TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.919
- Πόντοι
- 25.056
Να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε απο αυτον τον Γιαννακοπουλο!!! ΕΛΕΟΣ!!!
Πούτσααααααααααααααααααααα
Να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε απο αυτον τον Γιαννακοπουλο!!! ΕΛΕΟΣ!!!
Πούτσααααααααααααααααααααα
Το βαζελόψυχο πρεζομουνόπανο. Καμαρώστε.
Είδες κανέναν από εμάς,να τον υποστηρίζουμε?Όχι. Με τον Αστέρα Τρίπολης έχει.
Εγώ άκουσα να τον επευφημεί όλο το γήπεδο σήμερα όπως θα τον αποθεώνει και στους τελικούς. Μεροκαματάκι όλοι; Οι άλλοι στο βόλεϊ γυναικών, μεροκαματάκι κι αυτοί; Οι άλλοι με το πανό για τη Θύρα 7;Είδες κανέναν από εμάς,να τον υποστηρίζουμε?
Όλοι τον κράζουν,εκτός από τους κλασικούς που παίρνουν μεροκαματάκι ;)
Εγώ άκουσα να τον επευφημεί όλο το γήπεδο σήμερα όπως θα τον αποθεώνει και στους τελικούς. Μεροκαματάκι όλοι; Οι άλλοι στο βόλεϊ γυναικών, μεροκαματάκι κι αυτοί; Οι άλλοι με το πανό για τη Θύρα 7;
τυπε ακομα και οι τοξοβολοι στην ιασωνος καλυτεροι απο αυτον ειναιΕμείς έχουμε κόψει το γήπεδο,λόγω όλων αυτών........
Δεν δίνω δεκάρα τύπε...τυπε ακομα και οι τοξοβολοι στην ιασωνος καλυτεροι απο αυτον ειναι
ε οχι και να συγκρινουμε τους χιστες με τον τελειωμενο τυπε ;)Δεν δίνω δεκάρα τύπε...
Όχι να μας παίρνει όλους η μπάλα,επειδή δεν μπορεί να τον μαζέψει η οικογένεια του...
ε οχι και να συγκρινουμε τους χιστες με τον τελειωμενο τυπε ;)
Μη σου πω καλυτερα που εγινε αυτο,ετσι ωστε να καταλαβει ο κοσμος,αλλα και η οικογενεια του τι ψυχακιας ειναι ο τυπος ,και ξεκουμπιστει.Καλυτερα με μηδενικο μπατζετ παρα αυτο το χαλι
η βουρτσα τυπεΓιατί, ποιος τον έκανε έτσι?
Είχε κανει κι άλλες "μυτιές" γιαυτο του αλλοιώθηκε η φωνή.ρε μαγκες ειναι σιγουρα ο τρακης αυτος π βριζει ; επειδη η φωνη μ φαινεται διαφορετικη απο το αλλο βιντεο που τον ελεγε τρισαθλιο
μάστορα οι γιαννακόπουλοι είναι μαφίες,Είχε κανει κι άλλες "μυτιές" γιαυτο του αλλοιώθηκε η φωνή.
Ω ρε μάγκες μου.....
Οτιδεν κατάφεραν οι Αγγελόπουλοι (κάποιος το ξαναέγραψε αυτό), και Κόκκαλης (θα προσθέσω εγώ)τοκανε Ο Σπανουλαρος έτσι.... απλά.