Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.181
Πόντοι
30.298
RATM...φανατικοι οπαδοι...δηλωμενα που σημαινει ''παντελονι'' μιας και δεν επιδιωκουν να κρυφτουν πισω απο μανδυες για να εχουν περαση στη μαζα....
και ρωταω τωρα εγω....αυτοι οι φανατικοι ειναι πολυ πιο αντικειμενικοι απο επαγγελματιες ''αντικειμενικους'' δημοσιογραφους...
πως γκενεν αυτο;που ελεγε και μαι ψυχουλα καλη της ωρα ....

www.redsagainsthemachine.gr/articles/150528/proti-fora-teliko]http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150528/proti-fora-teliko[/url]
 :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ημουν εκει...δεος...πανε αυτα...τελος...τωρα
δυστυχως επηλθε αλλοιωσις....
Εκανα περικοπη του σχολιου σου, περασμενα μεγαλεια, διηγωντας τα να κλαις....
Ο Ντεταρι δεν καθισε η φαση και δεν πανηγυρισε πρωταθλημα με το Γαυρο μας. Αναθεμα τις κομπινες του Κοσκωτα, αλλιως θα σαρωναν παντου.

Εντάξει μην τρελαθούμε και πάμε να βγάλουμε τη Ντνίπρο Ολυμπιακό! Φυσικά και είμαστε πολύ μεγαλύτερο brandname.Ακόμα και τελικό τσάμπιονς λιγκ να πήγαιναν(λέμε τώρα :2funny:) με μία χρονιά δεν γάμησε κανείς! Ωστόσο πρέπει να παραδεχτώ τη φετινή ομάδα που έχουν κάνει! Χωρίς ταλαντούχους παίχτες έχουν μία πολύ σκληροτράχηλη ομάδα που χάνει δύσκολα! Προφανώς φέτος είναι πιο πάνω από εμάς! Πάντως η Σεβίλλη μπορεί να κοντράρει σε ένα ματς μέχρι και Ρεάλ-Μπάρτσα αν πιάσει καλή απόδοση οπότε πιστεύω ότι τους Ουκρανούς στον τελικό θα τους φάνε λάχανο!
Οπως θα ειδατε, αν και μπορουσα να παιξω το καλυτερης αποδοσης GG και σιγουριας, διαλεξα κοντρα καπως το 2πλαρι....
Ετσι για να ικανοποιησω το αχτι μου για τη γαμωμαδα που ουτε γραβατα δεν ειχε να φορεσει ο προπονητης τους.
Οι ουκρανεζες στη βιζιτα για δουλεια και τιποτε παραπανω.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Συνεχίζει τις διακοπές στη Μύκονο παίκτης του Ολυμπιακού

Την ευκαιρία να απολαύσει τις διακοπές του στον ήλιο της Ελλάδας, έχει ο Φελίπε Σαντάνα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Ολυμπιακού, που ήρθε τον Γενάρη και δεν ακούμπησε, εκμεταλλεύτηκε την άδεια που έδωσε ο Βίτορ Περέιρα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τον ίδιο να πηγαίνει στη Μύκονο να κάνει τις διακοπές του.

Μάλιστα, ανέβασε και μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στo Instagram, θέλοντας να μοιραστεί τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνάει στη Μύκονο όπως έγραψε και στο μήνυμά του.

Χαρακτηριστικά:

«Διακοπές, καλώς ήρθατε! Μύκονος!».

URL]

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Βαζέλα πατώωωνεις?  :2funny: :2funny:
Μακούλη αναπολώ εποχές με Εθνικό που ήμασταν στιβαγμένοι 3 άτομα ο ένας πίσω από τον άλλο σε κάθε σκαλοπάτι της κερκίδας και είχε μέσα 60 βαθμούς.
Σύντροφε είμαι πιο παλιός. Το πόλο το έμαθα α Γυμνασίου, όταν πήγαινα στο παράρτημα του Β Αρρένων που ήταν δίπλα στη σχολή δοκίμων. Εκεί επαιζαν τότε και ο Θρύλος και ο Εθνικός και πιστιρικάδες παρακολουθούσαμε απέξω (ή καμια φορά στα κρυφά και μέσα) αγώνες και προπονήσεις. Στο Καπαγέρωφ πηγαίνω τακτικότατα καθότι δυο βήματα από το σπίτι μου.
Μακουλη καλημερα. Κάθε χρονο δινω τον παρων στο λαιμο και με αντρες και με γυναικες (και αυτος ηταν ενας λογος πυ δεν χαλαστηκα με την αλλοιωση την προχθεσινη μιας και θα ειχα την ευκαιρια να ξαναβρεθω εκει και να το σηκψσω εκει που ειναι ακομα πιο καβλα) με συσσωμη την οικογενεια . αν δεν κανω λαθος συνηθιζεις και εσυ να πηγαινεις ετσι;αν πας και σημερα απαντα εδω και θα σου στειλω πι μι να συνεννοηθουμε αν ανοιξει ο κωλοκαιρος να βρεθουμε φιλε.
Σύντροφε στο Λαιμό δεν πάω συχνά (δηλ. 3-4 φορές έχω πάει γιατί έχω κατι ανηψάκια εκεί) καθώς δεν οδηγώ οπόοτε με συγκοινωνία γάμησέ τα  :headbang:. Τελικά δεν πανηγύρισες σήμερα. Κρίμα, αλλα μεθαύριο νομίζω θάμαστε πιο συγκεντρωμένοι (αν και οι ξένες μας είναι αλλού). Πάντως να ξέρεις ότι τον ΝΟΒ (όπως και τη Γλυφάδα και τον Εθνικό) τους σέβομαι και τους εκτιμώ σαν αντιπάλους και τους υποστηρίζω στα ευρωπαϊκά (οι οπαδαοί του ΝΟΒ και η διοιήκησή της είναι άλλο καπέλο). Τουλάχιστον (ανεξαρτήτως αποτελέσματος) μας έχουν χαρίσει συναρπαστικούς τελικούς. Οχι σαν τις πρασινοσκουφίτσες που ξευτιλίσαν τους θεσμούς, επειδή από κωλοφαρδία και σύμπτωση βρέθηκαν εκεί.  Αυτούς ναι πρέπει να τους ξευτιλίσουμε.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ε οχι και καριγιο με 10 εκατομμυρια ρε τυπε ουτε για 3 δεν ειναι
Ξέχασα τον Ρομπίνιο τύπε

Πάντως όλοι οι παραπάνω που ανέφερα αποτελούν καλές περιπτώσεις συμφωνείς;

Το θέμα είναι ότι πήραμε τον Χαλκιαδάκη

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ξέχασα τον Ρομπίνιο τύπε

Πάντως όλοι οι παραπάνω που ανέφερα αποτελούν καλές περιπτώσεις συμφωνείς;

Το θέμα είναι ότι πήραμε τον Χαλκιαδάκη

o Mounier ειναι value for money τυπε  :rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Στη Μπόρνμουθ ο Ατσού

Την απόκτηση του Κριστιάν Ατσού, με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, ανακοίνωσε η Μπόρνμουθ.

Παρά το φερόμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για τον Κριστιάν Ατσού, ο Γκανέζος εξτρέμ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπόρνμουθ με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι.

Ο 23χρονος αποκτήθηκε από τους «μπλε» τον Σεπτέμβριο του 2013, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί στον σύλλογο. Την περασμένη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην ολλανδική Φίτεσε, σημειώνοντας 26 συμμετοχές (5 γκολ, 6 ασίστ), ενώ φέτος αγωνίστηκε στην Έβερτον, μοιράζοντας δύο ασίστ σε πέντε παιχνίδια.

Σε αντίθεση με τον περιορισμένο χρόνο του στην Έβερτον, ο παίκτης πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο φετινό Κόπα Άφρικα, όπου ανακηρύχτηκε κορυφαίος παίκτης της διοργάνωσης

Καλός παίκτης και αυτός....κρίμα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρομπίνιο: «Εξαιρετική χώρα η Ελλάδα, τα πάντα εξαρτώνται από την προσφορά»

Ο Ρομπίνιο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζοντας πως η οικονομική πρόταση που θα έχει, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του.

Πρόθυμος να αγωνιστεί στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Ρομπίνιο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «insidefutbol.com».

Ο διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η οικονομική πρόταση που θα έχει, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη συμφωνίας.

Σε ερώτηση για το αν θα μείνει στη Σάντος ή θα επιστρέψει στην Ευρώπη, ο 31χρονος απάντησε λακονικά: «Εξαρτάται από την οικονομική προσφορά», ενώ στη συνέχεια σχολίασε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο ελληνικός σύλλογος ενδιαφέρεται για εμένα. Θα δούμε τι έχει να μου προσφέρει το ποδόσφαιρο. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Η Ελλάδα είναι μια εξαιρετική χώρα και ένα καλό μέρος για να ζεις».

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

savkon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
276
Πόντοι
281
Κάναμε το 2-0 με τον Άρη στο μπάσκετ και το 2-0 με τους τραγικούς στο πόλο.Μια νίκη ακομα για να σηκώσουμε και στο πόλο το πρωτάθλημα.Εαν κρίνω απο το σκορ 8-7 σήμερα πρέπει να φορούσαν τα μπρατσάκια

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Κάναμε το 2-0 με τον Άρη στο μπάσκετ και το 2-0 με τους τραγικούς στο πόλο.Μια νίκη ακομα για να σηκώσουμε και στο πόλο το πρωτάθλημα.Εαν κρίνω απο το σκορ 8-7 σήμερα πρέπει να φορούσαν τα μπρατσάκια
Θα το πάρουμε και στην καλαθοσφαίριση λες τύπε; :think:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Ρομπίνιο: «Εξαιρετική χώρα η Ελλάδα, τα πάντα εξαρτώνται από την προσφορά»

Ο Ρομπίνιο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζοντας πως η οικονομική πρόταση που θα έχει, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του.

Πρόθυμος να αγωνιστεί στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Ρομπίνιο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «insidefutbol.com».

Ο διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η οικονομική πρόταση που θα έχει, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη συμφωνίας.

Σε ερώτηση για το αν θα μείνει στη Σάντος ή θα επιστρέψει στην Ευρώπη, ο 31χρονος απάντησε λακονικά: «Εξαρτάται από την οικονομική προσφορά», ενώ στη συνέχεια σχολίασε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο ελληνικός σύλλογος ενδιαφέρεται για εμένα. Θα δούμε τι έχει να μου προσφέρει το ποδόσφαιρο. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Η Ελλάδα είναι μια εξαιρετική χώρα και ένα καλό μέρος για να ζεις».

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Δεν αξίζει να φορέσει τα Ερυθρόλευκα τύπε! Μπουζούκια θα είναι κάθε βράδυ!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Σύντροφε είμαι πιο παλιός. Το πόλο το έμαθα α Γυμνασίου, όταν πήγαινα στο παράρτημα του Β Αρρένων που ήταν δίπλα στη σχολή δοκίμων. Εκεί επαιζαν τότε και ο Θρύλος και ο Εθνικός και πιστιρικάδες παρακολουθούσαμε απέξω (ή καμια φορά στα κρυφά και μέσα) αγώνες και προπονήσεις. Στο Καπαγέρωφ πηγαίνω τακτικότατα καθότι δυο βήματα από το σπίτι μου. Σύντροφε στο Λαιμό δεν πάω συχνά (δηλ. 3-4 φορές έχω πάει γιατί έχω κατι ανηψάκια εκεί) καθώς δεν οδηγώ οπόοτε με συγκοινωνία γάμησέ τα  :headbang:. Τελικά δεν πανηγύρισες σήμερα. Κρίμα, αλλα μεθαύριο νομίζω θάμαστε πιο συγκεντρωμένοι (αν και οι ξένες μας είναι αλλού). Πάντως να ξέρεις ότι τον ΝΟΒ (όπως και τη Γλυφάδα και τον Εθνικό) τους σέβομαι και τους εκτιμώ σαν αντιπάλους και τους υποστηρίζω στα ευρωπαϊκά (οι οπαδαοί του ΝΟΒ και η διοιήκησή της είναι άλλο καπέλο). Τουλάχιστον (ανεξαρτήτως αποτελέσματος) μας έχουν χαρίσει συναρπαστικούς τελικούς. Οχι σαν τις πρασινοσκουφίτσες που ξευτιλίσαν τους θεσμούς, επειδή από κωλοφαρδία και σύμπτωση βρέθηκαν εκεί.  Αυτούς ναι πρέπει να τους ξευτιλίσουμε.
μαλλον μπερδευτηκα...νομιζα πηγαινες...εγω το εχω καθιερωσει εδω και καμποσα χρονια ειτε στους αντρες ειτε στις γυναικες...ετσι και αλλοιως προς τα εκει ειναι τα λημερια μου για βολτες οποτε....το ναοβ τον παω και γω ...και μαλιστα σκεφτομαι να γραψω την κορη μου εκει...ιστιοσανιδα....ειναι ωραι ,δεν ξερω αν εχεις υποψη σου....εχουν φτιαξει ωραια σκηνικα στη λεσχη και εχουν τρομερη παραδοση στα αθληματα του νερου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom