Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
παλι μονος σου μιλας ορκα....?κλασσικη περιπτωση βλαβης!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα Μαγκες Οπαδοι Του Βρωμεροτερου και Αηδιαστικοτερου Ελληνικου Συλλογου
Του Συλλογου που Πρωταγωνιστει ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ!!!!
Την Κυριακη Θα παιξει Και ο Ραστα απο την Αρχη και ο Τακης περιμενει τον Λουα(2) να δει σε τι κατασταση θα γυρισει
απο την Εθνικη του....
Ο Μικρος ο Λεοναρντο Τρελενει κοσμο Μαθαινω Στο Ρεντη(αντρο της Κατασκοπιας) !!!
Ο Θρυλος 3η Ομαδα απο τις 16 του Τσ. Λ σε Ποσα που Ξοδεψε για Μεταγραφες τον Ιανουαριο!!!!
Παλι κοροιδευει Ο ΚΡΟΚΟΥΣ!!!!!!

Αλλαξα την Ψηφοφορια ΜΟΝΟ για Σημερα Θελω την Γνωμη Σας.....

Συνημμένα

• Metagrafes.JPG
    Metagrafes.JPG
    11 KB · Εμφανίσεις: 20

Επισκέπτης
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 3-17

Τα οκτάλεπτα:0-5,[size=15pt]1-4,1-4,1-4[/size]. κατι μου θυμιζει αυτο.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παναθηναϊκός:Τσιόκας 2,Δήμου 1.
Ολυμπιακός:Σάντα 5,Νίκιτς 4,Χρ. Αφρουδάκης 3,Γ. Αφρουδάκης 2,Σχίζας 1,Κομάντινα 1,Θεοδωρόπουλος 1.

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ο σωφερ,οι κοντοπιθαροι,ο βγενοπουλος & οι αλλοι αμπραμοβιτς,ποτε θα τους παρουν σωσιβια???

[move]αντε γεια & τα μπρατσακια δωρο απο την 7[/move]

Α1 Πόλο 2007-2008
1 Ολυμπιακός 38 19
2 Εθνικός Πειραιώς 34 19
3 Πανιώνιος 27 19
4 Βουλιαγμένη 21 19
5 Χίος 21 19
6 Παλαιό Φάληρο 19 19
7 Π.Α.Ο.Κ. 15 19
8 Χανιά 14 19
9 ΝΕ Πατρών 14 19
10 Γλυφάδα 12 19
11 Παναθηναϊκός 11 19
12 Κέρκυρα 2 19

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 3-17

Τα οκτάλεπτα:0-5,[size=15pt]1-4,1-4,1-4[/size]. κατι μου θυμιζει αυτο.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παναθηναϊκός:Τσιόκας 2,Δήμου 1.
Ολυμπιακός:Σάντα 5,Νίκιτς 4,Χρ. Αφρουδάκης 3,Γ. Αφρουδάκης 2,Σχίζας 1,Κομάντινα 1,Θεοδωρόπουλος 1.

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ο σωφερ,οι κοντοπιθαροι,ο βγενοπουλος & οι αλλοι αμπραμοβιτς,ποτε θα τους παρουν σωσιβια???

[move]αντε γεια & τα μπρατσακια δωρο απο την 7[/move]
Κατσε ρε φιλε αυτοι δεν εχουν 500 τιτλους σε ολα τα σπορ ????
ΔΕν ειναι Πρωταθλητες σε ολα τα σπορ Παντοτινοι?????

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ερωπαικό σε μπάσκετ, βόλευ, πόλο, στο ποδόσφαιρο Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι!!!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
καλημερα αλανια...
Για το θεμα της ψηφοφοριας εγω ψηφισα ΟΧΙ...κι ο λογος ειναι απλως..
Σιγουρα θα μπει κανας μπασταρδος και θα βρισει το παλληκαρια που χαθηκαν!!!Αφηστε το...Τους τιμαμε ολοι μας και τους εχουμε στην καρδια μας...Δεν χρειαζεται κατι τετοιο εδω κι οχι γιατι δεν ταιριαζει στην θεματολογια αλλα για να γλυτωσουμε λιγο βρυσιδι σε καποια νεα παιδια που χαθηκαν αδικα!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Την στιγμή που όλη φτύνουν ο Κόκκαλης νομίζει ότι βρέχει.........και περιμένει το χάρτινο πρωτάθλημα!!! Το κερασάκι είναι η ανακοίνωση των παιχτών της Καλαμιαριάς προς τους παίχτες του Ολυμπιακού (στα @@ τους φυσικά)

«Οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο. Μην το ξεχνάτε…»

Κάλεσμα στην πλευρά του Ολυμπιακού να αποσύρει την ένστασή του για τον μεταξύ τους αγώνα απευθύνουν με ανακοίνωσή τους οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλαμαριάς. «Μη μας στερήσετε αυτή την ευτυχία. Αμφιβάλλουμε αν θα έχουμε την ευκαιρία στο άμεσο μέλλον να γευτούμε τη χαρά να κερδίσουμε έναν αντίπαλο τόσο ισχυρό. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη τους τρεις βαθμούς για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά η Καλαμαριά τούς έχει», αναφέρουν και προσθέτουν: «Ο κύριος Κόκκαλης είχε δηλώσει πρόσφατα πως οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο. Σας παρακαλούμε να μην το ξεχάσετε ούτε εσείς. Είμαστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα ευαισθητοποιηθούν και στο τέλος θα λειτουργήσουν ως Πρωταθλητές που είναι».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Λίγες ώρες πριν την εκδίκαση της ένστασης της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, ευελπιστούμε η πραγματικά μεγάλη ομάδα του Πειραιά να σκεφτεί αναλυτικά αν πραγματικά αυτό που θέλει είναι να κερδίσει έναν αγώνα Πρωταθλήματος στις δικαστικές αίθουσες.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι το τελευταίο γεγονός που επιθυμεί η περήφανη ομάδα του Ολυμπιακού και όλοι όσοι την απαρτίζουν (προπονητές, ποδοσφαιριστές, διοικητικά στελέχη, φίλαθλοι) είναι να κερδίσουν ένα Πρωτάθλημα μέσω μιας δικαστικής απόφασης και όχι λόγω της αξίας και της δυναμικής τους, που αναμφισβήτητα είναι τεράστια…

Πιο πολύ, θέλουμε να απευθυνθούμε στους συναδέλφους ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ρωτώντας τους αν πραγματικά συμφωνούν με την συγκεκριμένη κίνηση.

Εμείς από την πλευρά μας, τους υπενθυμίζουμε ότι δεν χρειάζονται τους συγκεκριμένους 3 βαθμούς για να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα με αυτό τον τρόπο. Το έχουν αποδείξει άλλωστε τα τελευταία χρόνια επανειλημμένες φορές.

Εμείς δεν κλέψαμε ούτε παρατυπήσαμε. Αγωνιστήκαμε για 90 λεπτά δίνοντας όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, πιάνοντας το ταβάνι της αθλητικής μας απόδοσης, επιστρατεύοντας όλοι τα ψυχικά μας αποθέματα ούτως ώστε να φτάσουμε σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου που υπηρετήσαμε κερδίζοντας έναν αντίπαλο ισχυρό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σας παρακαλούμε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας, μη μας στερήσετε αυτή την ευτυχία. Αμφιβάλλουμε αν θα έχουμε την ευκαιρία στο άμεσο μέλλον να γευτούμε τη χαρά να κερδίσουμε έναν αντίπαλο τόσο ισχυρό…

Τέλος, δε θα ξεχάσουμε τις δηλώσεις του κυρίου Κόκκαλη στο πρόσφατο παρελθόν ο οποίος χαρακτηριστικά τόνιζε ότι οι αγώνες κερδίζονται μέσα στο γήπεδο. Σας παρακαλούμε να μην το ξεχάσετε ούτε εσείς…

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη τους συγκεκριμένους βαθμούς για να κατακτήσει το Πρωτάθλημα, πιθανότατα θα το πραγματοποιήσει χωρίς την προσθήκη τους.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς όμως έχει ανάγκη όχι μόνο τους 3 βαθμούς για να μείνει στην κατηγορία και να συνεχίζει να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια και να πραγματοποιεί τους δικούς του στόχους, αλλά επιπρόσθετα έχει ανάγκη από την ύπαρξη της ικανοποίησης της νίκης απέναντι σε έναν αντίπαλο πραγματικό Πρωταθλητή.

Με σεβασμό, Οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς.

Υ.Γ. 1: Θέλουμε, επίσης, να αναφέρουμε ότι είμαστε δίπλα στον Ρόμαν (Βάλνερ) ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έγινε πατέρας και σίγουρα θα ήθελε να συνδυάσει τη γέννηση του παιδιού με μία νίκη τόσο μεγάλη και ταυτόχρονα με την αγωνιστική του παρουσία στους υπόλοιπους αγώνες της ομάδας μας.

Υ.Γ. 2: Είμαστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα ευαισθητοποιηθούν και στο τέλος θα λειτουργήσουν ως Πρωταθλητές που είναι…

Υ.Γ.3: Δηλώνουμε υπεύθυνα στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας πως ότι κι αν τελικά γίνει, εμείς, οι προπονητές και η Διοίκησή μας θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το καλύτερο».

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε sony στο μυαλο μου εισαι?μολις πηγα να ποσταρω την ανακοινωση των παικτων της καλαμαριας....
ξερουμε τι γινεται με την εκδικαση?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ρε sony στο μυαλο μου εισαι?μολις πηγα να ποσταρω την ανακοινωση των παικτων της καλαμαριας....
ξερουμε τι γινεται με την εκδικαση?

Εκδικάζεται στις 1330 νομίζω, όλοι είναι σε αναμονή.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
σιγα μην σκισεις κανα καλσον μικρε

εννοειται οτι το μπασταρδος σου το επιστρεφω

λοιπον, ακου να σου πω 2-3 πραγματακια: εδω ειμαστε ολοι μια παρεα στα οπαδικα, παναθηναικοι/αεκτζηδες/παοκτζηδες/αριανοι/ολυμπιακοι και και και...

πλακα κανουμε, χαβαλε

πειραζουμε λιγο ο ενας τον αλλον

μεχρι εκει ομως και οχι παραπερα

αν δεν την αντεχεις την καζουρα, περιορισου στο θρεντ της ομαδας σου

ΥΓ: ελα τωρα, μην κανεις ετσι...
αφου σου αρεσε το τραγουδακι

ΥΓ2: ΔΕΝ ειναι μαγκια να βριζουμε ο ενας τον αλλον, κρυμμενοι πισω απο ενα πληκτρολογιο

αν ειναι να αρχισουμε να βριζουμε ολοι ο ενας τον αλλον, θα γινει.... μπουρδελο το φορουμ
αμα θεωρειται πλακιτσα αυτο το βιντεο τοτε εισαι και βλακας,μπροστα σε αυτα που λες το μπασταρδος δεν ειναι βρισια για σενα,οσο για τα δηθεν οτι κρυβομαι απο πληκτρολογια πισω,μαλλον μπερδευτηκες με τον εαυτο σου που προκαλει συνεχως κρυμμενος,καλο θα ειναι να περιοριστεις εσυ στο θρεντ σου και να μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια,δεν σε γαμαμε,αν ομως νιωσεις την αναγκη να βγεις απο το λαγουμι σου εδω ειμαι εγω και ολοι οι υπολοιποι.
ασχοληθηκα πολυ μαζι σου και ζητω συγνωμη απο τους φιλους του ολυμπιακου,απο εδω και περα θα σε εχω γραμμενο στα αρχιδια μου και εσενα οπως και ολους τους αλλους που προκαλουν,ειστε μονο για τα αρχιδια μου

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πραγματικά Συγκινητική  Ανακοίνωση .....
Αυτό που καταλαβαίνω Εγώ από το :

«Εμείς από την πλευρά μας, τους υπενθυμίζουμε ότι δεν χρειάζονται τους συγκεκριμένους 3 βαθμούς για να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα με αυτό τον τρόπο. Το έχουν αποδείξει άλλωστε τα τελευταία χρόνια επανειλημμένες φορές.»

Είναι ότι τα παιδία ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!!!!!
Μπράβο στους Παίχτες του Απόλλων Καλαμαριάς που το Παραδέχονται αυτό…….

Και ΝΑΙ έχουν Δίκιο !!!!!!!

Οσο για το :
«Εμείς δεν κλέψαμε ούτε παρατυπήσαμε. Αγωνιστήκαμε για 90 λεπτά δίνοντας όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, πιάνοντας το ταβάνι της αθλητικής μας απόδοσης, επιστρατεύοντας όλοι τα ψυχικά μας αποθέματα ούτως ώστε να φτάσουμε σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου που υπηρετήσαμε κερδίζοντας έναν αντίπαλο ισχυρό σε Ελλάδα και Ευρώπη»
Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΧΥΡΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!!!!! Και ευχαριστούμε που το παραδέχεστε!!!
Και ΝΑΙ δεν ΚΛΕΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΤΥΠΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ …..Εσείς κερδίσατε ΔΙΚΑΙΑ!!!!
Η διοίκηση σας όμως ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΗΣΕ όταν χρησιμοποίησε παίχτη ΠΑΡΑΝΟΜΑ …..

Επισκέπτης
αμα θεωρειται πλακιτσα αυτο το βιντεο τοτε εισαι και βλακας,μπροστα σε αυτα που λες το μπασταρδος δεν ειναι βρισια για σενα,οσο για τα δηθεν οτι κρυβομαι απο πληκτρολογια πισω,μαλλον μπερδευτηκες με τον εαυτο σου που προκαλει συνεχως κρυμμενος,καλο θα ειναι να περιοριστεις εσυ στο θρεντ σου και να μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια,δεν σε γαμαμε,αν ομως νιωσεις την αναγκη να βγεις απο το λαγουμι σου εδω ειμαι εγω και ολοι οι υπολοιποι.
ασχοληθηκα πολυ μαζι σου και ζητω συγνωμη απο τους φιλους του ολυμπιακου,απο εδω και περα θα σε εχω γραμμενο στα αρχιδια μου και εσενα οπως και ολους τους αλλους που προκαλουν,ειστε μονο για τα αρχιδια μου
εχει το θρασος να μιλαει για πλακιτσα γιατι ενω το βιντεο που ποσταρε αποσυρθηκε απο καποιον μοντ προφανως σαν εμπρηστικο/υβριστικο,αυτος δεν τιμωρηθηκε..εξαλλου το εχει ξαναποσταρει & σε αλλο θρεντ που ακομη υπαρχει..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μισο γεματο το σεφ εχθες αλλα με ατμοσφαιρα αλλων εποχων,το παθος του γιαννακη εκτος απο τους παικτες της ομαδας μεταδωθηκε και στην εξεδρα και το αντιστροφο,η ομαδα βεβαια ειναι ακομα χαλια αλλα στην τελικη ελειπε μια πενταδα βασικων(μπλακνει,σοφος,τσακαλιδης,ματσε,σειμπουτις) συν αυτους που ειναι ακομη ανετοιμοι,οποτε προσμενουμε σε βελτιωση.
οσο για το αφιερωμα χρηστο ασ'το καλυτερα συμφωνω με τον ποδολαγνο.θα τιμησουμε τα αδερφια μας στο γηπεδο οπως παντα.εγω θα ειμαι εκει και θα δωσω και αιμα φετος
[size=30pt]ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ[/size]
καθε χρονο και περισσοτεροι,αυτος ειναι ο λαος του ολυμπιακου,[size=20pt]δεν ξεχνα[/size]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εχει το θρασος να μιλαει για πλακιτσα γιατι ενω το βιντεο που ποσταρε αποσυρθηκε απο καποιον μοντ προφανως σαν εμπρηστικο/υβριστικο,αυτος δεν τιμωρηθηκε..εξαλλου το εχει ξαναποσταρει & σε αλλο θρεντ που ακομη υπαρχει..
εγω τιμωρηθηκα για ενα αντε γαμ... και αυτο σαν απαντηση που με εβρισε καποιος.ορισμενοι εχουν ασυλια εδω μεσα και επειδη πολλα περνανε απο το μυαλο μου δεν θα ξανααπαντησω σε προκλησεις,δεν παιζω αλλο αυτο το παιχνιδακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom