Φίλε μου,είναι θέμα του γαύρου να περάσει....
Το πολύ-πολύ,να την κάνει ο ντρός-χο...με ελαφρά πηδηματάκια και να τελειώνει το θέμα! ;)
ο χοντρός είμαι 100% σίγουρος ότι δε φεύγει,
γιατί χώθηκε χοντρά για να πάρει το γαύρο,
είναι γαύρος από κούνια και
ο γαύρος είναι εταιρία/μαγαζί γωνία, με έσοδα 62κκ πρόπερσι, 92κκ πέρσι και ένας θεός ξέρει πόσα αυτή τη σεζόν.
Και επιχειρηματικά να το δεις το θέμα, είναι μια εταιρία που βγάζει τα άντερά της.
Τώρα αν θέλει να επενδύσει είναι δικό του θέμα. Έχει αποδείξει βέβαια το αντίθετο, αλλά όταν θα αρχίσουν να σκούζουν οι πειραιώτες για τη συρρίκνωση του γαύρου και ξεκινήσει να μυρίζει το "πούλα/φύγε" πάλι.
Η ομάδα πηγαίνει στον αυτόματο πιλότο και συνεχίζει όπως είχε χτιστεί το καλοκαίρι. Το χειμώνα δεν διώχνεις προπονητή και περιμένεις να αναστηθείς. Νομίζω ότι την πιο σοφή κίνηση στα περί προπονητή την έκανε ο Σαββίδης, που κράτησε τους τεχνικούς ως έχουν. Ξέρει ότι και να φέρει άλλο προπονητή, η ομάδα έχει κάποιο χαρ/ρα τον οποίο δεν μπορεί κανείς να αλλάξει(να πειραματιστεί κυρίως) σε αυτή τη φάση της σεζόν(και ειδικά στα play-off).
Πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα έχει άλλο προπονητή ο γαύρος, και νωρίς μάλιστα, γιατί βλέπω ότι ο περέιρα πάει αδιάβαστος σε πάρα πολλά ματς. Χαρ/κο είναι το ροτέισω με την αεκ, λες και δεν του είπε κάποιος ότι η ΑΕΚ κάνει ότι και η juve όταν είχε πέσει.