redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Εγώ πάντως θα τον ήθελα τον Σαβιόλα και φέτος...Δεν είναι κακός παίκτης..Φάση Σαβιόλα μου κάνει τύπε!
Εγώ πάντως θα τον ήθελα τον Σαβιόλα και φέτος...Δεν είναι κακός παίκτης..Φάση Σαβιόλα μου κάνει τύπε!
Εγώ πάντως θα τον ήθελα τον Σαβιόλα και φέτος...Δεν είναι κακός παίκτης..
O Ρομπίνιο δεν είναι φουνταριστός μια από τα ίδια και ο ΣαβιόλαΕγώ θέλω στην ομάδα έναν επιθετικό που να μπορεί να βάλει την μπάλα κάτω να κάνει μία τριπλίτσα, να μπορεί να κάνει ένα καλό σπριντάκι και να έχει ένα αξιοπρεπές σουτ! Ο Ρομπίνιο αν ερχόταν για να παίξει μπάλα φυσικά και θα τον θέλαμε σαν τρελοί!
πραγματικα κριμα ενας καραγκιοζης να εκθετει μια ιστορικη ομαδα...ενας κομπλεξικος αγαμητος...πρεπει να τον διωξουν χτες αν σεβονται την ιστορια τους...Δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη. Αν είσαι μεγάλη ομάδα, το δείχνεις και στην ήττα. Κρίμα για τη Βουλιαγμένη (όνομα και πράγμα)...
τι εκανε παλι ο σφουγκαριστρας ??σωου τσουκαλα ,κλαμα μεγαλο...
Υβρεις,φτυσιματα,προς ολα τα μελη της Βουλιαγμενης παρολο που ειχαν ζητησει να αλλαξουν οι παγκοι.Λεγε τα ολα.Σε ένα από τα καλύτερα φετεινά παγνίδια της η γυναικεία ομάδα πόλο του ΘΡΥΛΟΥ μας κατέκτησε για μια ακόμη φορά το πρωτάθλημα κερδίζοντας το ΝΟΒ με 10-4.
Δεν θα σταθώ στις μικρότητες του προπονητή τους Κ.Δήμου που πήρε την ομάδα και αποχώρησε 3 λεπτά πριν από το τέλος, όχι για τη διαιτησία, όχι για επεισόδια, όχι για κροτίδες κλπ αλλά για ύβρεις και αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του !!!
Τρια λεπτά επαναλαμβάνω πριν τη λήξη και ενώ χάνεις με 6 γκολ διαφορά πεντακάθαρα.
Αφού λοιπόν είναι τόσο εύθικτος ορίστε άλλη μια : "Σάλτα και γαμήσου μαλάκα. Δεν έχεις αρχίδια."
Νσ υποθέσω ότι τα είδες από κοντά , έτσι ?