Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Λες μαλακίες τώρα και το ξέρεις. Στ αρχίδια μου ο ΟΣΦΠ. ΑΕΚ είμαι όχι αντι-ΟΣΦΠ. Το καλοκαίρι έλεγα ότι ο πρόεδρος σας έπρεπε να σπρώξει στον Κάμπελ τι ήμουν; Όταν το καλοκαίρι έλεγε ότι Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ σας ήταν ο Κασσάμι και όχι ο Αφελάι τι ήμουν. Όταν έλεγα ότι χαφ σαν τον Κασάμι έχουμε να δούμε χρόνια στην Ελλάδα τι ήμουν; Δεν είναι το λοιπόν ότι δεν ήθελα να σας βγει ο Αφελάι. Είναι ότι κατά 80% ήξερα ότι ΔΕ θα σας βγει ο Αφελάι. Δεν πρέπει να είσαι και σκάουτερ για να υποθέσεις κάτι τέτοιο. Ημαρτον!

Δε με κατάλαβες. Δεν στην είπα και ούτε λέω πως ότι έλεγες το έλεγες κακοπροαίρετα.
Απλά είναι λογικό ο οπαδός μιας ομάδας να είναι πέρα από ρεαλιστής και αισιόδοξος. Για του λόγου το αληθές όταν άκουσα ότι θα πάρουμε τον Αφελάι είπα μέσα μου, ωραία ένας πιτσιρικάς που έχει όρεξη μέσω του Ολυμπιακού να ξαναναίβει στα μεγάλα σαλόνια και να φανεί. Και να πάρει πάλι μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα.

Δε θυμάμαι τι είχες πεί το καλοκαίρι και για να είμαι ειλικρινής δεν παρακολουθούσα το παρελθόν του βλάκα του αφελάι για να ξέρω τι παίζει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δε με κατάλαβες. Δεν στην είπα και ούτε λέω πως ότι έλεγες το έλεγες κακοπροαίρετα.
Απλά είναι λογικό ο οπαδός μιας ομάδας να είναι πέρα από ρεαλιστής και αισιόδοξος. Για του λόγου το αληθές όταν άκουσα ότι θα πάρουμε τον Αφελάι είπα μέσα μου, ωραία ένας πιτσιρικάς που έχει όρεξη μέσω του Ολυμπιακού να ξαναναίβει στα μεγάλα σαλόνια και να φανεί. Και να πάρει πάλι μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα.

Δε θυμάμαι τι είχες πεί το καλοκαίρι και για να είμαι ειλικρινής δεν παρακολουθούσα το παρελθόν του βλάκα του αφελάι για να ξέρω τι παίζει.
Το καλοκαίρι είχε πει ότι παίρνετε έναν παίκτη που τον πληρώνεται και 2 μύρια ευρώ που έχει ν ακουμπήσει μπάλα σχεδόν 1 χρόνο. Ότι πήγε Γερμανία (Σάλκε αν θυμάμαι καλά) και απλά δεν ακούμπησε. Είχα πει ότι ο Αφελάι είναι ο περσινός σας Σαβίολα. Τότε είχαν βγει κάποιοι ΟΣΦΠούδες και είχαν πει ότι λέω μαλακίες (μαζί μ εμένα και πολλοί άλλοι που έλεγαν το ίδιο). Όταν είχε παίξει ο ΟΣΦΠ 2-3 παιχνίδια είχα πει ότι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ μεταγραφή του ΟΣΦΠ για το καλοκαίρι ήταν ο Κασάμι και πως αυτός μαζί με 1-2 ακόμα παίκτες θ είναι το βαρόμετρο του ΟΣΦΠ. Κάτι το οποίο πιστεύω ότι ισχύει.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.259
Πόντοι
5.916
αν εισαι οπαδος της ρεαλ εχεις προφανως δικιο...αν οχι, μαλλον τα ισοπεδωνεις ολα κατα τη γνωμη μου...

όχι ρε παίκτη δε συμφωνώ. Γιατί να πρέπει να είμαι οπαδός της ρεάλ για να βλέπω καλύτερους παίκτες στην ομάδα μου? δεν είπα να έχω τον μόντριτς, τον ίσκο και τον μπενζεμά. Εγώ σου είπα για μάσα,ρόλε,βιγιαφάνες,μπαρμπόσα,ναπολεόνι,μπέργκ!!!!!!!! κ.ο.κ. που υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά εσύ δεν τους έχεις..τους έχει ο αστέρας, ο ατρόμητος, ο βάζελος, ο παναιτωλικός μέχιρ και η ΑΕΚ!!!!!! έ ήμαρτον ρε φίλε!!!!εμείς γιατί σαπάκια? επειδή θέλει να κονομήσει ο μαρινάκης και η παρέα του?? να πάνε να γαμηθούνε άμα δεν θέλουν να φτάσουν ποτε την ομάδα σε ένα υψηλότερο επίπεδο ώστε να μπορούμε να ελπίζουμε να πάμε κάποια χρονιά έστω στους 8 του γιουρόπα και να χάσουμε δύσκολα από μιά πολύ καλή ομάδα τύπου βιγιαρεάλ, γκλάντμπαχ, τότεναμ, σεβίλη!!!! όχι από την μόλντε, την μάλμε και την ντνίπρο!!!!!! εκεί είναι η καταξίωση ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου που θα την χαίρεται όλη η ελλάδα!!!!! εσύ τί θές? να κερδίζεις με πέναλντυ ανύπαρκτα και φάουλ ανύπαρκτα και γκόλ ανύπαρκτα τους εργοτέληδες, τους πανιώνιους, τις ξάνθες και τους όφηδες??? σε πληροφορώ ότι αν αυτό το ξενέρωτο ελληνικό πρωτάθλημα παιζόταν στα ίσια θα ήμασταν τώρα δεύτεροι με το ζόρι και δε μιλάω για φέτος μόνο αλλά για αρκετές χρονιές στα προηγούμενα 19 χρόνια που το παίρνουμε σερί αυτό το σιχαμένο ελληνικό πρωτάθλημα που μόνο κακό μας έχει κάνει!!!!!!!! εύχομαι αύριο να φάμε 3 μπαλάκια και να μας ξεφτιλίσουν ο μπέργκ με την παρέα του!!!!!! ούτως ή άλλως καλύτεροι είναι από εμάς !!!!!

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
όχι ρε παίκτη δε συμφωνώ. Γιατί να πρέπει να είμαι οπαδός της ρεάλ για να βλέπω καλύτερους παίκτες στην ομάδα μου? δεν είπα να έχω τον μόντριτς, τον ίσκο και τον μπενζεμά. Εγώ σου είπα για μάσα,ρόλε,βιγιαφάνες,μπαρμπόσα,ναπολεόνι,μπέργκ!!!!!!!! κ.ο.κ. που υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά εσύ δεν τους έχεις..τους έχει ο αστέρας, ο ατρόμητος, ο βάζελος, ο παναιτωλικός μέχιρ και η ΑΕΚ!!!!!! έ ήμαρτον ρε φίλε!!!!εμείς γιατί σαπάκια? επειδή θέλει να κονομήσει ο μαρινάκης και η παρέα του?? να πάνε να γαμηθούνε άμα δεν θέλουν να φτάσουν ποτε την ομάδα σε ένα υψηλότερο επίπεδο ώστε να μπορούμε να ελπίζουμε να πάμε κάποια χρονιά έστω στους 8 του γιουρόπα και να χάσουμε δύσκολα από μιά πολύ καλή ομάδα τύπου βιγιαρεάλ, γκλάντμπαχ, τότεναμ, σεβίλη!!!! όχι από την μόλντε, την μάλμε και την ντνίπρο!!!!!! εκεί είναι η καταξίωση ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου που θα την χαίρεται όλη η ελλάδα!!!!! εσύ τί θές? να κερδίζεις με πέναλντυ ανύπαρκτα και φάουλ ανύπαρκτα και γκόλ ανύπαρκτα τους εργοτέληδες, τους πανιώνιους, τις ξάνθες και τους όφηδες??? σε πληροφορώ ότι αν αυτό το ξενέρωτο ελληνικό πρωτάθλημα παιζόταν στα ίσια θα ήμασταν τώρα δεύτεροι με το ζόρι και δε μιλάω για φέτος μόνο αλλά για αρκετές χρονιές στα προηγούμενα 19 χρόνια που το παίρνουμε σερί αυτό το σιχαμένο ελληνικό πρωτάθλημα που μόνο κακό μας έχει κάνει!!!!!!!! εύχομαι αύριο να φάμε 3 μπαλάκια και να μας ξεφτιλίσουν ο μπέργκ με την παρέα του!!!!!! ούτως ή άλλως καλύτεροι είναι από εμάς !!!!!

Τύπε είσαι λίγο υπερβολικός, αλλά σε πολλά έχεις δίκιο!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
συμφωνω οτι χρειαζομαστε καλυτερους παιχτες...αλλα προσπαθωντας να μας συγκρινεις με τις αλλες ελληνικες ομαδες για να μας μειωσεις, δεν το καταλαβαινεις αλλα μας ανεβαζεις χωρις να το θελεις....
ανεφερες 5-6 παιχτες απο 5-6 διαφορετικες ομαδες....αυτο δεν λεει κατ...ποιος ρολε και ποιος μασα, αν τους παρουμε δηλαδη τι θα αλλαξει???και δεν θα βρει αλλους παρομοιους η τριπολη???δεν παει ετσι το πραγμα...
το γεγονος οτι δεν παιζουμε καλα και μοιαζουμε συμβιβασμενοι με το οτι οι αλλοι διαλυθηκαν, μην φτασουμε και στο σημειο να λεμε οτι η αεκ ή ο ποα ειναι καλυτεροι... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: σκεψου μονο οτι ο ποα ειναι εδω και 5-6 μηνες καμμια 10αρια βαθμους πισω απο εμας και τωρα που εχουν την ευκαιρια να βρεθουν στους -3 (με ελαχιστες πιθανοτητες για πρωταθλημα) σχεδον πανυγηριζουν και βρισκονται σε εκσταση....μονο απο αυτο να καταλαβεις ποσο εχουν μικρυνει...σε αναλογη περιπτωση σε εμας, θα ειχαν αλλαχτει μεχρι και τα πλακακια στο ρεντη...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.013
Πόντοι
5.006

Ο Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μέσα ο Χάρα αντί του Μπενίτες και ο Σαλίνο αντί του Αυλωνίτη, σε σχέση με τη 18άδα στην Ουκρανία κόντρα στην Ντνίπρο.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (22/2, 19:30), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super Leage
Η προπόνηση του Σαββάτου (21/2, 11:00) ήταν η τελευταία πριν από το ματς με τους πράσινους, ενώ σε αυτή δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στην τακτική. Το "χτίσιμο" του παιχνιδιού από την άμυνα μέχρι την επίθεση, σε συνδυασμό με την σωστή τελική πάσα και το καλό τελείωμα της φάσης, ήταν τα στοιχεία επάνω στα οποία δούλεψε με τους παίκτες του ο Βίτορ Περέιρα.

Στα ιατρικά δεν υπάρχουν προβλήματα, με τον Φουστέρ να κάνει θεραπεία και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή και η αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Χάρα, Εντινγκά, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι.

Σε σχέση με την αποστολή στην Ουκρανία, στον πρώτο αγώνα με την Ντνίπρο επί ουκρανικού εδάφους (19/2, 2-0), ο Χάρα πήρε τη θέση του Μπενίτες και ο Σαλίνο του Αυλωνίτη. Τόσο ο Χάρα όσο και ο Σαλίνο δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Europa League.

Εκτός του τραυματία Φουστέρ, στην αποστολή για το ντέρμπι της Λεωφόρου δεν βρίσκονται και οι Διαμαντάκος, Μπουχαλάκης, Γιαννούλης, Μποτία. Εντύπωση προκαλεί η απόφαση του Περέιρα να συμπεριλάβει στην αποστολή μόλις δύο στόπερ (Σαντάνα, Σιόβα), ενώ ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος έμεινε εκτός 18άδας, είχε δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό, στο ματς του πρώτου γύρου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
τι γινεται με αυτον τον μπενιτες και δεν τον εμπιστευεται κανενας προπονητης????? :think: :think: :think: :think:
εχει δειξει παντως οτι το εχει το γκολ, χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο....

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
τι γινεται με αυτον τον μπενιτες και δεν τον εμπιστευεται κανενας προπονητης????? :think: :think: :think: :think:
εχει δειξει παντως οτι το εχει το γκολ, χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο....
μας τρολαρει ο περειρα δεν εξηγειτε αλλιως.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μαλακια επιλογη να φυγει ο μιτσελ...
προεδρε πουλησαμε δοξα τον θεο,να πουλησουμε και αλλο αν τυχει αλλα ομαδα χωρις κορμο δεν στεκετε πουθενα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Είσαι και κοντοχωριανός βλέπω.  :)

Εντάξει είμαι τώρα. Απλά δε θέλει και πολύ να φουντώσεις με ορισμένους παίκτες και γενικότερα με την κατάσταση. Γιατί αυτό που είπες ισχύει. Ο πούστης δεν είναι με το μαχαιρι στα δόντια λόγο πάθους για το ντέρμπι. Αλλά γιατί έχουν χάψει όλα τα ανήλικα την προπαγάνδα ότι αδικούνται συνέχεια και ότι θα παίξουν με τον Ολυμπιακό που φταίει για όλους και για όλα. Μέχρι και για την οικονομική κρίση ο Ολυμπιακός φταίει.
οχι δεν ειμαι ακριβως κοντοχωριανος...λιγο πιο μακρυα...απλα δυο τρεις φορες την βδομαδα την κανω απο βουλιαγμενη βαρκιζα σαρωνιδα η σουνιο μερια για βολτα...χρονια τωρα....μεχρι να (και αν ) τα καταφερω να μετοικησω μονιμα καπου προς τα εκει....
κατα τα λοιπα συμφωνω οτι οντως γιαυτο ειναι ΄΄παθιασμενοι΄΄ ηθελα να το γραψω αλλα βιαζομουνα λογω ζαλισματος αρχιδιων απο το ετερο ημισυ για να φυγουμε  :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.013
Πόντοι
5.006
Φρένο» για Μαρινάκη και... πάγκο! :rockon: :rockon:
Την αντίθεση της αστυνομίας συναντά το αίτημα του Βαγγέλη Μαρινάκη να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Λεωφόρου από τον πάγκο του Ολυμπιακού! Επιμένουν στο Λιμάνι πως θα κάτσει μαζί με τους παίκτες. :grin: :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Φρένο» για Μαρινάκη και... πάγκο! :rockon: :rockon:
Την αντίθεση της αστυνομίας συναντά το αίτημα του Βαγγέλη Μαρινάκη να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Λεωφόρου από τον πάγκο του Ολυμπιακού! Επιμένουν στο Λιμάνι πως θα κάτσει μαζί με τους παίκτες. :grin: :grin:

Παει ο παγκος θα σπασει  :tooth:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Συνημμένα