Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Όχι θα πάρει ο τίγρης τον Ροτζέριο Μάρτινς τον Τζιμπούρ και τον Οράσιο Καρντόσο...για να παραμείνει στην κατηγορία
Δεν ειμαι δικηγορος του Μελισσανιδη ρε θυμα
Όχι θα πάρει ο τίγρης τον Ροτζέριο Μάρτινς τον Τζιμπούρ και τον Οράσιο Καρντόσο...για να παραμείνει στην κατηγορία
Ο Αφελάι μια χαρά βγήκε την έκανε την δουλειά του. Ντοσεβι Ντουρμαζ παλτά ολκήςΘα πάρει ο παλιοχοντρελας! Και φέτος πήρε Αφελαι, Ντουρμαζ, Ντοσεβι αλλά δεν του βγήκαν. Δεν φταίει τόσο αυτός όσο οι Καρεμπέ - Ίσα.
οχι ο ντοσεβι...Ο Αφελάι μια χαρά βγήκε την έκανε την δουλειά του. Ντοσεβι Ντουρμαζ παλτά ολκής
οχι ο ντοσεβι...
ο ντοσεβι ο καημενος τι να αποδειξει απο τον παγκο...Μολις επαιξε και τα γκολακια του πεταξε και τις ασιστ του ειχε και τα τρεξιματα του...θετικοςοχι ο ντοσεβι...
Κομπότης: ''Ποιος Ολυμπιακός; Επέλεξε εμάς ο Πουλίδο''νομιζω και εγω του χρονου πουλιδο μπενιτεζ θα ειναι η επιθετικοι μας...
ελα ρε σεις ημαρτον πια λιγο ηρεμια...
δυσκολα ναι..και εγω λεω οτι θα υποκυψουμε πανω ισπανια βγηκε και του ντανστον τωρα εχουμε και τους αλλους αν κερδισουμε με την υπαρχουσα κατασταση θα ειναι αθλος...Ήρεμοι είμαστε αδερφέ...
Πως βλέπεις το μπασκετάκι σήμερα?
Εγώ λέω θα χάσουμε και οι δύο...
δυσκολα ναι..και εγω λεω οτι θα υποκυψουμε πανω ισπανια βγηκε και του ντανστον τωρα εχουμε και τους αλλους αν κερδισουμε με την υπαρχουσα κατασταση θα ειναι αθλος...