Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
''Κάνε την ομάδα πρώτη...Παναγιώτη-Παναγιώτη...''

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Μάγκες  σόρρυ για την απουσία αλλά ήμουν εκτος Ελλάδας κάποιες μέρες .... μπήκα βέβαια και έρχνα μια ματια που και που αλλά .... δεν ποστάριζα λόγω χρόνου και Βουλγαρικής πανίδος
Λοιπόν .... μάλλον δεν παίξαμε καλά (δεν το είδα το ματς με τον Απόλλωνα)
Δεν συμφωνώ να το διεκδικήσουμε στα χαρτιά
Εγώ γουστάρω τα παιχνίδια και τα πρωταθλήματα να τα κερδίζουμε μέσα στο γήπεδο
Μαλακία της διοίκησης δεν νομίζω ότι εκφράζει τον κόσμο μας η κίνηση αυτή
Στα παπάρια μας αν είμαστε τρίτοι αυτή την αγωνιστική ...το 2005 πάλι τρίτοι είμαστε
Στα παπάρια μας το πρωτάθλημα κανείς δεν μπορεί να φτάσει τα 35 ούτε σε 15 χρόνια
Αν η διοίκηση θέλει τα λεφτα του C.L στα παπάρια μας και η διοίκηση
Καλό θα ήταν να ακουστεί και κανένα μπινελίκι γι αυτή την ενέργεια της διοίκησης το Σάββατο στο μπάσκετ
Στα παπάρια μας επίσης αν το πάρει ο βάζελος χαριστικά γι αυτούς η χρονιά ουσιαστικά τελείωσε στο ...πόδι του Νούνιες
Στα παπάρια μας αν κλαίει η μαυρόκοτα του νότου ....3 άκουσα ότι άρπαξε από τον πουσταρά αιώνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Φυσικά και στηρίζουμε σερ Τάκη ...
Η ομάδα έχει πολύ μέλλον και είμαι σίγουρος ότι θα βρει το δρόμο της
Συγχαρητήρια στον Ιέρο που πόρδησε τον Γερμανό (που κατά τα άλλα σέβομαι και εκτιμώ) ... του χρειαζόταν του Οττο.
Ο Γιαννάκης είναι επαγγελματίας όπως ήταν και ο Ιωαννίδης ...και μην ξεχνάτε αυτοί που έρχονται στο λιμάνι δύσκολα πάνε στο βαζελόκαστρο (Ιωαννίδης-Μπάγεβιτς)
Εγω προσωπικά τον Δράκο τον βλέπω σαν την καλύτερη επιλογή
Για να κλείσω στα παπάρια μας συναγωνιστές τόσο οι κίτρινοι όσο και οι πράσινοι .... από το 2004 κανεις τους δεν έχει δει τίτλο στο ποδόσφαιρο ... ε καθε δίσεκτο πετάμε και κανενα κοματάκι .... για την Βροχοπούλου δεν το βλέπω ... για τους άλλους τιμης ένεκεν ....στα παπάρια μας λοιπόν
Και επειδή μάλλον κούρασα και τα δικά σας τα παπάρια θα κλείσω με το εξής:
Το τι λένε μάγκες έξω για την τεσσάρα δεν περιγράφεται
Καλά στην Βουλγαρία ενημερώνονται εύκολα
Αμα δείτε τι γινόταν στην Ισπανία θα τρελαινόσασταν .... ακόμα και 2 βδομάδες μετά η Ισπανική τηλεόραση έδειχνε τα μπαλάκια και Νούνιες Γκαλέτι και Κοβάσεβιτς
Στο Αεροδρόμιο της Ζυρίχης έβλεπε όλος ο κόσμος χαι λαιτς από την τεσσάρα από Γερμανικό κανάλι
Μιλάμε για την μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή πρασινόρομπα ...και δεν ήταν καν Ευρωπαϊκό παιχνίδι

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Το Τμήμα Μελών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 9/2, από τις 11:00 έως και τις 18:00 την ετήσια αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αιμοδοσία γίνεται για 5η συνεχή χρονιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τράπεζα αίματος, από την οποία μπορούν να πάρουν αίμα όσοι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη.

Επίσης το Μουσείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τιμώντας τη μνήμη των 21 φιλάθλων που έχασαν άδικα την ζωή τους στις 8/2/1981, θα έχει ελεύθερη είσοδο, την Παρασκευή 8/2 και το Σάββατο 9/2, για όλους τους φιλάθλους. Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα, τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο να αφηγηθούν τις δικές τους αναμνήσεις και μαρτυρίες από το γεγονός της 8ης Φεβρουαρίου 1981, στο πλαίσιο του Προγράμματος Προφορικής Ιστορίας που γίνεται σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό MAGIC.

*Η λειτουργία του Μουσείου θα διακοπεί κατά το διάστημα της τέλεσης του Μνημοσύνου για τα θύματα της Θύρας 7, το οποίο υπενθυμίζεται ότι θα γίνει το Σάββατο 9/2/2008 και ώρα 12:00.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Υπάρχει αναμέσα σας κανένας που να έζησε την τραγωδία του 81΄;
Εγώ ευτυχώς την γλύτωσα την τελευταία στιγμή βγαίνοντας απο την θύρα 6. δυστυχώς έχασα τον φίλο μου τον "ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ"

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Υπάρχει αναμέσα σας κανένας που να έζησε την τραγωδία του 81΄;
Εγώ ευτυχώς την γλύτωσα την τελευταία στιγμή βγαίνοντας απο την θύρα 6. δυστυχώς έχασα τον φίλο μου τον "ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ"
Αγόρασα εισητήριο στην "μαύρη" από την Ομόνοια 300 δραχμές στην 6 .....πολλά λεφτα για την εποχή (τιμή μπουρδέλου 160 δρχ) και κατεβαίνω να πάρω τον Ηλεκτρικό ... φοράω κασκολ και με πλησιάζει ένας τύπος και μου ζητάει το εισητήριο για ένα 1000 ... τρελλάθηκα ...λέω δεν γαμιέται και του το δίνω σκέφτηκα ότι μπορει και να είναι σούπα το παιχνίδι ... νωπή ήταν και η 6αρα του '80 .... και έτσι δεν βρέθηκα μέσα ....εντελώς τυχαία

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
... νωπή ήταν και η 6αρα του '80 .... 
[/quote] σε ποια 6αρα αναφέρεσαι ρε αδερφέ?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
... νωπή ήταν και η 6αρα του '80 .... 
σε ποια 6αρα αναφέρεσαι ρε αδερφέ?
Αναφέρεται σ' αυτήν που είχαμε χάσει στην Φιλαδέλφεια.
Αν θυμάμαι καλα ήταν για το Κύπελλο. με τερματοφύλακα τον Κελεσίδη

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αγόρασα εισητήριο στην "μαύρη" από την Ομόνοια 300 δραχμές στην 6 .....πολλά λεφτα για την εποχή (τιμή μπουρδέλου 160 δρχ) και κατεβαίνω να πάρω τον Ηλεκτρικό ... φοράω κασκολ και με πλησιάζει ένας τύπος και μου ζητάει το εισητήριο για ένα 1000 ... τρελλάθηκα ...λέω δεν γαμιέται και του το δίνω σκέφτηκα ότι μπορει και να είναι σούπα το παιχνίδι ... νωπή ήταν και η 6αρα του '80 .... και έτσι δεν βρέθηκα μέσα ....εντελώς τυχαία
Εγώ είχα φοράκι. Τα θυμάσαι; με 50δραχμές κόστος. Άσε που σε μας τους πιστιρικάδες τα έδιναν δωρεάν. Είμουν τότε 16χρονών.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
18 ήμουν εγώ ...και ακουσα το ματς στο ράδιο

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αυτός ο Γκρίρ λές και είναι με τους ''άλλους''.... :headbang: :headbang: :headbang: κάνει ότι μπορεί για να τον αλλάξουν.... :headbang: :headbang: :headbang: το θετικό η επανεμφάνιση αρκετών Ελλήνων παιχτών.... :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom