Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Την ίδια καύλα φίλε έχω κι εγώ. Στηρίζομαι στο οτι όλες οι μεγάλες ομάδες κάνουν τις γκέλες τους και κάποτε ξεσπάνε. Ας ξεσπάσουμε σήμερα στους τύπους που θα μας έρθουν. Με μια πρόκριση σήμερα όλη η ψυχολογία αλλάζει.
Όλοι γήπεδο σήμερα....
σωστος!!!90 λεπτα φωνη!!!τσιγαρο στο ημιχρονο..

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για σήμερα έχω την καύλα, τη διάθεση, την πόρωση πείτε το όπως θέλετε και πιστεύω ότι θα περάσουμε. Οι άλλοι είναι άμπαλοι. Και ακόμα και αυτός ο άρρωστος Ολυμπιακός παίζει καλύτερα από αυτούς !

Το μόνο πρόβλημα είναι μη φάμε ένα... Ένα τσαφ που λέμε. Μη γίνει καμιά μαλακία πάνω στην πίεση που θα κάνουμε και φάμε καμιά κόντρα. Θυμηθείτε Μένταλιστ κάτι λάθη από Μέγιερι πχ..

Αν φάμε γκόλ τότε πέταξε το πουλάκι. Θέλουμε 4 να βάλουμε.

Σε κάθε ματς όλο εύχομαι να ξυπνήσει η ομάδα. Έλεγα με την ΑΕΚ και παπάρια. Με τον πούστη το ίδιο. άντε να δούμε τώρα... Και ελπίζω να βάλει Μπενίτεζ από την αρχή. Να τους κάνει λίγο πουτάνα γιατί με Μήτρογλου θα είναι σα να παίζουμε με τον Τσουκαλά σέντερ φόρ.

Την ίδια καύλα φίλε έχω κι εγώ. Στηρίζομαι στο οτι όλες οι μεγάλες ομάδες κάνουν τις γκέλες τους και κάποτε ξεσπάνε. Ας ξεσπάσουμε σήμερα στους τύπους που θα μας έρθουν. Με μια πρόκριση σήμερα όλη η ψυχολογία αλλάζει.
Όλοι γήπεδο σήμερα....

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες δεν ξέρω εσείς, εγώ πάντως είμαι περήφανος που είμαι γάβρος. Δεν θα αφήσω κανέναν πουστοδημοσιογράφο και κανέναν γκουρού της μπάλας να μου πει οτί η ομάδα μου, ο πρόεδρος, ο ένας ο άλλος έχει πρόβλημα. Να πα να γαμηθεί. Αν έχει πρόβλημα μπορώ και μόνος μου να το δω και δεν θέλω βοήθεια. Επίσης δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με κανέναν ανύπαρκτο που ακόμα και εδώ μέσα θα κάτσει να πεί το κοντό του και το μακρύ του, νομίζοντας οτι θα με πικάρει. Προσπαθούν τα καριόλια με το παραμικρό να δημιουργήσουν θέμα στην ομάδα μου. Να με κάνουν μπουρδέλο όπως έχουν γίνει οι άλλοι. Ένα πρωτάθλημα πήρε ο Πούστης και καταστράφηκε οικονομικά και εγώ το παίρνω συνέχεια. Είναι μια τρίχα απο τα παπάρια μας και το μόνο που τους έχει απομείνει είναι να περιμένουν ένα μάτς τον χρόνο με τον Ολυμπιακό. Αξιοθρήνητες ομάδες με αστεία παικτάκια.

Υ.Γ. "Ήρθε ο καιρός μουνόπανα να αλλάξετε ομάδα"

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.084
Πόντοι
5.006
σημερα κοντα στην ομαδα στηριξη να παμε γηπεδο και καλη τυχη στην ομαδα μας...

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
σωστος!!!90 λεπτα φωνη!!!τσιγαρο στο ημιχρονο..

ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΑΓΚΟΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(ε...και κανενα τσιγαρακι ενδιάμεσα.....)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.916
Πόντοι
25.056
Μακαρι να προκριθει σημερα αλλα το βλεπω δυσκολο! Για 0/0 το βλεπω το σκορ! >:(

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.769
Πόντοι
5.006
ρε μαγκες εχετε κανα τριφυλλο και το γυρνατε αναμεταξυ σας???? :think: :think: :think: :think:
τι αισιοδοξια ειναι αυτη????οτι θα περασουμε κιολας... :grin: :grin: :grin:
μονο εγω το βλεπω οτι η δευτερη ηττα ειναι στανταρακι????

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγώ λέω ας κοιτάξει μπας και κάνει καμιά παρατυπία σήμερα η Ντνιέπρ και πάρουμε στα χαρτιά το παιχνίδι με 3-0

και το βράδυ,το βραδάκι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom