NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Ο Μποτία στη μετά Σαντάνα εποχή φαντάζει αμυντικάρα
Εϊντζελ δε καταλαβαινει ο συγκεκριμενος..θυμησου τα λογια μου..πολλα τα λεφτα..ειναι θεμα αντοχης και οργανισμου παιδια ηρθε απο νοτιο αμερικη και πρωτη φορα εκτος ευρωπης πως αλλος να το πουμε...προφανως το κατεχει το εχουμε δει οταν αισθανοταν καλυτερα...
Ο Μποτία στη μετά Σαντάνα εποχή φαντάζει αμυντικάρα
Νικ ο Μποτια θ ανεβει..δεν ειναι κακος με την εννοια του μη μαχητικου..θα φαει γκαζια..καλος ειναι..Ο Μποτία στη μετά Σαντάνα εποχή φαντάζει αμυντικάρα
και αυτο ειναι...πολλες φορες κανει συντηρηση μονος του στο ρεντη ..Εϊντζελ δε καταλαβαινει ο συγκεκριμενος..θυμησου τα λογια μου..πολλα τα λεφτα..
;)και αυτο ειναι...πολλες φορες κανει συντηρηση μονος του στο ρεντη ..
εγώ θέλω να γυρίσει ο ΑβράμηςΝικ ο Μποτια θ ανεβει..δεν ειναι κακος με την εννοια του μη μαχητικου..θα φαει γκαζια..καλος ειναι..
Παιζει κανονικα στη Τραπεζουντα;εγώ θέλω να γυρίσει ο Αβράμης
εχει φυγει ρε εχει παει στα μακριαααααα..... κινα στη σανγκαη....Παιζει κανονικα στη Τραπεζουντα;
:o που ειναι; Ινδια;εχει φυγει ρε εχει παει στα μακριαααααα..... κινα στη σανγκαη....
κινα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:o που ειναι; Ινδια;
Θα τα χει ξεπατωσει ολα τα στενομουνα..λες να πηγε παρεα με τον απολυτο;εχει φυγει ρε εχει παει στα μακριαααααα..... κινα στη σανγκαη....
Και Μήτρογλουνομιζω και εγω του χρονου πουλιδο μπενιτεζ θα ειναι η επιθετικοι μας...
Πιστεύω οτι χρειαζόμαστε: 1 σέντερ μπακ, 1 χαφαρο, και 3 επιθετικους (ενα 9αρι, ενα 7αρι, ενα 11αρι).
Όχι θα πάρει ο τίγρης τον Ροτζέριο Μάρτινς τον Τζιμπούρ και τον Οράσιο Καρντόσο...για να παραμείνει στην κατηγορίασιγα μην παρει παιχτες ο Βαγγελας
Θα πάρει ο παλιοχοντρελας! Και φέτος πήρε Αφελαι, Ντουρμαζ, Ντοσεβι αλλά δεν του βγήκαν. Δεν φταίει τόσο αυτός όσο οι Καρεμπέ - Ίσα.σιγα μην παρει παιχτες ο Βαγγελας