα προκαλείτο στον παίκτη. 6 μήνες εκτός εάν πας για χιαστό; Εξι μήνες και συ ρε πούστη στην εξέδρα να σου κάνει και μια διακοπή συμβολαίου η ΠΑΕ να βάλεις μυαλό... Ασε που τώρα θυμήθηκα τον τραυματισμό του Τζιό και μου έχει ανέβει πάλι το αίμα στο κεφάλι......

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Χρήστο έτσι φαίνεται.... Ειπα και πριν... επειδή έχω παίξει μπάλλα, εάν το πόδι του Νούνου δεν είχε τεντωμένο τετρακέφαλο ρήξη ΠΧΣ και μηνίσκος με μοχλό πάνω στο γόνατο είναι το λιγότερο.... Μιλάμε όταν είδα το ριπλέυ και τον είδα που σηκώθηκε και τσαμπουκαλεύτηκε κιόλας ήμουνα έτοιμος να μπω μέσα στην τηλεόραση να του γαμήσω το σπίτι.....
Αυτό δε που με πειράζει αφόρητα είναι πως κάτι τέτοιοι μαλάκες δεν καταλαβαίνουν ότι είναι απλα το παιχνίδι. Στον άλλον μουνόπανο του κόβεις το ψωμί του. Θεωρώ ότι η ΟΥΕΦΑ πρέπει να βγάλει καινούρια οδηγία στις ομοσπονδίες και να τιμωρεί αυτούς μέσω βίντεο με τόσες αγωμιστικές όσες και η ζημιά που θα προκαλείτο στον παίκτη. 6 μήνες εκτός εάν πας για χιαστό; Εξι μήνες και συ ρε πούστη στην εξέδρα να σου κάνει και μια διακοπή συμβολαίου η ΠΑΕ να βάλεις μυαλό... Ασε που τώρα θυμήθηκα τον τραυματισμό του Τζιό και μου έχει ανέβει πάλι το αίμα στο κεφάλι......
Συμφωνω Φιλε εχεις δικιο!!!
αν και παιχτης της Ομαδος μου εχει προκαλεσει Σοββαρο Τραυματισμο

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τελικα Ρε μαγκες....
Ποιος προπονητης Θα απολυθει Πρωτος??????

Να βαλω Ψηφοφορια????
χαχαχαχα

Εβαλα μια φωτο σας Θυμιζει καποιον Γνωστο?>????

Συνημμένα

• pringles_18.jpg
    pringles_18.jpg
    31,7 KB · Εμφανίσεις: 31

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα άρρωστοι επιτέλους ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συμφωνω Φιλε εχεις δικιο!!!
αν και παιχτης της Ομαδος μου εχει προκαλεσει Σοββαρο Τραυματισμο
Δεν έχει σημασία σε ποιά ομάδα είναι....... Και ο Ιέρο είχε κάνει ζημιά σε πιτσιρικά Νορβηγό αν θυμάσαι με την Ρόζεμποργκ...... Ολη η Νορβηγία τον είχε στη μπούκα γιατί είχε πάει να κόψει την μπάλλα στον πιτσιρίκο... Κάταγμα ήταν τότε η διάγνωση.......Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι προστατεύουν εαυτούς και το ψωμί τους όταν κόψουν τις εκατέρωθεν μαλακίες....Ασε δε που σε πολλές περιπτώσεις η επανάκαμψη δεν είναι ποτέ ίδια με πριν τον τραυματισμό... Είναι άλλο να επιστρεψεις στις προπονήσεις και άλλο να φτάσεις στο ίδιο ανταγωνιστικό επίπεδο......Ο γκονζάλες που χτύπησε μόνος του, γύρισε μετά από ενάμισυ χρόνο στους ίδιους ρυθμούς......Ο Πάτσα ταλαιπωρείται 3 χρόνια με τον Αχίλλειο και ο Κωνσταντίνου από μια κάκωση αστραγάλου πέρισυ έχει ξεχάσει τη βασική ενδεκάδα.....

Με απλά λόγια. Σκαριά και τάκλιν ψαλίδι πρέπει να τιμωρούνται με μήνες αποκλεισμού για να σταματήσουν οι μαλακίες ένθεν κακείθεν.

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Έχω παράσημο στο ΚΑΤ με ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω πλάγιου συνδέσμου και φυυσικά ρήξη μηνήσκου. Ο πόνος ειναι φοβερός σου κόβει την ανάσα και όταν βλέπεις το πόδι σου να γυρίζει προς τα έξω.... Εγώ το έπαθα από πτώση στο βουνό με το DT σε χαλαρή βόλτα. Ένα μήνα σε νάρθηκα 1 μήνα φυσιοθεραπεία και από τότε γυμναστήριο 3 φορές την εβδομάδα, και όλα αυτά γιατι πήγε συντηριτικά χωρίς χειρουργείο. Από τότε προσέχω τις έξω στροφές αλλά το γόνατο με την γυμναστική είναι σταθερό και καλά που δεν έχω παραπάνω σωματικό βάρος...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Έχω παράσημο στο ΚΑΤ με ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω πλάγιου συνδέσμου και φυυσικά ρήξη μηνήσκου. Ο πόνος ειναι φοβερός σου κόβει την ανάσα και όταν βλέπεις το πόδι σου να γυρίζει προς τα έξω.... Εγώ το έπαθα από πτώση στο βουνό με το DT σε χαλαρή βόλτα. Ένα μήνα σε νάρθηκα 1 μήνα φυσιοθεραπεία και από τότε γυμναστήριο 3 φορές την εβδομάδα, και όλα αυτά γιατι πήγε συντηριτικά χωρίς χειρουργείο. Από τότε προσέχω τις έξω στροφές αλλά το γόνατο με την γυμναστική είναι σταθερό και καλά που δεν έχω παραπάνω σωματικό βάρος...
Ρε φιλε Καλημερα!!!!
Δεν σε εκοψα για να καβαλας DT
αλλα με διαψευδεις!!!!

Τι γινεται παραεφαγες προχθες????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μια μικρή συμβουλή.... Εάν είσαι κάτω από 40 χρόνων κοίταξε να κάνεις αρθροσκόπηση με μόσχευμα.......Σε βλέπω γύρω στα 55 με μια καλή αρθρίτιδα στο γόνατο...... Και μετά θα βλέπεις σκαλιά και θα ψάχνεις το DT για αναρρίχηση.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom