Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Aυτό που πραγματικά με θλίβει και χωρίς να έχω διάθεση να την πω σε κάποιον, είναι ότι μετά από μια τόσο μεγάλη νίκη(κυρίως ψυχολογίας, γιατί ας μην γελιόμαστε με την ΤΣΣΚΑ δεν θα κερδίσουμε) δεν έχει κατακλυστεί το φόρουμ με σχόλια και αυτοί που μπαίνουν λένε για τον Ολαϊτάν. Είναι τώρα η στιγμή για Ολαϊτάν???????????
Δυστυχώς, ακόμα και μετά από τόσες επιτυχίες και πολύ ωραίο κατά καιρούς μπάσκετ τα τελευταία χρόνια, δεν έχουμε φιλάθλους με μπασκετική παιδεία. Μόνο να νικήσουμε τον ΠΑΟ και όλα τ' άλλα στ' αρχίδια μας.
Σήμερα, δεν έπρεπε να πέφτει καρφίτσα στο γήπεδο και ήταν μισοάδειο. Επιστροφή Ντούντα και Στράτου, σημαντικό και κρίσιμο ματς, απουσίες σημαντικές. Ήταν όλες οι συγκυρίες ευνοϊκές για να πάει ο κόσμος στο γήπεδο και να πει σε αυτά τα παιδιά "είμαστε κοντά σας". Αντ' αυτού το γήπεδο θύμιζε εκκλησία μέχρι το τελευταίο 5λεπτο.
Πραγματικά κρίμα......

Καλύτερα λίγοι και μπασκετικοί παρά φουλ γήπεδο και να φεύγουν στην ήττα πριν τελειώσει ο αγώνας! Ωστόσο και ο ΠΑΟ το ίδιο θα ήταν αν δεν υπήρχε η αιώνια ανομβρία στο ποδόσφαιρο.  ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλύτερα λίγοι και μπασκετικοί παρά φουλ γήπεδο και να φεύγουν στην ήττα πριν τελειώσει ο αγώνας! Ωστόσο και ο ΠΑΟ το ίδιο θα ήταν αν δεν υπήρχε η αιώνια ανομβρία στο ποδόσφαιρο.  ;)
Σωστά :thumbsup:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896

Δε νομίζω φίλε μου. Ο ΠΑΟ είχε μπασκετικούς ανέκαθεν. Και προ Ομπράντοβιτς εποχή. Πιο μπασκετικούς από εμάς.Και σε ποσότητα και σε κατανόηση του παιχνιδιού. Και όχι μόνο ο ΠΑΟ. Στο λέω επειδή έχω και κάποια ηλικία και θυμάμαι καλά(ακόμα).

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
kaι με φενερ φυγανε πριν τελειωσει.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Aυτό που πραγματικά με θλίβει και χωρίς να έχω διάθεση να την πω σε κάποιον, είναι ότι μετά από μια τόσο μεγάλη νίκη(κυρίως ψυχολογίας, γιατί ας μην γελιόμαστε με την ΤΣΣΚΑ δεν θα κερδίσουμε) δεν έχει κατακλυστεί το φόρουμ με σχόλια και αυτοί που μπαίνουν λένε για τον Ολαϊτάν. Είναι τώρα η στιγμή για Ολαϊτάν???????????
Δυστυχώς, ακόμα και μετά από τόσες επιτυχίες και πολύ ωραίο κατά καιρούς μπάσκετ τα τελευταία χρόνια, δεν έχουμε φιλάθλους με μπασκετική παιδεία. Μόνο να νικήσουμε τον ΠΑΟ και όλα τ' άλλα στ' αρχίδια μας.
Σήμερα, δεν έπρεπε να πέφτει καρφίτσα στο γήπεδο και ήταν μισοάδειο. Επιστροφή Ντούντα και Στράτου, σημαντικό και κρίσιμο ματς, απουσίες σημαντικές. Ήταν όλες οι συγκυρίες ευνοϊκές για να πάει ο κόσμος στο γήπεδο και να πει σε αυτά τα παιδιά "είμαστε κοντά σας". Αντ' αυτού το γήπεδο θύμιζε εκκλησία μέχρι το τελευταίο 5λεπτο.
Πραγματικά κρίμα......

το ποδοσφαιρο ειναι ο βασιλιας των σπορ τυπε  :hi:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγώ δεν είμαι μπασκετικός βλέπω μόνο μπάλα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ο Ρουίζ να δεις που το καλοκαίρι θα έρθει στον θρύλο

καλος παιχτης τυπε και μενει ελευθερος το καλοκαιρι
ο Αρφα που ειναι ελευθερος τοσο καιρο γιατι δεν τον πηρατε?  :think:

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Μεγάλη νίκη στο μπάσκετ σήμερα!!!!!!!
Μαγικό 4ο δεκάλεπτο. Να πω την αλήθεια πριν ξεκινήσει το ματς είχα πίστη ότι μπορεί να το πάρουμε, αλλά έτσι όπως πήγαινε μέχρι και το 3ο δεκάλεπτο, δεν το έβλεπα να τσουλάει.
Μπήκαν μεγάλα σουτ στο τέλος και φάνηκε ποιοι παίχτες έχουν αρχίδια. Νομίζω πως όλοι προσέφεραν και στα δύο μέρη του παρκέ και θα αδικήσω κάποιον αν πω ότι ξεχώρισε παραπάνω. Να σταθώ λιγάκι μόνο στον Παπαπέτρου γιατί πραγματικά πιστεύω σε αυτό το παιδί. Έχει και το ταλέντο και την ψυχή και τον τσαμπουκά και την προσωπικότητα. Μακάρι να μείνει υγιής και από του χρόνου πενταδάτος.
Και άφησα για το τέλος μια μεγάλη κακία. Συγνώμη αλλά εύχομαι αυτός ο Κρίστιτς να ψοφήσει για να μπορέσω να κατουρήσω στον τάφο του. Άντε με τον αλητήριο, κάθε φορά!!!!!
λιγος κοσμος καλη κερκιδα προς τελος που σηκωθηκε ολο το σεφ στο ποδι

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Συγχαρητήρια στην ομαδάρα για χθες. Δυστηχώς δεν μπόρεσα να δω το ματς.

Ελπίζουμε και για ΤΣΣΚΑ !  Αυτός ο Θρύλος όλα τα μπορεί

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.249
Πόντοι
5.006
08 Απριλιου οποιος μπορει παπαστρατειο μαγκες...παιχνιδι-τελικος στο τσουλου πολο ανδρων με την προ ρεκο (καλυτερη ομαδα της ευρωπης)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom