Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Είσαι και κοντοχωριανός βλέπω.
Μέχρι και για την οικονομική κρίση ο Ολυμπιακός φταίει.
Οχι για αυτην φταιει ο Συριζα
Είσαι και κοντοχωριανός βλέπω.
Μέχρι και για την οικονομική κρίση ο Ολυμπιακός φταίει.
Λες μαλακίες τώρα και το ξέρεις. Στ αρχίδια μου ο ΟΣΦΠ. ΑΕΚ είμαι όχι αντι-ΟΣΦΠ. Το καλοκαίρι έλεγα ότι ο πρόεδρος σας έπρεπε να σπρώξει στον Κάμπελ τι ήμουν; Όταν το καλοκαίρι έλεγε ότι Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ σας ήταν ο Κασσάμι και όχι ο Αφελάι τι ήμουν. Όταν έλεγα ότι χαφ σαν τον Κασάμι έχουμε να δούμε χρόνια στην Ελλάδα τι ήμουν; Δεν είναι το λοιπόν ότι δεν ήθελα να σας βγει ο Αφελάι. Είναι ότι κατά 80% ήξερα ότι ΔΕ θα σας βγει ο Αφελάι. Δεν πρέπει να είσαι και σκάουτερ για να υποθέσεις κάτι τέτοιο. Ημαρτον!
Το καλοκαίρι είχε πει ότι παίρνετε έναν παίκτη που τον πληρώνεται και 2 μύρια ευρώ που έχει ν ακουμπήσει μπάλα σχεδόν 1 χρόνο. Ότι πήγε Γερμανία (Σάλκε αν θυμάμαι καλά) και απλά δεν ακούμπησε. Είχα πει ότι ο Αφελάι είναι ο περσινός σας Σαβίολα. Τότε είχαν βγει κάποιοι ΟΣΦΠούδες και είχαν πει ότι λέω μαλακίες (μαζί μ εμένα και πολλοί άλλοι που έλεγαν το ίδιο). Όταν είχε παίξει ο ΟΣΦΠ 2-3 παιχνίδια είχα πει ότι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ μεταγραφή του ΟΣΦΠ για το καλοκαίρι ήταν ο Κασάμι και πως αυτός μαζί με 1-2 ακόμα παίκτες θ είναι το βαρόμετρο του ΟΣΦΠ. Κάτι το οποίο πιστεύω ότι ισχύει.Δε με κατάλαβες. Δεν στην είπα και ούτε λέω πως ότι έλεγες το έλεγες κακοπροαίρετα.
Απλά είναι λογικό ο οπαδός μιας ομάδας να είναι πέρα από ρεαλιστής και αισιόδοξος. Για του λόγου το αληθές όταν άκουσα ότι θα πάρουμε τον Αφελάι είπα μέσα μου, ωραία ένας πιτσιρικάς που έχει όρεξη μέσω του Ολυμπιακού να ξαναναίβει στα μεγάλα σαλόνια και να φανεί. Και να πάρει πάλι μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα.
Δε θυμάμαι τι είχες πεί το καλοκαίρι και για να είμαι ειλικρινής δεν παρακολουθούσα το παρελθόν του βλάκα του αφελάι για να ξέρω τι παίζει.
αν εισαι οπαδος της ρεαλ εχεις προφανως δικιο...αν οχι, μαλλον τα ισοπεδωνεις ολα κατα τη γνωμη μου...
όχι ρε παίκτη δε συμφωνώ. Γιατί να πρέπει να είμαι οπαδός της ρεάλ για να βλέπω καλύτερους παίκτες στην ομάδα μου? δεν είπα να έχω τον μόντριτς, τον ίσκο και τον μπενζεμά. Εγώ σου είπα για μάσα,ρόλε,βιγιαφάνες,μπαρμπόσα,ναπολεόνι,μπέργκ!!!!!!!! κ.ο.κ. που υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά εσύ δεν τους έχεις..τους έχει ο αστέρας, ο ατρόμητος, ο βάζελος, ο παναιτωλικός μέχιρ και η ΑΕΚ!!!!!! έ ήμαρτον ρε φίλε!!!!εμείς γιατί σαπάκια? επειδή θέλει να κονομήσει ο μαρινάκης και η παρέα του?? να πάνε να γαμηθούνε άμα δεν θέλουν να φτάσουν ποτε την ομάδα σε ένα υψηλότερο επίπεδο ώστε να μπορούμε να ελπίζουμε να πάμε κάποια χρονιά έστω στους 8 του γιουρόπα και να χάσουμε δύσκολα από μιά πολύ καλή ομάδα τύπου βιγιαρεάλ, γκλάντμπαχ, τότεναμ, σεβίλη!!!! όχι από την μόλντε, την μάλμε και την ντνίπρο!!!!!! εκεί είναι η καταξίωση ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου που θα την χαίρεται όλη η ελλάδα!!!!! εσύ τί θές? να κερδίζεις με πέναλντυ ανύπαρκτα και φάουλ ανύπαρκτα και γκόλ ανύπαρκτα τους εργοτέληδες, τους πανιώνιους, τις ξάνθες και τους όφηδες??? σε πληροφορώ ότι αν αυτό το ξενέρωτο ελληνικό πρωτάθλημα παιζόταν στα ίσια θα ήμασταν τώρα δεύτεροι με το ζόρι και δε μιλάω για φέτος μόνο αλλά για αρκετές χρονιές στα προηγούμενα 19 χρόνια που το παίρνουμε σερί αυτό το σιχαμένο ελληνικό πρωτάθλημα που μόνο κακό μας έχει κάνει!!!!!!!! εύχομαι αύριο να φάμε 3 μπαλάκια και να μας ξεφτιλίσουν ο μπέργκ με την παρέα του!!!!!! ούτως ή άλλως καλύτεροι είναι από εμάς !!!!!
συμφωνω οτι χρειαζομαστε καλυτερους παιχτες...αλλα προσπαθωντας να μας συγκρινεις με τις αλλες ελληνικες ομαδες για να μας μειωσεις, δεν το καταλαβαινεις αλλα μας ανεβαζεις χωρις να το θελεις....όχι ρε παίκτη δε συμφωνώ. Γιατί να πρέπει να είμαι οπαδός της ρεάλ για να βλέπω καλύτερους παίκτες στην ομάδα μου? δεν είπα να έχω τον μόντριτς, τον ίσκο και τον μπενζεμά. Εγώ σου είπα για μάσα,ρόλε,βιγιαφάνες,μπαρμπόσα,ναπολεόνι,μπέργκ!!!!!!!! κ.ο.κ. που υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά εσύ δεν τους έχεις..τους έχει ο αστέρας, ο ατρόμητος, ο βάζελος, ο παναιτωλικός μέχιρ και η ΑΕΚ!!!!!! έ ήμαρτον ρε φίλε!!!!εμείς γιατί σαπάκια? επειδή θέλει να κονομήσει ο μαρινάκης και η παρέα του?? να πάνε να γαμηθούνε άμα δεν θέλουν να φτάσουν ποτε την ομάδα σε ένα υψηλότερο επίπεδο ώστε να μπορούμε να ελπίζουμε να πάμε κάποια χρονιά έστω στους 8 του γιουρόπα και να χάσουμε δύσκολα από μιά πολύ καλή ομάδα τύπου βιγιαρεάλ, γκλάντμπαχ, τότεναμ, σεβίλη!!!! όχι από την μόλντε, την μάλμε και την ντνίπρο!!!!!! εκεί είναι η καταξίωση ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου που θα την χαίρεται όλη η ελλάδα!!!!! εσύ τί θές? να κερδίζεις με πέναλντυ ανύπαρκτα και φάουλ ανύπαρκτα και γκόλ ανύπαρκτα τους εργοτέληδες, τους πανιώνιους, τις ξάνθες και τους όφηδες??? σε πληροφορώ ότι αν αυτό το ξενέρωτο ελληνικό πρωτάθλημα παιζόταν στα ίσια θα ήμασταν τώρα δεύτεροι με το ζόρι και δε μιλάω για φέτος μόνο αλλά για αρκετές χρονιές στα προηγούμενα 19 χρόνια που το παίρνουμε σερί αυτό το σιχαμένο ελληνικό πρωτάθλημα που μόνο κακό μας έχει κάνει!!!!!!!! εύχομαι αύριο να φάμε 3 μπαλάκια και να μας ξεφτιλίσουν ο μπέργκ με την παρέα του!!!!!! ούτως ή άλλως καλύτεροι είναι από εμάς !!!!!
μας τρολαρει ο περειρα δεν εξηγειτε αλλιως.τι γινεται με αυτον τον μπενιτες και δεν τον εμπιστευεται κανενας προπονητης?????
εχει δειξει παντως οτι το εχει το γκολ, χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο....
και ο μιτσελ δεν τον εβαζε...μας τρολαρει ο περειρα δεν εξηγειτε αλλιως.
εκτος 18αδΑς δεν τον ειχε αφησει ποτε.εστω κ αλλαγη τον εβαζε.και ο μιτσελ δεν τον εβαζε...
ηρεμησε....η στεναχωρια σου οντως σε καθιστα παραληρηματικο.....ηρεμησε...δεν ειναι οπως τα λες....ουτε καν...δηλ. διαφωνείς?
οχι δεν ειμαι ακριβως κοντοχωριανος...λιγο πιο μακρυα...απλα δυο τρεις φορες την βδομαδα την κανω απο βουλιαγμενη βαρκιζα σαρωνιδα η σουνιο μερια για βολτα...χρονια τωρα....μεχρι να (και αν ) τα καταφερω να μετοικησω μονιμα καπου προς τα εκει....Είσαι και κοντοχωριανός βλέπω.
Εντάξει είμαι τώρα. Απλά δε θέλει και πολύ να φουντώσεις με ορισμένους παίκτες και γενικότερα με την κατάσταση. Γιατί αυτό που είπες ισχύει. Ο πούστης δεν είναι με το μαχαιρι στα δόντια λόγο πάθους για το ντέρμπι. Αλλά γιατί έχουν χάψει όλα τα ανήλικα την προπαγάνδα ότι αδικούνται συνέχεια και ότι θα παίξουν με τον Ολυμπιακό που φταίει για όλους και για όλα. Μέχρι και για την οικονομική κρίση ο Ολυμπιακός φταίει.
Φρένο» για Μαρινάκη και... πάγκο!
Την αντίθεση της αστυνομίας συναντά το αίτημα του Βαγγέλη Μαρινάκη να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Λεωφόρου από τον πάγκο του Ολυμπιακού! Επιμένουν στο Λιμάνι πως θα κάτσει μαζί με τους παίκτες.
Παει ο παγκος θα σπασει
Ο βαγγελας ειναι αφρος........Παει ο παγκος θα σπασει