Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Να τι φταίει στον Ολυμπιακό...

O Kώστας Μιαούλης κάνει στο τον καταμερισμό των ευθυνών από τη δική του σκοπιά για την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού μέσα στη σεζόν.

Τελευταία ενημέρωση 20/02/2015, 09:49
Εξηγούμαι από την αρχή. Το κείμενο γράφεται, όχι για την ήττα από την Ντνίπρο, αλλά για την συνολική εικόνα του Ολυμπιακού ως τώρα στη σεζόν. Ως προς το σκορ, το 2-0 πάντοτε γυρνάει εξαιρετικά δύσκολα. Το δύσκολο για μένα δεν είναι να βάλουν πολλά οι "ερυθρόλευκοι' στη ρεβάνς, αλλά το να μην δεχτούν. Πάμε τώρα στο σύνολο και όχι στο χθεσινό...

Ο Ολυμπιακός έχει σοβαρές ασθένειες. Οι περισσότερες απ’ αυτές είχαν παρατηρηθεί στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Για παράδειγμα ο Ολυμπιακός πάσχει σοβαρά στα άκρα του, με ποδοσφαιριστές που ουδεμία σχέση έχουν, όποια ονόματα και αν κουβαλάνε, με παίκτες που είχε σε περασμένη έτη ομάδα. Δεν θα βάλω καν τα ονόματα του Γκαλέτι ή του Τζόλε . Δεν φτάνουν ούτε στο μισό της προσφοράς των Ζαϊρί και Αμπντούν για παράδειγμα. Ο Αφελάι είναι ένας ποδοσφαιριστής, που πραγματικά απορείς, αν μπορεί να είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. Ο Ντοσεβί μπορεί να είναι καλός, φιλότιμος, αλλά λίγα πράγματα. Ομολογώ, πως ο Ντουρμάζ προσπαθεί, αλλά λίγα πράγματα μπορεί να κάνει.

Ο Μίτσελ ταλαιπώρησε πολύ στο πρώτο κομμάτι της χρονιάς, τους Μαζουακού και Ομάρ. Ο Περέιρα τους έχει τρενάρει λίγο, μιας και έχει περιορίσει τα ανεβάσματα τους, που προξενούσαν κενά, στην άμυνα και είχαν οδηγήσει τον Ολυμπιακό να δέχεται εύκολα γκολ ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Περέιρα, προσπάθησε να κάνει τον Ολυμπιακό πιο συμπαγή στον άξονα, να έχει πιο καλή σύνδεση και να προσπαθεί κυρίως από τους κεντρικούς διαδρόμους. Από τη στιγμή που έχουν σταματήσει τα ανεβάσματα των Ομάρ και Μαζουακού, ο Ολυμπιακός γίνεται κάθε αγωνιστική πιο προβλέψιμος και πιο φτωχός σε δημιουργία. Γιατί οι ακραίοι δεν μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις στο ένας εναντίον ενός, δίχως να έχουν αρκετή υποστήριξη για συνεργασίες και ο άξονας έχει μπλοκαριστεί εντελώς.

Μέσα σε όλα αυτά, προέκυψε και το πρόβλημα με το κέντρο της άμυνας. Έχω τονίσει πολλάκις, πως συνηθίζω να κρίνω ως δίδυμα τους ποδοσφαιριστές στο κέντρο της άμυνας, ωστόσο δεν μπορείς να παραλείψεις να κάνεις και ατομική κριτική. Ο Σιόβας όπως είναι τώρα, δυστυχώς, δεν μπορεί να σταθεί, τουλάχιστον σε καμία περίπτωση, δίχως να έχει δίπλα του έναν γρήγορο παρτενέρ. Ο Ολυμπιακός έχει δύο βαριά κορμιά, στην άμυνα του, που μπορεί να είναι άριστοι στο ψηλό παιχνίδι, αλλά έχουν πρόβλημα με γρήγορους αντιπάλους, έχουν θέμα να πέφτουν σβέλτα στα αντίπαλα σουτ (βλέπε γκολ Αραβίδη απέναντι σε Σιόβα και το πρώτο γκολ της Ντνίπρο που έχει δόση τύχης του Κανκάβα απέναντι στον Σαντάνα) και έχουν πρόβλημα να μεταφέρουν τη μπάλα μπροστά. Αν τους πρεσάρουν έχουν θέμα…

Το κοουτσάρισμα του Περέιρα, στα πιο απαιτητικά ματς με ΑΕΚ και Ντνίπρο ήταν απογοητευτικό. Στην Τούμπα ο Ολυμπιακός έκανε ευκαιρίες, όχι τόσες πολλές, αλλά νίκη δεν πήρε. Το πρόσημο μέχρι στιγμής για τον Πορτογάλο, σε αυτά τα ματς είναι αρνητικό. Επίσης η επιμονή του σε κάποιους ποδοσφαιριστές που φανερά δεν μπορούν και ο παραγκωνισμός του Μπενίτες είναι επίσης γεγονότα που προβληματίζουν. Και από σκάουτινγκ, μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να έχει μείνει κάποιος ικανοποιημένος, ακριβώς το αντίθετο θα λέγαμε. Ωστόσο το χτίσιμο και το πώς έφτασε ο Ολυμπιακός ως εδώ, αποτελούν ευθύνη του προκατόχου του Πορτογάλου, όπως και το γεγονός, πως από θέμα δυνάμεων, είναι φανερό, πώς δεν βρίσκονται πολλοί παίκτες στο πικ τους και μάλλον το αντίστροφο φαίνεται, όσο περνάει ο καιρός.

Η πλειοψηφία του κόσμου των «ερυθρολεύκων» απαιτεί αυτή τη στιγμή, ένα όραμα, που να μην περιορίζεται μόνο στην κατάκτηση των εγχώριων τίτλων, που κι αυτοί έρχονται, αλλά με την υποσημείωση πως ως ποιότητα, ο Ολυμπιακός φθίνει στο πέρασμα των ετών. Είναι πιθανό να τα καταφέρει και στους δύο εντός συνόρων θεσμούς ο Ολυμπιακός, αλλά υπάρχουν στιγμές που έχουν κάνει χτυπητά αρνητική εντύπωση φέτος και με Μίτσελ και με Περέιρα. Το χειρότερο είναι πως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, δεν εμπνέουν ως ήρωες τους οπαδούς της ομάδας. Κι αυτοί πάντοτε κάτι παραπάνω ξέρουν, αφού ξοδεύουν, τρώνε τα κρύα και την ταλαιπωρία για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Καμία ομάδα δεν μπορεί να «ξηλώνεται» και να «ξαναράβεται» κάθε χρόνο, χωρίς συνέπειες. Αυτό είναι το κυριότερο πρόβλημα και αφορά τη διοίκηση.

Αν περιμένω τον Ολυμπιακό ν’ αντιδράσει στο ντέρμπι; Σε παλιότερες εποχές, όχι και τόσο μακρινές, γνωρίζοντας πώς υπήρχαν προσωπικότητες που όταν τους «κολλούσαν» στον… τοίχο, διέθεταν την ποδοσφαιρική μαγκιά ν’ αντιδράσουν, θα έλεγα πως θα είχε και πολλές πιθανότητες να κερδίσει. Επειδή, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι», δεν διαθέτουν πλέον, πολλούς παίκτες με γνώση του πώς θα διαχειριστούν κρίσεις παρόμοιου τύπου, το ντέρμπι, μπορεί να γίνει ακόμα πιο περίπλοκο κι ένα αρνητικό αποτέλεσμα, ίσως να φέρει μεγάλους κλυδωνισμούς.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Μπορώ να πώ πως σε γενικές γραμμές συμφωνώ !

Δε γίνεται να ξηλώνεται και να ράβεται μια ομάδα κάθε χρόνο. Τα τελευταία χρόνια συνέβη αρκετές φορές. Μην κοιτάμε μόνο φέτος που ήταν πιο τρανταχτές οι μεταγραφές. θυμηθείτε και χρονιές που όλοι οι αργεντίνοι φύγανε. και άλλα πολλά..

Αυτό πιστεύω ότι είναι λάθος της διοιήκησης. Γενικότερα αυτή η εικόνα. Γιατί και το ξήλωμα πιστεύω ότι επιρρεάζει αλλά και οι μεταγραφές.
Και μια και λέω μεταγραφές. Υπήρχε η γραμμή του να μην παίρνουμε "ονόματα" ηλικίας 32 χρονών γιατί δε θα έχουν την πόρωση και την καύλα να παίζουν. Οπότε να παίρνουμε παιχτάκια με όνειρα και πάθος. Όρεξη να διακριθούν. Το μοντέλο πέρυσι έπιασε με παίκτες τύπου Κάμπελ. Ακόμα και ο Πέρεζ πέρυσι πάλευε σαν το σκυλί !

Φέτος.... Ειλικρινά αν δώ τον Αφελάι στον δρόμο θα του γαμήσω το αγάμητο !
Το παλικάρι είναι εκνευριστικός και προκλητικός. Παίζει με ένα στυλ σα να είναι ο Ρονάλντο και να λέει "μάγκες κοιτάχτε" !

Με παίκτες όπως Ντουρμαζ Ντοσεβί δεν ασχολούμαι. Αυτά μπορούν αυτά κάνουν. Δε με ενοχλεί κάποιος αν δεν είναι ικανός. Ώς εκεί μπορεί.. είμαι ευχαρστημένος που μου δίνει το 100%. Αλλά με παίκτες που βαριούνται να πάνε να γαμηθούν !!!

Οποιονδήποτε από την κερκίδα αν του έλεγες να πληρώσει για να μπεί να παίξει ένα ματς, θα έδινε ότι έχει για να μπουκάρει μέσα για την ομάδα !!!
Και ορισμένα αρχίδια βαριούνται????????  

Όσον αφορά την άμυνα. Δε θα καταλογήσω τον Σιόβα ούτε τον Σαντάνα. Κακοί παίκτες δεν είναι. Ιδιαίτερα ο Σιόβας που τον θυμόμαστε πέρυσι με τον Μανωλά να κόβει ακόμα και τη σκέψη του αντίπαλου επιθετικού να επιτεθεί. Απλά πιστεύω πως το δέσιμο δεν τραβάει. Είναι και ο τραυματισμός του, είναι και καινούργιος ο άλλος, και όταν η ομάδα είναι γενικώς σκατά ψυχολογικά δε θέλει και πολύ.

Για την ψυχολογία που λέμε εγώ αυτό εισπράτω. Όταν οι μισοί ήταν τσακωμένοι με τον Μίτσελ και οι άλλοι μισοί τον λάτρευαν, φανταστείτε το κλίμα όταν θα ήταν ο Μίτσελ στην ομάδα, αλλά ακόμα και όταν έφυγε.

Κεφάλαιο Μήτρογλου. ...Βαρέθηκα ! Με εκνευρίζει πια αυτή η μηδενική έκρηξη στο σώμα του. Παρατηρήστε όσες μακρινές μπαλιές του περνάνε σαν προωθημένες, ότι κάνει ένα βηματάκι μπροστά σαν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που κλάταρε, και μετά γέρνει το σώμα του μπροστά και σταματάει ΤΕΛΕΙΩΣ τον βηματισμό του σα να λέει "άστο δεν την φτάνω". Φτάνει ! Ας μην είναι ο βασικός επιθετικός. Ας μπεί άλλος !

Όσον για τον Φορτούνη. Η διάθεση του, η προσφορά του, και γενικότερα αυτό που μου βγάζει με ικανοποιεί. Βγάζει το ελληνικό πάθος που χρειάζεται. Ο Μανιάτης πιο πολύ νεύρα βγάζει παρά πάθος.

Ο Ολυμπιακός θέλει εγχείρηση και γρήγορα. Όπως είχε πεί κάποτε ο Αλέφαντος για την ΑΕΚ. Εγχείρηση και γρήγορα.

Πρέπει να φύγει η σκαταδούρα ορισμένων. Και να βρεθούν λύσεις παικτών που να δένουν το γλυκό. Όχι 4 βαριά κορμιά μόνο στην άμυνα. Ας είναι και ενας πιο ταχύς πχ.

Ελπίζω να γαμησουμε τον βάζελο... αλλά δυστυχώς ντέρμπι θα είναι μόνο για τον Φορτούνη και τον Τσόρι. Όλοι οι υπόλοιποι δε θα καταλάβουν και τίποτα. Σε αντίθεση με τον βάζελο που θα το δεί αλλιώς.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μπορώ να πώ πως σε γενικές γραμμές συμφωνώ !

Δε γίνεται να ξηλώνεται και να ράβεται μια ομάδα κάθε χρόνο. Τα τελευταία χρόνια συνέβη αρκετές φορές. Μην κοιτάμε μόνο φέτος που ήταν πιο τρανταχτές οι μεταγραφές. θυμηθείτε και χρονιές που όλοι οι αργεντίνοι φύγανε. και άλλα πολλά..

Αυτό πιστεύω ότι είναι λάθος της διοιήκησης. Γενικότερα αυτή η εικόνα. Γιατί και το ξήλωμα πιστεύω ότι επιρρεάζει αλλά και οι μεταγραφές.
Και μια και λέω μεταγραφές. Υπήρχε η γραμμή του να μην παίρνουμε "ονόματα" ηλικίας 32 χρονών γιατί δε θα έχουν την πόρωση και την καύλα να παίζουν. Οπότε να παίρνουμε παιχτάκια με όνειρα και πάθος. Όρεξη να διακριθούν. Το μοντέλο πέρυσι έπιασε με παίκτες τύπου Κάμπελ. Ακόμα και ο Πέρεζ πέρυσι πάλευε σαν το σκυλί !

Φέτος.... Ειλικρινά αν δώ τον Αφελάι στον δρόμο θα του γαμήσω το αγάμητο !
Το παλικάρι είναι εκνευριστικός και προκλητικός. Παίζει με ένα στυλ σα να είναι ο Ρονάλντο και να λέει "μάγκες κοιτάχτε" !

Με παίκτες όπως Ντουρμαζ Ντοσεβί δεν ασχολούμαι. Αυτά μπορούν αυτά κάνουν. Δε με ενοχλεί κάποιος αν δεν είναι ικανός. Ώς εκεί μπορεί.. είμαι ευχαρστημένος που μου δίνει το 100%. Αλλά με παίκτες που βαριούνται να πάνε να γαμηθούν !!!

Οποιονδήποτε από την κερκίδα αν του έλεγες να πληρώσει για να μπεί να παίξει ένα ματς, θα έδινε ότι έχει για να μπουκάρει μέσα για την ομάδα !!!
Και ορισμένα αρχίδια βαριούνται????????  

Όσον αφορά την άμυνα. Δε θα καταλογήσω τον Σιόβα ούτε τον Σαντάνα. Κακοί παίκτες δεν είναι. Ιδιαίτερα ο Σιόβας που τον θυμόμαστε πέρυσι με τον Μανωλά να κόβει ακόμα και τη σκέψη του αντίπαλου επιθετικού να επιτεθεί. Απλά πιστεύω πως το δέσιμο δεν τραβάει. Είναι και ο τραυματισμός του, είναι και καινούργιος ο άλλος, και όταν η ομάδα είναι γενικώς σκατά ψυχολογικά δε θέλει και πολύ.

Για την ψυχολογία που λέμε εγώ αυτό εισπράτω. Όταν οι μισοί ήταν τσακωμένοι με τον Μίτσελ και οι άλλοι μισοί τον λάτρευαν, φανταστείτε το κλίμα όταν θα ήταν ο Μίτσελ στην ομάδα, αλλά ακόμα και όταν έφυγε.

Κεφάλαιο Μήτρογλου. ...Βαρέθηκα ! Με εκνευρίζει πια αυτή η μηδενική έκρηξη στο σώμα του. Παρατηρήστε όσες μακρινές μπαλιές του περνάνε σαν προωθημένες, ότι κάνει ένα βηματάκι μπροστά σαν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που κλάταρε, και μετά γέρνει το σώμα του μπροστά και σταματάει ΤΕΛΕΙΩΣ τον βηματισμό του σα να λέει "άστο δεν την φτάνω". Φτάνει ! Ας μην είναι ο βασικός επιθετικός. Ας μπεί άλλος !

Όσον για τον Φορτούνη. Η διάθεση του, η προσφορά του, και γενικότερα αυτό που μου βγάζει με ικανοποιεί. Βγάζει το ελληνικό πάθος που χρειάζεται. Ο Μανιάτης πιο πολύ νεύρα βγάζει παρά πάθος.

Ο Ολυμπιακός θέλει εγχείρηση και γρήγορα. Όπως είχε πεί κάποτε ο Αλέφαντος για την ΑΕΚ. Εγχείρηση και γρήγορα.

Πρέπει να φύγει η σκαταδούρα ορισμένων. Και να βρεθούν λύσεις παικτών που να δένουν το γλυκό. Όχι 4 βαριά κορμιά μόνο στην άμυνα. Ας είναι και ενας πιο ταχύς πχ.

Ελπίζω να γαμησουμε τον βάζελο... αλλά δυστυχώς ντέρμπι θα είναι μόνο για τον Φορτούνη και τον Τσόρι. Όλοι οι υπόλοιποι δε θα καταλάβουν και τίποτα. Σε αντίθεση με τον βάζελο που θα το δεί αλλιώς.
Τύπε όταν κάποιοι το λέγαμε από το καλόκαίρι για τον Αφελάι και τον Μήτρογλου μας λέγατε μαλακίες. Έπαιξε και ένα καλό ματς με την Εθνική Ολλανδίας και αρχίσατε τα "κανει παπάδες". Όσο για το Μήτρο τι να πω;; Εκεί που είχε γεμήσει τη καρδάρα με το γάλα ξαναρχισε τις μαλακίες του. Μάλλον ανά 2-3 χρόνια του χρειάζεται ένας Δώνης για να στρώνει

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Να τι φταίει στον Ολυμπιακό...
ρε φιλε σοβαρα τωρα...
εγω δε λεω...ναι καποια πραγματα φταινε στον ολυμπιακο...σιγουρα ο ολυμπιακος δεν παιζει οπως θελουμε...
αλλα ρε αδερφε....θα μας πει ο μιαουλης τι φταιει στον ολυμπιακο ; αληθεια τωρα....ο μιαουλης;
που εχει ομολογησει σε μενα (αναγκαστηκε επειδη τον στριμωξα) οτι πρωτα ειναι αντιολυμπιακος και μετα αεκ ;
αληθεια τωρα...πιανοσαστε τωρα τοσο κοροιδα ; τοσο ''απελπισμενοι'' ειστε ;
ο μιαουλης ; ελεος ρε φιλαρακι...
καν δεν διαβασα τι γραφει ενας τυπος που χτες απο την χαρα του κερναγε οποιον εβρισκε μπροστα του.....
σοβαρα τωρα....η στεναχωρια μιας ηττας ας μη μας κανει να χανουμε τα λογικα μας....
ειναι δυνατον να μας πει ο μιαουλης τι φταιει;
δηλαδη ειναι δυνατον ο τσωρτσιλ να ελεγε στον χιτλερ τι εφταιγς και παει να χασει το πολεμο ;
ακραιο παραδειγμα αλλα ελεος ας μη  τρελλαινομαστε κιολας
ο τυπος μισει το ολυμπιακο και οτιδηποτε εχει κοκκινο χρωμα και εσυ ποσταρεις αρθρο του εδω εχοντας και απαιτηση να διαβαστει και να θεωρηθει σοβαρο;
δηλαδη μας εχουν πεισει οτι οι ολυμπιακοι ειναι καραγκιοζηδες και μας πειθουν τωρα οτι οι αντιολυμπιακοι θελουν το καλο μας ;το καλο της ομαδας ;
το οτι με τον μανδυα του ΄΄αντικειμενικου'' μετα απο ηττες που κρυβουν την χαρα τους μπορει να γραφουν καποια σοβαροφανη αρθρα δηθεν που αναλυουν τα λαθη για να δειξουν το σωστο δρομο εμεις θα πρεπει να τους νομιμοποιησουμε ;
τον μιαουλη ρε φιλε χιτ ;  :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Με τίποτα. Το πολύ κανά Χ να πάρουμε. Πάρτε το χαμπάρι όλοι μια ώρα αρχύτερα ότι δε θα σταυρώσουμε άλλη σοβαρή νίκη/επιτυχία φέτος. Τα συμπληρώσαμε τα 2 καλά μας παιχνίδια για φέτος. Του χρόνου πάλι και αν (αφού πουλήσουμε Μαζουακού και Φορτούνη γιατί είμαστε και selling club ναούμε κι έτσι).
ρε μαλακα ηρεμησε λιγο...δεν μπορω να πω οτι μιλας λαθος αλλα σε εχει παρει η κατηφορα και η μιρλα....ηρεμησε....ψυχραιμια λιγο....εν θερμω δεν κανεις ποτε σωστες κινησεις και δεν παιρνεις σωστες αποφασεις....
χτες οι ψαραδες βαλανε δυο αυτογκολ απο το πουθενα....
η ομαδα δεν ειναι κατι τρομερο για ευρωπη....το ξερουμε...ουτε ποτε θα ειναι....εισης το ξερουμε....
μια χαρα πηγαινε για το χικακι ....
δυστυχως μας εδωσε και αλλοθι η διαιτησια αλλα ναι δεν μπορουμε να κλεισουμε τα ματια....
δεν μας εδωσε το πεναλτυ στον ομαρ (το χερι φυσικα δεν ειναι ) και δεν μετρησε ενα γκολ που εγω δεν θα πω αν ειναι η οχι φαουλ αλλα θα πω οτι ειναι οι φασεις που εκει οι διαιτητες οτι και να κανουν δεν θα εχουν αδικο αρα δινουν αυτο που θελουν....και αυτος ΗΘΕΛΕ να μην το μετρησει...
δεν υπαρχουν πολλα γκολ απο στημενα που ο επιθετικος που σκοραρει δεν εχει απολυτως καμμια επαφη με τον αμυντικο...
αρα ηθελα (και καλα εκανε απλα εδειξε την προθεση του ) και δεν το μετρησε...
και σου ξαναλεω ΔΥΣΤΥΧΩΣ γινανε αυτες οι φασεις γιατι λειτουργουν σαν αλλοθι στο ξετυμνωμα της ομαδας χτες ...που ειδικα στο δευτερο ηταν χαλια....
πρεπει να κανει μεταγραφες το καλοκαιρι και να κανει μεταγραφες εκατο μυριων για να ανεβει επιπεδο....γινεται ;
οχι δεν γινεται...
αρα ηρε,ειστε και δεχτειτε την πραγματικοτητα....
αυτοι ειμαστε
9πρωτοι στην ελλαδα και ανταγωνιστικοι εως ενα επιπεδο στην ευρωπη) και αυτοι θα μεινουμε...
πατηστε στη γη ,στηριξτε την ομαδα και μην ονειρευεστε ταβανια που δεν μπορουμε να δουμε...
ειμαι ωμος αλλα ειμαι καταγραφεας της πραγματικοτητας....

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
o κορυφαιο σχολιο που διαβασα για το χθεσινο παιχνιδι ειναι
"O Αφελαι είδε τον αγώνα χωρίς  να πληρώσει εισητήριο" :2funny: :2funny: :2funny:

Κριμα γιατι δεν ειναι και τιποτα σοβαρο η Ουκρανικη ομαδα, παμε να παρουμε το Πρωταθλημα και το κυπελλο τωρα

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ρε φιλε σοβαρα τωρα...
εγω δε λεω...ναι καποια πραγματα φταινε στον ολυμπιακο...σιγουρα ο ολυμπιακος δεν παιζει οπως θελουμε...
αλλα ρε αδερφε....θα μας πει ο μιαουλης τι φταιει στον ολυμπιακο ; αληθεια τωρα....ο μιαουλης;
που εχει ομολογησει σε μενα (αναγκαστηκε επειδη τον στριμωξα) οτι πρωτα ειναι αντιολυμπιακος και μετα αεκ ;
ο μιαουλης ; ελεος ρε φιλαρακι...
καν δεν διαβασα τι γραφει ενας τυπος που χτες απο την χαρα του κερναγε οποιον εβρισκε μπροστα του.....
σοβαρα τωρα....η στεναχωρια μιας ηττας ας μη μας κανει να χανουμε τα λογικα μας....
ειναι δυνατον να μας πει ο μιαουλης τι φταιει;
δηλαδη ειναι δυνατον ο τσωρτσιλ να ελεγε στον χιτλερ τι εφταιγς και παει να χασει το πολεμο ;
ακραιο παραδειγμα αλλα ελεος ας μη  τρελλαινομαστε κιολας
ο τυπος μισει το ολυμπιακο και οτιδηποτε εχει κοκκινο χρωμα και εσυ ποσταρεις αρθρο του εδω εχοντας και απαιτηση να διαβαστει και να θεωρηθει σοβαρο;
δηλαδη μας εχουν πεισει οτι οι ολυμπιακοι ειναι καραγκιοζηδες και μας πειθουν τωρα οτι οι αντιολυμπιακοι θελουν το καλο μας ;το καλο της ομαδας ;
το οτι με τον μανδυα του ΄΄αντικειμενικου'' μετα απο ηττες που κρυβουν την χαρα τους μπορει να γραφουν καποια σοβαροφανη αρθρα δηθεν που αναλυουν τα λαθη για να δειξουν το σωστο δρομο εμεις θα πρεπει να τους νομιμοποιησουμε ;
τον μιαουλη ρε φιλε χιτ ;  :headbang:

Ρε ποιος τον γαμάει τον βλάκα τον Μιαούλη. Δε με ενδιαφέρει σαν προσωπικότητα καν. Απλά τυχαίνει οι παπαριές που είπε πάνω κάτω να με βρίσκουν σύμφωνω. Διάβασε το μήνυμά μου από κάτω και πες μου αν συμφωνείς.

όσον αφορά αυτό που είπες ότι δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι άλλο στην Ευρώπη και θα παραμείνουμε πρώτοι στην Ελλάδα, δυστυχώς έχεις δίκιο.

Αλλά με εκνευρίζει που συμφωνώ ! Γιατί δυστυχώς θέλω άλλα πράγματα. Ονειρέυομαι άλλα πράγματα για την ομάδα. Και όχι μόνο το πρωτάθλημα της Ελλαδίτσας !

Όσον αφορά τώρα το ύφος μου για την ομάδα και τον γκρέγκορι35 ή κάτι τέοτιο, Γρηγόρη δεν έγινα καταστροφικός έτσι απλά. Και αυτά που έλεγες εσύ το καλοκαίρι τα λες γιατί δεν είσαι Ολυμπιακός, και αυτά που έλεγα εγώ το καλοκαίρι τα έλεγα γιατί είμαι Ολυμπιακός.

Ποια είναι η διαφορά?

Ότι εσύ δε θες να βγεί σαν παίκτης ο Αφελάι και ο Μήτρογλου ενώ εγώ θέλω. Λέμε και οι δύο το τι ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ και περιμένουμε το μέλλον να μας δικαιώσει.

Γιατί μη λέμε μαλακίες, δεν έχει υπάρξει άνθρωπος να ελπίζει τα καλύτερα για τον αντίπαλο.

Και όπως και να το κάνουμε, ναι ρε φίλε όταν πήρα τον Αφελάι είχα καυλώσει γιατί σίγουρα φαντάστηκα ότι θα είναι καλύτερος του Αμπντουν πχ...

Λοιπόν και για τους μαλάκες... όντως η ομάδα αδικήθηκε. Το ότι φωνάζει ένας οπαδός του Ολυμπιακού δε σημαίνει ότι η ομάδα έπαιξε μπάλα και φταίει μόνο η διαιτησία. Ναι η ομάδα περπάταγε, δεν είχε τελική πάσα, και κάναμε τους ψαράδες ομάδα. Ναι όλα αυτά ! Αλλά με νορμάλ διαιτησία θα είχε δέσει Ανετότατα και το γλυκό.

Αύριο θα είμαι πιο ήρεμος. Απλά θα πω και μια υπερβολή παραπάνω. Εντάξει πρώτη μέρα είναι μετά την ήττα. Είναι λογικό ρε πάιδες..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε ποιος τον γαμάει τον βλάκα τον Μιαούλη. Δε με ενδιαφέρει σαν προσωπικότητα καν. Απλά τυχαίνει οι παπαριές που είπε πάνω κάτω να με βρίσκουν σύμφωνω. Διάβασε το μήνυμά μου από κάτω και πες μου αν συμφωνείς.

όσον αφορά αυτό που είπες ότι δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι άλλο στην Ευρώπη και θα παραμείνουμε πρώτοι στην Ελλάδα, δυστυχώς έχεις δίκιο.

Αλλά με εκνευρίζει που συμφωνώ ! Γιατί δυστυχώς θέλω άλλα πράγματα. Ονειρέυομαι άλλα πράγματα για την ομάδα. Και όχι μόνο το πρωτάθλημα της Ελλαδίτσας !

Όσον αφορά τώρα το ύφος μου για την ομάδα και τον γκρέγκορι35 ή κάτι τέοτιο, Γρηγόρη δεν έγινα καταστροφικός έτσι απλά. Και αυτά που έλεγες εσύ το καλοκαίρι τα λες γιατί δεν είσαι Ολυμπιακός, και αυτά που έλεγα εγώ το καλοκαίρι τα έλεγα γιατί είμαι Ολυμπιακός.

Ποια είναι η διαφορά?

Ότι εσύ δε θες να βγεί σαν παίκτης ο Αφελάι και ο Μήτρογλου ενώ εγώ θέλω. Λέμε και οι δύο το τι ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ και περιμένουμε το μέλλον να μας δικαιώσει.

Γιατί μη λέμε μαλακίες, δεν έχει υπάρξει άνθρωπος να ελπίζει τα καλύτερα για τον αντίπαλο.

Και όπως και να το κάνουμε, ναι ρε φίλε όταν πήρα τον Αφελάι είχα καυλώσει γιατί σίγουρα φαντάστηκα ότι θα είναι καλύτερος του Αμπντουν πχ...

Λοιπόν και για τους μαλάκες... όντως η ομάδα αδικήθηκε. Το ότι φωνάζει ένας οπαδός του Ολυμπιακού δε σημαίνει ότι η ομάδα έπαιξε μπάλα και φταίει μόνο η διαιτησία. Ναι η ομάδα περπάταγε, δεν είχε τελική πάσα, και κάναμε τους ψαράδες ομάδα. Ναι όλα αυτά ! Αλλά με νορμάλ διαιτησία θα είχε δέσει Ανετότατα και το γλυκό.

Αύριο θα είμαι πιο ήρεμος. Απλά θα πω και μια υπερβολή παραπάνω. Εντάξει πρώτη μέρα είναι μετά την ήττα. Είναι λογικό ρε πάιδες..
δεν διαφωνω με αυτα που εσυ λες...μεσες ακρες τα ιδια πιστευω και εγω...λιγο πιο ηρεμα βεβαια και χωρις να τα βλεπω ολα μαυρα...
αλλα ναι....περιπου ετσι ειναι....
οταν βλεπεις το γατακι αφελαι να πηδαει στον θεο για να γλυτωσει μιση ωρα πριν κανει το τακλιν ο ουκρανος εννοειται οτι κατι τετοι θα δεις και στη λεωφορο αν παιξει....
να ξεκαθαρισω κατι...
ναιεχουν περισσοτερο παθος οι του πουστη και ναι (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) οι δικοι μας ειναι κυριλε....
αλλα αυτο οφειλεται και στην ψυχολογια που εχει δημιουργηθει....
οταν οι αλλοι ειναι ''επαναστατες΄΄ και μαχονται τον σατανα εχοντας ολους τους αδικημενους της πλασης στο πλαι τους λογικο ειναι να μαχονται με παθος...
αυτα γιατι βιαζομαι να απολαυσω την ωραια μερα στη βαρκιζα...
θα επανερθω και θα τα πουμε...
απλα αν μου επιτρεπεις ....σωστα μιλας αλλα λιγο ψυχραιμια  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Ποια είναι η διαφορά?

Λες μαλακίες τώρα και το ξέρεις. Στ αρχίδια μου ο ΟΣΦΠ. ΑΕΚ είμαι όχι αντι-ΟΣΦΠ. Το καλοκαίρι έλεγα ότι ο πρόεδρος σας έπρεπε να σπρώξει στον Κάμπελ τι ήμουν; Όταν το καλοκαίρι έλεγε ότι Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ σας ήταν ο Κασσάμι και όχι ο Αφελάι τι ήμουν. Όταν έλεγα ότι χαφ σαν τον Κασάμι έχουμε να δούμε χρόνια στην Ελλάδα τι ήμουν; Δεν είναι το λοιπόν ότι δεν ήθελα να σας βγει ο Αφελάι. Είναι ότι κατά 80% ήξερα ότι ΔΕ θα σας βγει ο Αφελάι. Δεν πρέπει να είσαι και σκάουτερ για να υποθέσεις κάτι τέτοιο. Ημαρτον!

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
χθες τι εγινε βρε γαυράκια!!!!!!!!!!!
λάθος διαιτητή βάλανε?......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.037
Πόντοι
5.006
Λες μαλακίες τώρα και το ξέρεις. Στ αρχίδια μου ο ΟΣΦΠ. ΑΕΚ είμαι όχι αντι-ΟΣΦΠ. Το καλοκαίρι έλεγα ότι ο πρόεδρος σας έπρεπε να σπρώξει στον Κάμπελ τι ήμουν; Όταν το καλοκαίρι έλεγε ότι Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ σας ήταν ο Κασσάμι και όχι ο Αφελάι τι ήμουν. Όταν έλεγα ότι χαφ σαν τον Κασάμι έχουμε να δούμε χρόνια στην Ελλάδα τι ήμουν; Δεν είναι το λοιπόν ότι δεν ήθελα να σας βγει ο Αφελάι. Είναι ότι κατά 80% ήξερα ότι ΔΕ θα σας βγει ο Αφελάι. Δεν πρέπει να είσαι και σκάουτερ για να υποθέσεις κάτι τέτοιο. Ημαρτον!
τα ελεγες οντως.τα λεγαμε κιολας και μαζι.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Από το τηλέφωνο,εννοείς ή από ντά-κο....;  ;)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085
η ομαδα δεν ειναι κατι τρομερο για ευρωπη....το ξερουμε...ουτε ποτε θα ειναι....εισης το ξερουμε....
Διαφωνώ. Πρόσφατα παραδείγματα δείχνουν ότι με λίγη σοβαρότητα κάνουμε τεράστιες νίκες και αξιοπρεπείς εμφανίσεις και πορείες. Δε λέω να πάμε στους 4 ή σε καναν τελικό Τσάμπιονς, αλλά με λίγη σοβαρότητα και καλές κινήσεις στο Γιουρόπα μπορούμε να προχωρήσουμε πολύ. Αλλά αυτές οι σοβαρές κινήσεις ΔΕ γίνονται. Εδώ διώχνονται Έλληνες παίχτες/διαλύονται κορμοί κλπ. Είναι δυνατόν να λέμε ότι δε θα αποφύγουμε ποτέ να έχουμε στην ομάδα παίχτες τύπου Σαντάνα; Εγώ δεν το δέχομαι αυτό - δε γίνεται.
Λες για Ευρώπη. Γιατί στην Ελλάδα είμαστε ευχαριστημένοι; Έχουμε παίξει ΕΝΑ σοβαρό παιχνίδι τα τελευταία 2 χρόνια; Έχουμε πάρει γαμάτη νίκη σε ΕΝΑ ντέρμπι που να τη χαρούμε; Μία πες μου. Μη λέω συνέχεια τα ίδια αλλά δυστυχώς το αντίθετο συμβαίνει.
Αυτό λέω λοιπόν ότι γίνονται κινήσεις της πλάκας κατώτερες του επιπέδου της ομάδας.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Από το τηλέφωνο,εννοείς ή από ντά-κο....;  ;)
Βασικά και εγώ αυτή την απορία είχα. Με τον Μιαούλη έχω μιλήσει ΜΟΝΟ τηλεφωνικά όταν έκανε εκπομπη στο ράδιο (δε ξέρω αν κάνει ακόμα) και μάλιστα είχαμε μαλώσσει κιόλας σε θέμα της ΑΕΚ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Διαφωνώ. Πρόσφατα παραδείγματα δείχνουν ότι με λίγη σοβαρότητα κάνουμε τεράστιες νίκες και αξιοπρεπείς εμφανίσεις και πορείες. Δε λέω να πάμε στους 4 ή σε καναν τελικό Τσάμπιονς, αλλά με λίγη σοβαρότητα και καλές κινήσεις στο Γιουρόπα μπορούμε να προχωρήσουμε πολύ. Αλλά αυτές οι σοβαρές κινήσεις ΔΕ γίνονται. Εδώ διώχνονται Έλληνες παίχτες/διαλύονται κορμοί κλπ. Είναι δυνατόν να λέμε ότι δε θα αποφύγουμε ποτέ να έχουμε στην ομάδα παίχτες τύπου Σαντάνα; Εγώ δεν το δέχομαι αυτό - δε γίνεται.
Λες για Ευρώπη. Γιατί στην Ελλάδα είμαστε ευχαριστημένοι; Έχουμε παίξει ΕΝΑ σοβαρό παιχνίδι τα τελευταία 2 χρόνια; Έχουμε πάρει γαμάτη νίκη σε ΕΝΑ ντέρμπι που να τη χαρούμε; Μία πες μου. Μη λέω συνέχεια τα ίδια αλλά δυστυχώς το αντίθετο συμβαίνει.
Αυτό λέω λοιπόν ότι γίνονται κινήσεις της πλάκας κατώτερες του επιπέδου της ομάδας.
Ντάξυ μη το γαμάμε κιόλας. Με Μίτσελ είχατε κάνει μερικά καλά παιχνίδια σ Ελλάδα και Ευρώπη. Προσωπικά πιο πολύ μου άρεσε η μπάλα που έπαιζες επί Βαλδέρβε (τ έχω δηλώσει πολλές φορές) παρά με Μίτσελ και ας μην είχες με Βαλδέρβε πολύ μεγάλες επιτυχίες στο Τσου Λου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom