Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Θα έχουμε κορεό αύριο;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Συνεχιζουμε με αποδυτηριακια
Εξαιρετικά ήρεμος εμφανίστηκε ο εφοπλιστής Ευάγγελος Μαρινάκης στη συνεδρίαση της σούπερ λίγκας. Κάποια στιγμή, απευθυνόμενος στο προεδρείο, είπε ότι στην ατζέντα έπρεπε να προβλεφθεί και η συζήτηση για τα επεισόδια στο ντέρμπυ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Και άρχισε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να περιγράφει τι έγινε την περασμένη Κυριακή στην Λεωφόρο.

Αρκετά ψύχραιμος και ο παρών πρόεδρος του Παναθηναϊκού σχολίασε ότι «Εσύ, κύριε Μαρινάκη φταις για τα επεισόδια». Ε, αυτό ήταν αρκετό! Ό, τι μπινελίκι κυκλοφορεί στο πεζοδρόμιο το αμόλυσε προσωπικά ο Μαρινάκης στον Αλαφούζο, ο οποίος παρέμενε εκνευριστικά ατάραχος.

Δεχόμενος έναν οχετό ύβρεων ο Αλαφούζος ρώτησε τον Μαρινάκη «Τι θες να πεις, ότι θα με δείρεις κιόλας;».
-Ναι, ρε θα σε δείρω!...», του κάνει ο Μαρινάκης κι εκείνη ακριβώς τη στιγμή ρίχνει ένα εμφιαλωμένο νερό στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ενώ σηκώνεται όρθιος για να... πλησιάσει τον Αλαφούζο.

Είτε για να προστατεύσει τον Αλαφούζο, είτε για να επιτεθεί στον Μαρινάκη επιχειρεί να... κινηθεί ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος με μια έγκαιρη επαγγελματικού τύπου σπρωξιά βρέθηκε 12 μέτρα μακρυά!!! Ποιος... έσπρωξε τον παληό τερματοφύλακα; Ε, δεν είναι αυτό το θέμα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Οι κάφροι που καθοδηγούνται από τις ομάδες δεν παίρνουν χαμπάρι από κάτι τέτοια φίλε Hetfield, δες το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του Τράκη πριν το παιχνίδι.. "για αυτά θα πληρώσετε" (τί έννοια έχει το πληρώσετε? )Μιλάμε για ηθική αυτουργία στα όρια της άμεσης σε δολοφονίες.. Κλείσε πρώτα δια παντός την εφημερίδα, βάλε φυλακή τους γραφιάδες που βγάζουν το ψωμί τους να καλούν κάθε φορά σε πόλεμο τους κάφρους και μετά κάνε διακοπές πρωταθλημάτων και νόμους..

Καλά για τις οπαδικές εφημερίδες δε το συζητάω. Και μιλάω ΓΙΑ ΟΛΕΣ και όλους τους πουτάνας γιους που δουλεύουν σ αυτές. Θα πρέπει κάποια στιγμή και αυτές να πληρώσουν για τα γαμωπρωτοσέλιδά τους. Για το μίσος που πουλάνε. Που όταν γίνονται επεισοδια από τους οπαδούς τους γράφουν "δεν έγινε και τίποτα" και όταν γίνονται εις βάρος της ομάδας τους μιλάνε για ζούγκλα. Θα πρέπει επιτέλους ΚΑΠΟΙΟΣ να πληρώσει και για τους οργανωμένους. Είτε είναι ο πρόεδρος της ομάδας είτε ο πρόεδρος των οργανωμένων. Δε ξέρω. Δεν είμαι νομοθέτης. Ας βρουν την άκρη αυτοί

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.130
Πόντοι
5.006
αυτες η λυσεις ειναι του κωλου αναβολες κτλ....αν δεν γινει κατι συνταρακτικο μια ζωη αυτα θα γινονται...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

:rolleyes: :sunglasses:

16054280_20130902_osfp_lato3075.limghandler.jpg

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456
Οι "αντικειμενικοι" κανουνε μεγαλυτερη ζημια οταν συγκεκριμενα ατομα που δεν ειναι καν δημοσιογραφοι στο επαγγελμα γραφουν πολεμικα αρθρα πριν η μετα τα ντερμπυ η μετα την ευρωπαικη αποτυχια καποιου συλλογου και μετα αμα γινουνε φασαριες το παιζουνε θιγμενες πεθερες και ζητανε τα ρεστα απο την πολιτεια για την βια στα γηπεδα...

Πρώτα να μπει φυλακή ο αρχισυντάκτης και ο ιδιοκτήτης της πράσινης που γράφει μια μέρα πριν το ματς παπουτσέλης με μεγάλα γράμματα μετά από 40 χρόνια και από κάτω θα πληρώσετε και μετά πάμε στους αντικειμενικούς

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πρώτα να μπει φυλακή ο αρχισυντάκτης και ο ιδιοκτήτης της πράσινης που γράφει μια μέρα πριν το ματς παπουτσέλης με μεγάλα γράμματα μετά από 40 χρόνια και από κάτω θα πληρώσετε και μετά πάμε στους αντικειμενικούς
Ενώ ο αρχισυντάκτης και ο ιδιοκτήτης του Γαύρου, του Πρωταθλητή και της Ωρας ειναι ΟΚ παιδιά. Έχω την εντύπωση πως κοιτάς ΜΟΝΟ την καμπύρα των άλλων και όχι ΚΑΙ τη δική σου  :hi:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ενώ ο αρχισυντάκτης και ο ιδιοκτήτης του Γαύρου, του Πρωταθλητή και της Ωρας ειναι ΟΚ παιδιά. Έχω την εντύπωση πως κοιτάς ΜΟΝΟ την καμπύρα των άλλων και όχι ΚΑΙ τη δική σου  :hi:

O Γαύρος και ο Πρωταθλητής είναι ευγενή έντυπα ρε αλήτη και προάγουν τον πολιτισμό! :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
O Γαύρος και ο Πρωταθλητής είναι ευγενή έντυπα ρε αλήτη και προάγουν τον πολιτισμό! :rockon:
Ναι. Έχουν μοντέλα κιόλας

Υ.Γ Μαλάκα ΑΝ η φετινή Λίβερπουλ τερματίσει πάνω από τη Μαν Γιουν άλλαξε ομάδα. Γίνε Άρσεναλ

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μετά από τα συνεχόμενα απογοητευτικά αποτελέσματα καθώς και τις άσχημες εμφανίσεις της ομάδας, έφτασα και εγώ στο σημείο να αναθεματίζω διάφορους. Κάθισα όμως και σκέφτηκα ότι κάνω ένα μεγάλο λάθος. Καταρχάς κι εγώ θεώρησα ότι ο Βαγγέλας φταίει γιατί πούλησε, δέν αγόρασε κτλ κτλ. ΛΑΘΟΣ... ο Βαγγέλας προσπαθεί για την ομάδα και αυτό μου αρκεί. Προσπαθώ να φανταστώ τον Θρύλο με μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Βαγγέλα και με πιάνει πανικός. Μιλάμε για ολική καταστροφή. Στο κάτω κάτω ο Βαγγέλας έχει και ένα κάρο τύπους που ασχολούνται με την οργάνωση, το σκαούτινγκ και ότι άλλο. Απλά αυτοί σε ενδεχόμενη μαλακία τους δέν φαίνονται και φαίνεται μόνο ο πρόεδρος.
Στο γήπεδο και εμένα μερικές φορές μου ήρθε να βρίσω παίχτες. ΛΑΘΟΣ... με το να βρίζεις τον παίκτη της ομάδας σου, δεν τον βοηθάς παρά του κόβεις οποιαδήποτε βελτίωση μπορεί να έχει. Εξ'άλλου οι περισσότεροι απο δαύτους είναι καινούριοι στην ομάδα και δέν τους έχουμε ακόμα δώσει χρόνο.
Στο κάτω κάτω δεν θα κάτσω να σκάσω ούτε με το Χ που πήρε το αεκάκι, ούτε με την ήττα στο ουέφα αλλά ούτε και με την ήττα απο τον αιώνιο ΠΟΥΣΤΗ. Ακόμα είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους και δεν θα κάνω το δωράκι στους ανύπαρκτους αντίπαλους μου να κάνω μπουρδέλο την ομάδα μου. Ο Ολυμπιακός τώρα χρειάζεται την στήριξη από όλους που δείχνει οτί είναι λίγο άρρωστος.
Σήμερα θα είμαι μέσα. Είμαι ψιλοβέβαιος οτι θα περάσουμε, αλλά ακόμα και άν αποκλειστούμε "στα αρχίδια μου τα δυό" που λέει και το σύνθημα.
Προτείνω λοιπόν στους λοιπούς σύνγαυρους να κόψουν την γκρίνια και τις μαλακίες γιατί αυτό ποθεί το κάθε λαμόγιο που το δουλεύει ο κάθε τουιτεράκιας και ο κάθε ρωσσομελισσάν.
Θρυλε γερά και γάμα τα μουνιά!!!!

Υ.Γ. Ο Βαγγέλας και λίγα του έκανε του τουϊτεράκια στο ΔΣ της suerleague

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Συμφωνω με το σκεπτικο του λοστρομου
Τωρα,οσον αφορα την εκθεση της αστυνομιας,νομιζω προκυπτει περιτρανα οτι υπηρχε προμελετημενη δραση για τα επεισοδια απο την πλευρα του παναθηναικου
Φυσικα αυτο δεν εχει σημασια,παντα φταιει ο ολυμπιακος..

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
«Καταπέλτης» η ΕΛΑΣ για τα επεισόδια

Νέα δεδομένα σε ό,τι έχει να κάνει με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Λεωφόρου βάζει η έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΕΛΑΣ, ο πυρήνας αυτών που ξεκίνησαν τα επεισόδια ήταν περίπου 100 άτομα, για τους οποίους χαρακτηρίζεται ο όρος «ταλιμπάν», που φορούσαν ομοιόμορφες κουκούλες, κρατούσαν αλυσίδες και λοστούς, ενώ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων εμφανίστηκαν ρόπαλα και δεκάδες πυρσοί.

Η ΕΛΑΣ είχε επιστρατεύσει ακόμα και αστυνομικούς με πολιτικά για την καταγραφή των γεγονότων, όμως λόγω της «κάλυψης» των πρωταγωνιστών με τις full face κουκούλες, είναι πολύ δύσκολη η ταυτοποίηση και ο εντοπισμός τους.

Σύμφωνα με την έκθεση της Αστυνομίας «Στις 18:00 κατά την είσοδο του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγωνιστικό χώρο περίπου 100 οπαδοί παραβίασαν τα κιγκλιδώματα, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και εκτόξευαν φωτοβολίδες. Στις 18:03 εκτοξεύτηκε βόμβα μολότοφ από τη Θύρα 13 και ένα λεπτό αργότερα ανεφλέγη πυρσός στο ίδιο σημείο. Ακολουθούν αναλυτικές περιγραφές ανά λεπτό. Στις 20:39 καταγράφονται ρίψεις φωτοβολίδων στον πάγκο του Ολυμπιακού. Στις 20:50 αναφλέγησαν 55 πυρσοί, ενώ γίνεται αναλυτική περιγραφή του τραυματισμού του παίκτη του Ολυμπιακού Παϊτίμ Κασάμι, του αναλυτή της ομάδας και του υπεύθυνου ασφαλείας της Super League Μάκη Τσάτσου, από βίδες, φωτοβολίδα και… καρέκλα. Η έκθεση ολοκληρώνεται με το τέλος του αγώνα, όταν οπαδοί από τις θύρες 12 και 13 έσπασαν και πάλι τα κάγκελα και κατευθύνθηκαν απειλητικά προς τη φυσούνα, όταν έφευγαν οι παίκτες και οι παράγοντες τις φιλοξενούμενης ομάδας».

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Μετά από τα συνεχόμενα απογοητευτικά αποτελέσματα καθώς και τις άσχημες εμφανίσεις της ομάδας, έφτασα και εγώ στο σημείο να αναθεματίζω διάφορους. Κάθισα όμως και σκέφτηκα ότι κάνω ένα μεγάλο λάθος. Καταρχάς κι εγώ θεώρησα ότι ο Βαγγέλας φταίει γιατί πούλησε, δέν αγόρασε κτλ κτλ. ΛΑΘΟΣ... ο Βαγγέλας προσπαθεί για την ομάδα και αυτό μου αρκεί. Προσπαθώ να φανταστώ τον Θρύλο με μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Βαγγέλα και με πιάνει πανικός. Μιλάμε για ολική καταστροφή. Στο κάτω κάτω ο Βαγγέλας έχει και ένα κάρο τύπους που ασχολούνται με την οργάνωση, το σκαούτινγκ και ότι άλλο. Απλά αυτοί σε ενδεχόμενη μαλακία τους δέν φαίνονται και φαίνεται μόνο ο πρόεδρος.
Στο γήπεδο και εμένα μερικές φορές μου ήρθε να βρίσω παίχτες. ΛΑΘΟΣ... με το να βρίζεις τον παίκτη της ομάδας σου, δεν τον βοηθάς παρά του κόβεις οποιαδήποτε βελτίωση μπορεί να έχει. Εξ'άλλου οι περισσότεροι απο δαύτους είναι καινούριοι στην ομάδα και δέν τους έχουμε ακόμα δώσει χρόνο.
Στο κάτω κάτω δεν θα κάτσω να σκάσω ούτε με το Χ που πήρε το αεκάκι, ούτε με την ήττα στο ουέφα αλλά ούτε και με την ήττα απο τον αιώνιο ΠΟΥΣΤΗ. Ακόμα είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους και δεν θα κάνω το δωράκι στους ανύπαρκτους αντίπαλους μου να κάνω μπουρδέλο την ομάδα μου. Ο Ολυμπιακός τώρα χρειάζεται την στήριξη από όλους που δείχνει οτί είναι λίγο άρρωστος.
Σήμερα θα είμαι μέσα. Είμαι ψιλοβέβαιος οτι θα περάσουμε, αλλά ακόμα και άν αποκλειστούμε "στα αρχίδια μου τα δυό" που λέει και το σύνθημα.
Προτείνω λοιπόν στους λοιπούς σύνγαυρους να κόψουν την γκρίνια και τις μαλακίες γιατί αυτό ποθεί το κάθε λαμόγιο που το δουλεύει ο κάθε τουιτεράκιας και ο κάθε ρωσσομελισσάν.
Θρυλε γερά και γάμα τα μουνιά!!!!

Υ.Γ. Ο Βαγγέλας και λίγα του έκανε του τουϊτεράκια στο ΔΣ της suerleague

Φίλε πολύ σωστός. Απλά πολλές φορές λίγο τα νεύρα λίγο το "εν βρασμώ ψυχής" μας φέρνει σε τέτοια φάση. Η ομάδα είναι άρρωστη όπως το είπες.
Και εγώ πιστεύω πως θα περάσουμε.
Αλλά ακόμα και αν αποκλειστούμε..."στα αρχίδια μας τα δυό"

Αρκεί να παλαίψουν τα παιδιά και να ματώσουν τη φανέλα !

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Για σήμερα έχω την καύλα, τη διάθεση, την πόρωση πείτε το όπως θέλετε και πιστεύω ότι θα περάσουμε. Οι άλλοι είναι άμπαλοι. Και ακόμα και αυτός ο άρρωστος Ολυμπιακός παίζει καλύτερα από αυτούς !

Το μόνο πρόβλημα είναι μη φάμε ένα... Ένα τσαφ που λέμε. Μη γίνει καμιά μαλακία πάνω στην πίεση που θα κάνουμε και φάμε καμιά κόντρα. Θυμηθείτε Μένταλιστ κάτι λάθη από Μέγιερι πχ..

Αν φάμε γκόλ τότε πέταξε το πουλάκι. Θέλουμε 4 να βάλουμε.

Σε κάθε ματς όλο εύχομαι να ξυπνήσει η ομάδα. Έλεγα με την ΑΕΚ και παπάρια. Με τον πούστη το ίδιο. άντε να δούμε τώρα... Και ελπίζω να βάλει Μπενίτεζ από την αρχή. Να τους κάνει λίγο πουτάνα γιατί με Μήτρογλου θα είναι σα να παίζουμε με τον Τσουκαλά σέντερ φόρ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.244
Πόντοι
5.006
φιλε χιτμαν, κλανει ο πεθαμενος??? :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

Stories

Νέο!

Stories