Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 3-17

Τα οκτάλεπτα:0-5,[size=15pt]1-4,1-4,1-4[/size]. κατι μου θυμιζει αυτο.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παναθηναϊκός:Τσιόκας 2,Δήμου 1.
Ολυμπιακός:Σάντα 5,Νίκιτς 4,Χρ. Αφρουδάκης 3,Γ. Αφρουδάκης 2,Σχίζας 1,Κομάντινα 1,Θεοδωρόπουλος 1.

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ο σωφερ,οι κοντοπιθαροι,ο βγενοπουλος & οι αλλοι αμπραμοβιτς,ποτε θα τους παρουν σωσιβια???

[move]αντε γεια & τα μπρατσακια δωρο απο την 7[/move]

Α1 Πόλο 2007-2008
1 Ολυμπιακός 38 19
2 Εθνικός Πειραιώς 34 19
3 Πανιώνιος 27 19
4 Βουλιαγμένη 21 19
5 Χίος 21 19
6 Παλαιό Φάληρο 19 19
7 Π.Α.Ο.Κ. 15 19
8 Χανιά 14 19
9 ΝΕ Πατρών 14 19
10 Γλυφάδα 12 19
11 Παναθηναϊκός 11 19
12 Κέρκυρα 2 19
καλα ρε πλεζουρ εισαι σοβαρος?ασχολεισαι με το πολο?αθλημα ειναι αυτο?(τυχαιες οι επιτυχιες της εθνικης και η συνεπεια της σε ολυμπιακους αγωνες)τα σοβαρα αθληματα ειναι το τραμπολινο,και ο ανωμαλος δρομος :jerking:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
εγω τιμωρηθηκα για ενα αντε γαμ... και αυτο σαν απαντηση που με εβρισε καποιος.ορισμενοι εχουν ασυλια εδω μεσα και επειδη πολλα περνανε απο το μυαλο μου δεν θα ξανααπαντησω σε προκλησεις,δεν παιζω αλλο αυτο το παιχνιδακι
www.freesmileys.org/custom]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πραγματικά Συγκινητική  Ανακοίνωση .....
Αυτό που καταλαβαίνω Εγώ από το :

«Εμείς από την πλευρά μας, τους υπενθυμίζουμε ότι δεν χρειάζονται τους συγκεκριμένους 3 βαθμούς για να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα με αυτό τον τρόπο. Το έχουν αποδείξει άλλωστε τα τελευταία χρόνια επανειλημμένες φορές.»

Είναι ότι τα παιδία ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!!!!!
Μπράβο στους Παίχτες του Απόλλων Καλαμαριάς που το Παραδέχονται αυτό…….

Και ΝΑΙ έχουν Δίκιο !!!!!!!

Οσο για το :
«Εμείς δεν κλέψαμε ούτε παρατυπήσαμε. Αγωνιστήκαμε για 90 λεπτά δίνοντας όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, πιάνοντας το ταβάνι της αθλητικής μας απόδοσης, επιστρατεύοντας όλοι τα ψυχικά μας αποθέματα ούτως ώστε να φτάσουμε σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου που υπηρετήσαμε κερδίζοντας έναν αντίπαλο ισχυρό σε Ελλάδα και Ευρώπη»
Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΧΥΡΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!!!!! Και ευχαριστούμε που το παραδέχεστε!!!
Και ΝΑΙ δεν ΚΛΕΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΤΥΠΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ …..Εσείς κερδίσατε ΔΙΚΑΙΑ!!!!
Η διοίκηση σας όμως ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΗΣΕ όταν χρησιμοποίησε παίχτη ΠΑΡΑΝΟΜΑ …..

χρήστο φίλε ξέρεις τις οπαδικές μου προτιμήσεις....
Εχω μια επισήμανση...... Εάν κάποιος ξένος διάβαζε αυτή την ανακοίνωση θα νόμιζε ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι ερασιτεχνικό. Τα πράγματα που γίνονται στην Ελλάδα είναι πρωτόγνωρα..... Ημαρτον ρε πούστη μου......Το τελευταίο που περιμένω από επαίτες "επαγγελματίες" είναι να ζητήσουν από τον Ολυμπιακό και πριμ νίκης..... Μνήσθητί μου κύριε.........

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
το κανω απο εδω και περα,χρηστο κανονισε συναντηση στο μνημοσυνο,μαλλον θα ειμαστε απαρτια ;)
Αντε κανονιστε!!!!
Pleasure
Doritis
Podolagnos
Vothros
Cretan
Vangog
Και γενικα οποιος θελει!!!!
ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕΛΗ!!!!!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
χρήστο φίλε ξέρεις τις οπαδικές μου προτιμήσεις....
Εχω μια επισήμανση...... Εάν κάποιος ξένος διάβαζε αυτή την ανακοίνωση θα νόμιζε ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι ερασιτεχνικό. Τα πράγματα που γίνονται στην Ελλάδα είναι πρωτόγνωρα..... Ημαρτον ρε πούστη μου......Το τελευταίο που περιμένω από επαίτες "επαγγελματίες" είναι να ζητήσουν από τον Ολυμπιακό και πριμ νίκης..... Μνήσθητί μου κύριε.........
Εχεις Δικιο Φιλε αλλα τι να πεις ....
Απ την Αλλη ειναι οντως (κατα την Γνωμη μου) λαθος η ενσταση....

Επισκέπτης
καλα ρε πλεζουρ εισαι σοβαρος?ασχολεισαι με το πολο?αθλημα ειναι αυτο?(τυχαιες οι επιτυχιες της εθνικης και η συνεπεια της σε ολυμπιακους αγωνες)τα σοβαρα αθληματα ειναι το τραμπολινο,και ο ανωμαλος δρομος :jerking:
να υπενθυμισω οτι εχουμε παρει ευρωπαικο στο πολο που ισοδυναμει με παγκοσμιο..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
να υπενθυμισω οτι εχουμε παρει ευρωπαικο στο πολο που ισοδυναμει με παγκοσμιο..
ειναι δεν ισοδυναμει,εκεινη την χρονια πηραμε νταμπλ στην ελλαδα,ευρωπαικο και σουπερ καπ.τα γαμησαμε ολα.για εμενα ειναι 2 τα ευρωπαικα γιατι και την προηγουμενη ειχαμε παει τελικο και μας εσφαξαν οι διαιτητες γιατι το φαιναλ4 γινοταν στην εδρα των αλλων

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Παλικάρια εγώ δεν μπορώ να ανεβώ αυτές τις ημέρες, θα τα πούμε άλλη φορά.

Και για να μην ξεχνιόμαστε.....www.freesmileys.org/custom]

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
αν είμαι καλά θα κατέβω και εγώ. Θέλω να δω και το μουσείο.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
η πουστοομάδα,που όλη η ελλάδα ηδονίζεται όταν χάνει και φτάνει στην κορύφωση όταν διασύρεται,θα πάρει το ματς με την καλαμαριά στα χαρτιά....η αθλητική δικαιοσύνη είναι τσίρκο...

Επισκέπτης
η πουστοομάδα,που όλη η ελλάδα ηδονίζεται όταν χάνει και φτάνει στην κορύφωση όταν διασύρεται,θα πάρει το ματς με την καλαμαριά στα χαρτιά....η αθλητική δικαιοσύνη είναι τσίρκο...
μονο που ξεχνας οτι η μιση & παραπανω ελλαδα ειναι ΘΡΥΛΟΣ..ανικητη η βλακεια σου..κλαψε & αλλο πελατακο..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εχεις Δικιο Φιλε αλλα τι να πεις ....
Απ την Αλλη ειναι οντως (κατα την Γνωμη μου) λαθος η ενσταση....
Διαφωνώ. Ο Ολυμπιακός είναι Ανώνυμος Εταιρεία με μετόχους και έχει κάθε δικαίωμα να προστατεύει το μέρισμα των μετόχων της. Απλά πράγματα. Το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό εδώ και πολλά χρόνια και εάν κάποιοι ασχολούνται ερασιτεχνικά με το επάγγελμά τους είναι δικό τους πρόβλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom