Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Να παμε να δωσουμε αιμα!!!!!!!Το Σαββατο!!!!!!!!!
Αδερφια ζειτε εσεις μας οδηγειτε!!!!!!!!!!1

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Επισκέπτης
χαχχαχαχαχα.ρε σκοτεινε...ποσο χρονον εισαι?
κοιτα το δικο μου παιχνιδι ειναι πιο καλο?
εχει ξεφυγει η κατασταση γενικως με τα οπαδικα παιδες...λιγο ψυχραινια!!
τραβα να ανοιξεις κανα θρεντ για τον whitey & εσυ ρε παπαρα που εχετε κανει το θρεντ για την γιαννακου προσωπικη αντιπαραθεση & απο την αλλη μας συνιστας ψυχραιμια..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χριστιανοι ειναι οι περισσοτεροι κατοικοι του πλανητη..σημαινει οτι δεν ηδονιζεται ολη η ελλαδα οταν χανει ο ΘΡΥΛΟΣ οπως εγραψε ο ακατανικητος βλακας στο ποστ που απαντησα..οτι θελεις καταλαβαινεις εσυ???
Μια υποσημείωση άσχετη με τη μπάλλα. Οι στατιστικές που δείχνουν το Χριστιανισμό πρώτο αφορούν εγγεγραμμένους κατοίκους που βέβαια στον Δυτικό κόσμο είναι η πλειψηφία τους. Μελέτες σε περιοχές με πολλούς κατοίκους μη εγγεγραμμένους σε μητρώα δείχνουν ότι με στατιστικά μοντέλα προβολής οι μουσουλμάνοι είναι περισσότεροι. Αλλο εάν τα μητρώα τα έχουν στα @@ρια τους.
Για το δεύτερο πάω πάσο.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
τραβα να ανοιξεις κανα θρεντ για τον whitey & εσυ ρε παπαρα που εχετε κανει το θρεντ για την γιαννακου προσωπικη αντιπαραθεση & απο την αλλη μας συνιστας ψυχραιμια..
ρε πλεζουρ δεν μου περνεις καμια πιπα λεω γω???????/αντε γιατι σαν πολυ την εχεις δει εδω μεσα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε πλεζουρ δεν μου περνεις καμια πιπα λεω γω???????/αντε γιατι σαν πολυ την εχεις δει εδω μεσα....
Μάγκες ήρεμα.... Χαλαρά και όμορφα... Καλά να τακωνόμαστε για βάζελο και γαύρο...
Αλλά για την καλαμαριά ρε πούστη μου ... ημαρτον....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μάγκες ήρεμα.... Χαλαρά και όμορφα... Καλά να τακωνόμαστε για βάζελο και γαύρο...
Αλλά για την καλαμαριά ρε πούστη μου ... ημαρτον....
δεν τσακωνεται κανεις για την καλαμαρια περσονα..
απλα ο πλεζουρ ωρες ωρες δεν παλευεται...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όταν τρως κλανίτσες στην μούρη κάπου είναι λογικό να εκνευρίζεσαι. :grin:

Επισκέπτης
Όταν τρως κλανίτσες στην μούρη κάπου είναι λογικό να εκνευρίζεσαι. :grin:
52 xρονών.1,62 ύψος,98 κιλά κ φαλακρό σαν τον Τσάκωνα δεν γαμαω ουτε με σφαιρες γι' αυτο περιμενε τον chris1976 να ξαναρθει μηπως & τελικα στην κανει την χαρη μετα απο τετοια καψουρα που εχεις φαει μαζι του..

Υ.Γ καλο θα ηταν να βγαζεις ανακοινωση ποτε & που πηγαινεις για snowboard,για να ξερει ο κοσμος να φυλαγεται απο την χιονοστιβαδα σου..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εισαι εντελως αλλου φαν παρκ..οταν καποια στιγμη καταλαβεις ποτε σου μιλαω σοβαρα & ποτε σου κανω πλακα,τοτε τα ξαναλεμε..
ασε ρε πλεζουρ...οποτε πετας την μαλακια σου μετα το γυρνας στο οτι εκκανες πλακα....δεν ειναι η πρωτη φορα...τελος παντων χεστο κι ασε με εμενα στο αλλου φαν παρκ μου!!!

Επισκέπτης
ασε ρε πλεζουρ...οποτε πετας την μαλακια σου μετα το γυρνας στο οτι εκκανες πλακα....δεν ειναι η πρωτη φορα...τελος παντων χεστο κι ασε με εμενα στο αλλου φαν παρκ μου!!!
εισαι μαλακας..τελεια & παυλα..ΠΟΤΕ δεν εχω παρει οτιδηποτε πισω..αν μιλουσα σοβαρα θα στο ελεγα στα ισια..πιστευε οτι θελεις..σε συνδεω..

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
psaxnw αρχίζω να σε συμπαθώ :rockon: :rockon: :rockon: Ρε pleasure προκαλείς πολύ. Πάρτο χαμπάρι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
psaxnw αρχίζω να σε συμπαθώ :rockon: :rockon: :rockon: Ρε pleasure προκαλείς πολύ. Πάρτο χαμπάρι.
ρε μάγκεσ μανούριασμα σε σάιτ με άτομα που μιλάνε μήνες και δεν έχει μάθει ο ένας τις ιδιαιτερότητες του άλλου είναι μαλακία... Εντάξει τα μπινελίκια σε μαλακιστήρια με καινούρια ακάουντ που θέλουν να ξεκαβλώσουν.... Ολοι οι λοιποί έχουμε καταλάβει τι καπνό φουμάρουν οι τακτικοί.... χαλαρά και λέμε καμμιά μαλακία να περνά η ώρα.....
Πάω να φάω λίγο μανούρι να ξεμανουριάσω...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom