Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.576
Πόντοι
21.585
α και ξεχασα, ξερετε βαζελακια, η πουτσα μεχρι τα αυτια  :grin: :grin: :grin:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εγω δεν καταλαβαίνω. Στο video φαινονται τόσοι άνθρωποι στο διάδρομο, ορισμένοι από αυτούς φορούσαν και κόκκινη γραβάτα, ηταν δηλαδη του ΟΣΦΠ. Δεν βρέθηκε ένας να τον πλακωσει στο ξυλο το ΑΡΧΙΔΙ, να του σπασει τα μουτρα??
Καθόντουσαν ολοι και ακουγαν τον εμετο του ΑΡΧΙΔΙΟΥ...τι στο πουτσο εκαναν οι υπολοιποι?
Ο αλλος ελεγε φωναξτε την αστυνομια.Παντως δεν ειναι και τοσο απλα τα πραγματα.Ακουγα χθες στο ραδιοφωνο που ειχε βγει ενας ηληκιωμενος συνταξιουχος υπαλληλος της ΕΟΚ στο μπασκετ.Περιεγραφε πως ειχε ζησει καταστασεις με απειλες απο φουσκωτους του Δημητρη Γιαννακοπουλου σε διαιτητες κ.α..Σωστα ο δημοσιογραφος του ειπε οτι ξερει απο πρωτο χερι οτι ο Παυλος Γιαννακοπουλος δεν ειχε τετοιους και πραγματι μια φορα που τον ειχα συναντησει στη Κηφησια ηταν μονος του.

anondinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

:gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Συνημμένα

• 11185478_10206227449301842_378458580_n.jpg
    11185478_10206227449301842_378458580_n.jpg
    54,5 KB · Εμφανίσεις: 13

pipinolagnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
546
Πόντοι
81
Kανε ρε Ολυμπιακε ένα δικο σου καναλι που πληρωνουμε τον κάθε πουστη αντικειμενικο να κανει το ασπρο μαυρο.Δημοσιογραφικο team nova μπάσκετ γαμιεσαι. 

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Θλιβερά πράγματα στο μπάσκετ..........Έχω φίλους Παναθηναϊκούς που κράζουν τον Τράκη χειρότερα κι από τον πιο φανατίλα Ολυμπιακό!!!!!
Νομίζω πως είναι μια καλή αφορμή αυτή για ν' απομακρυνθεί αυτό το απόστημα από τον χώρο του μπάσκετ. Από τότε που ανέλαβε έχει κάνει κακό στην χώρα, στο μπάσκετ και στην ομάδα του. Νομίζω πως έφτασε το τέλος της αυτοκρατορίας του ΠΑΟ. Σταδιακά αυτό συνέβαινε την τελευταία τριετία, αλλά με αυτά που έγιναν χθες και το περιστατικό με τον Γκιστ, νομίζω πως έβαλαν ταφόπλακα. Η ανανέωση έπρεπε να γίνει πιο ομαλά. Έχουν μαζέψει όλα τα 16χρονα-18χρονα ταλέντα και μετά πάμε στους 35άρηδες. Υπάρχει χάσμα. Ο Διαμαντίδης φέτος δεν βλέπεται και δεν εννοώ μόνο αγωνιστικά. Είναι πιο κουρασμένος, πιο ευερέθιστος και με λιγότερη υπομονή απέναντι ακόμα και στους συμπαίχτες του. Κρίμα γιατί εγώ θέλω έναν καλό ΠΑΟ και στην Ευρώπη, σαν ελληνική ομάδα και για ανταγωνισμό στα μεταξύ μας ματς.
Για την χειρονομία του Σπανούλη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρε τεχνική ποινή κι από που προκύπτει ότι χειρονόμησε προς την εξέδρα????? Θέατρο του παραλόγου γίναμε με ανύπαρκτους θεσμούς και αποφάσεις με κριτήρια της στιγμής. Παρόλα αυτά, πιστεύω πως ήταν λάθος του να κάνει τέτοια κίνηση. Όταν νικάς δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτ' άλλο.Φτάνει το τρίποντο. Έχει μαζέψει κι αυτός απωθημένα βέβαια.

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
597
Πόντοι
306
Ο αλλος ελεγε φωναξτε την αστυνομια.Παντως δεν ειναι και τοσο απλα τα πραγματα.Ακουγα χθες στο ραδιοφωνο που ειχε βγει ενας ηληκιωμενος συνταξιουχος υπαλληλος της ΕΟΚ στο μπασκετ.Περιεγραφε πως ειχε ζησει καταστασεις με απειλες απο φουσκωτους του Δημητρη Γιαννακοπουλου σε διαιτητες κ.α..Σωστα ο δημοσιογραφος του ειπε οτι ξερει απο πρωτο χερι οτι ο Παυλος Γιαννακοπουλος δεν ειχε τετοιους και πραγματι μια φορα που τον ειχα συναντησει στη Κηφησια ηταν μονος του.
Τον Π. Γιαννακόπουλο τον έβλεπα αρκετά χρόνια να έρχεται μόνος του Σάββατο πρωί, με μια άσπρη mercedes, για καφέ στην Αργυροπούλου στην Κηφισιά με άλλα φιλαράκια του, συνταξιούχους. Πάντοτε προσηνής, γελαστός και με ανεκδιήγητες γραβάτες.
Τώρα έχω να τον δω τουλάχιστον 4 χρόνια.
Μαθαίνω ότι υποφέρει, μάλλον, από γεροντική άνοια.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πολύ σωστός ο drax σε όλα τα σημεία της τοποθέτησης του για το χθεσινό παιχνίδι.

anondinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Συνημμένα

• 11059678_1051591418189149_4024175807228035125_n.jpg
    11059678_1051591418189149_4024175807228035125_n.jpg
    38 KB · Εμφανίσεις: 18

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑς ΑΝΟΙΞΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΓΩ...με αυτο που πρεπει να ασχοληθειτε εν ασχολειστε....και ειναι φυσικα η προκλητικα και για ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ εκκωφαντικη ελλειψη των μπατσων απο τον χωρο των αποδυτηριων οπου ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να ειναι....ελεος....γιατι δεν ηταν ;που πηγαν και ποιος τους ειπε να φυγουν; υστερα αν παρατηρειτε ο πρεζος τα λεει επιδη δεν ειναι τσοι εκει και επειδη οι καμερες (υποθετω μετα απο εντολη του) ηταν κλειστες....βεβαια ο ενας γατος καμεραν δεν την ειχε κλεισει (σημαδευε προς τα κατω οτι παραμυθι ηταν κλειστη αλλα ειχε ηχο ,γιαυτο δεν υπαρχει και εικονα)
που σημαινει οτι εκ του ασφαλους αυτο το αρχιδι αφου ειχε δωσει εντολη στους μπατσους να φυγουν και στις νοβες να κλεισουν τις καμερες (που τις πληρωνουμε σα μαλακες)  εκανε τον κοκορα μαζι με τα σκυλια του....
και μωρη πουστρα κοντονη ναι ....μπορει και τωρα να κανει η πολιτεια ....αν οχι το δικο σου γαμημενο υπουργειο μπορει το υπουργειο προ πο....
να διαταξει ΕΔΕ πως που και γιατι απουσιαζαν οι αστυνομικες δυναμεις απο αυτον τον χωρο....καταλαβες μουσατε σκατοβαζελε καραγκιοζη;
που ηταν οι μπατσοι ;και χτες και με την τσε σε κα οταν ο πουστης εβριζε μανες γυναικες και ανηλικα παιδια και ελεγε στους διαιτητες οτι θα τους βιαζει μανα γυναικα και παιδια και θα το κανει μπροστα τους για να βλεπουν....
καταλαβατε κυριοι ''εκπροσωποι'' του κρατους ;μπορειτε να κανετε αλλα ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΑΣΥΛΙΑ στον πουστη και πρεζακια προεδρο του σιχαμενου και βρωμερου σωματειου....
οσο για τους πιστους λαγους οπαδους που μα εχουν ζαλισει τα αρχιδια με τσιρωνηδες και λοιπους σανους ας μου πουν που ηταν μπατσοι και χτες και στην ευρωπη με τσε σε κα....
αυτα ....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ξεροχύνω...που μέχρι και "ψόφια" νικ ΒΛΑΚΑΡΧΟΣ/anondinos - χρηστίδηδες...αναστήθηκαν με μια νίκη,αν και τάχα μου είχαν στραβώσει....
.......ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχά.... :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
λοιπόν, αρκετά με τη σπυριάρα, ξεκινάμε για τη φιέστα τώρα..

κάποιος να μου θυμίσει σε ποια πάω .........  ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ  :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.056
Πόντοι
2.606
-Επειδη βλεπω ολους τους γαυρους -και καλα - τρελαμενους με το παραληρημα του καιλα ,παρακαλω να βαλετε τις(σκατενιες) δηλωσεις του διπλα απο την ανακοινωση του δικου σας ταπ βολλευ μετα τα εκτροπα στο παιχνιδι πρωταθληματος που χασατε  μεσα στην πουστροφωλια σας....
Υσ ο μονος που ειχε παντελονια και εγραψε ποσο γαμημενοι ειναι αυτοι που εξεδωσαν την ανακοινωση ηταν ο αντισθενης...
Υσ2....καλα ξηγηθηκε ο παικτης σπανουλης..δικαιωμα του να πανηγυρισει οπως γουσταρει(δεν εβρισε),με 200παλμους το λεπτο, απεναντι σε καμποσες χιλιαδες καφρους που τον εβριζαν 40 λεπτα...καθε παντελονατος οπαδος που αγαπαει την ομαδα του, οφειλει να κανει την ζωη του αντιπαλου παικτη κολαση οσο διαρκει το ματς....ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΥΓΚΑ,ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑς ΑΝΟΙΞΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΓΩ...με αυτο που πρεπει να ασχοληθειτε εν ασχολειστε....και ειναι φυσικα η προκλητικα και για ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ εκκωφαντικη ελλειψη των μπατσων απο τον χωρο των αποδυτηριων οπου ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να ειναι....ελεος....γιατι δεν ηταν ;που πηγαν και ποιος τους ειπε να φυγουν; υστερα αν παρατηρειτε ο πρεζος τα λεει επιδη δεν ειναι τσοι εκει και επειδη οι καμερες (υποθετω μετα απο εντολη του) ηταν κλειστες....βεβαια ο ενας γατος καμεραν δεν την ειχε κλεισει (σημαδευε προς τα κατω οτι παραμυθι ηταν κλειστη αλλα ειχε ηχο ,γιαυτο δεν υπαρχει και εικονα)
που σημαινει οτι εκ του ασφαλους αυτο το αρχιδι αφου ειχε δωσει εντολη στους μπατσους να φυγουν και στις νοβες να κλεισουν τις καμερες (που τις πληρωνουμε σα μαλακες)  εκανε τον κοκορα μαζι με τα σκυλια του....
και μωρη πουστρα κοντονη ναι ....μπορει και τωρα να κανει η πολιτεια ....αν οχι το δικο σου γαμημενο υπουργειο μπορει το υπουργειο προ πο....
να διαταξει ΕΔΕ πως που και γιατι απουσιαζαν οι αστυνομικες δυναμεις απο αυτον τον χωρο....καταλαβες μουσατε σκατοβαζελε καραγκιοζη;
που ηταν οι μπατσοι ;και χτες και με την τσε σε κα οταν ο πουστης εβριζε μανες γυναικες και ανηλικα παιδια και ελεγε στους διαιτητες οτι θα τους βιαζει μανα γυναικα και παιδια και θα το κανει μπροστα τους για να βλεπουν....
καταλαβατε κυριοι ''εκπροσωποι'' του κρατους ;μπορειτε να κανετε αλλα ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΑΣΥΛΙΑ στον πουστη και πρεζακια προεδρο του σιχαμενου και βρωμερου σωματειου....
οσο για τους πιστους λαγους οπαδους που μα εχουν ζαλισει τα αρχιδια με τσιρωνηδες και λοιπους σανους ας μου πουν που ηταν μπατσοι και χτες και στην ευρωπη με τσε σε κα....
αυτα ....
δεν μπορεις να φαντασεις ποσο μας εχουν λειψει τα φλοκια σου...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αυτή είναι η απονομή δικαιοσύνης...

Απόψε στο Καραϊσκάκη δεν θα απονεμηθεί απλά το Κύπελλο του πρωταθλητή Ελλάδας για το 2015 στον Ολυμπιακό. Θα απονεμηθεί, συμβολικά βέβαια, μέσα από τη διαδικασία αυτή, και ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Γιατί στο ποδόσφαιρο, για όσους δεν το ξέρουν, υπάρχει πάνω απ΄ όλα αυτό που λέμε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

Κι είναι ποδοσφαιρική δικαιοσύνη να παίρνει (και) φέτος ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα Ελλάδας. Πολύ απλά γιατί πρώτη στην ελληνική Λίγκα βγήκε η καλύτερη ομάδα. Μπορεί να είχε τις αδυναμίες της, μπορεί να μην ήταν το ίδιο καλή με τον περσινό α΄ γύρο η, με τον β΄ γύρο του 2012, αλλά ήταν η καλύτερη ομάδα. Και, πριν προχωρήσω στα δεδομένα, βρείτε μου ένα προπονητή η, παίκτη κάποιας άλλης ομάδας, να έχει πει κάτι άλλο. Να πει ρε παιδί μου ότι το φετινό πρωτάθλημα άξιζε να το πάρει ο Παναθηναϊκός η, ο ΠΑΟΚ. Βρείτε μου έναν…

Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, έχει διαφορά 12 πόντων από τον Παναθηναϊκό (9 πόντων, αν το θέλουμε καθαρά αγωνιστικά) και 13 από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με την καλύτερη επίθεση, με 73 γκολ. Δεύτερος ο ΠΑΟΚ με 56 (17 λιγότερα).

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με την καλύτερη άμυνα, με 22 γκολ. Δεύτερος ο Ατρόμητος με 25.

Ο Ολυμπιακός έχει τη μακράν καλύτερη διαφορά τερμάτων: +51. Παναθηναϊκός (+26) και ΠΑΟΚ (+14) έχουν μαζί +40!!!

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τις περισσότερες νίκες (23, έναντι 20 του Παναθηναϊκού)) και τις λιγότερες ήττες (4, έναντι 6 του ΠΑΣ).

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τα καλύτερα αποτελέσματα εντός έδρας (14-1-1), αλλά κι εκτός έδρας (9-4-3).

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες: 523. Δεύτερος ο Αστέρας με 393 (130 λιγότερες)!

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα εναντίον της οποίας έχουν γίνει οι λιγότερες τελικές (205). Δεύτερος ο Παναθηναϊκός (250).

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων (10 συνεχόμενες νίκες).

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει τον κορυφαίο παίκτη του πρωταθλήματος (Τσόρι), μακράν του δεύτερου, σύμφωνα και με τις δύο κατηγορίες αξιολόγησης της στατιστικής υπηρεσίας του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που δεν κέρδισε ΟΥΤΕ ΕΝΑ παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα με μία διαιτητική απόφαση: με ένα ψεύτικο πέναλτι, με ένα γκολ οφσάϊντ, με ακύρωση ενός κανονικού γκολ αντίπαλου, με μη καταλογισμό ενός πέναλτι στον αντίπαλο…

Αυτή, όλα αυτά μαζί, είναι σίγουρα απονομή δικαιοσύνης…

gazzetta.gr

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
2-0 Φορτούνης  :wanker: