You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Τώρα αν σε χαρακτηρίσουν Μάρθα, θα φταίνε??
Τώρα αν σε χαρακτηρίσουν Μάρθα, θα φταίνε??
Εμένα να χαρακτηρίσουν Μάρθα;
Εσείς κάνατε ένσταση,όχι εγώ.
Επισκέπτης
τραβα να ανοιξεις κανα θρεντ για τον whitey & εσυ ρε παπαρα που εχετε κανει το θρεντ για την γιαννακου προσωπικη αντιπαραθεση & απο την αλλη μας συνιστας ψυχραιμια..χαχχαχαχαχα.ρε σκοτεινε...ποσο χρονον εισαι?
κοιτα το δικο μου παιχνιδι ειναι πιο καλο?
εχει ξεφυγει η κατασταση γενικως με τα οπαδικα παιδες...λιγο ψυχραινια!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μια υποσημείωση άσχετη με τη μπάλλα. Οι στατιστικές που δείχνουν το Χριστιανισμό πρώτο αφορούν εγγεγραμμένους κατοίκους που βέβαια στον Δυτικό κόσμο είναι η πλειψηφία τους. Μελέτες σε περιοχές με πολλούς κατοίκους μη εγγεγραμμένους σε μητρώα δείχνουν ότι με στατιστικά μοντέλα προβολής οι μουσουλμάνοι είναι περισσότεροι. Αλλο εάν τα μητρώα τα έχουν στα @@ρια τους.χριστιανοι ειναι οι περισσοτεροι κατοικοι του πλανητη..σημαινει οτι δεν ηδονιζεται ολη η ελλαδα οταν χανει ο ΘΡΥΛΟΣ οπως εγραψε ο ακατανικητος βλακας στο ποστ που απαντησα..οτι θελεις καταλαβαινεις εσυ???
Για το δεύτερο πάω πάσο.
ρε πλεζουρ δεν μου περνεις καμια πιπα λεω γω???????/αντε γιατι σαν πολυ την εχεις δει εδω μεσα....τραβα να ανοιξεις κανα θρεντ για τον whitey & εσυ ρε παπαρα που εχετε κανει το θρεντ για την γιαννακου προσωπικη αντιπαραθεση & απο την αλλη μας συνιστας ψυχραιμια..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μάγκες ήρεμα.... Χαλαρά και όμορφα... Καλά να τακωνόμαστε για βάζελο και γαύρο...ρε πλεζουρ δεν μου περνεις καμια πιπα λεω γω???????/αντε γιατι σαν πολυ την εχεις δει εδω μεσα....
Αλλά για την καλαμαριά ρε πούστη μου ... ημαρτον....
δεν τσακωνεται κανεις για την καλαμαρια περσονα..Μάγκες ήρεμα.... Χαλαρά και όμορφα... Καλά να τακωνόμαστε για βάζελο και γαύρο...
Αλλά για την καλαμαριά ρε πούστη μου ... ημαρτον....
απλα ο πλεζουρ ωρες ωρες δεν παλευεται...
Επισκέπτης
ανοιξε θρεντ & για εμενα..καντε κομμα..ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε ποσο psahnw εισαι τελικα???δεν τσακωνεται κανεις για την καλαμαρια περσονα..
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Όταν τρως κλανίτσες στην μούρη κάπου είναι λογικό να εκνευρίζεσαι.
ρε συ...παντου συνομωτες βλεπεις?και φαντασματα?ξεκολα...ανοιξε θρεντ & για εμενα..καντε κομμα..ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε ποσο psahnw εισαι τελικα???
Επισκέπτης
52 xρονών.1,62 ύψος,98 κιλά κ φαλακρό σαν τον Τσάκωνα δεν γαμαω ουτε με σφαιρες γι' αυτο περιμενε τον chris1976 να ξαναρθει μηπως & τελικα στην κανει την χαρη μετα απο τετοια καψουρα που εχεις φαει μαζι του..Όταν τρως κλανίτσες στην μούρη κάπου είναι λογικό να εκνευρίζεσαι.
Υ.Γ καλο θα ηταν να βγαζεις ανακοινωση ποτε & που πηγαινεις για snowboard,για να ξερει ο κοσμος να φυλαγεται απο την χιονοστιβαδα σου..
Επισκέπτης
εισαι εντελως αλλου φαν παρκ..οταν καποια στιγμη καταλαβεις ποτε σου μιλαω σοβαρα & ποτε σου κανω πλακα,τοτε τα ξαναλεμε..ρε συ...παντου συνομωτες βλεπεις?και φαντασματα?ξεκολα...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και γω φίλε ώρες ώρες δεν παλεύομαι.....δεν τσακωνεται κανεις για την καλαμαρια περσονα..
ασε ρε πλεζουρ...οποτε πετας την μαλακια σου μετα το γυρνας στο οτι εκκανες πλακα....δεν ειναι η πρωτη φορα...τελος παντων χεστο κι ασε με εμενα στο αλλου φαν παρκ μου!!!εισαι εντελως αλλου φαν παρκ..οταν καποια στιγμη καταλαβεις ποτε σου μιλαω σοβαρα & ποτε σου κανω πλακα,τοτε τα ξαναλεμε..
Επισκέπτης
εισαι μαλακας..τελεια & παυλα..ΠΟΤΕ δεν εχω παρει οτιδηποτε πισω..αν μιλουσα σοβαρα θα στο ελεγα στα ισια..πιστευε οτι θελεις..σε συνδεω..ασε ρε πλεζουρ...οποτε πετας την μαλακια σου μετα το γυρνας στο οτι εκκανες πλακα....δεν ειναι η πρωτη φορα...τελος παντων χεστο κι ασε με εμενα στο αλλου φαν παρκ μου!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω και γω όταν αλληλοφάγαμε μιούτ.... Ειρήνη υμίν.....ΠΟΤΕ δεν εχω παρει οτιδηποτε πισω..αν μιλουσα σοβαρα θα στο ελεγα στα ισια..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε μάγκεσ μανούριασμα σε σάιτ με άτομα που μιλάνε μήνες και δεν έχει μάθει ο ένας τις ιδιαιτερότητες του άλλου είναι μαλακία... Εντάξει τα μπινελίκια σε μαλακιστήρια με καινούρια ακάουντ που θέλουν να ξεκαβλώσουν.... Ολοι οι λοιποί έχουμε καταλάβει τι καπνό φουμάρουν οι τακτικοί.... χαλαρά και λέμε καμμιά μαλακία να περνά η ώρα.....psaxnw αρχίζω να σε συμπαθώ Ρε pleasure προκαλείς πολύ. Πάρτο χαμπάρι.
Πάω να φάω λίγο μανούρι να ξεμανουριάσω......
Επισκέπτης
βρηκες τον καταλληλο γιατι ο psahnw γαμαει & τραβελια,ενω εγω οχι,ουτε βεβαια & πουστρακια..psaxnw αρχίζω να σε συμπαθώ Ρε pleasure προκαλείς πολύ. Πάρτο χαμπάρι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις