Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
τον ήπιαμε..
αμα πας με αυτον ευρωπη του χρονου εχε γεια...
τον ήπιαμε..
Μια χαρά παικταράς είναι,ποιόν θες να φέρει εσύ;
Ναι ενώ φέτος μας χάλασε...ξέχασα επιστρέφει ο Ολαιτάν και ο Σέποβιτςαμα πας με αυτον ευρωπη του χρονου εχε γεια...
Ναι ενώ φέτος μας χάλασε...ξέχασα επιστρέφει ο Ολαιτάν και ο Σέποβιτς
Δεν γνωρίζω τύπε πάντως προχθές ήταν χώμαΟ Ολαιταν αληθεια γιατι συνεχιζει την μπαλα ενω εχει προβλημα υγειας?
αν παίσαιτε με τον παναθηναηκω στυς ςκτο δεν αιχεται τιχει.. ;) ;)
ωραία δικαιολογία τυπε.. επι 18 χρονια ποτε δεν ειστε πλήρηςΦέρτε το λαγό στους 8! Αλλά να είμαστε πλήρεις! Ποτέ δεν τους έχουμε πετύχει πλήρεις!
Πλήρης Ολυμπιακός με μέτριο-καλό Σπανούλη=σκούπα εις βάρος των πράσινων λαγών! ;)
αυτο το βιντεο σου το εβαλα για να σου δειξω οτι σε εχω πελατη τοσα χρονια....το 11 το 10 το 9 κτλπ.. παλι οι συγκοιριες και η διαιτησια σου στερησαν τους τιτλους??Τι μου το δείχνεις αυτό τύπε? Πήρα Ευρωπα'ι'κό παίζοντας το πιο θελκτικό μπάσκετ που έχει παιχτεί σε φάιναλ 4 στα επίπεδα Μακάμπι του Πάρκερ και της Ζαλγκίρις πριν διαλυθεί και χαίρεσαι επειδή οι συγκυρίες έκαναν να παίξω χωρίς τον Λο και χωρίς τον τραυματία Μάντζαρη που ωστόσο δεν κάνει τη μεγάλη διαφορά αφού δεν έπαιζε όλη τη σεζόν! Φέτος έχεις κάνει μόνο 2 εκτός έδρας νίκες! Μακάρι να σας πετύχουμε να κλείσουμε στόματα! ;)
Το 9 είχες μία από τις καλύτερες ομάδες που έχουν εμφανιστεί στην Ευρώπη! Το 10 η μεγαλύτερη σφαγή ever στον τρίτο τελικό. Το 11 είχα την πολύ σημαντική απουσία του Νεστόροβιτς, αλλά ήσουν Πρωταθλητής Ευρώπης δεν είπα ότι το έκλεψες!αυτο το βιντεο σου το εβαλα για να σου δειξω οτι σε εχω πελατη τοσα χρονια....το 11 το 10 το 9 κτλπ.. παλι οι συγκοιριες και η διαιτησια σου στερησαν τους τιτλους??