Ωπ σόρρυ, τώρα κατάλαβα οτι λέγατε για το μνημόσυνο.
Σόρρυ psaxnw www.freesmileys.org] [/url]
Μεγάλη μαλακία μου.
Σόρρυ psaxnw www.freesmileys.org] [/url]
Μεγάλη μαλακία μου.
δεν ξερω φιλε..συνηθως γινεται κατα τις 11..οταν μαθουμε θα το γραψουμε εδω..τι ώρα είναι το μνημόσυνο παιδιά;
δεκτη...ελα να σε κανω κι εγω μια αγκαλιτσα all in!!!Μεγάλη μαλακία μου.
Θα βγεί ανακοίνωση στο επίσημο site....δεν ξερω φιλε..συνηθως γινεται κατα τις 11..οταν μαθουμε θα το γραψουμε εδω..
Κόψε βρε το γέλιο μην μας περάσουν για βαζελοχάνουμους που όλη την ώρα....
Αγόρασα εισητήριο στην "μαύρη" από την Ομόνοια 300 δραχμές στην 6 .....πολλά λεφτα για την εποχή (τιμή μπουρδέλου 160 δρχ) και κατεβαίνω να πάρω τον Ηλεκτρικό ... φοράω κασκολ και με πλησιάζει ένας τύπος και μου ζητάει το εισητήριο για ένα 1000 ... τρελλάθηκα ...λέω δεν γαμιέται και του το δίνω σκέφτηκα ότι μπορει και να είναι σούπα το παιχνίδι ... νωπή ήταν και η 6αρα του '80 .... και έτσι δεν βρέθηκα μέσα ....εντελώς τυχαίαΥπάρχει αναμέσα σας κανένας που να έζησε την τραγωδία του 81΄;
Εγώ ευτυχώς την γλύτωσα την τελευταία στιγμή βγαίνοντας απο την θύρα 6. δυστυχώς έχασα τον φίλο μου τον "ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ"
Αναφέρεται σ' αυτήν που είχαμε χάσει στην Φιλαδέλφεια.... νωπή ήταν και η 6αρα του '80 ....
σε ποια 6αρα αναφέρεσαι ρε αδερφέ?
Εγώ είχα φοράκι. Τα θυμάσαι; με 50δραχμές κόστος. Άσε που σε μας τους πιστιρικάδες τα έδιναν δωρεάν. Είμουν τότε 16χρονών.Αγόρασα εισητήριο στην "μαύρη" από την Ομόνοια 300 δραχμές στην 6 .....πολλά λεφτα για την εποχή (τιμή μπουρδέλου 160 δρχ) και κατεβαίνω να πάρω τον Ηλεκτρικό ... φοράω κασκολ και με πλησιάζει ένας τύπος και μου ζητάει το εισητήριο για ένα 1000 ... τρελλάθηκα ...λέω δεν γαμιέται και του το δίνω σκέφτηκα ότι μπορει και να είναι σούπα το παιχνίδι ... νωπή ήταν και η 6αρα του '80 .... και έτσι δεν βρέθηκα μέσα ....εντελώς τυχαία