Εγώ λέω ας κοιτάξει μπας και κάνει καμιά παρατυπία σήμερα η Ντνιέπρ και πάρουμε στα χαρτιά το παιχνίδι με 3-0
και το βράδυ,το βραδάκι...
Μέσα είσαι?
Εγώ λέω ας κοιτάξει μπας και κάνει καμιά παρατυπία σήμερα η Ντνιέπρ και πάρουμε στα χαρτιά το παιχνίδι με 3-0
και το βράδυ,το βραδάκι...
Μέσα είσαι?
Λέτε ν' αρχίσει καμιά αναγέννηση από σήμερα;
Λέτε ν' αρχίσει καμιά αναγέννηση από σήμερα;
δυσκολα ο ολυμπιακος οχι μονο λογω του 2-0 αλλα κ γιατι δεν εχει την ευνοια της ουεφα+ βρέχει κιόλας.... :-
αμυνα ερασιτεχνικου.1-1
ΟΥΤΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ για το βαζελο ουτε οεφα για εμας!!αι σιχτηρ την ξεπουλησε ολη την αμυνα ο μαρινακης το καλοκαιρι και εμεις τον κανουμ θο τον χοντρο πο εχει ξεκιστει και βγαζει φραγκα με τα ψεματα ες βαρους του ολμπιακου!!!!!!!υπαιτιος είναι ο προεδρος και κενει άλλος!!όταν ξεπουλάς την αμυνα ξφτιλιζεσε παντου και καλα εκανε και ο βάζελος και μας καφωσε και 2 μπαλακια και είμασταν για περισσοτερο!!αντε για να λεμε τα πραματα με το ονομα τους γιατι βαρεθηκα να βρίσκουμε δικαιολογιες ------υπαιτιος είναι ο μαρινακης για το χαλη μας 90% και 10% εμεις οι οπαδοι που εχει ο προδρος το αλανθαστο του παππα από εμας
τυπε αμα δεν χασουμε και το πρωταθλημα καλα θα ειναι :S
κριμα το μποι του
Τυπε για να χασει το πρωταθλημα πρεπει να βρεθει πατος στον κωλο του Λιλα.τυπε αμα δεν χασουμε και το πρωταθλημα καλα θα ειναι :S
file to γελιο θα είναι με αφαιρεση τριων βαθμων του βαζελου στο τελος να παρυμε το πρωταθλημα με 1-2 ποντους!!αντε μετα να το χαρεις και αφου εχεις ξεφτυλιστει από την ουρανικη ομαδα και αφου σε εχει αποκλεισει και η κουλα στο κυπελλο!!πες μου μετα αν θα χαρεις το πρωταθλημα!!!!!???????τυπε αμα δεν χασουμε και το πρωταθλημα καλα θα ειναι :S
εγώ το είχα πει τύπε ότι μοιάζει με μπασκετμπολίσταπαρτε τον για αλλαγη του Σπανουλη γιατι για ποδοσφαιρο δεν κανει
αυτο μαθηματικα δεν γινεται τυπε :S
Τυπε για να χασει το πρωταθλημα πρεπει να βρεθει πατος στον κωλο του Λιλα.
τυπε εδω χασαμε απο τον παναθηναϊκο
δεν ειναι πιθανο να χασουμε απο τις υπολοιπες ομαδες που ειναι κατα τα αλλα πιο σοβαρες απο τον τουϊτι;